|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Angel'ek
Profesja: Knight
Gildia: Mystical Brothers
Świat: Eternia
Poziom: 25
Skille: 66/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Taśma+rękaw=6. Albo czasami jeszcze ale to jak siedze w ostatniej ławce, ściąge na okno przyklejam, i u nas w szkole są takie rolety. Ja niby sie boje zeby odemnie nie sciagali, odsuwam te rolety i siadam przy parapecie, a dalej to już nic łatwiejszego.
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Quinlan Moonblade
Gildia: Moonblades
![]() |
![]() Całe Liceum przeleciałem na sciągach przyklejonych do dlugopisów. Na początku roku zaopatrywałem się w 7-8 grubych białych długopisów, nastepnie przed sprawdzianem robiło się na kompie ściągi, ustawiało je odpowiednio tak, zeby zajwierały optymalną ilość wiadomości i po przyklejeniu do długopisu zajmowały tylko połowe jego powierzchni. W razie reakcji nauczyciela poprostu obracało się długopis w palcach tak, ze sciąga była od niego odwrócona i nigdy nie było problemu.
Często zdarzało się tak, że belfer stał mi nad głową a ja legalnie czytałem ściąge i pisałem co trzeba. Skuteczność 99.99%. Polecam
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2006
|
![]() Kiedys sciagałem na klasowce z fizyki i jako jedyny w klasie kujonów dostałem 6 ! Odtamtej pory nie lubie sciagania.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Przeźroczyste długopisy + karteczki w środku. Nigdy tego nauczyciele nie wyczaili. Lukanie na boki w czasie sprawdzianu. Czasami pisze sobie sciągi na ławce... bezczelność
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Dla mnie najgorsze w ściaganiu to zrobienie ściągi
![]() ![]() Według mnie ściąganie nie jest takim wielkim oszustwem, całe liceum tez można pojechac na ściagach na studiach tez w sumie można. Jak idzie się do jakiejś normalnej pracy to imo ta wiedza cała nie jest praktycznie potrzebna..
![]() Ostatnio edytowany przez Angel of Death - 15-02-2006 o 16:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Co do sposobów ściągania: 1. Na mp3... nagrywasz se na kompie ściąge, zgrywasz do odtwarzacza mp3 i słuchasz 2. Zawsze można się spytać ziomka z innej klasy czy miał ten sprawdzian i zeby podał odpowiedzi. U nas była taka heca bo klasa wczesniej z biologii spisala wszystkie odpowiedzi z pytan testowych. My mieliśmy komplet. Doszło do tego że klasa podzieliła się na 2 grupy. Ci co dostali z części testowej 3-5 i otwartej 3-5 i ci co z testowej dostali 5 a z otwartej 1 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() ja tam cale gimnazjum przebombilem na sciagach.
pisalem sobie elegancko sciage na kompie (czcionka 6) i drukowalem a pozniej zakladalem noge na noge tam dawalem sciagi i jazda. nigdy mnie nie zlapali. Chociaz przyznam sie ze na ostatni sprawdzian z fizyki nauczylem sie samodzielnie i sciag nawet nie robilem i dostalem 5 ^^. Ah jeszcze jedno, sciagi sa o tyle fajne ze sie ucze jak pisze i duzo z tego zapamietuje, dlatego na kazdy sprawdzian sobie napisze jakas sciage z najwazniejszych zagadnien.
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Nie duża karteczka do łapy i ściągam, a częsciej jest tak, że wogóle nie robie i dostaje 3/4...wystarczy conieco z lekcji zapamiętać, a na historii nie sposób w moim przypadku ściągać jak całą klase wymieszała i musiałem trafić do pierwszej ławki(zaraz przy biurku na przeciwko profesorki...-.-), ale przynajmniej teraz nie muszę się ani uczyć ani robić ściagi i mam dobre oceny xP
btw. według nauczyciela z geografii najlepsi ściągacze nigdy nie piszą na max i nigdy nie podpadają ^^
[HACKED] Ostatnio edytowany przez morwi - 15-02-2006 o 16:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Zeszyt/ksiazka na kolana ,odchylam sie na krzesle do tylu i przeglądam elegancko 'sciage' .Wrazie niebespieczenstwa [nauczyciela] wracam spowrotem do siadu prostego.Czasami na normalnej kartce pisze to co trzeba ,wkaladam pod dupe i jak chce sciągnąc to rozszezam nogi i sciagam.
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up:
Ty sie lepiej zacznij uczyc, bo ortografia pozostawia troche do zyczenia. @topic: W calym moim edukacyjnym zyciu sciagalem moze trzy razy. Byly to kartki. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
Tak serio to ateistą jestem i nie obchodzi mnie czy grzech ![]() Moim sposobem są te żółte karteczki. Te co się przykleja. Normalnie pisze sobie co chcę i w jakim rozmiarze chcę, przyklejam pod ławkę i odklejam na spr. Kiedy nauczyciel idzie przylepiam z powrotem. Nie ma mowy żeby wykapował xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Co do moich sposobów - zawsze na historię mam ściągę z datami - wąska i długa. Przed lekcją (lub na samym początku) staram się ją wepchnąć w szczelinę między blatem a "rurką" w ławce. Zawsze znajdzie się jakaś dziura, wtedy wystarczy lekko wysuwać i git
![]()
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() ja robie sciagi na kazdy sprawdzian, kartkówke xd. Najczesciej robie to na kartce zwyklej od zeszytu i wkladam pod sprawdzian ;p nauczyciel sie nie kapnie ze cos mam pod sprawdzianem ;d. ale to juz trzeba miec opanowane
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Mała karteczka pod kartke, w rękawie, napisane ołówkiem na kartce (później trzeba zmazać
![]()
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rodghar Najemnik
Gildia: Poszukuje
Świat: Pacera
Poziom: 30
Skille: 19/24
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() Ja ani razu nie ściągałem XD
U nas raz na geografi na kartkówce gościu sobie wyszedł na chwilę... Cała klasa prawie ściągała XD
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Świat: Nova
![]() |
![]() Tylko kilka razy w swoim żywocie ściągałem, zwykle nie uczę się a i tak pamiętam większość materiału z lekcji. Jednak z przedmiotów ścisłych, zwykle mam drobne problemy, jak już zdecyduję się ściągać, to nagrywam wszelkie wzory, czy też wytłumaczenie - "jak to zrobić" na odtwarzacz mp3. Wkładam jedną słuchawkę do ucha, ucho zakrywam włosami (mam długie włosy więc wszystko gra :-) ) i słuchawki nie widać. Choćbym siedział przed samym biurkiem nauczyciela, nie zdarzyło się jeszcze żeby mnie złapano :-) A sposób na ściąganie jest to idealny.
Kiedyś oczywiście robiło się karteczki - siup do ręki - i się ściągało... Obecnie stan techniki aż kusi, żeby skorzystać z bardziej nowoczesnych rozwiązań ;-) Miłego ściągania ;-)
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Siedzę na prawie każdej lekcji z wykutym kolegą, to i zawsze mi podpowie
![]() Duże kartki przyklejam sobie taśmą klejącą do rąk(oczywiście nie za mocno) Sprawdza się nawet kiedy jest dużo materiału.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Imię: Jastr
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() Hmm jestem tuż po dniu pełnym wrażeń( od 6 rano do 20 w szkole) wrrr zaoczne studia informatyka fiufiu nie wiem kto ten kierunek wymyślił powinien się on nazywać matematyka z elementami informatyki ale nie o tym. Odnośnie ściągania każdy powtarzam KAŻDY w miarę rozgarnięty nauczyciel (który choć trochę pilnuje na klasówce, kartkówce) już po paru minutach wie kto ściąga a kto nie. Nie istnieje sposób by ściągać tak by nauczyciel nie zauważył
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2005
Lokacja: Wrocek
Stan: Niegrający
Imię: Forgotten shaman
Profesja: Knight
Świat: Astera
Poziom: 74
Skille: 81/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ja mam bardzo miłą panią z anglika co pozwala na sprawdzianie pójść do toalety, po prostu nic łatwiejszego
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: De Gie ;]
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Poziom: 185
Poziom mag.: 75
![]() |
![]() hahahahahahah my to mamy spoko na bioologi mamy otwarte zeszyty ksiazki na lawce co tylko sie da a Baba i tak niewidzi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |