|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() Cytuj:
![]() pogratulowac, juz zaden 8 lvl nie bedzie cie pekowal. ![]()
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2004
![]() |
![]() taaa bylem w jaskini i 11 lv chicl mnie zabić ja zawolalem o pomocy ale oni byli na polowaniu przy carlin ja jstem w Trol Mutians i NAgle Przybywa Muj Kumpel {on jest Łowcą PK]no i sie go pozbyliśmy {troll Muntians Rulez dzisiaj zdobylem tam 1 lv 2 mg lv 5 club fighting 5 schelding i 450 gp!
Liczcie na Sibie sle Pamiętajcie 1 Polak polaka nie zabije 2 Polak polaka nie okradnie{nie jestem pewnien} NIe damy sie tym..........................................PK Smierć IM! dlatego Ja ciągle jesdtem w jaskini tam malo PK! i mozna Potrenować! A POTEM jak bende silny i spotkam Pk i leje polaka oooo biada mu codzinie jestem 5 godzinyw jaskini |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 06 2004
|
![]() Własnie wyszedlem na miana w Venore, no więc ide poternowac z kolesiem. Wracam do depo, a zaraz przed nim 2 strzaly oberwalem. W depo nie odnawia sie zycie, wiec wyszedlem 2 strona, a tam inny mnie wali.
Znow depo, on wszedl i chcial cos cennego. Dalem rybke i sie wylogowalem. Nie gralem przez 1 godz. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2004
Lokacja: Wroclaw / Thais
![]() |
![]() Trzeba stworzyc organizacje PKK (Player Killer Killers). Ja jestem tylko pomyslodwca bo moja postac ma dopiero 11lv ale w przyszlosci chetnie sie przylacze.
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2003
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Ehh jak czytam ten temat to mi sie na smiech zbiera.
Czemu przejmujecie sie smiercia na 8 lvlu przy ktorej traci sie 500 expa? Przeciez to odrabia sie 15 minut. A "zjawiska" PK nie da sie pozbyc. Zawsze znajdzie sie ktos kto przykladowo poszedl na inny server grac i postac zostala do PKowania. Niestety nic nie poradzicie. Trzeba grac dalej i sie nie przejmowac. Pozdro |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2004
Lokacja: Ełk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Xozuji Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
|
![]() A co powiecie na to.
Wracam z loot bagiem na ktory meczylem sie 3 h przechodze obok wody a tam stoi 7 lev pall i nagle "plum" i moj loot w wodzie. bije zioma a on wpada do carlin i drze sie "help PK" i cale piep.. carlin za mna ![]() ![]()
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Ja siedze jeszcze na rookocity i tego się obawiam...
Że zgine, chociaż mam kumpli to g.........rób moge już kopać ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2004
|
![]() Ja mam 2 przypadki...mam postac 6 lvl takak z nudow sie zabijam...blem pod desertem
![]() 2 przypadek moja paladynka na 11 lvlu...wychodze z depo r pally(104 lvl) z julery wyjechal mi z sd 205 hp...zostalo mi 10 hp |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2004
|
![]() Nooo tak...niestety na PK (jak juz ktos mowil) nic nie poradzicie...PKowcy to czesc Tibii nic nie zrobisz
![]() ![]() ![]() ...aha...wlasciwie jest jedna bardzo, BARDZO skuteczna metoda na PK...ten nie zawodny sposob to.......swiat non-PvP ![]() PS.Dzis mnie zabil jeden PK...HHRRRRYY...zemsta (o ile bedzie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2004
|
![]() zabijanie lov lvli zawsze bedzie niestety normalka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() Jak można zrobić to zeby być kogoś pro? prosze o odp
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Musisz założyć na głowę worek na śmieci i skoczyć z czterdziestego piętra.
|
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Stan: Niegrający
Świat: Titania
|
![]() Niektórzy poprostu zabijają low lvl bo wtedy czują sie silniejsi A inni (nienormalni?) sie tym podniecją "łał zabiłem 8 lvl!!11oneone wypadł mi scale armor!!11oneone wiem że na gówno mi to ale przynajmniej kogoś wkurzyłem!!!!111oneone"
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2007
Lokacja: Bytom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Krzysztof
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
|
![]() A Hu* Mnie to obchodzi ze 11 lvl upierdo** 8 lvla
i ze wylotowal scale armor... ![]() I sie dziecko dlugo nie zachwyci tym armorem bo ma skulla 15 min i raczej on tez padnie... ![]() |
![]() |