Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 08-07-2006, 19:39   #21
Szefie :)
Użytkownik Forum

Szefie :)'s Avatar

Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Braniewo

Imię: Seikeron
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Suicide Boys
Świat: Arcania
Poziom: 140
Domyślny

Spokojnie szefowo ;* wyje**** na nich.
Szefie :) jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-07-2006, 16:55   #22
patryk18duch
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 05 2006

Profesja: Elder Druid
Domyślny

Majkaa ma racje
w dpft jest a teraz juz bylo ktorzy nie potrafia grac i tylko pkuja, np fosfik od miecha nie nabil ani 1 lvl a caly czas straszy ludzi, tak jak to bylo w wypadku mojej gildi bo nazwa mu sie nie podobala bo mial kumpli w gildi na innym servie z taka sama nazwa (i co do czego?? arcania to arcania a nie jakas furora czy cos), lord stuzler (czy jakos tak) lazi z red skullem i grozi ludzim, sam widzialem jak zydzil 1k przy kupnie pewnej zeczy i to sporo wartej i grozil huntem, za to bardzo podoba sie zachowanie naszego rodaka (przynajmniej do niedawna) beduriona, nie ma red skulla, nie sluchac zeby grozil komus a jak chcial wyprubowac explo na mnie to party wzia

Ostatnio edytowany przez patryk18duch - 10-07-2006 o 20:34.
patryk18duch jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2006, 17:53   #23
Diego'Odin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Ustka

Gildia: MON
Domyślny

rodaka?
widze ze nia masz zbyt swierzych informacji
own3d jak i fosfik
Diego'Odin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2006, 18:09   #24
patryk18duch
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 05 2006

Profesja: Elder Druid
Domyślny

"a teraz juz bylo" mam swieze info wiem ze bedurion i fosfik nie sa dpft, bedurion swego czasu (ze 3 tygodnie temu) mial opis w comments po polsku

ps: wielu h-lvl nie przyznaje sie ze sa polakami, ostatnio kupywalem pewna zecz od h-lvl i gadal caly czas ze mna po angielsku choc pytalem sie jego czy pl to on przez przypadek wtracil zdanie po polsku mylac okienka chatu

Ostatnio edytowany przez patryk18duch - 09-07-2006 o 18:12.
patryk18duch jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2006, 18:21   #25
Diego'Odin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Ustka

Gildia: MON
Domyślny

ja wiem swoje ale powstrzymam sie na forum
Diego'Odin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-07-2006, 10:58   #26
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Majkaa
Widze tu przyklad kolejnej osoby ktora jest niezle pogieta....jezeli uwazasz ze 90% polakow to nooby to ty napewno sie do nich zaliczysz i wiekszosc twoich polskich kolegow z turtli. I nie pisz mi tutaj ze ludzie ktorzy podskakuja musza grysc piach wam chodzi tylko o kase i kazdy o tym wie wiekszosc polskich graczy na wysokich lvl maja hunta tylko dlatego aby wyudzic kase bo sami nie umicie w uczciwy sposob sobie jej nazbierac... Teraz jestes taki madry bo jestes w gildii ktora daja ci mozliwosc grac w innej sytuacji dzielilbys juz dawno los huntowanych. Dla wiekszosci ta gra byla swietna zabawa, ale oczywiscie nic was to nie interesuje idziecie byleby po trupach nie patrzac ze ktos poswiecil na to czas i pieniadze. Oczywiscie zaraz wyskoczysz z haslem "no coz takie zycie...." oczywiscie kazdy z huntowanych moze zmienic server i napewno tak bedzie tylko pamietaj nic nie jest wieczne...Sadze ze jestescie niezle, ale to niezle poje...... ale to tak jest jak gowniarze poczuja smak wladzy ... tylko szkoda ze w grze , chcialabym was zobaczyc w rl pewnie wygladacie jak wysuszone lodyki ktore nic w swoim zyciu nie umieja udowodnic ani nic osiagnac i pewnie dlatego czujecie sie tutaj bohaterami omg ale to zalosne.....
Osoba, ktora placze "nad rozlanym mlekiem" od paru miechow spamujac forum tez musi byc niezle mentalnie uposledzona. Nie oczekuj od nas wspolczucia ze wlozylas czas i pieniadze w ta gre...jesli nie zauwazylas tego wczesniej to jest gra. Nie znam cie w rl wiec nie obchodza mnie twoje rozterki. Z drugiej strony nie wiem czy chcialbym cie poznac skoro od x czasu slysze tylko twoj lament, i widze jak podchodzisz do tej gry.
Aro aka papa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-07-2006, 16:03   #27
Majkaa
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 05 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aro aka papa
Osoba, ktora placze "nad rozlanym mlekiem" od paru miechow spamujac forum tez musi byc niezle mentalnie uposledzona. Nie oczekuj od nas wspolczucia ze wlozylas czas i pieniadze w ta gre...jesli nie zauwazylas tego wczesniej to jest gra. Nie znam cie w rl wiec nie obchodza mnie twoje rozterki. Z drugiej strony nie wiem czy chcialbym cie poznac skoro od x czasu slysze tylko twoj lament, i widze jak podchodzisz do tej gry.
Wiesz co po pierwsze nie lamentuje tylko dziwie sie a to jest roznica po drugie kazdy ma prawo do swojego zdania i oczywiscie kazdy moze to komentowac jak mu sie podoba. Kolejna rzecz to mhmm mam swoje zycie prywatne wiec jezeli chodzi o mnie to wogole bym cie niechciala poznac, a jezeli chodzi o tibie i sytuacje na arcani to mam to szczerze mowiac w du..
I nichce zadnego wspolczucia bo tez to mam gdzies....A nastepnym razem czytaj uwaznie moje posty bo one nie dotycza tylko mnie( zreszta i tak kazdy zrozumie je jak chce) a co do uposledzenia no coz kazdy na swoj sposob jest zboczony to wszystko dziekuje , dowidzenia
Majkaa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-07-2006, 17:52   #28
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Majkaa
Wiesz co po pierwsze nie lamentuje tylko dziwie sie a to jest roznica po drugie kazdy ma prawo do swojego zdania i oczywiscie kazdy moze to komentowac jak mu sie podoba. Kolejna rzecz to mhmm mam swoje zycie prywatne wiec jezeli chodzi o mnie to wogole bym cie niechciala poznac, a jezeli chodzi o tibie i sytuacje na arcani to mam to szczerze mowiac w du..
I nichce zadnego wspolczucia bo tez to mam gdzies....A nastepnym razem czytaj uwaznie moje posty bo one nie dotycza tylko mnie( zreszta i tak kazdy zrozumie je jak chce) a co do uposledzenia no coz kazdy na swoj sposob jest zboczony to wszystko dziekuje , dowidzenia
Dziesiatki postow o tym samym dla mnie to lament, ale oczywiscie ty widzisz to inaczej. Moze nie szukasz wspolczucia ale tak to wyglada, spamujesz fora i wkrecasz sie w sytuacje na Arcanii ktora ponoc gowno cie obchodzi. Jedziesz po ludziach ze sa pojeb... tylko dlatego ze masz od nich hunta, dla mnie nie roznisz sie niczym od pl noobow z ab ktorzy spamuja "kur.wa" i blagaja o itemy. Doradzam ci zajecie sie bardziej zyciem prywatnym, bo w tej grze ewidentnie ci nie wychodzi a po co psuc sobie nerwy nie?
stary 10-07-2006, 17:59   #29
Thomasi
Użytkownik Forum

Thomasi's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa

Imię: Tomasi
Domyślny

arowix majka jedyne rozwiazanie to walka na gole klaty^^
stary 10-07-2006, 18:17   #30
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thomasi
arowix majka jedyne rozwiazanie to walka na gole klaty^^
lol nice one hehe
stary 10-07-2006, 18:37   #31
Thomasi
Użytkownik Forum

Thomasi's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa

Imię: Tomasi
Domyślny

bo niektorzy nie rozumieja ze to tylko gra^^i by zycie oddali za tibie;]
stary 10-07-2006, 18:49   #32
nalog
Użytkownik Forum

nalog's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2006

Stan: Na emeryturze
nalog ma numer GG 8298551
Domyślny

"Joined DPFT at 02.05.2005
Member of DPFT since the begging, to the end."

To komentarz chara Arowix, na tibia.com.
Mam rozumieć, że błagałeś o przyjęcie do DPFT czy po prostu nie odróżniasz "beg" od "begin"?
stary 10-07-2006, 19:04   #33
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez nalog
"Joined DPFT at 02.05.2005
Member of DPFT since the begging, to the end."

To komentarz chara Arowix, na tibia.com.
Mam rozumieć, że błagałeś o przyjęcie do DPFT czy po prostu nie odróżniasz "beg" od "begin"?
lol nie zwrocilem na to uwagi, thx za sprostowanie.
stary 11-07-2006, 14:23   #34
Lindlay
Zbanowany

Lindlay's Avatar

Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Stołeczne miasto

Imię: Lindlay
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 117
Domyślny

tak to prawda arowix blagal o dojscie SPIWOR!
Lindlay jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-07-2006, 15:00   #35
Freakowiec
Użytkownik forum

Freakowiec's Avatar

Data dołączenia: 14 05 2006

Stan: Początkujący
Freakowiec ma numer GG 1015671
Domyślny

a lindlaj przez pół roku zwlekał z oddaniem 'stu ka'
Freakowiec jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania