|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Wyuhac sie nie mogl to normalne bo jest sorcem
Nienormalne to to ze sie sam ztrapowal jak uciekl za 1 to stal tam caly czas ![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na emeryturze
|
![]() Szkoda ze nie moge obejrzec... Niestety TibiCam padla... Gdy klikam Activate, Play->Enter Game->Ok- wyświetla się connection refused... Na TibiCam którą do tej pory uzywalem wyskakuje control failed... Co sie z tym cholera dzieje? Halp plx...
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omg....Co wy chcecie od tera?-.-
Odczepcie sie od niego ,moze ma slabe pvp ale przynajmiej ma wysoki lvl a wiekszosc z tych ktorzy tu sie wpisali to ~30 lvle...jak mial sie uhac? Dostal kombo z sd ... ;| Skad wiecie ze nie mial lagow ,albo mu sie myszka nie przyciela? Przynajmiej widac ze nie jedzie na bocie ;] |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bralin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mazurashi Okashi
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sombre Order
Świat: Lucera
Poziom: 57
Skille: 78/76
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
Nie byl noobem?dziwne przeszedl na kyre i pada po raz 2 jak najwieksza lama?moze to juz 22 owner ![]() |
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Skille: 65/65
|
![]() bardzo dziwne ... że heheh dał sie przesuwać w ten trap nic nie robiąc ... może lagi miał a może czuł sie tak pewnie i był afk? lol widać że coś z nim było nie tak... no coment...
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Początkujący
Imię: Night Picz
Gildia: Co to takiego?? :P
Świat: Inferna
Poziom: 48
Skille: 74/72
Poziom mag.: 5
|
![]() Gdybyście chociaż troche popatrzyli to tetro ma tam bardzo ladne fragi
Feb 20 2006, 21:31:15 CET Killed at Level 109 by Tetro Aurelius Mar 01 2006, 20:00:30 CET Killed at Level 94 by Tetro Aurelius Feb 26 2006, 09:26:21 CET Killed at Level 99 by Tetro Aurelius Feb 22 2006, 14:33:41 CET Killed at Level 101 by Tetro Aurelius ITP Więc może nie krytykujcie go bo może chłopak miał słaby dzionek ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2006
Lokacja: HeLL
Imię: Radosny
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 27
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() :f drugi link to qs
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2004
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Wiele z was ma rację, każdy prawie padł by przy takim trapie, bez szans, ale to co pisał "wruc" i robił, tzn dał sie wepchnąć w trapa, samo w sobie robi z niego nooba. A jego angielski - miodzik, no ale może się uczy niemieckiego rftl.
|
![]() |
![]() |
#29 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@Topic Kolejny dowod na to, ze Tetro~ to n00b .. jak mogl sie tak dac strapowac? tego poprostu sie nie da pojąć -.-' Brak mi slow na to co zrobil poraz kolejny .. n00b Edit; rozbawil mnie tekst - tetro ile wazysz? 100? rotfl Ostatnio edytowany przez Golden'Fanatyk - 02-03-2006 o 18:40. |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 03 2006
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Już nie mogłem czytać więcej waszych bzdur na tym forum. Jak możecie nazywać n00bem osobę któa w ok. miesiąc zrobiła 100 lev? zrobcie chociaż z 50. Zaraz usłyszę głosy że sharuje itp. śmiem twierdzić ze w 100 nie zrobilibyście takiego lev jak on. Co do filmiku to zauważyłem jeden znaczący błąd, dał sie zepchnąć na miejsce z którego nie ma wyjścia. Jako sorc powinnien trzymać się z dala. Co do rl życia Valaisa, teraz to jest modne, atakownie osoby poprzez mówienie że nie ma "rl life" albo "get rl life". Ale kto z was zna go naprawdę a nie tylko z opowiadań? Co do jego pvp? Nie jest super wymiataczem, ale pokazał w wojnie na Arcanii(w której walczyliśmy po jednej stronie) że umie walczyc. Nie licząc wypadków jak np. 1 open battle
![]() Więc Hail Era Zera&Next Generation |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Ziolek Mighty
Gildia: Spies
Świat: Askara
![]() |
![]() ,,Tetro znów pada n/c"
No i co ****a z tego że padł? ****a jesteś? ile razy w życiu padłeś? Odrobi.. i po sprawie... -.- Jak patrze na takich frajerów jak ty to nie wiem czy mam sie smiać.. czy co ;/ p.s Sorra za bluzgi! ale to wnerwia! |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Wrocław
Świat: WoWscape
|
![]() Dać się tak strapować to szczyt lamerstwa, zupełne lekceważenie przeciwnika, no i ma za swoje
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
|
![]() jestescie j......i dostal spam sd niemial jak sie wyuchac on ma 700 hp ...
i zobacz ze jak pada to dalej kule leca wiec jakos niewidze mozliwosci wyuchania sie chodz fakt ze dal sie strapowac ale uhac sie niemial szans |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Łódź
|
![]() Wiekszosc z was (ktorzy krytykuja Tetra) macie po 30-40 lvle i jak was ktos bije to sracie w gacie, trzesiecie sie i spadacie z krzesla co on ma powiedziec kiedy ma ~~120... Sami widzicie, ze ludzie z wyzszymi lvlami nie przyznaja wam racji... Podniecacie sie, ze padl ,,jak noob'' a co Wy byscie zrobili w takiej sytuacji zastanowcie sie zanim cos powiecie .
Przyczepiliscie sie do Tetra a on wcale nie gra 24/7... nie mowiac o Taifunie (ktory jest senior tutorem a pewnie gra w min. 2 osoby). Tetro jest dobrym graczem i Wy mu zazdroscicie, ze ma taki lvl i smiejecie sie ze padl... Tak jak juz mowili wyzej Wy nie zrobilibyscie nawet 50 w 10 ownerow. WIEC ZASTANOWCIE SIE CO W OGOLE PISZECIE!! Hail Next-Generation P.S. W tej walce padlo duzo wiecej osob z BM np. Mizaeron Jeszce raz Hail Pozdrawiam Lord Motizu!
#35 |
Użytkownik forum
|
![]() Wszystkich tych ktorzy się wypowiadali [tetro nub, naab, noob] uważam za ludzi nieźle pier******tych. Co wy ku*** do niego macie? Jak by do was ktoś przyszedl i zaczoł napier*****, to byście ze strachu z miejsca nie ruszyli. Ile razy wy ku*** padliście przez swoja głupote. I jeszcze co do trapa, kiedy mielibyście 120~lvl i ktoś by was zaczoł ostro klepać to byście nie myśleli o tym, żeby nie wpaść w trapa tylko o tym żeby przeżyć.
Brak mi słów dla tak pier******tych ludzi naskakujących na kolesia który padł, chyba każdy pada nie? A może mu lvl zazdrościcie? Dobra kończe to bo sie jeszcze bardziej wkur**** ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 03 2006
|
![]() Venzi, Valais zlekceważył przeciwnika i to nie pierwszy raz. Co do sharowania, to zrozumcie jedno: Tibia weszła w taki etap że teraz dzielenie konta jest normalną sprawą, aby być w top serwera. Twoje porównanie sharer albo dziecko bez życia; pfff zanim coś powiesz pomyśl, poznaj człowieka itp.
|
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Usunięty
|
![]() Omg, czytając większośc postów w tym temacie zaczyna mi się zbierać na śmiech. Albo raczej, aby wlepić wam Zal.pl .
![]() Czy expienie w tibii to wszystko? Nie, są skille, mlvl, a na światach pvp taktyka. Też sobie mogę zrobić Y lvl w X czasie, ale co mi z tego jak: - Ta postać nie jest tylko moja. - Nie umiem się uhać. - Nie myślę taktycznie. Szanuje Tetra za to, że: - Jest polakiem. - Jeśli zrobił ten lvl sam - podziwiam za wytrwałość (choć nie jestem zwolennikiem siedzenia przy kompie 24/7. Jeśli chodzi o wady: - Co z tego, że ma najlepszy lvl to nie wszystko. Gdybym ja był na jego miejscu (miał kilku ownerów), bym powiedział żeby tak nie kozaczyli, bo potem postać wychodzi na nooby i robi sobie wrogów. Co z tego, że ma "przyjaciół"? Jakoś nie mogli mu pomóc. ![]() To tyle. Pewnie zaraz ktoś mnie zjedzie, trudno. Ja swoje zdanie powiedziałem i zmieniać go nie będę. Ps. Zrobiłem postac na kyrze (palladyn). Zrobiłem ją żeby się przyjrzeć całej tej sytuacji. |
![]() |
![]() |
#38 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bralin
Imię: Mazurashi Okashi
Gildia: Sombre Order
Świat: Lucera
Poziom: 57
Skille: 78/76
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
po 1.Nie kozaczyli po 2.nie włazili w "panice" w miejsca z którego można wyjść i wejść tylko po 1sqm po 3.nie dawali grać 10 letniemu bratu czy tam babci podczas wojny I czego my mu mamy zazdrościć,tego że ma 4 ownerów. Ja zrobiłem 50 lvl i to SAM.Nie potrzebowałem 10 ownerów. Cya Ostatnio edytowany przez Mazur...^^ - 02-03-2006 o 20:47. |
||
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Imię: Kermit'Demolka
Gildia: AIE
Świat: Xerena
Poziom: 118
|
![]() No i co z tego że padł?
Wszyscy mówią ale noob z niego a tak naprawde to sami chcielibyście mieć takiego chara. Ciekaw jestem jak wy byście się zachowali w takiej sytuacji, pewnie byście mieli nasrane w gaciach, niewiedzieli co robić a ręce by się wam trząsły tak że niemoglibyście trafić na uha ![]() Buhahah BTW Fajna Akcja
What happened to you You've played the victim for so long now in this game What i thought was true It's made of fiction and i'm following the same But if I try To make sense of this mess I'm in I'm not sure where I should begin I'm falling, I'm falling |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Andrychów
Świat: Nova
Poziom: 93
Skille: 89/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Nie znam Tetra, nie wiem ilu ma ownerów. lotto mi to szczerze, ale jedno muszę napisać, TRAPNĄŁ GO KAKTUS CZY WY TEGO NEI WIDZICIE?????