|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() = bronie typu sword cluby axe itd powinny byc dostepne od jakiegos tam lvla [i tak pewnie bedzie z letnim updatem , tak przeczowam]
=wiecej urozmaicenia dla palla ? (typu inne rodzaje luku , kusz ) =Wiecej Profesji =i aby Knight robil ringi dla siebie (np. wymagany lvl do zrobienia ringa to 60 , zurzywa sie na jego zrobienie 100 souli i 300 many) =i aby np. po zrobieniu dajmy na to 50 lvl mozesz wybrac sobie droge dalszemu rozwojowi swojej postaci (chodzi mi o to aby po adv na 50 wybierasz jeden z trzech dostepnych opcji [swordsman] [axeman] [clubman] dochodza ci nowe czary i tam dalej ble ble ble ...
Autor tego posta otrzymał pochwałę " Choc droga jest bez konca , pozornie bez znaczenia , mniemam ze mam powody by drogi swej nie zmieniac... " ![]() Ostatnio edytowany przez ..::QRAS::.. - 05-02-2006 o 19:14. |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja bym chcial zeby dodali nowe respy np. dodatkowe kopalnie guardow czy rotow etc.Tak zeby bylo mozna normalnie expic.Mi by to sie przydalo bo akurat gram na kyrze a tu bardzo ciezko o dobre miejsce do expienia..
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: RONOWO
Stan: Zbanowany
Imię: Baniaq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Always Loyal
Świat: Galana
Poziom: 62
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Quras ma racje zajefajnie by było żeby rozwijac swojom postaćdalej...
Ale przydały by sie też jakieś nowe potworki i najlepiej z kilka nowych kopalni Dwarfów bo tam jest najleprzy loot i expo dla facca jak i pacca. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Konin,Mainland
Profesja: Knight
Świat: Aurea
![]() |
![]() Mogłoby być coś takiego że jak kogoś na party zaatakujesz to potem masz możliwość wejścia do depo ( od razu po ataku) to by ułatwiło życie noobom którzy dają sie nabrać na na przykład:
Killer: Daj party potrenimy zapłace NooB: Ok ale daj kase Killer: Jak dasz party ja bić nie będe a ty we mnie NooB: dobtra Killer: oki NooB: ej przestań bo dedne za co to? Killer: za głupote
-> regulamin Ostatnio edytowany przez Misio Man - 05-02-2006 o 22:04. |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Huh... no to moja kolei
![]() *Poprawienie wyglądu postaci, mianowicie: -Nowe, ladniejsze outfity(postacią przydaly by sie wreszcie usta i nosy ![]() -Widok na to co postac trzyma w rekach(nie chodzi mi tutaj o dokladne odwzorowanie kazdego itemu, wystarczyłaby np. jedna grafika dla wszystkich toporow/mieczy/obuchow tarczy, broni dystansowych. Wygladalo by to zawsze troche lepiej) *Zmniejszenie itemow lezacych na ziemi: -troche nie realistycznie wyglada lezacy na ziemi hełm wiekszy od naszej postaci( moglo by to troche zgorszyc wyglad itemow, ale cóż) *Jedzenie -Nasza postac musiala by co jakis cos wypic i zjesc, aby mogla walczyc w pełni sił( w końcu przydaly by sie do czegoś lemoniady itd. ![]() To narazie wszystko co mi przychodzi do głowy, jak coś wymysle zedytuje post. |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() nie lepiej stworzyć immunitet dla newbie, którzy z 8 lvlem wychodzą ze świątyni a tu pk i dead ? tak graczy do 10 lvla nie mozna atakować?
hmmm zeby z demona wypadał crystal mace albo silver xD |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Stan: Niegrający
|
![]() najgorsze co moze sie zdazyc to rodzaj broni na lvl knighta ....
i tak pozatym jakies urozmaicenia dla najta nowe czary i tak jak ktos wspomnieal zeby knight kupowal puste ringi i sam tworzyl ringi/axe/sword/clu
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2005
Lokacja: Poznan
Stan: Aktywny gracz
Imię: Aranidnio
Świat: Zanera
Poziom: 16
Skille: 60/60
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() Wedlug mnie powinna byc jakas bron z cluba z anhilatora nie muwie o thunder hammerze bo on najlepiej wychodzi z magic sword i stronecuter axe ale jakies nowe co ma zblizone statystyki
Ps. mam dysleksje ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Lublin
Imię: Barzyk cor'Aangar
Poziom: 23
Skille: 52/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Ja bym dodał nową profesję, czyli Pirata, który miałby wysoki wzrost skilli i np. tańsze przedmioty u NPC. Dodałbym też grupy społeczne (coś jak w Gothicu) np.
Kmieć, Giermek, Strażnik królewski itp... i oczywiście więcej przedmiotów. |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Z tego co przeczytalem to... powiem tyle:
Nowych prof raczej nie bedzie bo zalozmy ze 150+ lv chcialby zagrac jedna z nich ... no i bylo by mu szkoda zmarnowanego czasu na poprzednia postac :/ Ringi fajna sprawa nawet... No a grafiki itemow jakie mamy na sobie bylo by to bardzo zle... np. nakladasz na siebie g armor (20-25lv) jakis koles 50+ lv ms (np) podchodzi puszcza sd+ue i lezysz... a g arm moze poleciec i po co to ![]() PS: Wszystkich postow nie przeczytalem ale takie /\ sa moje odczucia co do waszych pomyslow ![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Heh gdyby tak na seriala cipy czytały nasze fora to może by na jakoś uszczęsliwili i co do profesji pirata to proponuje aby mógł mieć skill:thiefing
mianowicie więcej npc i ich można okraść i oni mają większego farta w hazardzie i i szybciej z pijaka zamienia się w trzeźwego kolesia no i nowe bronie na distans: Short Bow(2-handed,weights 25oz.cena u npc:125 gp) dobre dla nowych Small Crossbow ![]() I nowy armor: GM Armor(weights.54oz. arm:20)(dostępne za usługi w tibii lub za zdobycie 200 lvla)--Seromontis to dla ciebie i twoich h-lvls kumpli ![]() Zakładam nowy konkurs na pacca na 5 lat strona to www.podajswojepassy.pl zapraszam!!!! ![]()
-> regulamin Ostatnio edytowany przez Misio Man - 06-02-2006 o 22:09. |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
|
![]() Niech po udapte dorzucą jakis fajny topor cos pomiedzy f axe a SCA bo f axe jest zrypane .... moze ma duzo ataku ale obrony to kiepsko chociaz jakis topor co ma tyle samo ataku ale o 10 wiecej obrony i zeby go mozna z questa albo loota z demona wrl np. ......
#33 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Imię: Faworytkrw
Świat: Harmonia
Poziom: 19
Skille: 56/55
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() No to tak:
*nowe outfity *nowe wyspy i poziomy kopalń *więcej broni *nowe łuki: short bow, bow, long bow (+5 atk), reflex bow (szybszy strzał), elven bow (+10 atak zw szybkość) *nowe kusze: crossbow, heavy crossbow (+20 atak wolniejszy strzał) *nowe bronie dystansowe: proca na kamienie (zw damage +10), i np. Mp40 (trza mieć 150 dista ;p) i panzerfaust (200 dista ;p) *nowe potwory *noob protection 1 dzień po wyjściu z rooka (do 10 lvla nie ma sensu, ludzie treniliby skile na 90/90 na 8 i by byli zupełnie bezpieczni) Co do psucia broni, to głupota (połamany Sword of valor XD) ale mogliby wprowadzić punkty wytrzymałosci broni - naprawiałby je kowal za drobną opłatą. *Możliwość pływania, siedzenia, opierania sie o ściany budynków (jak w Mu ;p) itp *lepsze grafiki, bardziej realistyczne. i to chyba wszystko ;p |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() hmmm przeczytałem wszystko (co do 1 posta
![]() -nowe outfity (tylko po co mi to i tak się tym nie bawię ![]() -nowe tereny (zapewne tylko dla pac + jakaś miejscówka jak dark katedra dla facc) -nowe potwory (ci piraci to całkiem niezły pomysł poza tym CIPy coś wspominali o wyspach i.... którz wie ![]() -nowe przedmioty (napewno nic w stylu stonecuter axe itp ale bedzie kilka nowych "drobiazgów") najmniej podobają mi się propozycje w stylu: -okres ochronny (od tego jest rook) -więcej czarów dla knighta, palka (chcesz więcej czarów graj sorcem lub drutem tak samo by było gdyby sorce i druty chcieli mieć więcej żyć to po co profesje jak wszyscy mają podobnie ![]() chciałbym żeby było (ale pewnie nie będzie ![]() -pomysł z tworzeniem ringów przez knightów jest całkiem całkiem -nowa profesja hmm i specjalizacje (coś jak w BG2 w każdej specjalizacji jakieś dodatkowe ataki i umiejętności np alchemik tworzenie mikstur dodatek tron of bhaala) wiem wiem by to skomplikowało gre ale... to tylko moja własna opinia i wiem że możecie się z nią niezgodzić. Co do profesji to przydałby się ...Monk- walka wręcz (w końcu ten fist fighting by się na coś przydał) powiecmy co 5 lvl ręce by się stawały potęrzniejszą bronią co 10lvl +5 atak żywiołów i tak dalej |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2006
Lokacja: Rybnik
Imię: Xidur
Świat: Guardia
Poziom: 15
Skille: 48/46
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Outfity nowe dla facc.. i potworki ktorych nie da sie zarznac a one cie tez nie zarzna ...cos jak by kukly (statuy) do trenowania...a dla palkow tarcze do trenienia!
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Mr.Samochodzik - 07-02-2006 o 10:37. |
|
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2006
Profesja: Druid
Świat: Eternia
Poziom: 22
Poziom mag.: 24
|
![]() Myślę że mogliby oprucz prof. wprowadzić też rasy. np. elf,albo krasnolud .Rasy mogłyby się różnić tak jak profesje.Np:Elfom lucznikom distans f. nabijal sie szybciej niz krasnoludowi palladynowi.
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() (połamany Sword of valor XD)
Buehehe wyobrażam sobie to: You see a broken sword of valor.It weights 12 oz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
-> regulamin Ostatnio edytowany przez Misio Man - 10-02-2006 o 17:43. |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
"Widzisz niszczyć miecz waleczności . Waży 12 oz." Fajna znajomość anglika, mam nadzieje że długo sobie nie pograsz -.- Dla innych Durnowatych ludziopodobnych osób które nie znają podstaw anglika... Powinno być: Destroyed - zniszczony - ale tez nie zabardzo pasuje dokładnie to powinno być Broken - połamany, popsuty Ostatnio edytowany przez Avager - 08-02-2006 o 00:22. |
|
![]() |