|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2005
|
![]() Wielkie gratz za wbice 100lvl w tak krotkim czasie
![]() Oby tak dalej ciągnąć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
|
![]() Ok to wszyscy co maja najwyzsze lvle na serwach maja po 10 ownerow. Wezcie sie zastanowcie przeciez by dostal juz bana(na) ;/ Poprostu to jest zazdrosc a nie ;/
@topic Gratulacje dla tego pana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Nowa Huta
Stan: Aktywny gracz
Imię: Naina
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: +50
Skille: 77/76
Poziom mag.: 6
|
![]() Wersja 1:
Gratulacje dla pana dla którego życie osobiste to dzieło szatana, a snu wystarcza mu 10h na tydzień ![]() Wersja 2: Gz dla wszystkich ownerów Tetra, pokazaliście, że im więcej Polaków tym bardziej potrafią! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nie porownuj sampzora i tetro po 1 sampzor wbil w 2 miechy w tym 3 tygodnie wojny i tydzien wakacji ![]() sampzor na 100% gral sam a co do tetro nie mam pojecia bo nie gram na kyrze/nie znam go.... ale i tak big GRATZ!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() Devilq
![]() ![]() ![]() Tak czy siak niewielkie aczkolwiek Gratzy dla Tetro ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory
Stan: Rookstayer
Imię: Chris'Ronaldo
Gildia: ~~
Świat: Iridia
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() Cytuj:
@Topic - dobry wynik =] gz
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat 13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating 13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD 13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls 13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg 13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura 13:31 Lordnazgul [120]: leg???? 13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean? 13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke 13:32 Lordnazgul [120]: xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() Cytuj:
xDDDD Chris Pwn3d ![]() ![]() Gz dla Tetro! Rekord jest jego i nie ma się o co kłucić ![]() ![]() ![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Lodz
Imię: Szalony Nalesnik
|
![]() Cytuj:
I jak juz napisalem pogratulowalbym ale nie wiem czy wszyscy ownerzy odbiara moje gratulacje. Widze ze bardziej masz za zle ze wiem wiecej niz Ty. Mam w pelnie prawo do wyrazania swojej opinii i dopoki nie lamie regulaminum forum nic na to nie poradzisz.
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Gregoire
ok już wierze -.- Ostatnio edytowany przez pijopiwnik - 08-02-2006 o 00:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: ~
Imię: nvm retired
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ~
Świat: Xerena
Poziom: 38
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Ja pier**** ze mu sie chce o.O Wielkie gratz ode mnie !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Braniewo
|
![]() ale mam beke z was o tej gatce z ownerami ;] jak bym mial ownerow juz dawno bym bana dostal
![]() beke mam z postow 3 owneow bhahha kto chce moze wpajsc do mnie na rl i zobaczyc jak gram ;] a to ze expie fastem to pomyslalem jak expic i gdzie ;p myslcie se co chcecie mam to gdzies moim zdaniem poprostu zazdroscicie i tak gadacie ![]() /tetro
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam screena ;p jak 100 wbijam na demonie na parchamencie ;p ale nie chce mi sie wzucac go ;p
103 Master Sorc Arcania Hail Era Zero ! Ostatnio edytowany przez Valais - 08-02-2006 o 08:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() n/c -.- najwyzsze lvle badz osoby szybko expiace sa sprawdzane przez gmow (ich ip) a tetro gra z jednego ip (gdyby bylo inaczej by mial bana -.-), wiec gra sam albo przychodzi do niego masa kumpli, jego starzy sie wk..(upapaupapa).. czyli mozna uznac to za niemozliwe. Wiele osob gra wiecej godzin dziennie niz tetro, a nikt nie mysli otym ilu maja ownerow, wezmy sobie takiego seromontisa, on gra sam, a jest online od godziny 7:30-8:30 do godziny czasami 22+. Najwazniejsze jest to ze umie ten czas wykorzystac, zrobic 2,150,943 expa w jeden dzien na lvlu 100 to jest duuuuzo, teraz tylko czekac jeszcze na 3 osoby z lvl 100+ i pare questow do zrobionia, a przez ten czas tetro zrobi jeszcze z 10 lvli.
Go Go lvl 200=] |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Medivh Shady
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() Cytuj:
![]() jak nie teraz to i potem i tak ci zlapia na dzieleniu konta , tak jak to bylo z innymi graczami.
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale ty jestes tepy omg .. nie dziele debilu konta ...
nie moja wina ze jestes taki tepy i lvlu nie umiesz robic tyle arcania trwa i ***a a nie lvl masz tak samo jestes ciota na war ciagle w pz siedziales .... nigdy cie na bitwie nie widzialem. po 2 gmi tyle razy mnie sprawdzali zapisywali se rozmowy i patrzyli czy taki sam angielski mam itp . przychodzili np i gadali pyutali sie o moje dane co mam na recku gdzie ostatnio gadalismy o ktorej godzine i o czym np. roznie podchwitliwe pytania zadawali dzinnie mialem z 4x gma na glowie ... i juz mi dali spokoj nie sprawdzaja mnie i cipy na bank moje ip sprawdzili bo inni za sharing polecieli bez sprawdzania przez gmow...
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2005
|
![]() Jak slysze 3 ownerow O.o;p ale etel tez mial wic niema co plakac
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() hahahahah 1 frag mediva na war na arcani
![]() ![]() Oct 15 2005, 19:09:56 CET Killed Arathor Yrverion at Level 102 unjustified hahaha i kozak loool ciagle w pz siedziales ![]() ![]()
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Medivh Shady
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() jesli ty mnie nie widziales to ktory owner gral -.- , bo tak sie slada ze bylem prawie na kazdym masslogu , no chyba ze hiszpanie robili loga rano albo wieczorem, wtedy nie mialem czasu , bo ja w przeciwienstwie do ciebie mam inne zajecia a nie siedzenie parunastu godzin przed kompem , hmm. oprucz aratora zabilem jeszcze pare innych osob. A lvl mam jaki mam bo tibia to dla mnei spedzenie wolnego czasu i zabawa a nie tak jak u ciebie czyli mania , uzalezniene !! !!.
Twierdzisz ze masz czas na spotykanie sie ze znajmomymi i dziewczyna. Hm.. ciekawe kiedy masz na to czas jak w wywiadzie napisales ze po szkole spedzasz 9h w tibi i 1 lvl dziennie bijesz. I od rana do wieczora jestes online. Gubisz sie w tym co muwisz. Wiesz zadawanie pytan to normalka , jaki problem jest powiedziec kumplom co sie ciebie GM pytal albo o czym z toba rozmawial , ip tez jest w wiekszosci zawodne bo mozesz miec siec lokalna a wtedy sprwdaja ip hosta a nie poszczegulnych czlonkow sieci A z ciebie taki kozak na wojnie byl a padal najwiecej razy -.- , i to czasami jak noob pozatym jak bym nie uczestniczyl w wojnie to bym tyle hajsu nie dostal co dostalem za wojne. I uwazaj zebys nie skonczyl tak jak na arcani ;P bo chyba nie lubisz zabardzo rooka . haha , ( bo dzielenie konta tak zazwyczaj sie konczy ). To bedzie chyba na tyle. edit: wojna wedlug ciebie trrwala lolu 8 miechow ?? hmm.. widac ze masz juz cos z muzgiem , komp ci go zdeformowal , takie cos trzeba leczyc.
![]() WoW Realm: Auchindoun Name: Punish http://eu.wowarmory.com/character-sh...ndoun&n=Punish Ostatnio edytowany przez Medivh Shady - 08-02-2006 o 10:04. |
![]() |
![]() |