Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 19-06-2004, 22:06   #21
Hegemmon
Nikt ważny

Hegemmon's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Amroth
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Imię: Vetius
Świat: Secura
Poziom: 100
Skille: -1
Hegemmon ma numer GG 3030954
Domyślny

hmm to straszne... ale jak można wskazując grzech czyniąc grzech? INTERNET TO ZŁO!!!!CHOĆBY NIE WIEM CO TO ZŁO!!!!!

bez kitu j/k nawet ciekawy ale byłby lepszy gdyby adres nie zdradzał tego tak szybko
8) 8) 8) 8) 8) śmiech

troche oftopic ale:
Statystyki:
73665 Wiadomości w 6666 tematach
i " poznaj moc liczby 6 6 6"
\.../ (^o^) \.../

I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers.
And you will know my name is the LAW
when I lay my vengence upon thee!
Hegemmon jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-06-2004, 23:24   #22
]v[ichal
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 03 2004
Lokacja: Bydgoszcz, 4don

Imię: Odin Raven
]v[ichal ma numer GG Nie podaje...
Domyślny

HAHAHAH!!
OMG a tibia? przeciez tam są demony i shield of mastermind - zła symbolika!! Od jutra koncze z tibia i kasuje mp3 Cradle i Kata !! najlepiej wywale kompa przez okno .
oto teksty które bardzo mi sie spodobały:

Kiedyś w podstawówce był dzień fantastyki. Widziałem metalowca, który tam szedł. Na plecaku miał napisane jakieś dziwne zdania. Mniej więcej brzmiały one:

“Karak azgull garhon werrak malaf”, i tak dalej.

Z drugiej strony ktoś może sobie grać i być lektorem - na wierzchu jest wszystko OK. ale szatan działa w środku...

albo

Dzięki temu zarobiłem w siódmej klasie pięć jedynek z matematyki za brak pracy domowej i nie zdałem trzeciego etapu olimpiady.

OMG on nie zdał 3 etapu olimpiady!! Tragedia chyba sie powiesze lol...^.-
(CYTATY Z DZIAŁU O RPG )
stary 23-06-2004, 11:51   #23
sir abaddon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 06 2004

sir abaddon ma numer GG 1361498
Domyślny

radio maryja i rydzyk to od nich sprawkasz

SZATAN IS MY LIVE WE MUST LOVE HIM HI LOVE ME :rolleyes:
sir abaddon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-06-2004, 17:12   #24
Litawor
Użytkownik Forum

Litawor's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków

Domyślny

Chyba do nich napiszę - zapomnieli o moim ulubionym zespole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Że niby jak słucham Toola to już nie jestem satanistą??? Ale na szczęście jest tam Metallica, Pink Floyd i System OF A Down.

"Przede wszystkim należy uświadomić sobie, że miarą stopnia, w jakim ideologia zniewala ludzkie umysły, jest zbiorowa niemożność dojrzenia alternatywy." - Tony Judt
Litawor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-06-2004, 17:18   #25
Tonnyy
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 06 2004

Domyślny

Wlasnie sie dowiedzialem ze "The Sims" to seria rodem z PIEKLA musze wywalic wszystki gry jakie mam
Tonnyy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-06-2004, 18:43   #26
Litawor
Użytkownik Forum

Litawor's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Tonnyy
Wlasnie sie dowiedzialem ze "The Sims" to seria rodem z PIEKLA musze wywalic wszystki gry jakie mam
Należy je spalić

"Przede wszystkim należy uświadomić sobie, że miarą stopnia, w jakim ideologia zniewala ludzkie umysły, jest zbiorowa niemożność dojrzenia alternatywy." - Tony Judt
Litawor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-06-2004, 18:59   #27
Trzciniak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 04 2004

Trzciniak ma numer GG 8451284 Adres Jabbera do Trzciniak
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Litawor
Chyba do nich napiszę
Ja prubowałem i nic. Na księge gości też nie da rady wejść.
stary 24-06-2004, 19:37   #28
spider-bialystok
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok

Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Domyślny

O kurdę, jestem SATANISTĄ!!! Mama i Tata też!!! Wogule z satanistycznej rodziny jestem!!! A tibii nima na spisie a przecież są demony, demon skeletory, shield of mastermind (tarcza wszystkich satanistów).Co zrobić??? MSG me with offers---> Bialystok
stary 01-07-2004, 17:16   #29
Vemlekos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 03 2004

Domyślny

ja za to jestem święty a moim ulubionym zespołem jest arka satana której utwory znajdziecie na www.wp.pl :P najlepsze to są ty nas osrałeś i wina szatana

::::TY NAS OSRAŁEŚ::::DZIĘKI CI::::ZMOLESTOWAŁEŚ::::
Vemlekos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-07-2004, 18:10   #30
Rogal
Użytkownik Forum

Rogal's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2004

Domyślny

Hehe super jestem szatnistą ,ale to chyba jakiś wieśniak pisał i to taki !Tak posiadanie simsów!!To mnie dobiło A mój brat kolegi ma 4 lata i gra w Simsy i on tez jest szatanistą????
stary 02-07-2004, 09:54   #31
Vemlekos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 03 2004

Domyślny

NO PEWNIE ŻE JEST ALE JAK BĘDZIESZ SŁUCHAŁ ARKI SATANA TO BĘDZIESZ KATOLIKIEM o shit capslock
sry
Vemlekos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-08-2004, 23:00   #32
Kajulec
Użytkownik Forum

Kajulec's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004

Imię: Raititute
Profesja: Elite Knight
Gildia: Satanica
Świat: Astera
Kajulec ma numer GG 2445317
Domyślny

U mnie w klasie ksiadz powiedzial, ze taki jeden gosc jest satanista, bo nie ogladal filmu o Ojcu PIO(ku). Albo zwymyslal moja kolezanke (metaloowa), bo miala na plecaku naszywke Metallica i, ze ma czarne wlosy nie spiete w kucyk... normalnie lalem na lekcji i dostalem uwage

retired/retarded
Kajulec jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-10-2004, 19:35   #33
Zapewapu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 08 2004

Domyślny

Taaa jasne moze jeszcze sapera dodadza do 'zagrozenia komputera' ta martwa po trafieniu na mine buzka u gory okna gry moze zle wplywac na psychike dziecka (lol) A do zespolow powinni Golec u Orkiestra dodac . Ta stronka jest porypana a najbardziej rozwalily mnie simsy na liscie gier niebezpiecznych dla psychiki oraz lamanie i palenie z dala od domostw itp
BUAHUAHUHA czarowanie w debilnych grach komputerowych = ciezki grzech?
BUAHUAHUAHUAHUAHUA czyli jak teraz stoje moim drutem i UHY klepie to mam ciezki grzech ? BUAHUAHUAHUAHUA jak pociagne jakiegos biednego zatrutego przez skorpiona newbie na redzie Z antidotum/UH(SD ) to tez grzech ?BUAHUAHUAHUAHAUHAU To sa tylko kretynske gry sluzace rozrywce
A oto jak skomentuje ta witryne (a przynajmniej niektore jej dzialy)
:BUAHUAHUAHUAHUAHUAHAUHAUAHUAHUAHUAHAUAHUAHAUAHAU! !!!!!!!!!!!!1

Ostatnio edytowany przez Zapewapu - 22-10-2004 o 21:54.
Zapewapu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-02-2005, 13:53   #34
Feaga Chil
Użytkownik forum

Feaga Chil's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2005

Feaga Chil ma numer GG 6009012
Domyślny

Nie no, lool po prostu XDDDD RMF-FM TO RADIO SATANISTYCZNE!!! HAHAHAHAHA. A JA JESTEM SATANISTKĄ BO GRAM W GRY RPG, I TRENUJE TAEKWONDO!!! LOL. Ten kto to pisał jest jakiś niedorozwinięty...heh...z tego co tu jest napisane, wynika, że cała moja rodzina to sataniści! A na tej ich tandetnej liście "Muzyki satanistycznej" nawet nie zamieścili Cradle of Filth...LOOL XDDDD
Feaga Chil jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-02-2005, 14:36   #35
Oxygane
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2003

Oxygane ma numer GG 4384632
Domyślny

Feaga Chil - Urodzony Archeolog ;/;/;/
Oxygane jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-02-2005, 15:23   #36
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

We mnie jest sataaaaan.....co mam ze soba zrobic?! AaAAaAaAaA.....
Ashlon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-02-2005, 15:49   #37
joey
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 06 2004

Domyślny

O NIE! Nirvana.... jestem satanistą -.-a teraz przepraszam ide złożyć ofia to znaczy ide grać w wormsy
joey jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-02-2005, 16:07   #38
khazad
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam

Domyślny

primo:

nie ma to jak spieprzona halabarda... co odlew aluminiowy to odlew <sciana>
secondo:
strona http://reidler.cjb.net/nightwalker/f...zycie/oaza.htm zostala napisana, chociaz trafniejszym powinno byc okreslenie popelniona..., przez jakiegos lamera, ktory nawet strony nie potrafi stworzyc.... boshe, znaczy sie szatanie nie ma to jak dobry dobor kolorow... i ta super "polska czcionka"...
kilka cytatow:
"Słowo „krucjata” wskazuje na Krzyż jako skuteczny znak ostatecznego zwycięstwa nad wszelkim złem." - ciekawe czy ten odwrucony tez...
"
Duchowa Adopcja jest modlitwą w intencji dziecka poczętego, zagrożonego zamordowaniem w łonie matki. Trwa 9 miesięcy (lub jak kto woli około 294 dni) i polega na codziennej modlitwie dziesiątką różańca dowolnej tajemnicy - radosnej, światła, bolesnej lub chwalebnej (Ojcze Nasz, 10 Zdrowaś Maryjo, Chwała Ojcu, O mój Jezu)" - o moj jezu co to za *******y...
"
Naszą pewność opieramy na wierze we Wszechmoc i nieograniczone Miłosierdzie Boże. Bóg jest Dawcą Życia i Jego wolą jest, by każde poczęte dzieciątko żyło i było otoczone miłością rodziców." - tak "milosierdzie boze" mielismy watpliwy zaszczyt ogladac z ataku tsunami... ( czyzby bog chcial sam adoptowac dzieci? )
"
Czy przerywa się Duchową Adopcję, gdy zaniedbało się modlitwę przez dłuższy czas?
Długa przerwa (ponad dwa tygodnie) przerywa Duchową Adopcję." - wedlug jakiego kalendarza? slonecznego, biologicznego czy ksiezycowego?. poza tym uwaga zabijamy w ten sposob dziecko...

"
Diagnozowanie z moczu" - o ja pierdziele... to nawet opieka zdrowotna jest skalana satanizmem? <sciana> od dzisiaj nie chodze do lekarza...
"
Dzwonki z chińskimi znakami" - bede mial dzwonek z wizerunkiem hitlera i ze swastyka - wedlug tych debili to jest "koscielie poprawne"
"
Kościół Zielonoświątkowy ("zieloni", Zielonoświątkowcy)" - partia zielonych tez jest opetna przez satana, tym samym zapewne wszystkie partie i organizacje pro-ekologiczne - jak ktos bedzie chcial byc w greenpeace i bedzie chcial ratowac wieloryby to bedzie robil to w imie satana ]:->
"
Maski afrykańskie lub inne tego typu" - przyklad innego typu - maska przeciw gazowa - biedni zolnierze tez sa ofiarami satana...
"
Odgrywanie roli diabła (pantomimy, przedstawienia lub choćby dla zabawy, w jasełkach)" - jaki z tego wniosek? ksieza tworzac jaselka takze sluza czesciowo satanowi.
"
Podkowa" - biedne konie... przez 2000 lat konie byly podkuwane ( nadal sa ) i bylo dobrze... wniosek: kon jest narzedziem satana, poniewaz wykorzystuje podkowe, ktora jest narzedziem satana. kowal zakladajacy koniowi podkowe takze jest satanista poniewaz nie dosc ze podkuwa konie zakazanym przedmiotem, to jeszcze je wytwarza. wytwarza takze inne przedmioty wiez te przedmioty nie moga byc poswiecone niczemu innemu jak tylko czczeniu satana...
"
Przedmioty przynoszące szczęście, ochraniające" - przyklad krzyzyk poswiecony przez papieza, biskupa, czy zwyklego kleryka
"
Słoniki" ale tylko te malutkie do 1 cm wysokosci, poniewaz wszystkie inne wieksze to sa juz slonie i nie sa zabronione...
"
Talizmany" - no w pewnym secie krzyzyk na lancuszku, ktory nosi spora czesc katoli to tez jest pewnego rodzaju talizman... jestescie satanistami. powinniscie zniszczyc ten krzyzyk!!!
"
Ziołolecznictwo (od szamana albo Herbalife)" - ale wszystkie inne zrodla sa juz "koscielnie poprawne" dajmy na to handel zielonym THC ...

gry:

mam diablo 2 wraz z dodatkiem "lord of destruction" i nie jestem "skalany grzechem" hurra uratowany <sciana>
ech pierona komus sie nie chcialo wyslilic mozgownicy ( no chyba ze nie ma to usprawiedliwiony ). gier z przemoca i innymi elementami "zakazanymi" jest duzo, duzo wiecej... zaczynajac od gry "sheep" gdzie mamy przeprowadzic owieczki z jednego miejsca laki na druga strone ( a owieczki czesto nie sluchaja i sie "denerwujemy" ) konczac na windowsie, dzieki ktoremu kazdy nastepny zwis systemu powoduje w nas podbudowanie moralne w wiare kosciola...

muzyka:
"
- znaczne zmniejszenie kontroli inteligencji i woli przez pod�wiadomo�ć" - wiec ja byc debil a oni byc mondzy?
"
Brujera" dobrze ze slucham zespolu " Brujera" wiec jestem bezpieczny ^^

gry:
"
Gra karciana �Kult� (Już sam tytuł wydaje się podejrzany)" - przyklad innej "gry podejrzanej" kult w boga...

"W RPG jest wiele sprzeczno�ci. Występujš dobre demony (WFRP), co jest niemożliwe. A także zabijanie demonów (co tez jest niemożliwe) i to do tego magiš. Jak wiadomo, nie można diabła zabić mocš diabła. (Jezusa posšdzali, że złe duchy wypędza mocš Belzebuba)." - pojecie belzebub powstalo w sredniowieczu dopiero i to poznym za czasow krucjat. zadajmy sobie pytanie: co lub kto to jest demon. demonem jest ten ktos, kto ma nadzwyczajne wlasciwosci i umiejetnosci. mowi sie o jakims podzespole komputerowym ze jest "demonem szybkosci", "demonem wydajnosci". "demonem umiejetnosci" byl jezus. on potrafil uzywac swoich umiejetnosci szamanskich ( uleczenie kogos slina i blotem ), oraz umiejetnosciami nekromancyjnymi ( wskszeszenie lazarza chociazby, czy tez swoje wlasne zmartwych wstanie - ale tutaj nie wiadomo czy nie pomogl mu z tym bog...) wniosek z tego jest jeden. skoro jezus byl demonem, czyli nie mogl byc dobrym demonem -> byl wiec evul one. jako ze byl zly przedstawial siebie jako narzedzie satana, czyli boj jest satanem, czyli laczmy sie bracia kochani sataniscie i katolicy bo czcimy tego samego boga, tylko pod innym imieniem...

odnosnie symboli odwroconych krzyzy itp itd:
krzyzowanie bylo wykorzystywane za czasow rzymskich do karania przestepcow - przyklad jezus na krzyzu mial obok siebie 2 lotrow. wywyzszac wiec symbolu krzyza moga tez przestepcy. jezus byl tylko jeden, a przestepcow wielu i duzo wiecej przed nim. to tak jak by ludzie mowili "moj swiat". kura byla przed nimi i sobie nie rosci praw do swiata...
odnosnie odwroconego krzyza: zostal w ten sposob ukrzyzowany "swiety" piotr przez rzymian. to ten sam "swiety" piotr, ktory rzekomo wpuszcza nas przez bram niebieskie...

Hail Mahakam!!!

khazad jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-02-2005, 18:25   #39
Druidek of secura
Użytkownik Forum

Druidek of secura's Avatar

Data dołączenia: 21 11 2004
Lokacja: ab'dendriel

Domyślny

Co wy chcecie od NIRVany że koles (wokalista) Kurt Combain Strzelił kulą w banie która po strzale odpadła i wyleciała Przez okno . nawet z tego powodu nadal słucham ich utworów bo są wyj****.
Druidek of secura jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-02-2005, 18:50   #40
Drackmir
Użytkownik Forum

Drackmir's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Poznań

Imię: Łukasz
Drackmir ma numer GG 6646379
Domyślny

I wszystko jest pięknie ale w sumie to ksiądz z mojej parafii też jest satanistą ??
Hahahah jade do częstochowy do tej parafii
------To nie żart------ i zademonstruje im grę hmmm........ może tibia suma sumarum w tibii też giną niewinni gracze
Ciekawe co poiwiedzą

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania