|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
|
![]() heh. skoro 2 strony sa takie pewne to czemu nikt logow nie wlepil? czemu tez nie ma szotow (wypada takie robic jak ktos cie morduje/mordujesz nooba)...
|
![]() |
#22 |
Fallen Angel
|
![]() Ten temat jest bez sensu. Żaden znas nie wie (poza bezpośrednio zainteresownymi) jak było naprawdę, więc możemy udzielać rad nie znając na pewno sytuacji a oni będą się obrzucać błotem i kłócić jak było.
JA BYM CI RADZIŁ TO ZAMKNĄĆ!!!!!!!!
#23 |
Guest
|
![]() Hmm...widzę, że wiele się w Tibii zmieniło, odkąd prawie rok temu mój 84 lvlowy palek odszedł na zasłużoną emeryturę...polacy zamiast, jak za moich czasów, wspierać się, to jescze się nawzajem pkują...co za naród
![]() Ale co tam, jest sposób, który się kiedyś sprawdził i być może teraz też się sprawdzi. Mówiłeś, że twoi kumple mają niższe levele od niego? Nie ważne, siła w liczebności! Dla zgranej choćby 5 osobowej ekipy, 25 lvlowiec nie stanowi żadnego zagrożenia, nawet jeśli w ekipie są choćby ludzie po 10 lvl. W ten sposób, ponad rok temu, posłałem wraz z zaufanymi kumplami, mojego prześladowcę kilka razy do piachu. Powszechnie wiadomo, że postacie magiczne mają słabą obronę, nawet z dobrym sprzętem. Myślicie, że gdy kończyłem z Tibią, to rozdałem swój sprzęt biednym? Po za tym, jedno trzeba Tibii przyznać. W żadnej innej grze nie odczuwa się takiego strachu przed śmiercią...i takiej satysfakcji z posłania PK do piachu...:evil: Bez odbioru na następny rok. |
![]() |
#24 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() No to teraz cytujemy
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Na niskim lvl najlepszy w PvP jest palek. Kilka boltow ( tutaj def przeciwnika nic nie daje ), fire bombek, gfbkow i kladzie do piachu wszystko co ma podobny lvl do niego i sie rusza po mapie. Pozdro
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() @Agoran
Rok temu było tak samo;p.I nie dawaj mu takich rad-.-(bo to pogorszy jego sytuacje i jego qmpli)...bo ja mam za sobą więcej ludzi,a chociażby w mojej gildi jest 7 osób o podobnym lvlu do mojego.I gramy razem już pól roku,jak myślisz kto by wygrał 5 osób z wyżsyzm lvlvem i zgraniem czy 5 dopiero zaczynających?. @Strażnik północy;p Nie obawiaj się ,że będe chciał cie potem znowu huntować,bo to nie w moim stylu,bynajmniej jestem zły,za brak skruchy ,nazwania mnie pkerem.Fakt problem jest błachy,ale mam przynajmniej nadzieję że po tym nauczysz się żeby nie bić cudzych stworów;nie wyzywac od pkerów i nie ruszać cudzych itemów,a czasem okazac poprostu skruche.Lepiej jeżeli nauczysz się tego od rodaka niż od kogoś z zagranicy,bo przynajmneij ja ci dosadnie wyjasnie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() nie dziwie sie ze nazwal cie pkerem bo jak chcesz go zabijac tylko za to ze zabil kumplowi potworka to wlasnie jestes pkerem. zamiast od razu zabijac albowymuszac kase powinienes zjechac go do czerwonego hp i juz wiecej by cudzych potworkow nie zabijal.
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Re omufo: Me n00b plx??, takie rzeczy to sie załatwia w tibi a nie na forum, i tak raczej nikt Ci nie pomoże, po co ktoś miałby ryzykować własną postać żeby pomóć kogoś kogo nawet nie zna. 2 k to wg. mnie bardzo mało więc daj mu tą kase i będziesz miał problem z głowy.
@Re Poll: Po co taka awantura o kilka głupich stworków i spirów po 10 gp?? 2 K Haraczu lol? widać że zbyt dobry nie jesteś ![]() @Re all: Mogliście zrobic jakies ss'y całes tej sytuacji, bo bez żadnych dowodów to tylko słowa przeciwko słową i nie wiadomo komu ufać. |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() Cytuj:
Ty za to jestes mistrzu ![]() Pozdro
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() my sie tu nie rozumiemy... JA TYCH SPEAROW NIE WZIALEM I NIE ZABILEM TEGO STWORKA TYLKO MU 5 HP PRZEZ PRZYPADEK ZABRALEM... poza tym ciekawe jak ja mam udowodnic screenem ze nie wzialem speara i jak on ze ja go wzialem... tego sie screenem zrobic nie da... i nie mow ze chciales ta sytuacje wyjasnic bo sekunde po twoim pojawieniu sie powiedziales "placisz abo giniesz"... a od pkerow wyzwalem cie po tym jak mnie zabiles... a 2k to dla mnie i tak duzo bo za ta kase wole sobie p legsy kupic a nie ODDAWAC GOSCIOWI KTORY WYMYSLIL SOBIE DO TEGO POWOD... zreszta co ja sie tu pieprze... i tak mi sie tibia nie podoba bo zeby na prawde sobie w nia pograc to trzeba placic... a jest kilka lepszych gier od tibii... jutro np. zaczynam z kumplami w bg2 na multiplu pocinac i bedzie ql... wszystko ta jest lepsze... klasy, rasy wiec narx... martwi mnie tylko ze polska to jednak zadupie pelne idiotow chciwych i pazernych na wszystko... wyscig szczurow jakis czy co... narx...
|
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() sorx za nastepny post ale chce napisac ze temat mozna juz zamknac...
|
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
Lokacja: Pieklo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Diana the Hunter
Profesja: Elite Knight
Gildia: Fellowship
Świat: Valoria
Poziom: 131
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() uwazam ze to łupota lac sie z ziomkami paranoja...
swe sie nie leją br sie nie leją tylko pol na*******aja wszystkich nawet swoich opowiem wam ciekawa sytuacje kopalem sobie kilka meatow od zamku orkow do ab depo minelo mnie okolo 30 osob bo byla chyba 16 czyli full ludu przed samym depo zajepal mi zarcie... zgadnicie kto.. POLAK!!! tak to był polak wiec moje zdanie jest takie polacy to nOOby pk i thefy chociaz jestem polakiem taka jest prawda polacy psują klimat tej gry oczywiscie sa wyjątki którym jestem ja ![]() ehh no coz moze czas zmienic gre...
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2004
|
![]() wiecie co jak moż rodków rozwalać tylko za to że ci potwora zaatakował
a ty czemu piszesz takie bzdurne posty??? dogadaj się znim jakos a jak nie to mas jecze GM-ów może oni ci pomogom a jak nie to masz pecha ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() WIESZ CO POLL ?
jestes frajerem - i co z tego ze nawet zaatakowal ci jakiegos stwora? robi ci to ujme? masz 26 lvl a sam zachowujesz sie jak nOOb pacykarzu!! do 16lvl kazdy moze zaczac - odwazniak z ciebie!!!!!!!!!! znalazl sie nastepny urodzony z kompem w reku i postacia na 50 lvl od urodzenia - zalosne!!!!!!! ![]() ![]() chej maly - rada - wstap do gildii i tep takich cwokow jak oni. POWODZENIA - pocwicz a pozniej takie ciule beda mogly ci naskoczyc!
#35 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() @Kajzer
Nie wszysyc psują klimat.SWE,BR,Espanol i wszyscy inni też sie leją między sobą. @olmk&xim Przecież tu niechodzi tylko o zabitego potwora...radze wam przeczytać całośc odpoczątku,albo chociaż wszystkie moje posty tutaj. @olmk Wiesz...ja się tak samo uczylem grać w tibie,że mnie ludzie zabijali jak coś robiłem źle;].Jak cie ktoś za coś zabije,to przynajmniej to zapamiętasz;P.Btw.Nie oceniaj mnie tak,bo mnie nie znasz. @Jakiś Mod na tym forum Zamknijcie ten topic,sądze,że omufo się zemną dogada;] @Omufo Nie powiem,że będzie dla mnie wielką stratą twój quit z tibi;p,bo bym skłamał,ale nie załamuj się tym,że masz zapłacić 2k,to naprawde nie są jakies bajońskiego sumy.I serio to ta kasa wsumie nie jest mi jakoś nadzwyczja potrzebna,bo co ja za te 2k zrobie?--.Mi bardziej chodzi,żebys zrozumiał co według mnie/nas zrobiłeś żle i żebyś już tak nie robił.Mi qmpel powiedział,ze łazisz za nim,żucasz jego spirami,zabijasz jego stwory.No to przyszedłem;P.A straty niewielkie poniosłeś,ja powiem ci szczeże że jak gine od 20-40lvla to się bardziej śmieję z tych zgonów,niż się nimi załamuje.That`s all.Take care child ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
|
![]() Albo poszukaj wyzszych lvl którzy pomoga albo mozesz spróbowac mojego wyprobowanego psosobu jesi jestes sorcem albo druidem mianowicie: rob runy uzbieraj ich baaaardzo duuzo potem wez tylko jaka tarcze i w za reszte cap wez gfb fire bomy duuzo sdków i sporo uhów zbijesz pacjenta to sie raczej odczepi ...
|
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2004
|
![]() Cytuj:
tak tak! zabije go a pozniej sie okaze ze ta osoba miala znajomosci i zna wiekszosc Highleveli i wtedy bedzie musial placic wiecej niz normalnie wsssspaaanialy pomysl! ludzie wy myslicie ze jak ktos waz zabije da przyczyne za co (nie PK czy cus) i jak jakims cudem go zabijecie przy AFK to on od was sie odczepi? niesadze. |
|
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() OK POLL - ja tez juz zginalem pare razy przez higtlvl
ale to nie oznacza ze musze sie mscic na slabszych zabiles go juz raz wiec jestescie kwita i daj chlopakowi spokuj jest taka madra zasada - nOOby predzej czy pozniej rosna w sile i kazdy kto lubi tluc lowlvl nie raz przejedzie sie na tym i wyladuje 6 stop pod ziemia nOOba trzeba pomagac bo my tez kiedys zaczynalismy ja otrzymalem pomoc od paru hlvl i tu chce im podziekowac POLL - daj dzieciakowi spokuj - bedziesz sie zarl o glupie 2k, smierc na 16lvl i tak dala kolesiowi pozonnie po dupie
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Hahahah wielki "mistrz" na 26 levelu czuje sie bogiem i "haraczuje" jakiegos typa na 16 levelu, ktory ledwo sie uczy grac.Chcesz poczuc sile co?W sumie chetnie zrobilbym na szybko jakiegos chara i was wszystkich pozabijal tam;p
|
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
|
![]() Dedukujac, po mojemu sytuacja wygladala mniej wiecej tak: Omufo przypadkowo zaatakowal stwora Polla. Poll go atakuje bez slowa. Omufo jako gracz niedoswiadczony zaczyna krzyczec 'PK!' i stoi w miejscu. Po chwili ginie.
Co bylo potem to ciezko wydedukowac bo nikt o tym nie pisal. Mozliwe ze Omufo chcial sie dowiedziec za co zostal zabity, zbyt dlugo dyskutowal z Pollem i jego kolezkami az w koncu ktos wpadl na pomysl haraczu. Mozliwe ze Poll od razu po zabiciu wymyslil haracz? Do tego Poll wymyslil ze ma byc przeproszony, nie wiemy czy ten pomysl byl przed pomyslem haraczu czy nie, ale sadze ze pojawil sie juz po morderstwie. hihi. to moja rekonstrukcja wydarzen. Pewnie oficjalnie nikt sie z nia nie zgodzi. Jedynie wy znacie prawdziwy przebieg wydarzen :/ co do tematu. To mysle ze sama mysl tematu nie jest zla, bo pokazuje nastawienie ludzi do tibii...