|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Obawiam się, że większość osób które piszą w tym temacie sama nie za dobrze zna angielski
![]()
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Cytuj:
JASNE..... to zobacz jak to przetlumaczylo...: How do you feel now? A o to co nasz translator powiedzial: Jak robi wy czujecie teraz? Nie mowiac o tym, ze slowa hello nie potrafi przetlumaczyc... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Moron-kretyn/debil
Asshole-dupek Dick-h*j Son of a bitch-sk*rwysyn Coward-tchórz Chicken-kurczak(określenie tchórza ![]() Fucked up-pok*rwiony Get the fuck away-wyp*rdalaj(np.gdy sobie expisz w jaskini ![]() Piss off-wkurzać Pussy-cipa To pare słów które napewno przydadzą się każdemu Tibijczykowi a nie znajdziecie ich raczej w słowniku.Napisze więcej jak mi się przypomni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() ma to niewiele wspolnego z tematem ale z jezykiem angielskim tak
Poznalem w tibi na rooku goscia: Polak 1 lvl Powiedzialem mu co i jak dalem jakistam sprzet i zaczal grac w ogole nie umial angielskiego. Po paru minutach zafascynowany gra pisze do mnie co znaczy You are dead bo ma taki napis i nie wie co robic dalej. normalnie szczena mi opadla Zacytuję A. Einsteina: "Nieskończony jest tylko wszechświat i głupota ludzka" ![]() ![]() ![]()