|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny gracz
Imię: Phoenix from Hades
Profesja: Sorcerer
Gildia: czekam az ktos mnie przyjmie...
Świat: astera
Poziom: 26
Skille: cenzura
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() poradzisz se ja sam prubowałem 25lv pomyliło mi sie ^^ ale sie nieudało bo nieuzywam macro ^^
![]() Ostatnio edytowany przez Fire Phoenix Magic mage - 11-03-2006 o 08:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Na tym lvlu i twoich "good skillach" (rotfl) nie polecam chodzic na banshee bo bedziesz szybciej obrywac niz sie leczyc.
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez poisoner - 09-03-2006 o 21:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2005
|
![]() Cytuj:
Oni nadal tego niewidzą ![]() Topic: Palkiem tez niedasz rady ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny gracz
Imię: Phoenix from Hades
Profesja: Sorcerer
Gildia: czekam az ktos mnie przyjmie...
Świat: astera
Poziom: 26
Skille: cenzura
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() tu macie filmik jak banshee wali kombo na 50levelu KNIGHT!http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/6450
a tu macie banshee na 31 levelu http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/5538 czyli profesjonalista ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 04 2006
|
![]() A jak to jest z tym jej paraliżowaniem? To chodzi o to, że tak wolno się wtedy postać porusza? Jak można to od niej "załapać"? Z daleka czy tylko przy kontakcie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @Avalah
Z daleka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Lokacja: Krosno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dzielnicowa
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sacrum
Świat: Aldora
Poziom: 92
Skille: 84/81
Poziom mag.: 6
|
![]() Banshee to najwredniejszy typ potwora z jakim przyszlo mi sie zmierzyć. Gdy grałem jeszcze knightem to poszedłem na nie wraz z dwoma kumplami: 76 lvl druid oraz 90 lvl royal paladin i ja 62 lvl elite knight. Biliśmy je w pomieszczeniu głęboko pod ziemią na Isle of Kings. Wszyscy biliśmy je z hmm i palek jeszcze z boltów. Zazwyczaj wyglądało to tak, że banshee miała po 2 turach yellow hp i zaczęła uciekać lecząc się 3 razy szybciej niż hydra, aż pełna witalności zaprowadziła nas swą ucieczką do drugiej banshee. Tym razem to my podjęliśmy ucieczkę i gdy odlurowaliśmy jedną banshee to ubliliśmy dziada. I na podobnej zazadzie nawalaliśmy przez prawie 2 godziny reszte banshee. Było to w 100% 4fun licząc po cichu na cud zwany red robe, który zdaża się żadziej niż wygrana w totka. Aha zapomniałem dodać, że jak banshee się postara to dostaniesz śpiewające combo za 500 gdzieś więc jeśli nudzi ci się tak jak nam wtedy to proszę bardzo idź się zabij
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() @Miracle:
No właśnie, poszedłem sobie z kumplem dla zabawy (dane w profilu troche nieaktualne, mam 28lv). Tak się jej baliśmy, że zdjeliśmy ją odrazu ^.-, choć mimo naszej błyskawicznej akcji dostaliśmy hita za blisko 200. Tak jak mówiłeś, zabawa pierwsza klasa, a i na loot nie było co bluzgać bo nasz skromny dorobek zwiększył się o b-robe'a, który na Refugi wcale taki tani nie jest ^^ |
![]() |
![]() |