|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: z nicości...
![]() |
![]() Avager Twoich fake'ów to się troche naoglądałam
![]() ![]() ![]() ![]() Czekam na kolejną część... A no i ocenka... maxymalna oczywiście ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
|
![]() Suuuuper efekty i wszytko pomysl tez fajny 10/10 rob dalej jkak mozesz ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() ej dodaj mnie do faka pls ;ddd
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() No najlepszy fake jakiego w zyciu widzialem! GZ ZIOM!
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Yeah Avager rządzisz
![]() 15/10 ![]() awet juz nieprosze o dodanie do fake ![]() z reszto po co ja tam al tak wogule to RÓB DALEJ ALBO HUNTED ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Fajne
![]() ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Fejk jest jednym z lepszych na tym forum, domyslam sie ze latwo/szybko ich nie robiles i nastepna czesci bedzie za jakis czas. moja ocena to 9+*/10.
A dlaczego 9+ a nie 10? dlatego, ze jest PRAWIE idealny. *9+ to chyba jest baaardzo dobrze no nie ? ;]
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
cóż za sprytny chwyt! Za skromność też cie nie doda! ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() No cóż nie ma sie do czego dossać.Aczkolwiek jutro sie przyjrze
![]() Wielki plus za "Maltretowanie Crowala "(joke only) offtop Hmmm nie wiedzialem za co Avager miał bana teraz wiem muahah (walekifa też)
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Super mega wypasiony fake.!!!!!1!!122@2@?!
Dodaj mnie do waka plis! Dobra tera na poważnie: Fake b.dobry tylko brzydko wygląda ta obwódka. Żadnych błędów nie wychwyciłem(znowu ![]() Rób dalej(mam nadzieje że SA wyjdzie niedługo bo wg mnie to był naj twój fake ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() poprawka
nie B.dobre ![]() tylko ... ZAJE**** ![]() w wolnym tłumaczeniu Wzorowe ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() [Noob Mode On] DAWAJA MNJE TY NUAABIE JEDEAN TO FEIKA ALBO CHAUNDET BAJ CZACZERO ETARNEAL OBELIWJON AND BABEL !!!!!11111[/Noob Mode Off]
Czasami mam takie przejawy... ;p @OnT: No wreszcie jakaś ciekawa fabuła, a nie tylko "ORZKI NA ROOKGAURRDIE!!11"... 9/10
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2006
Lokacja: Rookgard
Stan: Rookstayer
Imię: Alan Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: (brak)
Świat: Obsidia
Poziom: 9
Skille: 16/17
|
![]() JA powiem tylko tyle ZA-JE-BIS-TE.
Umiesc mnie w fake (żart ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Na wstęp chciałbym powiedzieć że oceniam fake na 1000000,0000000001/1. Po drugie Bubble to moja babcia (nie kłamie, jestem z Iraku i w Polsce mówią po irakijsku a nie tak jak niektórzy sądzą na odwrót). Po trzecie jeśli nie zmienisz nicku Crowala na mój to mój dziadek Cię zhuntuje (ten mąż mojej babci).
A tak na serio to światło z lamp mi się troche nie podoba. I ten prąd na drzwiach. Lepiej na krześle dać piorunki xD. A więc dostaniesz 9/10 (za te lampy). PS. Prawie zapomniałem. Tamta mapa którą dałeś do grafik była bardziej szczegółowa od tej (na nawet dużo bardziej). Aha i to o tym żebyś mnie przyjął do fake to aktualne (joke). |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() [quote=LolnY]Na wstęp chciałbym powiedzieć że oceniam fake na 1000000,0000000001/1. Po drugie Bubble to moja babcia (nie kłamie, jestem z Iraku i w Polsce mówią po irakijsku a nie tak jak niektórzy sądzą na odwrót). Po trzecie jeśli nie zmienisz nicku Crowala na mój to mój dziadek Cię zhuntuje (ten mąż mojej babci).
A tak na serio to światło z lamp mi się troche nie podoba. I ten prąd na drzwiach. Lepiej na krześle dać piorunki xD. A więc dostaniesz 9/10 (za te lampy). PS. Prawie zapomniałem. Tamta mapa którą dałeś do grafik była bardziej szczegółowa od tej (na nawet dużo bardziej). Aha i to o tym żebyś mnie przyjął do fake to aktualne (joke).[/QUOTE] Link do tamtej mapki LINK a tutaj do porownania urywek z NOWEJ ![]() Jak widac, pierwsza mapka to czysto polityczna mapa, drugia juz uwzglednia bardziej szczegolowe miejsca... . |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() Ehhh... ja powiem tylko jaka jest kolej rzeczy.
1.Avager zamieszcza fake na forum. 2.Wszyscy zaczynają wzdychać jaki on cool itp. (ja też xD) 3.Avager jest spamowany na PW. A tak na serio to 10/10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() HEH
ja go niespamuje ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Launor Sildox
Gildia: Daramaniacs
Świat: Astera
Poziom: 52
Skille: 85/85
Poziom mag.: 6
|
![]() GENIALNE!!! Jeden z lepszych jakie widziałem, ale inne twoje były lepsze
![]()
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2006
Lokacja: Suburbs.
![]() |
![]() Noo, fajny fake sie zapowiada
![]() ![]() Ocena: 9,9/10 ![]() @Down Skoro tak twierdzisz... ![]() Ostatnio edytowany przez Serr~ - 20-03-2006 o 09:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up:
Niee... To było koło które było otoczone runami (pismem) i do środka dochodziły jeszcze dodatkowe linie (w sumie ich było ~8 - linii). |
![]() |
![]() |