|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2004
![]() |
![]() Ja dam ejszcze kilka moich
![]() 1. Kiedyś (5-6 lat) bawiłem się z jakimś małym ( ![]() Jego tata był ajkeiś 10 metrów delej i mył auto a ja szybko an moejgo malutkeigo BMX'a (ahhh ![]() ![]() ![]() ![]() 2. Jade moim skłądaczkiem (BMX został sprzedany ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() pamiętam jeszcze jak byłem u dziadka ... wszedłem se po schodach no i przy schodach poręcz a poręcz trzymały takie słupki o tak ustawione | | | | była tam troche przestrzeni między słupkami a więc postanowiłem włożyć tam głowę
![]() ![]() NIE WKŁADAJCIE GŁOWY MIĘDZY SŁUPKI ! ! ! @ up : dziecko z przygodami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2004
![]() |
![]() Niom, sie ma przygody
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
|
![]() A ja raz sobiesiedze na krzesle turystycznym i nagle mnie mama wola no to ja wstaje i wzielem nuzke schowalem od krzesla nagle krzeslo sie sqada a ja w srodku i potem krzycze ''MAMO NIE MOGE ISC ZLOZYLEM SIE" ale potem TUBE mialem (5-6lat)
![]() EDIT: Aha i jeszcze raz jade na rowerku (taki malutki skladaczek) umialem juz jezdzic a hamowac nie i jade jade jade jade i nagle patrze samochod sie zbliza zbliza zbliza zbliza(a lekcja hamowania miala byc w przyszlym tygodniu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
![]() Ojooj ile tych przygód było
![]() Byłem mały miałem z 7 lat, dobrze jeździłem na rowerze, lecz , gdy hamowałem naciskałem hamulec do końca ![]() ![]() To też jest dobre ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hustler Squad
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Ja miałem przygody gdy...
![]() ...to było u babci. Leżała przyczepa no i kuzynka na nią weszła, a że była lekka i niewielka to sie nic jej nie stało. Lecz gdy ja weszłem, a lekki nie jestem jak ona to się przyczepa przechyliła i BUM! Siedziałem na niej więc przyklaszczyłem sobie łydki. Ból był okropny. Miałem wtedy nie wiem czemu nogę w gipsie =/. (dziewięciolatek chyba). Apropos rowerów. To nie moja była sytuacja, ale widziałem jak gosciu jechał na rowerze (BMX) wtrafil w dziure i zrobil fikołka. Zwała była jak nie wiem, ale nie powinniśmy się z niego nabijać. Pewnie bolało. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() No wiec jak bylem maly to przed domem rura wylewala i zrobila sie spora dziura. Ja z ciekawosci podszedlem do niej z kijem, stanelem na brzegu i zaczelem dlubac w scianie dziury. Nagle bum brzeg sie zarwal ja w krzyk zaczelem sie topic (bo pelno wody tam bylo) zemdlalem na chwile i tata mnie wyciągnąl!
![]() Nast. historia. Przed domem byla budowa, postanowilismy wejsc na nia i zbudowalismy tam wypas domek z murami (z cegieł) ![]() ![]() ![]() Nast. tragiczna historia nie moja tylko kolegi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nast. historia, nie moja, tylko kolezanki ![]() Raz zjezdzalem sobie z takiego podestu dla samochodow (nie pamietam jak sie to nazywa) no i obok byla kolezanka. Bardzo chciala zjechac wiec jej dalem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wsszystkie te historie sa z lat 1-3 kl. Podstawówki. |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
|
![]() Hm.............
![]() Pewnego dnia (mialem okolo 4 lata) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Hehehe fajne te wasze opowiadanQa...
Jeszcze mi się moje przypomniało: 1) Jeszcze w podstawówce pamiętam a klasie chyba 2. Siedziałam z kolegą. I chciał ode mnie pożyczyć korektor. A ja powiedziałam że nie pożyczę. I jak korektorowałam to złapał za korektor i zaczął ciągnąć. To wszystko działo się ponad naszymi głowami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2) Kiedyś za młodu ( ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Raz bylem nad jeziorem i plywalismy pontonem, bylismy tak gdzies na srodku (gleboko bylo) i ja mowie:
- Ja wysiadam! Juz prawie bym wysiadl z tego pontonu, ale tata mnie zlapal ![]() ![]() Dawno to bylo wiec nie pamietam ile mialem lat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() ja jak miałem aprę latek to stwierdziłem zę na szafce się poweisze, a potem zeskocze żeby było tak efiektownie
wszystko by było git gdyby nie to... Że nie ma się na czym powiesić. no to ja genialnie, otworzyłem ją i się na tym poweisiłem ( szafka bvła skąłdana - dół który był cieższy ąłtwo odczepić od lekkiej góry) I poleciałem razem z nią. Rodzice przyszli. "nic ci nie jest" ja ze wszystko w porządku. nagle kap kap kap potem ciurkiem i wyladowałem na pogotowiu z rozciętą głową
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() siedze sobie grzecznie poz zyrandolem i pomyslalem ze strzele z pistoletu na wode w niego, i strzelilem zimna woda+gorace zarowki= pekniete zarowki na glowie
zatrzasnolem wlasnych rodzicow w ich wlasnym pokoju kiedys gdy przyszla po mnie ciocia do przedszkola bo mama nie mogla to wcale nie chcialem isc i sie darlem ze nie znma kobiety i wogule ze porwanie to w koncu wychowawczyni nie chciala juz wierzyc ze to moja ciocia i mnie nie chciala z przedszkola wypuscic ![]() ![]() uciekalem z przed przedszkola jak mnie mama odprowadzala to ja sie wyrywalem i mnie mama przez pol miatsa gonila palilem papiery na podlodze w domu jak bylem sam zucalem zabawkami w ludzi przez okno palilem robaki zapalkami zamiast przyjsc do domu (3 kl. pod.) od razu po szkole poszlem do kolegi i siedzlaem u niego caly dzien a wieczoram spokojnie przyszlem do domu jak sie okazalo szukala juz mnie cala rodzina i policja ustawialem babci telewizor zeby jej sie wlonczyl w srodku nocy ukradlem gume do zucia z biedronki ![]() zlamalem sobie nos na hustawce ![]() --------------- przypominalem sobie o tym wszyskim przez kilka dni zapisujac na kartce i wysluchujac rodzicow jak to bylo kiedys ale to i tak nie wszystko jak se jeszcze cos przypomie to napisze
![]() |