|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() Cytuj:
![]() Na non-pvp mogę sobie nareszcie w spokoju expić, nie musząc słuchać 15-lvl'owych noobów, którzy mają protecta w całym top25 serwera. Resp w dzień jest zazwyczaj dość dobry, po gra sporo ludzi. Owszem, szlajają się oni wszędzie, ubijają nasze potworki, ale równie dobrze my też możemy to robić i wychodzi na równi. Owszem, brakuje czasem opcji potraktowania nooba jakąś runką oraz wręcz niemożność robienia lootbagów (lootbags stealers plx!), acz to może się zmieni, gdy zakupie PACCa i zrobie postmana ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Imię: Crystal Galadriel
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 90+
|
![]() Coz.. ja gram na non-pvp i dluzszy czas i wymaga to ladnych umiejetnosci. Nigdy nie spotkalem sie, zeby ktos uszanowal list, ze ja gdzies hunce, zeby odeszli. Ciezko jest tez schowac lootbagi zeby ich ktos "przypadkiem" nie skonfiskowal. Najtrudniej jest pozniej je dociagnac do skrzynki(nie majac wykonanego Postmana - baaaardzo trudno, wrecz niemozliwe). Ale majac juz wieksza wprawe wie sie juz gdzie expic, gdzie sa sami przyjazni ludzie i sie gra bardzo dobrze ;] Teraz srednio kradna mi 1 na 15 lootbagow, kiedys kradli mi wszystkie xD
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() pvp radzi tak czy siak;p na non pvp to masa nupkuff spamerow thieffow
![]()
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
Cytuj:
Uwazam, ze topic zostal juz wyczerpany, posty innych userow dubluja sie, rozniac sie slowami, a tresc pozostaje ta sama, takze mysle, ze mozna zamknac ten temat ![]() Pozdrawiam, Sir Tifejo |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() +edit Duele to jest... to (npvp) przydalyby sie .. ale jzu mowilem o tym na forum ![]() Co mam na mysli duele na npvp ? Kto ma sapy no to duel i musi go przyjac i normalny battle.. nie przyjmuje ? No to widac ze jest mocny w gebie ![]() Ostatnio edytowany przez alzIK - 17-03-2006 o 17:31. |
|
![]() |
![]() |