|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Fallen Angel
|
![]() 1. Jesli zlot, to z forum a nie z tibi(jak mysle o tych frea itans to mi w zupelnosci wystarcza ogladanie ich w grze).
2. Musi to byc centrum kraju, np. Warszawa (Nie, mieszkam kolo Krakowa) z powodow praktycznych. 3. Albo robi sie to u kogos w chacie(to w tedy 10 osob max.) albo na duza skale ale do tego potrzebna jest kasa. Osobiscie wole koncert Ironow w Chorzowie.
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Nazril - Wieża Ciemności
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() plan może wypalic
![]() jeszcze za pomoc w organizacji by sie tez dostawało dyplom może jeszcze jakies np. nieśmierelniki, czapeczki, koszulki. kolesie np. zoragnizowali taki zlot! w niemczech za pomoc w organizacji tego dostali niektorzy Thunder hammery wiec zrobic taki ogolno polski zlot tibi i moze god'y by nam daly po TH. dla mnie pomysł świetny. Zrobcie Zlot tibi chce Thunder Hammer albo jakis inny rare ![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Ab'Dendriel
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Berylia
![]() |
![]() Słyszeliście o konwencie miłośników fantastyki Ktakon? Niedługo odbędzie się po raz chyba XIII oczywiście w krakowie. Można się umówić i spotkać na tym konwencie. Wjazd na 3 dni kosztuje obecnie 40 PLN(do końca stycznia), później 50 PLN. Wykorzystanie tej okazji to wg. mnie dobry pomysł a jak ktoś się interesuje dodatkowo fantastyką albo RPG to bedzie się czuł jak w raju! Ja już tam byłem i pewnie jeszcze będę i poolecam.
Info znajdzecie TUTAJ Zapraszam!
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() doh, z gory mowie, ze to sie nie uda, praktyczniej byloby zrobic kilka mniejszych zlotow. Dla niektorych wyjechac z miasta jest ciezko, a co tu mowic o wyjzdzie np z Gdanska do Warszawy. Z reszta czasem lepiej po prostu kogos znac tylko przez internet niz sie rozczarowac w rl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2004
|
![]() fajny pomysl... a gdyby byl w Szczecinie to byloby miodzio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() ja bym przyjechał na taki zlot na 100% chyba że to odbyło sie nad morzem bo to 12 godzin czystej rozrywki od mojego miasta ja moge sie zgodzić na każde miasto pod warunkiem że jedzie sie do niego krócej niż 10 godzin
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Pomysł do bani bo się nie uda;d |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() bo sprzedaz alkoholu nieletnim jest zakazana przez prawo?
![]() |
#30 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
2)Po jaka cholere dyplom z wiedzy o tibii? ![]() 3)Na czapeczki, niesmiertelniki, koszluki i miejsce do zlotu potrzebna jest kasa. A jakos mi sie zdaje, ze admin & modowie nie zarabiaja na tibia.pl. Jesli dasz kase (czyli kilka tysiecy zlotych, bo przeciez to ma byc zlot z calej Polski, wiec trzeba tych koszulek etc. zalatwic). A jesli nie bylby to zlot darmowy, to nie przyjechaloby wielu... 4) O tych thunder hammerach to pokazales swoja pazernosc. I godowie nie daliby th tym, ktorzy BYLI albo WYMYSLILI zlot, tylko tym, ktorzy go ZORGANIZOWALI = wylozyli kase. @UP : A narkotyki w Polsce sa niedozwolone, ale jakos duzo ludzi je ma ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() to nie wypali , ponieważ:
1. Jak niektórzy mówilo w tibie gra przeważnie duz osób w wieku 8-18lat 80 procent z nich ( reszta to 16-18lat) nie pojedzie do innego miasta niz tego w którym samo mieszka . 2. Zorganizujemy i co? Ma przyjechac 100 osób przyjedzie z 20? I tak gdy przyjedziemy hjuz tam to o czym bedziem gadać? O tiibii? Troszke denny temat -.- . Ja ta moge pojechac do miasta w promieniu 200km od olsztyna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() -.- brak mi slow na wasze piertolenie ;/ ale sie wysile;] słyszeliscie o czyms takim jak WPISOWE? uzywane przy wejsciu na dyskoteki bale tudziez inne imprezy -.- myslicie ze malo jest polakow grajacych w tibie? powiedzmy ze w tibie gra 5000 polakow jakis 1000 z nich jest w wieku oscylujacym od 16 do 22 lat jezeli zlot zrobic w centralnej polsce czyli np w krakowie;] mysle ze kilka osob by sie znalazlo niech to bedzie 1/10 tych 1000 i co zlot ze 100 osob wam nie odpowiada? co wy chcecie robic nastepna love parade?? omg...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Ab'Dendriel
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Berylia
![]() |
![]() mniej więcej za tydzień zaczyna się krakon oczywiście w krakowie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() ja jak muwiłem pijechalbym ale musialby byc zlot w minimum promieniu okolo 10 godzin od mojego miasta max
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() Pomysł dobry, rzut spearem mógłby być, ale nie na Tibii tylko na rl, albo strzelanie z łuku, bitwy na (plastikowe ![]() ![]() ![]() ![]() Vijeg, toważysza albo toważyszkę ![]() Co do maista zgodziłbym się na Warszawę albo Wrocław, zatrzymałbym się u któregoś z braci ![]() Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 03-02-2005 o 09:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Profesja: Royal Paladin
|
![]() źle ludzie do tego podchodzicie
![]() ![]() -miejsce na polu namiotowym lub wynajecie domku ok ~10-15 zł doba -wyzywienie sa takie małe barki na uboczu ![]() -dojazd w zakresie własnym norma -planowane imprezki , spotkania integracyjne itp =] wiec koszty wcale nie musza być ogromne ![]() |
![]() |
![]() |