|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
|
![]() Cytuj:
Teraz ja skomentuje co ty zmieściłes w 14 linijkach -200 MS noob? Zrób wiekszy lvl cwaniaku i przejdz Anni bez bota:O -z tym racja -"ekipe prawie padającą na hydrach" i?? Co w tym złego ze umieścili kawałek na którym koleś wyłapuje hita i zostaje mu równo 1 hp? Moze jakby mu zostało 58 to byłby wypas? -chyba masz cos z wyczuciem rytmu albo słaby aparat słuchowy lub moze nie te okulary:O? Rozumię powinni zapuścic "Jestes szalona" wtedy by pasowało do sytuacji -omg ze tak powiem ty chyba nie wiesz co to jest exhausted -nom jak sie smiga całe zycie na raty to taki orshabal moze sie wydawac dziwny Cytuj:
Taa najlepiej jakby załączyli MANIECZKI gdzie słychac dwa przeplatające się dzwieki i pozdrowienia dla młynarzy i malarzy z Poznania... omg:O Filmik wypas ![]() |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
The Witcher
|
![]() Co jest niespotykanego w BK, Hydrze, Demonie, codziennie kilkadziesiąt albo kilkaset tych potworów ginie na prawie każdym serwerze -.-
Fajny był atak Orsha na atakujących zza rzeczki ![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
2) 5 ownerow? ![]() 3)Anni bez bota?To jakieś wyzwanie na Elite Playera?... Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() @ 2x DOWN No,najwyraźniej ![]() @Thor,hil,haw Dziecko,wyjdź z tego fora :l to miejsce dla bardziej rozwiniętych intelektualnie ludzi...
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 20-03-2006 o 22:51. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() no ale powiedzmy ze film sie zbytnio nie wyroznia..taki sobie przecietniak
ps. prosze nie pisac" to zrob lepszy gowniarzu"
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
|
![]() Cytuj:
No to widać że mnie zrozumiałes.O lol:O |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2005
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny gracz
Imię: Pioter Guard
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Achromatize
Świat: Guardia
Poziom: 87
Skille: 89 dist
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() OMG ale sie dlugo ściąga ale z ciekawości ściągne
![]()
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
|
![]() Ludzie, nie kłócić się...
Gratulacje dla autorów filmiku - ZARĄBISTA ROBOTA! Muzyka świetnie dopasowana i podłożona (przy wchodzeniu do "krypty demonów" z Anni ![]() ![]() Tylko ciekawe co przy tym Orshabaalu robił GM :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Bolexus
Profesja: Sorcerer
Świat: Chimera
![]() |
![]() Filmik taki sobie,muzyka tak sobie dopasowana. Nie czaje tylko kilku rzeczy. Co ma atakowanie BK z HMM do Orsh~ albo do 200 mastera robiącego questa? Poza tym że częsci filmików do siebie nie pasują to nawet nawet,ale bywały lepsze ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
aa i dziki za gratulacje ;p Ostatnio edytowany przez Thor,hil,haw - 21-03-2006 o 21:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() Thor nic nie mam do Ciebie ale nie popisuj sie ze znasz jakies slowa ktorych byc moze w polowie nie rozumiesz gadaj normalnie a nie tu jakies "konwersacja" albo cos widac ze zabawa slownikiem zle wplywa na mlode organizmy
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Somewhere In Time...
Imię: Vonath
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
Poziom: 61
Skille: 82/...
Poziom mag.: 16
|
![]() Af... Sie ludzie kłóćicie... Nie przejmujcie się, Thor ma karuzelę emocjonalną, a te jego 'mądrości', których w połowie nie rozumie są powszechnie dostępne... Co do filmu i anniego. Czy ja wiem czy to az tak strasznie morderczy bot? Nie robil tego regularnie czy cóś, Wy chyba anniego z Ti nie widzieliście... Mniejsza z tym, ogólnie szpoksz ; )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Lublin
Świat: Nebula
|
![]() Zawalisty film !!! Polecam wszystkim ! Tylko mam prosbe to producenta-mozesz napisac wyknowacow i nazwy utworow z tego filmu ?
bo muza jest zaj****ta. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Szamotuły
Stan: Na emeryturze
Imię: Rider von Cuggen
Profesja: Druid
Gildia: Furious Boys
Świat: Pythera
Poziom: 45
Skille: x/x
Poziom mag.: 51
![]() ![]() |
![]() To piosenka co jest na poczatku z black knightem to jak sie ona nazywa bo fajna jest ;] ?
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() Filmik dobry, to nie ulega wątpliwości ale z pewnością stać nas na WIĘCJ
![]() (to też nie ulega wątpliwości ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Lublin
Świat: Nebula
|
![]() Mam prosbe.Wiem ze wczesnie tytuly piosenek sa juz podane ale jesli chodzi o ta druga to co jest wykonawcą a co tytulem ?! bo w wyszukiwarce emule nic takiego nie ma
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Polska/Kraków
Imię: Druvid
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 22
Skille: 15/20
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() narazie mi sie sciaga potem dam ladnego comenta jak mi sie spodoba a widzac comenty innych napewno mi sie spodoba
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2005
Lokacja: Mielec/Carlin
Imię: Darrana Inus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Fear Factor
Świat: Refugia
Poziom: 50
Skille: 20/24
Poziom mag.: 47
![]() |
![]() Daj ktoś rehosta na megaupload, bo jak wpisuje ten link to na rapidshare pisze mi: "Download-Server dl3.rapidshare.de unavailable due to technical-maintenance." Rehost plz!!!
|
![]() |
![]() |