Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 13-03-2006, 18:46   #21
Kokio
Użytkownik Forum

Kokio's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Domyślny

Ej no nie róbcie jaj on jest Senior Tutor więc nie powienien odpie... głupot takich jak account sharing :/
Btw. 200 lvl w 8 miesięcy to wynik godny podziwu, zobaczymy jak szybko tym tempem zrobi toTetro Aurelius z Kyry, skoro w 3 miesiące zrobił 100 lvl a w tej chwili ma cos kolo 130 ;]
Kokio jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-03-2006, 18:59   #22
kruliczek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2006

Imię: Korun Dore
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Xerena
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kokio
Ej no nie róbcie jaj on jest Senior Tutor więc nie powienien odpie... głupot takich jak account sharing :/
Btw. 200 lvl w 8 miesięcy to wynik godny podziwu, zobaczymy jak szybko tym tempem zrobi toTetro Aurelius z Kyry, skoro w 3 miesiące zrobił 100 lvl a w tej chwili ma cos kolo 130 ;]

zobacz sobie:
http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Taifun+La'Elder

no chyba ze jestes taki leniwy to Ci wkleje:
Account Information
Banished: until deletion because of using unofficial software to play
Created: Jan 28 2004, 11:09:59 CET
Deleted: Jun 23 2005, 17:11:07 CET

naprawde dziwie sie ze dali Seniora kolesiowi ktoremu wczesniej skasowali konto no ale coz pewnie tamte grzechu zostaly mu odpuszczone, a te nieudowodnione

a co do Tetro to mysle ze stach ich (3 braci) na jeszcze lepszy wynik, gdyby nie wojna z tym Szwedem - Xeretza to by mieli z 10+ lvli wiecej... wszystko dzieki update'owi ktory daje niesamowicie szybki exp dla sorca
kruliczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2006, 19:00   #23
Astistan
Użytkownik Forum

Astistan's Avatar

Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Olsztyn

Imię: Astistan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Cube
Świat: Fortera
Poziom: 85
Skille: 91/68
Poziom mag.: 19
Astistan ma numer GG 5298643
Domyślny

Taifunem graja 2 bracia ;]
stary 13-03-2006, 19:12   #24
Xzonixek
Użytkownik Forum

Xzonixek's Avatar

Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto

Świat: Real
Poziom: 154
Domyślny

OMG OMG! weźcie nie mowcie ze 2 ownerow bo to napewno nie prawda-.- To jest niemozliwe ze 1 gracz moze tyle czasu spedzic przy kompie...Nawet ja ("u u Tibia u u Guardy Guardy, Dragi Dragi, Gsy Gsy u u kawka, tibia u u") ktory spedza nad tą grą 12h dziennie nie bym moglbym wbic z 160+ lvla w tyle a gram juz troche i conieco potrafie...pewnie char jest rodzinny lub gra kilku kumpli z oski i sie gra sie ma...Taka jest ta gra... I tak na koniec to ten char by musial byc online 18h na dobe??(Conajmniej)??
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach
18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu
18:31 Master of'Candia [250]: skillu*
18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz?

:S
Xzonixek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2006, 19:21   #25
Jojo Ninja
Użytkownik Forum

Jojo Ninja's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Szczecin

Domyślny

@Xzonixek:

Tafun ma 2 ownerów, 21 lat i 16 Dla tych co nie wierzą ...

@kruliczek:

Taifun dostał Senior Tutora długo po tym banie...

Noobki, które nie wiedzą nic o faktach, niech nie piszą tutaj nawet. Phatetic.

~Yours Jojo
Member of Ninja Family...
Jojo Ninja jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2006, 19:35   #26
Kokio
Użytkownik Forum

Kokio's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Wrocław

Świat: Guardia
Domyślny

Tetro przy okazji że (?) grają tym charem 3 bracia to jeszcze olał szkołę więc ma duuuzo czasu na granie ^^ .

A co Taifuna to jak narazie ma farta że nikt gonie zbanował za Acc sharing na tym charze, ale na 99% to jest prawda bo wątpie że można codziennie siedzieć przy Tibii 18h i nie zwariować Oo . Ale jak dostanie bana, cofną mu Tutora to sie chyba opamieta bo szkoda by bylo stracic 200 lvl
I to w dodatku drugi raz za to samo przewinienie
Kokio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2006, 19:53   #27
Ownage
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 02 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jojo Ninja
@Xzonixek:

Tafun ma 2 ownerów, 21 lat i 16 Dla tych co nie wierzą ...

@kruliczek:

Taifun dostał Senior Tutora długo po tym banie...

Noobki, które nie wiedzą nic o faktach, niech nie piszą tutaj nawet. Phatetic.

~Yours Jojo
O ja pier*ole, skad ty czlowieku mozesz wiedziec ilu Taifun ma ownerow?, Mieszkasz z nim?, jestes jego ojcem?
Moze z opowiesci ludzi ktorzy wymyslaja historie zeby sobie wytlumaczyc to, jak on w takim szybkim czasie zrobil takie osiagniecia, aby nie popadac w kompleksy?

...

Prawda jest taka, ze nikt z was nie wiedzial, nie wie i prawdopodobnie nie bedzie wiedzial calej prawdy o Taifunie, a ja, jako jego rl friend, moge powiedziec ze moze troche mu pomagal kolega z postacia na niskim lvlu (poczatki servera), ale to przeciez normalne, bo 90% ludzi tak robi, a na ta chwile gra sam.

Mowicie tutaj o jego pvp, wymieniajac tylko jedna akcje, w ktorej akurat im nie za bardzo wyszlo.. z czego to wynika? - a no z powodu ktory wymienilem wyzej, na prawde za wszelka cene chcecie udowodnic ze nie jest on tak dobry, jakim jest. To o czym napisales, kruliczek, wynikalo nie tylko z jego winy, a prawdepowiedziawszy z ich (mianowicie) Sarandiela, bo to on nie przelozyl stone skina, nie Taifun..
I byla to jedna z nielicznych akcji, w ktorej im sie cos nie powiodlo, i w 90% nie byla to wina Taifuna, i jezeli bys byl obiektywny, to na twoim miejscu wymienilbym akcje, ktore na prawde byly istotne w zyciu Furory e.g. pierwsza wojna gdzie Taifun walczyl razem z Mestorem przeciwko dwom gildiom (Bloody rose i Sunblade) na poczatku servera, zdobywajac 16 fragow wygrali.. albo o drugiej wojnie, gdzie Taifun ponownie zdobyl najwiecej fragow i zadecydowal o losach servera.

Znajac Taifuna, jezeli checie zeby wam odpowiedzial na cos, piszcie zawsze obiektywnie, a przekonacie sie jak doswiadczonym i przyjaznym czlowiekiem jest.
Ownage jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2006, 20:31   #28
Jojo Ninja
Użytkownik Forum

Jojo Ninja's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ownage
O ja pier*ole, skad ty czlowieku mozesz wiedziec ilu Taifun ma ownerow?, Mieszkasz z nim?, jestes jego ojcem?
Moze z opowiesci ludzi ktorzy wymyslaja historie zeby sobie wytlumaczyc to, jak on w takim szybkim czasie zrobil takie osiagniecia, aby nie popadac w kompleksy?
...
Wiem, bo gram na Furora, a tego że ma 2 ownerów dowiedziałem sie od bliższych mu osób z gildii - Duskiness. A to że jesteś RL friendem, who knows? And who cares? Może Ci nikt nie uwierzy, a może all.

~Yours Jojo
Member of Ninja Family...
Jojo Ninja jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2006, 21:09   #29
Sifu M.S.
Użytkownik Forum

Lokacja: Wołomin

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Domyślny

Przestancie sie klucic, to nie czas i miejsce ku temu, teraz jest swieto Taifuna, i wszyscy powninni mu pogratulowac, co nimniejszym czynie

A co do sharingu, pokazcie mi chociaz 1, slownie jedna osobe na tym lvl co on, ktora nigdy nie sharowala, uzywala bota, itp... tak wlasnie myslalem, nie ma takich, jezeli to prawda ze tylko na poczatku korzystal z pomocy, to dobrze ze juz tego nie robi, jezeli gra ich dwoch, to tesh dobrze, bo zawsze moglo grac 8

Troche optymizmu, ten czlowiek jest rekordzista jezeli chodzi o predkosc wbicia 200 lvl w tibii, na te kikaset tysiecy graczy, on teraz jest najlepszy i powinnismy sie z tego cieszyc, poniewaz pokazal ze polak potrafi

Teraz czekamy tylko na polski lvl 300 gogo Seremontis go Taifun... tetro go home

A Kaczynski to i tak nie jest moj prezydent... ^^
Sifu M.S. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2006, 21:26   #30
kruliczek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Mowicie tutaj o jego pvp, wymieniajac tylko jedna akcje, w ktorej akurat im nie za bardzo wyszlo.. z czego to wynika? - a no z powodu ktory wymienilem wyzej, na prawde za wszelka cene chcecie udowodnic ze nie jest on tak dobry, jakim jest. To o czym napisales, kruliczek, wynikalo nie tylko z jego winy, a prawdepowiedziawszy z ich (mianowicie) Sarandiela, bo to on nie przelozyl stone skina, nie Taifun..
I byla to jedna z nielicznych akcji, w ktorej im sie cos nie powiodlo, i w 90% nie byla to wina Taifuna, i jezeli bys byl obiektywny, to na twoim miejscu wymienilbym akcje, ktore na prawde byly istotne w zyciu Furory e.g. pierwsza wojna gdzie Taifun walczyl razem z Mestorem przeciwko dwom gildiom (Bloody rose i Sunblade) na poczatku servera, zdobywajac 16 fragow wygrali.. albo o drugiej wojnie, gdzie Taifun ponownie zdobyl najwiecej fragow i zadecydowal o losach servera.
tak sie sklada ze moj kumpel grał na Dronne i opowiadal mi to na gg dlatego znam te akcje i smieszy mnie do dzis, wbijaja do kolesia 3 sorcow, niedosc ze oni sa o wiele szybsi z gran hurem i taif miał 120~ gosc jeszcze zblokowany przez roty to naprawde wielki problem był go ubic, nie wierze w taka głupote zeby sie nie umowili na zalozenie SSA jesli mieli w planie walic mu combo UE, pewnie walili SDki a potem taif~ musiał się podpalic i walnal z UE - rozumiem jakby zabił Dronne i ich ale on zabił tylko ich i to mnie rozpie*dala na maxa!!! do dzis z tego zalewam jakim cudem to sie stalo, Dronne wogole ich nie atakowal sposob w jaki padli to smiech na sali

a co do tych wojen i fragow to nie interesuje sie zyciem Furory kto tam kogo ubil, jakie wojny, etc. bo gralem tam tylko 8 tygodni xD nie chce sie tu klocic ale ktos wysunal teze ze jest on jakis nie wiadomo jaki kozak pvp po prostu chcialem to podwazyc bo ktorys owner spieprzył tamta akcje, shit happens ^^

a przypomniala mi sie jeszcze jedna historia smieszna z Furory jak chlopaki chcieli zrobic DHQ i prosili zeby Taif im to zsolował no to jak czytałem na forum rządał 4kk kasy czy ile, bo uważał że padnie i za tyle wycenił swoją śmierć, hehe =) jest chlopak przyjacielski i wogole, Duskiness to jest jak kochajaca sie rodzinka aha, Ci kolesie padli po 3 razy, rekord to chyba 5, poleciały grube milony expa

DOBRA JA JUZ SIE NIE WYPOWIADAM, NIC MNEI NEI OBCHODZI FURORA
stary 13-03-2006, 22:35   #31
Ownage
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kruliczek
tak sie sklada ze moj kumpel grał na Dronne i opowiadal mi to na gg dlatego znam te akcje i smieszy mnie do dzis, wbijaja do kolesia 3 sorcow, niedosc ze oni sa o wiele szybsi z gran hurem i taif miał 120~ gosc jeszcze zblokowany przez roty to naprawde wielki problem był go ubic, nie wierze w taka głupote zeby sie nie umowili na zalozenie SSA jesli mieli w planie walic mu combo UE, pewnie walili SDki a potem taif~ musiał się podpalic i walnal z UE - rozumiem jakby zabił Dronne i ich ale on zabił tylko ich i to mnie rozpie*dala na maxa!!! do dzis z tego zalewam jakim cudem to sie stalo, Dronne wogole ich nie atakowal sposob w jaki padli to smiech na sali

a co do tych wojen i fragow to nie interesuje sie zyciem Furory kto tam kogo ubil, jakie wojny, etc. bo gralem tam tylko 8 tygodni xD nie chce sie tu klocic ale ktos wysunal teze ze jest on jakis nie wiadomo jaki kozak pvp po prostu chcialem to podwazyc bo ktorys owner spieprzył tamta akcje, shit happens ^^

a przypomniala mi sie jeszcze jedna historia smieszna z Furory jak chlopaki chcieli zrobic DHQ i prosili zeby Taif im to zsolował no to jak czytałem na forum rządał 4kk kasy czy ile, bo uważał że padnie i za tyle wycenił swoją śmierć, hehe =) jest chlopak przyjacielski i wogole, Duskiness to jest jak kochajaca sie rodzinka aha, Ci kolesie padli po 3 razy, rekord to chyba 5, poleciały grube milony expa

DOBRA JA JUZ SIE NIE WYPOWIADAM, NIC MNEI NEI OBCHODZI FURORA
O boze, czlowieku, zastanow sie wiec czy sie wypowiadasz czy nie.
Brak mi slow jak czytam twoje posty czasami, po pierwsze to Taifun wtedy mial 100 lvl, Panie. I know it all! , po drugie, to przykro mi, ale Taifun nie moze kontrolowac wszystkich i to nie jego wina ze Sarandiel podchodzil pod bursty ktore walil Taifun, tymsamym zjechal sobie stone skina i nie przelozyl nastepnego.

Cytuj:
No teraz to juz sie musialem mocno trzymac krzesla, bo wkrotce bym wyladowal pod lozkiem.. ze smiechu. Taifun chcial 4kk? ( ~), czlowieku, na prawde zal mi Ciebie.. Taifun chcial 2kk, obliczajac ilosc expa i m lvla tracac na tym lvlu, nic ponad jego straty, i tak, niewatpliwie jest przyjacielski, bo gdyby nie byl, moglby wziasc duzo wiecej i na nich zarobic, a nie zrobil tego. Ponadto, gdy Conrad~ probowal zrobic solo i mu sie nie udalo, Taifun wszedl sam na wszystko do dhq, zrobil im to i zazadal tylko po 20k od ludzi z poza gildi, od swoich nie bral, to mowi samo za siebie..

Polecam Ci na przyszlosc mowic o sprawach ktore sam widziales i jestes o nich przekonany, a nie o historiach ktore Ci opowiadali ludzie ktorzy pozostali pozniej hunted, Panie "Wyzej sram, niz dupe mam".
Ownage jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2006, 23:18   #32
Drazharm
Użytkownik Forum

Drazharm's Avatar

Data dołączenia: 09 02 2005
Lokacja: Londyn

Imię: Drazharm
Gildia: Wanted
Świat: Azura
Poziom: 168
Poziom mag.: 23
Domyślny

jak on nie share`uje to ja jestem chuck norris
Drazharm jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2006, 23:28   #33
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole

Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drazharm
jak on nie share`uje to ja jestem chuck norris
Draz~ dasz mi autograf do Tbooka? Zawsze chcialem miec od Czuka Norisa
Retired.
zeus1985 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2006, 23:44   #34
Eldyn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów

Imię: Shanoz
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
Domyślny

taifun ma napewno 4 ownerow gralem tam od poczatku servera
i od poczatku bylem w duskiness kiedy ta gildia powstala
wszyscy duskinessi wiedza w ilu on gra

ale i tak GZ dla niego najszybszy 200 lvl
Eldyn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-03-2006, 23:46   #35
kruliczek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
O boze, czlowieku, zastanow sie wiec czy sie wypowiadasz czy nie.
Brak mi slow jak czytam twoje posty czasami, po pierwsze to Taifun wtedy mial 100 lvl, Panie. I know it all! , po drugie, to przykro mi, ale Taifun nie moze kontrolowac wszystkich i to nie jego wina ze Sarandiel podchodzil pod bursty ktore walil Taifun, tymsamym zjechal sobie stone skina i nie przelozyl nastepnego.
omg, nie łap mnie za słowa napisalem 120~ bo nie bylem pewien... 120, 110, 100 naprawde nie pamietam takich szczegółów, Dronne tez pewnie nie mial 90 tylko mniej tak czy tak to co zrobil ten team bylo zalosne

Cytuj:
No teraz to juz sie musialem mocno trzymac krzesla, bo wkrotce bym wyladowal pod lozkiem.. ze smiechu. Taifun chcial 4kk? ( ~), czlowieku, na prawde zal mi Ciebie.. Taifun chcial 2kk, obliczajac ilosc expa i m lvla tracac na tym lvlu, nic ponad jego straty, i tak, niewatpliwie jest przyjacielski, bo gdyby nie byl, moglby wziasc duzo wiecej i na nich zarobic, a nie zrobil tego. Ponadto, gdy Conrad~ probowal zrobic solo i mu sie nie udalo, Taifun wszedl sam na wszystko do dhq, zrobil im to i zazadal tylko po 20k od ludzi z poza gildi, od swoich nie bral, to mowi samo za siebie..
omg, znowu to samo... napisalem "rządał 4kk kasy czy ile" bo tez nie bylem pewien bo to jakis czas temu bylo, czlowieku, naprawde nie ucze sie na pamiec biografii tej postaci... zreszta, nie chodzilo mi w tamtym poscie o to ze to bylo 4kk czy 2kk, 10kk, chodziło o to ze dal im pasc (też niby nie jego wina, w koncu nie chcieli zaplacic, no ale...)

Ok, nie gram na Furorze, nie interesuje się bardzo tym co się tam dzieje, ale właśnie te historie są znane poza Furorą i ukazują wizerunek tej postaci w świecie Tibii. Co ja na to poradze, że najsłynniejsza są takie akcje w których coś komuś nie wychodzi? Takie życie. Teraz Taifun zasłynął jako najszybszy 200 lvl, jest to coś bardzo pozytywnego i nalezy mu pogratulować tego osiagniecia, Hail _/

p.s.
Ownage - nie odpisuj juz mi tutaj bo ta bezsensowna klotnia tylko marnuje nam obu czas, jak tak bardzo chcesz mnie powyzywac to wyżyj się na PM
stary 13-03-2006, 23:54   #36
Jinikao
Użytkownik Forum

Jinikao's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik

Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Świat: Iridia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kruliczek

a propos spoxstera ktory juz ma 160+ i jest tez na filmie to w momencie gdy ja mialem 80 to on z 60 i gral jeszcze sam, pamietam ze mial duze problemy z netem bo padl kilka razy na 60 nawet miałem do niego pass'y zebym runki robil, wiec nikt mi nie powie ze nie jest share'rem, teraz tez sharuje i ma dzieki temu niezly lvlik (również w duzej mierze dzieki ostatniemu update'owi z mf'ami)
Male sprostowanie. Spoxter do 50 lvl sharowal potem juz nie wiem
Jinikao jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-03-2006, 00:00   #37
Tuhamiid
Użytkownik Forum

Tuhamiid's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2004

Świat: Berylia
Domyślny

Tylko pogratulowac mu sukcesu...

A co do ludzi co mówia ze share to poprostu mozna nazwac tylko jednym slowam a mianowicie ZAZDROSC ! Tak tak zazdrosc...wszyscy mu zazdroscicie tego ze on potrafi wbic 200lvl w tym czasie co polowa z was 40-50 afff...Jak czytem posty np kruliczka to prawie z krzesla spadlem...Ciebie to chyba najbardziej zrzera zazdrosc...Ludzie opamietajcie sie...wszystki jest mozliwe...Moze Taifun nie ma co robic to gra...Poporstu staral sie i dokonal tego..I tez moge sie zalozyc ze nie jedna z osób co tutaj pisze o share to tez sharuje konto...bo ska wy tyle o tym wiecie ? ha ? Jesli naprawde mu zazdroscicie to napiscie to tutaj....Boicie sie wysmiania ? nie ma sie czego bac...Ja sam mu zazdroszcze ze potrafil tego dokonac..ja nie mam takich zdolnosci(chociarz mam lekki pg teraz ;] ) I POWTARZAM JESLI MACIE PISAC ZE TAIFUN SHARUJE TO NAPISZCIE LEPIEJ ZE ZAZDROSCICIE MU ZE SAMI TEGO NIE OTRAFICIE DOKONAC...

a tak wogóle to on sie nazywa Taifun a nie Tajfun rotfl....

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fayny Pokaż post
wieszok wieszok mnie banuje
więc go w dupe słordem kłuje
Tuhamiid jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-03-2006, 06:42   #38
scorp
Zbanowany

scorp's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2005
Lokacja: B-stok

Stan: Początkujący
Imię: SKORP
Gildia: Nobles
Poziom: 123
Domyślny

gz .... ;]]
scorp jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-03-2006, 07:39   #39
Temi
Użytkownik Forum

Temi's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Białystok

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sifu M.S.
Przestancie sie klucic, to nie czas i miejsce ku temu, teraz jest swieto Taifuna, i wszyscy powninni mu pogratulowac, co nimniejszym czynie

A co do sharingu, pokazcie mi chociaz 1, slownie jedna osobe na tym lvl co on, ktora nigdy nie sharowala, uzywala bota, itp... tak wlasnie myslalem, nie ma takich, jezeli to prawda ze tylko na poczatku korzystal z pomocy, to dobrze ze juz tego nie robi, jezeli gra ich dwoch, to tesh dobrze, bo zawsze moglo grac 8

Troche optymizmu, ten czlowiek jest rekordzista jezeli chodzi o predkosc wbicia 200 lvl w tibii, na te kikaset tysiecy graczy, on teraz jest najlepszy i powinnismy sie z tego cieszyc, poniewaz pokazal ze polak potrafi

Teraz czekamy tylko na polski lvl 300 gogo Seremontis go Taifun... tetro go home

Ta po raz kolejny pokazal(i) ze nie ma kanciaza(y) ponad Polaka(ow)

Policzcie se ile godzin dziennie siedzi zeby robic tyle expa uwzgledniajac w tym czas stracony na wojny/expowanie na niskim lvlu/codzienne *******y, potem pomyslcie se jak moze wygladac ktos kto tyle czasu spedza przed kompem sam...

NIe wypisuje tego bo zrobili 200 lvla a dlatego ze prowokuja mnie do tego ludzie ludzie nazywajacy ich "Najlepszym polskim sorcem"

KAZDEMU PRZYPOMNIAM ZE ZAKLADAJAC CHARA W TIBI AKCEPTOWAL JEJ ZASADY (TAK TAK "I AGREE") wiec gadanie w stylu co w tym zlego itp zakrawa na hipokryzje
stary 14-03-2006, 08:43   #40
Neo_pl
Użytkownik Forum

Neo_pl's Avatar

Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
Neo_pl ma numer GG 0002221
Domyślny

LOL !!
GrAtZ !!

A tak wogole to taifun ( dobrze napisałem ? ) to jest senior turtorem więc raczej nie sharuje
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Decade Pokaż post
Ruchanie zmarlych postow (necrofilia)?
Wskrzeszanie postow (necromancja)?
Ogromne forum ze zmarlymi postami (necropolia)?
Posty ktore moga summoonowac wiecej postów (Necromancerzy)?
ZANIM COKOLWIEK NAPISZESZ - WYSŁUCHAJ
Neo_pl jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania