Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 08-03-2006, 18:47   #21
Hugo
Użytkownik Forum

Hugo's Avatar

Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kosmo_karol
jak jestes taki madry to powiedz o co chodzi w 1 tescie ? ze z hmm w draga strzelasz ?? jestes takim kretynem .... wogole czlowieku idz sie leczyc .. twoja matka popelnila 1 bład urodzila ciebie .... † idioci dwaj

wez sie ucisz frajerze =/

We are polish guild. We are only inviting persons who are already ours good friends. We... try to be good .

The guild was founded on Harmonia on Nov 11 2004.
It is currently active.
The official homepage is at crystal.webd.pl.
Their home on Harmonia is Outlaw Castle. The rent is paid until Dec 28 2007.

Eng plx ;p
Hugo jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-03-2006, 21:48   #22
Kapucha
Zbanowany

Kapucha's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
Domyślny

bluzgac nie mam zamiaru ale film - jak by nie patrzec - jest bez sensu... niedosyc ze waste many, bo zamiast postawic 2 dsy za 1600 many (styknie na 10 dragow bez ihania) to zuzywasz 500 many ~~ na jednego... ponadto uzywasz wiecej hmm... jak chcesz miec wiekszy exp to stawiaj sobie te dsy do blokowania, wal sam z hmm ale nie biegaj z nimi! (dragami) pozatym masz 350~~hp i jak zrobisz sobie exe~~ hmmem to mozesz miec lipe z uhaniem...
Kapucha jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-03-2006, 12:17   #23
Evil Leol
Użytkownik forum

Evil Leol's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Gołdap

Stan: Początkujący
Imię: Evil Leol
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pwnzor
Świat: Trimera
Poziom: 42
Skille: 20/26
Poziom mag.: 49
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kapucha
bluzgac nie mam zamiaru ale film - jak by nie patrzec - jest bez sensu... niedosyc ze waste many, bo zamiast postawic 2 dsy za 1600 many (styknie na 10 dragow bez ihania) to zuzywasz 500 many ~~ na jednego... ponadto uzywasz wiecej hmm... jak chcesz miec wiekszy exp to stawiaj sobie te dsy do blokowania, wal sam z hmm ale nie biegaj z nimi! (dragami) pozatym masz 350~~hp i jak zrobisz sobie exe~~ hmmem to mozesz miec lipe z uhaniem...
Ekhm... To, że akurat w tym przypadku zeszło 500 many to czysty zbieg okoliczności, zwykle zużywam tak 200~. Te hmm to poprostu, żeby szybciej padł bo filmik jest przydługi. Zwykle dokańczam hmm'ami jak ucieka. Według mnie to nei jest aż tak zły pomysł bo zawsze am wiecej expa. A mana, regeneruje się jak czekan na respa. Np. na tripple spawn zabije 3 smoki = 600-800 many. A pózniej czekam an resp, a w tym czasie mi sie regeneruje mana. Akurat tyle, żeby wszystko sie zrespiło, dobry sposób, może troche złe wykonanie. Sami sprawdźcie. Ds dla mnie to strata czasu i expa. Chociarz nei mówie, że jest zły. Dzięki za opinie, brakowało mi tu doświadczonego gracza. Co do tego kolesia, który obraził cosmo Karola bo on obraził mnie, dzięki za obrone ale uważaj ze słowami.
Evil Leol jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania