|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: P-ń
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jak dla mnie, to najnormalniej z nich wszystkich wygląda Lucifer Valorite.
A tak wogle to dlaczego wszyscy bluzgają na te foty? Mówicie, że oni mają kompleksy itd. Moim zdaniem to wy macie kompleksy, i bluzgacie na nich, bo sami nigdy nie osiągnęliście tego co oni, o bynajmniej 90% osób z tych fot wygląda normalnie, tylko wy próbujecie sobie wmówić, że maja podkrążone oczy itd. A tak wogle to dlaczego najbardziej bluzgacie na Tetro? Bo ma największy level? Każdy kto ma najwyższy level na servie, chce jakoś rządzić tym Serverem, i jestem pewny, że sami byście się tak zachowywali, no ale skoro połowa z was osiągnęła max 20 lvl… To, że Tetro jest przymulony itd. To tylko wasz wymysł, wystarczy spojrzeć jaką jakość ma ta fota, i od razu wiadomo, że to są efekty złego aparatu, czy tam kamery internetowej… -.-
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2006
|
![]() pewnie kilku kolesi z forum zostalo zownowanych przez tetro i teraz maja powod aby sie wyzyc...załosne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
|
![]() Ja np. za nic swojego zdjęcia bym nie dał , bynajmniej nie dlatego że jakiś brzydki jestem ale dlatego że moge stracić reputację (jeśli taka istnieje) w tibii bo np. komuś sie nie spodobam albo po prostu młody gnojek jestem. Więc brawa za odwagę dla tych ziomów.
ps. bynajmniej to nie to samo co przynajmniej
yep Ostatnio edytowany przez MS_nake - 12-03-2006 o 13:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2006
Profesja: Rookstayer
|
![]() Uj troche przesadziłem ten temat idzie nie w tym kierunku co miał
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() BUAHAHAHHAHAHA!!!! XD OMG, ILE ŚMIECHU PRZY OGLĄDANIU TYCH FOTEK MIAŁEM... ;p
Każdy z nich to albo: -pseudo skejt -gej |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Pokarz swoje zdjęcie panie model Di Caprio-Schwarzenegger-Norris-Reeves
Jak dla mnie to wyglądają całkiem normalnie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
|
![]() Wyglądają normalnie, jak honorowi, młodzi ludzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Komentarz do cytatu...... n/c =.= @Topic Ludzie wyglądają normalnie, wszyscy (większość) się czepia, że mają kompleksy a raczje mówiąc tak sami pokazują ile kompleksów mają -.-
![]() |