|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz
Imię: Growling Corpse
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
|
![]() A dzieci z Afryki giną...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Fallen Angel
|
![]() Na znak protestu oflaguje amazon camp na tibi, zablokuje wejscie i bede z rozpaczy mordowal amazony. Wolny Tybet cierpi a wy sobie chodzicie?!
![]() |
#23 | |||||
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() To jest jedna z najgłupszych rzeczy jakie słyszałem... czy za to, że Google chce zaistnieć na Chińskim rynku, że chce mieć więsze pole zbytu (w największym kraju świata [ludność]) za to mamy Google bojkotować?! To powiedz mi dlaczego nie zrobimy tego z Microsoftem albo WoW'em?! Oni też pchają się wszedzie gdzie się da... Ale nie, tu chodzi o to, że Chiny to państwo komunistyczne i Chińskie Google musi spełniać pewne wymogi... A dostosowywanie do nich jest Twoim zdaniem złe?! To gratuluje tobie przyszłej firmy... Jak masz zamiar zarabiać skoro taki element jak spełnienie wymagać danego rządu jest dla ciebie problemem?!
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#24 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Pozatym polecam poczytac o granicy cybernetycznej w chinach: wyszukiwarki dzialaja tak jak chce rzad albo wogole ich nie ma w kraju ![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
PS: przylaczam sie do bojkotu, ale z google.pl i tak bede korzystal. Google.pl to w koncu nie google.ch
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 14-02-2006 o 07:45. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kocham sezon truskawkowy na forum.
Tyle świetnych tematów do rozmów. <yawn> Daj se siana, osiołku. Polska to MALEŃKA część światowych userów google i fakt, że nie będziemy używać przez tydzień tej wyszukiwarki NIC nie zmieni. Poza tym, po co sobie komplikować życie i swobodny dostęp do informacji? -_-
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Pozatym widze mase egoistycznych konformistów, którzy drżą na myśl o ograniczeniu w uzywana Google ![]() Tybet tak chętnie cytowany przez niektórych to tylko przykład, w przeglądarce nie bedzie także słów jak wolność człowieka, prawa człowieka, wolność słowa, demokracja itp. Google powstało jako narzedzie do dostępu do informacji,a staje się narzędziem manipulacji. Jeżeli sie dobrze z tym czujecie to ok. Jest to forum o Tibii więc może taki przykład. Czy w zamian za bp Uh lub jakiś fajny item od np. Szweda lub Br. stanąć przed depo w np Thais i pisac,że wszyscy Polacy do dupki bez honoru? Ja napewno nie, bez względu na to ile Bp Uh miałbym dostać. I jak nazwalibyscie kogoś kto tak by za te Bp tak zrobił? Odwieczne pytanie ...być czy mieć. Ostatnio edytowany przez Level - 14-02-2006 o 10:01. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
A i Level...bo II wojna to świetny przykład i czemu zawsze polacy mają się pchać, a jeżeli ty nie rozumiesz tego co powiedziałem i nie ma dla Ciebie to sensu, to zapraszam do książek o II wojnie swiatowej i zobaczysz czy polakow tak wszyscy ratowali. Ale jeżeli nie rozumiesz tego co mówia do Ciebie inni, to nie dawaj postów...krótka piłka
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
|
![]() Nie rozumiem!!! Co to ma do rzeczy wszystko? Po co mam bojkotować? Czy prezes Google będzie miał mniejszy obrót?. Nie sądze ze tak będzie. Totalna paranoja co tu wypisujecie.
Nawet jeśli zbojkotuje to kto o tym będzie wiedział? Mam to robic żeby się usprawiedliwic moralnie? I tak wiekszosc albo duza cześc Polaków ma pirackie oprogramowania w kompach wiec bojkot Google przez nas jest zaje****ebiscie śmieszny!!!. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Bojkotuj rząd chiński, który wprowadza cenzurę, nie google... Bojkotuj również rząd amerykański, bo ludzie giną w Iraku, rząd Polski, bo wysyła żołnierzy na misje, rząd kubański, bo również gardzi wolnością słowa, rząd rosyjski, bo często zdarza się tam łamanie praw człowieka, rząd... Paniał aluzję?...
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: nie rozumiem pytania
Stan: Aktywny gracz
Imię: Veneos
Profesja: Elite Knight
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 75
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Po co powstal ten topic?
Jest to kolejny mininews. Ciekawostka, ktora nikogo ani troche nie obchodzi. Mi tylko uswiadomila to co sie dzieje w Chinach. Oczywiscie jestem przeciw czemus takiemu ale co moge zrobic? Nic. Tak jak kazdy z tego forum. Wypowiedzialem sie tu tylko dlatego ze irytuje mnie wieksza czesc postow mowiacych o tym ze macie to w dupie. Pytanie: kazdy musi to wiedziec? Have Fun! See You in Tibia! Regards, Ven~~
![]() |
#32 | |||||||||
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() rotfl.. podpisuje sie pod postam hooma..
aff, nie moge z Ciebie, level... o tak, bojkotujmy google, napewno garstka uzytkownikow google wpłynie na rząd chinski, który 'wyłączy' cenzure i skonczy lamac prawa czlowieka.. o Tak!!!!!!!!!!11 Cytuj:
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() A pomyśl sobie teraz eee level, że to google.ch i tak będzie istnieć. I za rok już o tym nie będziesz pamiętać. A żaden Chińczyk nie będzie wiedział co to demokracja czy prawa człowieka. I co zrobisz? No nic, bo już Ciebie to nie będzie obchodziło. Tak samo jak ludzi nie obchodzi już, że papież Jan Paweł II nie żyje, a za dwa miesiące nie będzie obchodzić tragedia w Katowicach. Tylko że interesy Google w ogóle nie powinny Ciebie obchodzić.
![]() |
#35 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Z jednej strony, chinski rzad postepuje zle...ale jesl Chinol jakis bedzie chcial znalezc cos o wolnym tybecie, nie musi wbic na google.cn, znajdzie to jakos inaczej...Od czasu reakcji Amerykancow na tragedie w Katowicach juz takie sprawy mnie malo obchodza
![]()
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#38 |
Nieobecny.
|
![]() Na własnym podwórku masz burdel, a będziesz się do kogoś wpychał żeby mu porządek zrobić? Ty myślisz czasem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji
|
![]() Cytuj:
A autor tematu jak sie poczuwa to niech wspiera opozycje na białorusi, bliżej i większa szansa powodzenia. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2004
|
![]() A co mnie obchodzą Chiny ? Nie zrezygnuje z Google tylko dlatego że w Chinach nie moą znaleźć wolnego Tybetu.
Ostatnio edytowany przez Kopiraum - 14-02-2006 o 21:24. |
![]() |
![]() |