Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 17-03-2006, 23:48   #21
Massior
Użytkownik Forum

Massior's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko

Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Soulicitour
To inaczej, Xer~miał zdecydowane najlepsze pvp z ludzi, którzy brali udział w tej wojnie. Nie mów mi o Tetrze, tylko o Tetrze i jego ownerach i btw to Xer~pobił rekord najszybszej 100-tki w tibii nie Tetro i ownerzy. Tak się składa, że nie widzieliśmy Xer~ przy władzy, więc nie wiem czy władza uderza mu do głowy, czy też wręcz odwrotnie. Z tego co słyszałem na Galanie było lepiej kiedy u władzy był właśnie Jejihew. I propos rady, gram w tibie nie tylko dla siebie, ale też dla przyjaciół, a ci grają na kyrze, więc i ja gram na kyrze. Powodzenia na iridii, było tam idealnie do czasu dr vs ss i hacku RD, Rhy, i GL.
RD to najbardziej zaufany mi człowiek jakiego udało mi się poznać dzięki tej grze a Green to moj rl na iridi teraz jest nieciekawie ale to jest serv gdzie zawsze się coś dzieje... a mówiąc o ludziach którym władza uderzyła do głowy nie mam na myśli Xeretzy tylko poszczególnych członków NG A co do sharringu Tetra szczerze mówiąc mi to lotto Wg mnie jst dobrym graczem miejmy nadzieję że potrafi utrzymać porządek na servie.

Jeden mach
Jestem w snach
Słodkich tak, że chciałbym tu zostać
Łatwo jak piach jest je rozwiać
Jeśli tylko prawde chcesz poznać...
01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii
01:08 Evuller [8]: ))
01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda
01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem
01:09 Everanor [110]: xD
Massior jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 18-03-2006, 00:49   #22
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Ja po rozmowie z nim widze ze władza uderzyła mu do głowy i jest moze nie noobem w tibii ale frajerem na rl dlatego tak sie zachowuje . Moglbym wymienic kilka sytuacji ale sa zbyt szczegolowe a nie chce miec problemow za prawde : p
Exodus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-03-2006, 07:26   #23
Kanion
Użytkownik Forum

Kanion's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Bielsko-Biała

Kanion ma numer GG 6008798
Domyślny

mmm.. Jejihev ma obecnie 73lvl, z tego co wiem to new owner to jest, skonczcie glupie gadania na temat Michaela czy Marcusa bo oni sa spoko, glupie wyzwiska na niego w rl, Exodus a co znasz go z rl ? podgladasz go ? nie a *******isz tu glupoty a tak naprawde nic nie wiesz pajacu, aa.. ktos tam pisal ze mu sie znudzla Kyra i przestal tam grac a wiec nie znudzila mu sie tylko NG go wywalilo i czeka tera na new server all z ng co tam pujda i nie dadza ze schowany char to chyba szybko zostana wywaleni

See you on new server//
Kanion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-03-2006, 07:52   #24
Gallar
Zbanowany

Data dołączenia: 26 11 2005

Gallar ma numer GG 4524829 Gallar ma login Tlenu gallstayer@o2.pl Adres Jabbera do Gallar Send a message via Skype™ to Gallar
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kanion
mmm.. Jejihev ma obecnie 73lvl, z tego co wiem to new owner
Dużo wiesz, to wie juz chyba każdy

Cytuj:
to jest, skonczcie glupie gadania na temat Michaela czy Marcusa bo oni sa spoko
Może dla mnie nie są spoko, he? Nie narzucaj innym swojego zdania.

Cytuj:
ktos tam pisal ze mu sie znudzla Kyra i przestal tam grac a wiec nie znudzila mu sie tylko NG go wywalilo i czeka tera na new server
Yhm. Skąd masz takie informacje ? Bo NG tak mówią ? Nie ma to jak podpisywac się pod 'czynem' do którego się nie przyłozyly (zniknięcie Xeretzy z Kyry to NIE JEST ich zasługa)

Może to wygląda jak chwalenie się [i zapewne po częsci tak jest] ale w przeciwieństwie do 3/4 z Was znam Jejiheva, Diego i kilka[nascie] innych osób z DT.
I cholernie mnie w*******a jak ktoś mówi ze Xere~ odszedł z serva bo go NG wywaliło, czy jakies pieprzenie ze znudziło mu się tam grać..

Nie wiesz - nie wypowiadaj się
Gallar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-03-2006, 13:14   #25
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Domyślny

Cytuj:
mmm.. Jejihev ma obecnie 73lvl, z tego co wiem to new owner to jest, skonczcie glupie gadania na temat Michaela czy Marcusa bo oni sa spoko, glupie wyzwiska na niego w rl, Exodus a co znasz go z rl ? podgladasz go ? nie a *******isz tu glupoty a tak naprawde nic nie wiesz pajacu, aa.. ktos tam pisal ze mu sie znudzla Kyra i przestal tam grac a wiec nie znudzila mu sie tylko NG go wywalilo i czeka tera na new server all z ng co tam pujda i nie dadza ze schowany char to chyba szybko zostana wywaleni

See you on new server//
Moze da ci 5k za to ze go chwalisz na forum...
Przeciez to wiadomo ze w tibii sie wyżywa (fotki nie bede komentowal juz) bo w rl nie moze?Przykladem jest ostatnia sytuacja ?
Jego bloker pisze ze szuka druida na hydry :ja pisze i mowie ze moge pojsc ale sie pytam czy bede mogl tez walic etc , to on mowi ze nie i nagle pisze Tetro
i mówi ze dostane kamyki etc i bede tylko blokera leczyl i dodaje ze albo pojde albo mnie zabije.
Wedlug ciebie to jest normalne ? ze jak sie zrobi lvl w 3 i pozniej sie tak zachowuje w grze..
Exodus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania