|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Ja nie będę miał. Poza tym nie lubię McDonald'a.
Jak na razie wbiłem 22lvl i mam dość. Nauka. Jak znajdę trochę czasu to pogram.
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Liżcie mi stopy:
Zangielszczenie! http://leetnetwork.com/attachment.ph...9&d=1142880961 Wypakowujemy do folderu z grą Data-Info
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() Wypakowalem ale nie moge wejsc do gry gdy prubuje sie logowac pojawia sie jakies okienko
![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak, pierwszy i trzeci serv down są...mamy nadzieje, że to przejdzie. Inaczej wszyscy idziemy na drugi serv;/
Ok, serv działa...powiem jeszcze, że zaczeliśmy grać vampami i slayerami. Czyli już nie jesteście na ousterki skazani ^.^
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bakura - 22-03-2006 o 07:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() No to czyli kim mamy grac bo ja to juz nic niekumam raz tym raz tamtym?:>
ZDecydujmy sie;p
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Teraz gramy wszystkim ^.^ Czyli robimy postacie na 3 servie ^.^
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2004
Lokacja: Promised Land
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Kyra
|
![]() Ahoy
![]() Mam problem z rejestracją. Zrobiłem konto i wchodze tam gdzie podaje się swoje dane: Imie, urodziny, pin, pytanie itp. I mam podać "status card number" i niewiem co tam wpisać, w tym linku gdzie jest napisane co i jak, napisała ze trza tam wpisac "100101199001010012" ale jak to wpisuje i chce to zaakceptowac to mi wyskakuje okienko z chiń. Znakami, klikam okiej i kursor mi "wchodzi" w to pole okienka gdzie mam wpisać ten numer i niemoge przejść dalej. Może mi ktoś pomóc ? Co tam mam wpisać ? Reszte mam wypełnioną dobrze na bank.
The turn towars that Darkness. Eternally refus the light to the nightmare of no awakening! Absurd. Defeating me is meaningless. No matter how many times I fall, Your darkness keeps calling me back! Only death awaits you all, but do not fear. For is it through death that a new spirit energy is born. Soon, you will live again as a part of me. How can there be any meaning in the memory of such a being? What I have shown you is reality. What you remember, that is the illusion. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() To tam musisz wpisać. O ile tam dziewiątki były. Zrobiłeś chińskie imie?
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2004
Lokacja: Promised Land
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Kyra
|
![]() Ta. Mam John przetłumaczone na Chin.
@edit To może napiszecie co wy w tym okienku wpisaliście ?? Ani ten numer podany wyżej mi nie wchodzi ani żadne inne które wymyślam. Kurcze, plxxor o szybką odpowiedź bo cały dzień próboje się zarejestrować. Wszystko przejżałem jeszcze raz i jestem pewien że mam wszystko wypełnione prawidłowo. ;/
The turn towars that Darkness. Eternally refus the light to the nightmare of no awakening! Absurd. Defeating me is meaningless. No matter how many times I fall, Your darkness keeps calling me back! Only death awaits you all, but do not fear. For is it through death that a new spirit energy is born. Soon, you will live again as a part of me. How can there be any meaning in the memory of such a being? What I have shown you is reality. What you remember, that is the illusion. Ostatnio edytowany przez Gohan Demon - 22-03-2006 o 19:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie...no nie bijcie. Mój 7 letni kuzyn sam założył konto. Wy jakieś niedorozwoje jesteście? Ehhh...robie polski opis -.-
Pierw wchodzimy na strone http://member.taijiol.com/index.php Jeśli nie macie nakładki koreańskiej zapraszam na www.microsoft.com JEST TAM! Gdy już mamy nakładke i widzimy "krzaczki" zamiast znaków zapytania możemy przystąpić do rejestracji. Wchodzimy w 用户注册 i zatwierdzamy( wszystko co jest po lewej jest zazwyczaj potwierdzeniem) klikając w 同意 Teraz powinniśmy widzieć wolne pola i krzaczki dookoła. Wpisujemy: Login: Pin(specjalny numerek, radze zapisać...będzie potrzebny potem): Powtarzamy Pin: Hasło: Powtarzamy hasło: Przepisujemy numerek, który jest z boku: Następne pole nie jest potrzebne. Zatwierdzamy przyciskiem po lewo. Gdy wrócimy do indexu na górze powinien widnieć nasz login, a pod nim czerwone krzaczki. Klikamy w nie i po załadowaniu nowej strony klikamy w 用户管理首页, a po powrocie do indexu wybieramy napis 用户登录 (logowanie) Wpisujemy: Login: Pin: Numerek widniejący po prawo: Zatwierdzamy przyciskiem po lewej, wróci nas do indexu...i na górze znów widnieje nasz login (idiotyzm z tym logowaniem, ale to było konieczne) Końcowa część rejestracji. Wchodzimy w 填写个人详细资料 I wpisujemy: Login, będzie już napisany. Pin(pamiętacie go prawda? ![]() Pytanie: Odpowiedź: Imie, tylko chińskie. Nie piszcie nic typu Suzuki tylko skopiujcie byle jakie krzaczki widniejące obok. Płeć. Mężczyzna po lewo. Pani po prawo. Urodziny. Wpisujemy 1990 i zostawiamy! Numer Ic...kopiujemy ten: 100101199001010012 (mi działał. Zakładałem już z 15 kont) Potem wybieramy imie. Wybieramy takie: 中囯 Reszta pól już nas nie dotyczy. Po za przepisaniem numerka. Potem zjeżdżamy na doł i zatwierdzamy to klawiszem po lewo. Cofa do indexu. Wchodzimy w 游戏激活 i wybieramy server nr. 1 (ten na samej górze) jednak jest to server nr. 3. Zatwierdzamy przyciskiem po lewo i wraca do indexu. Gratuluje. Macie konto. NIE POMAGAM, NIE ZAKŁADAM ITP. NAPISAŁEM TO PRZEJŻYŚCIE TAK JAK OPIS PO ANGIELSKU!
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bakura - 22-03-2006 o 21:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() Mam pytanko: czy trzeba czekać na aktywacje konta? Jeśli tak to ile czasu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie trzeba, shit..nie opisałem wybierania servera. Zedytować musze. Moment;D
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() ehh ja mam taki problem ze niemam skad sciagnac chinskiego imienia
niemoge zainstalowac ze strony windowsa z wiadomych powodow a jak wpisuje z neta to tez nieidzie ;/ moglby ktos laskawie podac jakis krzaczek? bylbym wdzieczny Ostatnio edytowany przez Frajerczyk - 23-03-2006 o 19:44. |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() ***** Do Okoła Jest PeŁno ZnaczkÓw ChiŃskich! Skopiuj Jakis I Wklej!
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() a ja mam problem wklejam to z angielszczenie do data info i cosik nie dziala kompletnie nic halp plx
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Katowice
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() nie chodzi o to ze nie dziala mi dark eden tylko wersja dalej jest po chinsku a nie po ang
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Katowice
|
![]() Taa no bo to nie tlumaczy wszystkiego (np menu na starcie) ale jednak cos (np tresci npc) przynajmniej umnie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ok cos zrobilem i juz dziala
ale tylko npc oraz troche opcje broni i nazwy a tak to wszystko chinskie
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i w czym ci przeszkadza reszta? Bo opisy czarów po chińsku albo imiona potworów? Straszne nie? Napewno przez to trudniej się gra...