|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
|
![]() "Bla BLa Bla SWE BLa Bla Bla PL Bla Bla Bla.... itp itd..."
Skończcie te nacjonalistyczne brednie i zacznijcie traktowac Tibie jako grę..... Na zdrowie wam to wyjdzie.... Co do wojny... już dawno wisiała w powietrzu i wiadomo było że w końcu wybuchnie.... Nie kapuje tylko jak zdobyli 12 fragów ![]() "Hahaha, problem zabic 51 eldera?" W sumie to czasami może to byc trudne.... Inna sprawa, że jak patrze na aim'a niektórych, to popadam w kompleksy ![]() BTW... Aertis nice skillz ![]() Cya in game.
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Somewhere in Europe
Stan: Na emeryturze
Imię: Aerthis
Profesja: Elite Knight
Gildia: Domnesticus
Świat: Xerena
Poziom: 10
Skille: 16/17
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2005
Imię: Keltor Piro
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hellpike
Świat: Refugia
Poziom: 136
Poziom mag.: 70
|
![]() Ja staram sie byc obiektywny.Ciekawy jestem czy jak wy bedziecie np na pohu i wam noobki beda wchodzic to ich przyjmiecie z otwartymi rekoma LOL. Ktos tam mowil ze divonium zabili jakiegos waszego ziomka a wy nikogo nie zabiliscie do tej pory? Jestescie tacy swieci? Fakt furora i kyra to aktualnie syf ale tu nie musi byc a widze ze do tego to wszystko zmierza.Narazie to wyglada identycznie jak na kyrze.Kilka wojen narobicie sobie wrogow w koncu zbierze sie lepsza ekipa i wam dokopia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
|
![]() Heh Nexus ma calkowita racje. Nie znacie tych ludzi ... To jest jedna ekipa, na Kyra nie byli tylko przeciwko polakom, ale takze przeciwko szwedom ;] Robili wieksze PA niz NG ;p Pomozecie im wygrac wojne, na server zleca sie ich kumple, a pozniej sami bedziecie sie z niego wynosic ;p
@dzg Kyra, jeszcze w top 50 sie miescilem ;p expie sobie na mazie a tu wpada 30 lvl od nich i kaze mi wyjsc ;] Gdyby nie kumple pewnie by sie zlecialo ich troche wiecej i by mnie zabili ;p @Lisu Tutaj bardziej chodzi o ich team, narodowosc swoja droga ... @Shaman taa, macie wplyw - poki jestescie im potrzebni aby wygrac ta wojne @Dreh Odezwalbys sie czasem na GG ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tonatiuh The Wolf
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
|
![]() Cytuj:
A) nie robice rodzinki zeby nie bylo podejrzen ze jestescie tu razem b) wejdziecie do najmocniejszych gildi aby znac sytuacje c) w odpowiednim momencie zrobcie swoja gildie aby zaskoczyc innych d) uzywajcie teamspeaka, synchroniczne SD zabije kazdego e) nie przyjmujcie ludzi niezaufanych, liczcie tylko na sprawdzonych kumpli f) stosujcie masslogi, ale nie zdupy tylko w danym miejscu sie wylogujcie i dajcie najmocniejszemy knightowi doprowadzic tam przeciwnikow przed masslogiem g) poswiecajcie sie za kumpli (lepiej zebys deadnal jeden knight niz 3 magow) h) przed kazdym atakiem obmyscie taktyke i) jesli spelnicie te warunki jestescie na dobrej drodze do przejecia serwa Pozdro dla wszystkich na xerenie,bez wzgledu na narodowosc bo w kazdym kraju są nooby i pro gracze i miejscie to na wzgledzie. Ja jestem poza podziałami;]
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() pitt6ull szacunek dla ciebie sama prawda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2006
|
![]() 1 ban dla lidera na 2 tygodnie jak wroci bedzie daleko z tylu z lvlami
until Mar 19 2006, 00:54:05 CET because of excessive unjustified player killing 2 Aerthis Mar 04 2006, 01:13:40 CET Killed at Level 45 by Yovx and by Marotte Phranella Mar 04 2006, 00:53:36 CET Killed at Level 51 by Betchor Divonnium and by Marotte miejmy nadzieje ze cos ruszy i Hum wygra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Somewhere in Europe
Stan: Na emeryturze
Imię: Aerthis
Profesja: Elite Knight
Poziom: 10
Skille: 16/17
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Hahah, brawo Divonnium...Uzywanie low lvl&mc charów do trapow...lamerskie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
|
![]() @Shaman
Wcale nie uwazam ze to jest lamerskie, to kolejny sposob na zyskanie przewagi ;p padlem tak na Kyra tydzien temu ;d @pit6bull Po tym co napisales tutaj, i w temacie o kyrze, zaczalem sie zastanawiac czy to ja, czy Ty byles w NG/EZ ;o |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Braniewo
Imię: ~
Poziom: 70+
Skille: 83
Poziom mag.: 16
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Stołeczne miasto
Imię: Lindlay
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 117
|
![]() eddited, nvm
Ostatnio edytowany przez Lindlay - 04-03-2006 o 22:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dulib nie musze byc w NG aby wiedziec takie rzeczy. Zreszta uwazam ,ze starzy gracze z NG czy Del'torro to naprawde niezle ekipy, dobrze kombinuja maja fajne strategie itd. Jednak to , że np. Hitler był dobrym strategiem nie oznacza ,że robił coś dobrego prawda ?? Dlatego wkurzylem sie gdy poprostu rozwalili obsidie, bo mogą sobie rządzić światem w inny sposob. Ogolnie nie mam nic do ludzi którzy są w ng (no tylko do niektórych którzy rządzili na obsidii). Wkońcu każdy z was odpowiada sam za swoje czyny ;D Cy in tibia ;]
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Koti Conqueror
Gildia: Silent Hill
Świat: Selena
Poziom: 180
Skille: 104
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
Heh, Ja gram na Selenie z samymi Swe i jakos nie mam hanta.... Robilem Demon Helmeta z nimi ( ja i 7 swe , all 100+ ) I mialem rsa, I mam helmeta w domku a podejrzewam ze jakbym poszedl z Polakami takimi jak graja na Kyrze to mialbym jednego deda wiecej a demon helmet bylby u jednego z nich w domku, z Phy gralem na kilku serwerach i go znam dobrze. A co do wojny to jak na razie mam najwiecej fragow, tylko ze niestety bana mi sie dostalo ale wroce niedlugo i pofraguje dalej Pozdro, Koti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Problem w tym, ze Polacy nie umieja uzywac ventrilo albo team speaka lub cos w tym rodzaju, mysmy byli z domnesticus w 20~ na ventrilo to zapewnialo dobra organizacje i koordynacje dzialan..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Hmmz tak na Selenie tez byla ekipa polakow ktora miala nas pokonac ( 100+ osob) dowodzona przez 100+ levela ktory byl wowczas najlepszy na serwerze.... I co i pouciekali jak doszlo do bitwy na fragowalem soebie wtedy ze prawie bana dostalem. A co do PA itd hmmz mam postac 112 RP na selenie do "gry" a na nowy serwer ide dla zabawy, myslisz ze dlaczego mam tyle fragow; bo mi na niczym nie zalazy a szczegolnie na postaci bo i tak gram na selenie, wiec mozesz mnie nazywac pa pk i wogole mam to gdzies ![]() Modl sie zebys na mnei nei trafil tam jesli tam grasz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Heh , zgadzam sie z Toba w stu procentach, ze wszystkim co powiedziales. Divonium ( mam an mysli rodzine) to noobki.... na poczatku serwera bylem w "Krew" i WALCZYLEM przeciwko domnesticus ( bo przyszedlem tutaj walczyc ![]() I juz sobie was troszke pofragowalem szkoda ze ban ![]() @pitt6ull Podoba mi sie w jaki sposob myslisz. Powiem tak brakuje mi ekipy na nowy serwer....... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() I jeszcze jedno pisales ze grales sam ze szwedami i questy robiles itd. Spoko ty potrzebowales ich i oni ciebie ale pewnie pozwolili ci grac bo nie stanowisz dla nich zadnego zagrozenia w przeciwnym razie juz dawno by cie tam nie bylo.Pamietaj sa dwa rodzaje ludzi: ci ktorzy podejmuja decyzje i ci ktorzy je tylko wykonuja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sry double post
Ostatnio edytowany przez Nexus Star - 05-03-2006 o 17:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() Serwer Obsidia, wszystko szło swietnie pomagałem swe wieżyłem im oni mieli inva do mnie do domku ja do nich pewnego razu pokłuciłem się z jednym osobnikiem z tej gildi samej co ja, za 5 minut ( gdy ja expiłem na cyclopolis i miałem swiadków) loguje się jeden z hlvl'ow swe, oszywiscie wszsytko już poskończonej wojnie, loguje sie hlvl pisze do mnie hunted, a dzień wczesniej byłem z nim na demonach i wylociłem mms, powiem tyle nigdy nieufajcie dla swe, co do Klamki... ma 100% racje. trza rozgromić kilku ng już paszport do cipów wyslałem takze niedługo zaczniemy akcje
![]() Co do domnes~ to jeszcze zobaczą jakie będą fragi ![]() ![]() ![]() |
![]() |