|
|||||||
| Notki |
| Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#21 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
hihi nieźle sie wybileś pamietam jak cie katowalismy.... hihi GL ![]() /Devil Caff |
|
|
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Katowaliśmy?? to juz lepiej sie nie pokazuj na berylii bo ja cie skatuje ****a pozdro Slav widze ze Ciebie też tu zaniesło![]() No to dzis lecimy panie lecimy Kh wraca nareszcie bedzie co robić HAil Aquarious Oyster Hail old Red Legions ![]()
|
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2006
|
Feb 28 2006, 21:26:35 CET Killed at Level 123 by Douglas Flush
and by Wezzle Hehe i znowu padł ) |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 09 2005
Lokacja: B-c
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lasuszek
Profesja: Knight
Gildia: Aquarius Oyster
Świat: Berylia
Poziom: 71
Skille: 84/80
Poziom mag.: 6
|
No no jakos powoli leci
heheRed Legions stara bajka ![]() A "thewojtek" kogo katowaliscie? lol? o czyms nie wiem? Bo nie wydaje mi sie zeby ktos mnie jechal, lol? Moze wtedy jak nie gralem jeszcze na tej postce... |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
miales farta ze lass~ sie za toba wstawil (za***isty wspolny kolega) wiec new owner? |
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
Cytuj:
A jeśli Lasuszku mnie nie pamiętasz, to na pewno new owner =P zwłaszcza, że kontakt na gg mamy xD Ango, zapewniam, że thewojtek na razie nie ma zamiaru na Berylię wracać, gdyż na Xerenie gramy ![]() Aaa, i oczywiście, obojętnie czy new czy stary owner, gz lvlka, bo ładnie się wybiłeś :* |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
Na takim servei jak berylia bardzo latwo sie wybic z lvlem. Przykladem jest to ze powstala ponad pol roku przed kyra a na kyrze mam 2 lvle mniej i na liscie tu i tu jestem na podobnym miejscu...
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Użytkownik Forum
|
hahah a jak Ks jest rzadki dlatego pada
wybiegł sam na miasto i sie spodziewał że przeżyje??ale i tak najlepsze jest to"21:23 Knightsolo: exiba cancell hahaha czyżby usterka bota?? ![]() ![]() ![]() Hail Aquarious Oyster ![]()
|
|
|
#29 |
|
Użytkownik forum
|
@ thewojtek
to chyba wtedy jszcze nie gralem. dostalem ta postac za free na 35 lvlu wiec na pewno nie bylem wtedy ja tak czy siak wydaje mi sie, ze nikogo bym nie przepraszal, moze jedynie swoich przyjaciol ktorych mam tu wielu... z reszta nvm, kogo to obchodzi...wpadnij na serv zobaczymy jak dlugo polatasz nie kampujac w pz pozdro 4 allHail AO Hail an old Red Legions! P.S. Przykro mi Satyr ( ale na pewno bedzie dobrze...pozdro! |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Użytkownik forum
|
A tak wogole nie chcialbym nic mowic, ale spoooooro ludzi z KH chce juz placic zeby nie walczyc... naprzyklad Pon'te chcial wczoraj sie wyplacic, Byna niedawno tez, Master Maho juz to zrobil... a reszta... no sorry ale chyba tak sie nie da
![]() Pozdro... Hail! |
|
|
|
|
|
#31 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
P |
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
|
Cytuj:
padaja bo im niezalezy na lvl-kach jak polskim noobom,poswieca wszystko by wam zatruc zycie,doskonale ich znam i mialem juz doczynienia z nimi na 3 swiatach,wierz mi,,wojna sie dopiero zaczyna ,jeszcze bedziecie prosc o litosc bo na bank niepogracie sobie spokojnie ![]()
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Ze spokojnie sobie nie pogramy to jest pewne,ale oni tez nie mają lekko Ks nawet po aola nie może płynąc bo od razu jest lany a jak na razie to oni chcą sie wypłacić,czyli ze błagaja o litośc.szkoda że Master Maho juz nie jest w wojnie bo zawsze chciałem go zabic![]() btw juz nie nie mam Sir Butoriego,tak to jest jak sie komus zaufa i ten ktos okazuje sie ****ą ale i tak Ao wygra ![]() Hail Aquarious Oyster
|
|
|
|
#34 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Kh czasami tylko zaskakują przez masslogi,we WSZYSTKICH otwartych bitwach dostali ciężkie baty jak na razie to kh bunkruje sie w pz,gdzie ao siedzi tylko podczas masslogów.A moje nadzieje nie są złudne,wiem że wojna może trwać miesiące nawet ale i tak wiem jak się skończy-zwycięstwem Aquarious Oyster.Tak na poczatku,że wojna jest bez sensu,że nie da sie zabić Ks...zobacz sobie na stronie ile razy padł..a Korobskura jeszcez jeden ban i delete
|
|
|
|
#36 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
|
@up o ile dobrze pamiętam tamtego bana z edron usunęli, czyli tamten sie nie liczy więc ten ejst na tydzień xD i jeszcze 2 bany do deleta ma ;D
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 22 09 2003
|
Zapewniam Was ze jesli Ajo bedzie chcial gracna tej waszej Beryli to bedzie gral;] i bedzie bil sie az bedziecie mieli dosc
a ma na tyle loyalnych ludzi ze beda znim siedziec wtym gownie do konca.To tyle;]]ogolnie go nielubie bo to cheater jest;].Ale malo kto w tibi osiagnal tyle co On i zato trzeba go szanowac;] Koncze na tym.Ale sadze ze Kh sobie teraz zmieni serwer na jakis inny;> |
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Daleko
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 000
Poziom mag.: 00
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Okolice Rzeszowa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Hamislaw
Gildia: Nie ma
Świat: Azura
Poziom: 54
Skille: 80/80
Poziom mag.: 5
|
Pozdro dla poncka i reszty ca'pone
śle lushe ca'pone![]() Go go AO!!! |
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
kazdy polak po 5 deadach(ja tez) ma juz wojny dosc a oni wiecej checi niz przed padnieciem;] dlatego tylko ich nakrecacie ![]() i zgodze sie z slowami poll-a jak beda chcieli grac to beda grali i nic na to niewskuracie
|
|
|
|