|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
zagraj na non pvp i weź bp boltów (tachaj po ziemi) na jakiegoś hunta to zobaczysz jaka to jest walka .. żeby tych boltów nie stracić , także na non pvp jest moim zdaniem trudniej btw . a Tetro nie sharuje , bo przecież to normalne że ktoś robi 100 mastera w miesiąc czy tam półtora i siedzi 24 godziny na dobe .. |
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() 1. Film nudny.
2. Bloker miał beznadziejny eq jak na ten lev :/ 3. Idioci poszli tam z RS... Genialne -.- |
![]() |
![]() |
#23 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Co wy macie do tego Tetra?? Co on wam takiego zrobił ?? Jak tak się czyta te wasze "Komenty" to sie zastanawiam czy to ja jestem debilem czy ten kto to napisał ?? Czemu się nie znęcacie na kimś innym.. Tylko jak jest jakiś film albo ss z Kyry to odrazu lecą wżuty na Tetra n/c ..... |
|
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Bielsko-Biała
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() AFAIR w komentarzach komentuje się treść filmu. Nie spoilował loota, więc nic strasznego. Mimo tego "streszczenia" całej akcji film ściągne. A że Ty nie ściągniesz... no fakt, stała się tragedia
![]() edit: 41 minut czekania na akcję trwającą chyba 15-20 sekund, nie więcej. Nie wiem, po co ktoś umieszczał ten film. Ostatnio edytowany przez P0nury - 26-03-2006 o 08:29. |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 250
|
![]() wiecie co??
a ja lubie czekolade Hahahah ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
po 1 to jestes bardzo zalosny nie zrobilem 20lvlu tylko 45 po drugie mam tez 70 lvl tez na pvp, a na non pvp zaczelem grac bo graja moi koledzy wiec nie pyskuj pozatym masz bledne info. bo mam 113lvl i gram sam |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: Toruń
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
![]() |
![]() jakie to głupie najgorszy demon helmet quest jaki w zyciu widziałem
koleś zacznij filmować coś innego (prostrzego) np rookgard. I don't like noobs. |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam
![]() |
![]() Cytuj: