|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja po rozmowie z nim widze ze władza uderzyła mu do głowy i jest moze nie noobem w tibii ale frajerem na rl dlatego tak sie zachowuje . Moglbym wymienic kilka sytuacji ale sa zbyt szczegolowe a nie chce miec problemow za prawde : p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Bielsko-Biała
![]() |
![]() mmm.. Jejihev ma obecnie 73lvl, z tego co wiem to new owner to jest, skonczcie glupie gadania na temat Michaela czy Marcusa bo oni sa spoko, glupie wyzwiska na niego w rl, Exodus a co znasz go z rl ? podgladasz go ? nie a *******isz tu glupoty a tak naprawde nic nie wiesz pajacu, aa.. ktos tam pisal ze mu sie znudzla Kyra i przestal tam grac a wiec nie znudzila mu sie tylko NG go wywalilo i czeka tera na new server
![]() ![]() See you on new server// |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Może to wygląda jak chwalenie się [i zapewne po częsci tak jest] ale w przeciwieństwie do 3/4 z Was znam Jejiheva, Diego i kilka[nascie] innych osób z DT. I cholernie mnie w*******a jak ktoś mówi ze Xere~ odszedł z serva bo go NG wywaliło, czy jakies pieprzenie ze znudziło mu się tam grać.. Nie wiesz - nie wypowiadaj się |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Cytuj:
Przeciez to wiadomo ze w tibii sie wyżywa (fotki nie bede komentowal juz) bo w rl nie moze?Przykladem jest ostatnia sytuacja ? Jego bloker pisze ze szuka druida na hydry :ja pisze i mowie ze moge pojsc ale sie pytam czy bede mogl tez walic etc , to on mowi ze nie i nagle pisze Tetro i mówi ze dostane kamyki etc i bede tylko blokera leczyl i dodaje ze albo pojde albo mnie zabije. Wedlug ciebie to jest normalne ? ze jak sie zrobi lvl w 3 i pozniej sie tak zachowuje w grze.. |
|
![]() |
![]() |