|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() ehm byle kto napsize posta a wy lykacie wszystko jak pelikany,sam znam 6 osob z NG ktore byly w deltoro,doskonale je znam z isary i nawet jak powstanie dt to przej**** beda mieli noby ktore niesa wtajemniczone a swoich nierusza
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
|
![]() Rest in peace dear Kyrian's.
Ktoś tam stwierdził ze kazdego da się pokonać. Mhm. Tak sie mówi. Albo nie wiesz, albo nie chcesz wiedzieć jak jest z Del'Toro. Oni, nie ujawnią się dopóki nie będą na tyle mocni aby trząść servem/nie będą mieli w garsci najlepszych graczy. I taka jest prawda. No, chyba że znajdziecie drugą tak dobrze zorganizowaną grupe i ich rozłozycie. To było do przewidzenia. DT przestało aktywnie grać na Berylii, pewnym było ze gdzies się przeniosą. Więc - powodzenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
OK pora skończyć tego posta a żeby nie było aż tak off topic to może pomyśl, że oni chcą się zmienić, nie chcą robić PA, random PK itp. (huh ta wyobraźnia ;P). Btw. Pozdro Rank ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
|
![]() Cos odemnie
![]() ![]() @Eshar. Zrobic 20 sorca i ci zrobić kuku to jest moment ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() de'toro hum...
i tak ludzie z ng robia co chca ![]() niemowie odrazu ze wszscy ale juz nie raz mi sie zdazylo ze ziomek sie w*******al na respa i nic nie mowiac kompletnie na*******al mnie az wyjde i wtedy mnie puszczal i tyle bez slowa wbija na*******a nara tera ja tu expie albo koles wbil i przy mnei za***al list xDDD i mowi ze nie bylo rox ![]() conajmniej 50% osob z ng bym wy***al :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() HAhaha Nie bujcie sie Del'toro do was nie zawita xD
Yukori Makata gra na isarze Diego del'toro Excail = wow (world of warcraft) Maloozo Mediota i ci inni tez C***a wiecie ale piszecie Banda debili |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Stan: Na emeryturze
Poziom: 3
|
![]() Lol a co to jest Del'Toro wogole? Myslicie ze oni sa naprawde dobrzy? Oni poprostu jak graja to konkretnie, niczego nie robia bez powodu... Maja duze doswiadczenie, dlugo juz w Tibie graja... Ale no bez kitu k**** znam o wiele lepszych graczy w pvp, i umiejetnosciach szybkiego expienia... Myslicie ze jak ktos potrafi bic ponad 200k expa np. na 18 godzin gry to jest juz naprawde dobry? Ja na Thori gralem nieraz i po ponad 20 godzin spiac 4 albo 5 i znowu 20h expa... Zaden problem.... Tylko jeszcze taka wazna sprawa ze pvp trzeba miec opanowane bo bez tego to sobie mozesz.... Sa naprawde duzo lepsi gracze od nich... Znam duzo polakow ktorym oni nawet nie dorownaja... Jak sie doczekamy wakacji to zobaczycie jak bedzie na nowych serverach... Jaka ekipa pojdzie, teraz juz takich bledow jak na Thori zaden z nas co gral nie popelni....
Best freind's in Tibia is: Koti Conqueror, Cwanish, Masacra'Thor, and my love character Kunkers'Thor ![]() Nawet tego nie komentowac, chyba ze ktos ze chce to zapraszam na rozmowe na gg: 1118955, tylko niech nie pisza osoby majace 45 lvl- |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() Jeez...wasza madrosc mnie roz*******a
DT umia trapowac. Przeciez Tetro tam nie ma czego szukac w pierwszej kolejnosci ubija niego, innych sorcow, palkow i najtow na koncu. Teraz sie woza zeby nabic 50 lvl, a potem to juz masakra, jakbym mogl to bym sie dolaczyl. Gdzies tam na poczatku byla rozmowa, ze etro ma kumpli...tak ma kumpli i co z tego? Magcharadzdza tez ma kumpli i padl? Przez kogo? Przez 4 sorcow/druidow z cos kolo 30 mlvl -.- @Kajn Sam gowno wiesz. Widziales zeby kiedys Mediota sie ruszal z Isary? A skad wiesz, ze inni DT nie pojda? Jak na Berylii czy Iridii? Jak nie wiesz to stfu! @up A widziales trapa Medioty na Edron? Przewaga liczebna, ale wygrali....jak? 3 typow uhalo Mediote, a Mediota jako najlepszy z nich sd'kowal sorcow, potem palkow, najty s*******aly jak mogly. Co jak co, ae pvp to oni maja. I to nie jednego rapa tak rozwalili. Ostatnio edytowany przez TehRegent - 09-02-2006 o 07:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
co to za problem kogos uhac? albo sdkowac?:> pewnie ci chodzi o to ze uhali go ze wymyslili to tak? oni graja BARDZO czesto na LAN-ie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() @up
Ja wiem ale to juz jest stopien zgrania i malo kto ma z nimi sznase. Troszke zle porozumienie ale jest looz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Nicku łaskawie nie podam bo chara sprzedałem i nie chce robić problemów nowemu ownerowi. Powiem tylko ze był to Royal Pall 60lvl, obecnie ma chyba 64/65. Więc. Ile osób wymieniłes, hym ? Yukori tak, gra na Isarze. Z Excailem nie miałem okazji rozmawiać. Jejihev gra na Kyrze, jestem pewien w 100%. Maloozo nie gra już w WoWa ;]. Grał ale mu sie nie spodobał ![]() Nicków reszty niestety nie pamiętam, bo grałem tam dość dawno, 2 -3 miesiące temu. Więc. Sam c***a wiesz. Co do reszty. Ano może trafi się jakaś dobra grupa która rozgromi Del'Toro.. Ale jest to raczej mało realne. PvP mają bardzo dobre, są zgrani niemal idealnie... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zbanowany
![]() |
![]() @Rege-N-tuS
A widziałem żeby mediota ruszał sie z Isary bo grał na Berylii ( początek serwera) lolku |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zbanowany
![]() |
![]() Kamills A ty to dużo do gadania nie masz jak dochodziło do jakiejś wojny to odrazu wychodziłeś z gildii
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() ostatnio expie sobie w Dwarf Hell, siedziałem tam z 6 h i wszystko było ok do czasu jak wpadł Xarteza i mnie z tamtąd wypie.....ł, a dotego zabrał loota. Jeżeli gra Del'Tora sprowadza sie na takim PA ktorego niecierpie, to pomoge każdej grupie ludzi która bedzie chciała walczyć z nimi. Sytuacja na kyrze przestaje mi sie podobać, zadużo lata PA. A jeżeli niejesteś w NG albo PB albo niemasz kontaktów z 70+, to cięzko tam. Ostatnio jeden typ z NG ( 55 pall) kazał mi płacić 10 k. Niechciałem płacić więc zaproponowałem duela który by rozwiązał spór, typ sie zgodził a jak przyszło co do czego to i tak wpadł z 5 typa i odrazu mnie zabili. --.--. NIENAWIDZE PA. robie lvl fastem i przyłącze sie do każdego kto chciałby walczyć z tym shietem, obojetnie czy miało by być to del'toro czy z PA z NG (oczywiście niewszyscy to pa)................................
cawy tak chwalicie to DT, każdego da sie zabić !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() up !
Eh Bax no schrzanili z tym duelem ;/ No sytuacja jest troche nieciekawa a Tetro "panuje" nad sytuacją tak powiedział szefowi mojej gildi Blac Sunblade jak zaapelowalismy ze Xertaz to DT za duzo sobie pozwala huntuje odnas ciągle kogos i wogole za jakis czas wywali z serwera Tetra. Bo jak widać Mizaeron i Xertaz to kumple a zobaczcie jak biją szybko lvl!! Niezdziwie się jeżeli polacy "oddadzą" serwer szwedom , nie żebym był rasista , teraz jest dobrze przyejmnie się gra ale może być gorzej a nikt tego nie zauważą!, POZDRO |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Przemilcze, nicka nie podam jak już mówiłem. Dalej. Ja gdy "dochodziło do jakiejs wojny" nie wychodziłem z gildi więc cos Ci sie chłopcze pomyliło ;] @Thewojtek: :> @jaronosk: Znajdz taką drugą grupe jak DT, treń z pół roku PvP i zgranie z ekipą na OTSach po LANie i masz szansę ;] W grupie siła ! Pojedyńczo większość panów "toro" wiele nie zrobi. Ale cała grupka potrafi roznieść w pył dużo lepszego gracza.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Stan: Zbanowany
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
|
![]() Jeśli to co mówisz jest prawdą, to niedługo wróce na Kyre ;o
Przynajmniej musze to zobaczyć ;p Powodzenia~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ango Von Valour
Gildia: Insurrection
Świat: Berylia
Poziom: 101
Skille: 93
Poziom mag.: 19
|
![]() Mediota gral i szybko mial hacka reszta niegra..
Co do Iridi to walczylem tez z Triadą pozdrawiam, Lolo Dziewica. (jesli chodzi o iridie) kajn tez cos wie na temat deltoro... ![]() byles w Dt a niepamietasz nickow kumpli <lol> zal.pl Skoro jestes pewien w w 100% ze Jejihev gra na kyrze czemu nieznasz nicku :> on traktuje tibie juz strasznie rozrywkowo robi postac zeby sie pona*******ac
Just My 3 Cents... Signed, ![]() Ango Von Valour Ostatnio edytowany przez Ango Von Valour - 09-02-2006 o 21:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Gallar: @jaronosk: Znajdz taką drugą grupe jak DT, treń z pół roku PvP i zgranie z ekipą na OTSach po LANie i masz szansę ;]
chłopie , widać że pipka jesteś i jakl usłyszysz <Dee Teee> to odrazu masz kisiel w gaciach. Niechce sie chwalić ^^ ale nienażekam na moje pvp ;] ale to niejest ważne. Znam na kyrze dużo takich ludzi co z chęciom by potrafili dać nauczke zasranym pa .... reszte już pisałem , spójrz w lustro zanim kogoś skrytykujesz -.- Ostatnio edytowany przez jaronosk - 09-02-2006 o 21:54. |
![]() |
![]() |