|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ja popierma to co napisal w tamtym temacie Dr. Omader ,Paladinka mial odwage sie przyznac,jezeli by napisal ze robil to bez macro,to ludzie by i tak mowili ze zrobil z macro bo ani sie nie da zrobic bez macro,wiec chociaz mial odwage sie przyznac...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() A czy ja twierdze co innego??
Ja tylko zareagowalem na minn twoj post ze nikt nigdy nie udowodnil itp.. Pala sam sobie jest winien teraz tych oskarzen.Pisalem juz w tamtym temacie, ze uswiadamianie maluczkich niczego dobrego mu nie przyniesie.. pozdrawiam
![]() |
#23 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Ty nie popierasz cheatowania?... wiec zastanow sie co mowisz... Cytuj:
<rotfl> kto powiedzial, ze nie da sie zrobic ani bez macro????? probowales kiedys?... a w ogole przeciez on nie tylko na ani uzywa cheatow... na tibia.pl byly jego zdjecia z lighthackiem BTW. Wali mnie to w jaki sposob go shackowali, ale dostal kare za jego zachowanie... powinien dostac bana, ale hack jest tez dobra kara... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Olecko
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lafi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ekipa Remontowa
Świat: Danubia
Poziom: 102
Poziom mag.: 74
|
![]() zastanow sie co mowisz... bo chyba na glowe upadles nikt na hacka nie zasluguje w taki sposob(podrabianie paszportu) a co do tych waszych cheatow... prawdopodobnie sam uzywasz light hacka i tym podobnych wiec idz graj dalej zabijac roty i dwarfy 24/7 dorosnij wreszcie i zacznij myslec kategoriami czlowieka a nie zazdrosnego dziecka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin
Imię: Phoelerius
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ruthless Hordes
Świat: Antica
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Omfg... kto wam dal dostep do komputera i internetu... Sami ciagle jedziecie na TBI(i/lub innych syfach co psuja ta gre), a jak nagle kogos shakuja to sie smiejecie, a po 2-3 tyg was hakuja i potem placzecie... Nie mozna sie zabezpieczyc przed shakowaniem gdy ktos wysle fake kopi twojego dowodu/paszportu, nawet zabezpieczenia jakie posiada Pentagon nie pomoga. xD
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 11 2005
Lokacja: Zabrze
Imię: Serapis Seledian
Profesja: Elite Knight
Gildia: Perdition
Świat: Danubia
Poziom: 72
Skille: 82/79
Poziom mag.: 7
|
![]() Nie rozumiem zupełnie tych idiotów którzy piszą "dobrze mu tak ze schakowali " - raz że jest to po prostu głupie, dwa że te osoby chyba nie są świadome tego co piszą ;/ takich to wykastrować powinno już nie mówiąc o tym niedoszłym hackerze , bo on ztego co czytam to nie tyle sie włamał co zrobił pala w konia , podrabiać paszport;/
A tak btw. gram w tibie dopiero pól roku nie mam jeszce nawet 50 lvl [ no prawie ] . Ale botów nie używam i uważam ze anni da się wykonać bez niego , wystaczy odrobina uwagi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
![]() |
![]() Omg... Widzieliscie chociaz wypowiedzi paladinki na temat tego, ze cheatuje?...
Nie mam czego mu zazdroscic... Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Do paru osob wyzej: Odejdzcie na chwile od kompa, bo za bardzo sie stresujecie ![]() ![]() ![]() Jak bedziecie sie tak przejmowac postami to niedlugo tak bedziecie wygladali: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Icearahor
Profesja: Druid
Świat: Galana
|
![]() Huh, zabardzo go nie nieznałem ale miałem hacka i wiem że to nic przyjemnego zleciaż z 150 na 136 lvl. Nie wiem z czego się śmiejesz bo jakby ciebie haknelo to chyba nie było by ci do śmiechu ^^.
tak na marginesie: niech hackna Vetebine bo to jest odpowiednia osoba ^^.
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 10 2005
Lokacja: London, UK
Poziom: 6
![]() |
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez sHiiNeQ - 17-02-2006 o 22:57. |
|