|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
|
![]() Ej no nie róbcie jaj on jest Senior Tutor więc nie powienien odpie... głupot takich jak account sharing :/
Btw. 200 lvl w 8 miesięcy to wynik godny podziwu, zobaczymy jak szybko tym tempem zrobi toTetro Aurelius z Kyry, skoro w 3 miesiące zrobił 100 lvl a w tej chwili ma cos kolo 130 ;] |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
zobacz sobie: http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Taifun+La'Elder no chyba ze jestes taki leniwy to Ci wkleje: Account Information Banished: until deletion because of using unofficial software to play Created: Jan 28 2004, 11:09:59 CET Deleted: Jun 23 2005, 17:11:07 CET naprawde dziwie sie ze dali Seniora kolesiowi ktoremu wczesniej skasowali konto no ale coz pewnie tamte grzechu zostaly mu odpuszczone, a te nieudowodnione ![]() a co do Tetro to mysle ze stach ich (3 braci) na jeszcze lepszy wynik, gdyby nie wojna z tym Szwedem - Xeretza to by mieli z 10+ lvli wiecej... wszystko dzieki update'owi ktory daje niesamowicie szybki exp dla sorca |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() OMG OMG! weźcie nie mowcie ze 2 ownerow bo to napewno nie prawda-.- To jest niemozliwe ze 1 gracz moze tyle czasu spedzic przy kompie...Nawet ja ("u u Tibia u u Guardy Guardy, Dragi Dragi, Gsy Gsy u u kawka, tibia u u") ktory spedza nad tą grą 12h dziennie nie bym moglbym wbic z 160+ lvla w tyle a gram juz troche i conieco potrafie...pewnie char jest rodzinny lub gra kilku kumpli z oski i sie gra sie ma...Taka jest ta gra... I tak na koniec to ten char by musial byc online 18h na dobe??(Conajmniej)??
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() @Xzonixek:
Tafun ma 2 ownerów, 21 lat i 16 Dla tych co nie wierzą ... @kruliczek: Taifun dostał Senior Tutora długo po tym banie... Noobki, które nie wiedzą nic o faktach, niech nie piszą tutaj nawet. Phatetic. ~Yours Jojo
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Wrocław
Świat: Guardia
|
![]() Tetro przy okazji że (?) grają tym charem 3 bracia to jeszcze olał szkołę więc ma duuuzo czasu na granie ^^ .
A co Taifuna to jak narazie ma farta że nikt gonie zbanował za Acc sharing na tym charze, ale na 99% to jest prawda bo wątpie że można codziennie siedzieć przy Tibii 18h i nie zwariować Oo . Ale jak dostanie bana, cofną mu Tutora to sie chyba opamieta bo szkoda by bylo stracic 200 lvl ![]() I to w dodatku drugi raz za to samo przewinienie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
|
![]() Cytuj:
Moze z opowiesci ludzi ktorzy wymyslaja historie zeby sobie wytlumaczyc to, jak on w takim szybkim czasie zrobil takie osiagniecia, aby nie popadac w kompleksy? ... Prawda jest taka, ze nikt z was nie wiedzial, nie wie i prawdopodobnie nie bedzie wiedzial calej prawdy o Taifunie, a ja, jako jego rl friend, moge powiedziec ze moze troche mu pomagal kolega z postacia na niskim lvlu (poczatki servera), ale to przeciez normalne, bo 90% ludzi tak robi, a na ta chwile gra sam. Mowicie tutaj o jego pvp, wymieniajac tylko jedna akcje, w ktorej akurat im nie za bardzo wyszlo.. z czego to wynika? - a no z powodu ktory wymienilem wyzej, na prawde za wszelka cene chcecie udowodnic ze nie jest on tak dobry, jakim jest. To o czym napisales, kruliczek, wynikalo nie tylko z jego winy, a prawdepowiedziawszy z ich (mianowicie) Sarandiela, bo to on nie przelozyl stone skina, nie Taifun.. I byla to jedna z nielicznych akcji, w ktorej im sie cos nie powiodlo, i w 90% nie byla to wina Taifuna, i jezeli bys byl obiektywny, to na twoim miejscu wymienilbym akcje, ktore na prawde byly istotne w zyciu Furory e.g. pierwsza wojna gdzie Taifun walczyl razem z Mestorem przeciwko dwom gildiom (Bloody rose i Sunblade) na poczatku servera, zdobywajac 16 fragow wygrali.. albo o drugiej wojnie, gdzie Taifun ponownie zdobyl najwiecej fragow i zadecydowal o losach servera. Znajac Taifuna, jezeli checie zeby wam odpowiedzial na cos, piszcie zawsze obiektywnie, a przekonacie sie jak doswiadczonym i przyjaznym czlowiekiem jest. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
~Yours Jojo
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Wołomin
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
|
![]() Przestancie sie klucic, to nie czas i miejsce ku temu, teraz jest swieto Taifuna, i wszyscy powninni mu pogratulowac, co nimniejszym czynie
![]() A co do sharingu, pokazcie mi chociaz 1, slownie jedna osobe na tym lvl co on, ktora nigdy nie sharowala, uzywala bota, itp... tak wlasnie myslalem, nie ma takich, jezeli to prawda ze tylko na poczatku korzystal z pomocy, to dobrze ze juz tego nie robi, jezeli gra ich dwoch, to tesh dobrze, bo zawsze moglo grac 8 ![]() Troche optymizmu, ten czlowiek jest rekordzista jezeli chodzi o predkosc wbicia 200 lvl w tibii, na te kikaset tysiecy graczy, on teraz jest najlepszy ![]() ![]() Teraz czekamy tylko na polski lvl 300 ![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a co do tych wojen i fragow to nie interesuje sie zyciem Furory kto tam kogo ubil, jakie wojny, etc. bo gralem tam tylko 8 tygodni xD nie chce sie tu klocic ale ktos wysunal teze ze jest on jakis nie wiadomo jaki kozak pvp po prostu chcialem to podwazyc bo ktorys owner spieprzył tamta akcje, shit happens ^^ a przypomniala mi sie jeszcze jedna historia smieszna z Furory jak chlopaki chcieli zrobic DHQ i prosili zeby Taif im to zsolował no to jak czytałem na forum rządał 4kk kasy czy ile, bo uważał że padnie i za tyle wycenił swoją śmierć, hehe =) jest chlopak przyjacielski i wogole, Duskiness to jest jak kochajaca sie rodzinka ![]() ![]() DOBRA JA JUZ SIE NIE WYPOWIADAM, NIC MNEI NEI OBCHODZI FURORA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Brak mi slow jak czytam twoje posty czasami, po pierwsze to Taifun wtedy mial 100 lvl, Panie. I know it all! ![]() Cytuj:
![]() Polecam Ci na przyszlosc mowic o sprawach ktore sam widziales i jestes o nich przekonany, a nie o historiach ktore Ci opowiadali ludzie ktorzy pozostali pozniej hunted, Panie "Wyzej sram, niz dupe mam". |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Imię: Yavimava
Świat: Azura
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() taifun ma napewno 4 ownerow gralem tam od poczatku servera
i od poczatku bylem w duskiness kiedy ta gildia powstala wszyscy duskinessi wiedza w ilu on gra ![]() ale i tak GZ dla niego najszybszy 200 lvl |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Ok, nie gram na Furorze, nie interesuje się bardzo tym co się tam dzieje, ale właśnie te historie są znane poza Furorą i ukazują wizerunek tej postaci w świecie Tibii. Co ja na to poradze, że najsłynniejsza są takie akcje w których coś komuś nie wychodzi? Takie życie. Teraz Taifun zasłynął jako najszybszy 200 lvl, jest to coś bardzo pozytywnego i nalezy mu pogratulować tego osiagniecia, Hail _/ p.s. Ownage - nie odpisuj juz mi tutaj bo ta bezsensowna klotnia tylko marnuje nam obu czas, jak tak bardzo chcesz mnie powyzywac to wyżyj się na PM |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Świat: Berylia
|
![]() Tylko pogratulowac mu sukcesu...
A co do ludzi co mówia ze share to poprostu mozna nazwac tylko jednym slowam a mianowicie ZAZDROSC ! Tak tak zazdrosc...wszyscy mu zazdroscicie tego ze on potrafi wbic 200lvl w tym czasie co polowa z was 40-50 afff...Jak czytem posty np kruliczka to prawie z krzesla spadlem...Ciebie to chyba najbardziej zrzera zazdrosc...Ludzie opamietajcie sie...wszystki jest mozliwe...Moze Taifun nie ma co robic to gra...Poporstu staral sie i dokonal tego..I tez moge sie zalozyc ze nie jedna z osób co tutaj pisze o share to tez sharuje konto...bo ska wy tyle o tym wiecie ? ha ? Jesli naprawde mu zazdroscicie to napiscie to tutaj....Boicie sie wysmiania ? nie ma sie czego bac...Ja sam mu zazdroszcze ze potrafil tego dokonac..ja nie mam takich zdolnosci(chociarz mam lekki pg teraz ;] ) I POWTARZAM JESLI MACIE PISAC ZE TAIFUN SHARUJE TO NAPISZCIE LEPIEJ ZE ZAZDROSCICIE MU ZE SAMI TEGO NIE OTRAFICIE DOKONAC... a tak wogóle to on sie nazywa Taifun a nie Tajfun rotfl.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Białystok
|
![]() Cytuj:
Ta po raz kolejny pokazal(i) ze nie ma kanciaza(y) ponad Polaka(ow) Policzcie se ile godzin dziennie siedzi zeby robic tyle expa uwzgledniajac w tym czas stracony na wojny/expowanie na niskim lvlu/codzienne *******y, potem pomyslcie se jak moze wygladac ktos kto tyle czasu spedza przed kompem sam... NIe wypisuje tego bo zrobili 200 lvla a dlatego ze prowokuja mnie do tego ludzie ludzie nazywajacy ich "Najlepszym polskim sorcem" KAZDEMU PRZYPOMNIAM ZE ZAKLADAJAC CHARA W TIBI AKCEPTOWAL JEJ ZASADY (TAK TAK "I AGREE") wiec gadanie w stylu co w tym zlego itp zakrawa na hipokryzje
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Donalt Musk
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() LOL !!
GrAtZ !! A tak wogole to taifun ( dobrze napisałem ? ![]() ![]()
![]() |
![]() |