Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Pokaż wyniki sondy: Kto wygra?
Swapzor i koledzy. 13 37.14%
Xait i reszta. 9 25.71%
Niemam zdania. 5 14.29%
Nie licze na nikogo. 8 22.86%
Głosujących: 35. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 09-04-2006, 16:42   #21
KotiConqueror
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Silent Hill
Świat: Selena
Poziom: 180
Skille: 104
Poziom mag.: 24
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fiołek!
LoL, od kiedy lvl decyduje o inteligencji itd. ?

A co do wojny gildia Swapzora moze zaliczyc kilka fragów i nic wiecej o detronizacji Fraternity nie ma mowy...

Racja....
A Ty Mani chyba fora pomyliles

Edited:
Ahh sora, zapomnailem ze sie ludzie przeniesli na Selene z Furory, wiec z ta pomylka moglem sie mylic
Witam wszystkich^^

Ostatnio edytowany przez KotiConqueror - 09-04-2006 o 16:46.
KotiConqueror jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-04-2006, 22:17   #22
Zoczek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 04 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny gracz
Imię: Zoczek
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Przydała by się jakas nowa siła na Selenie Tylko czy jest to możliwe? Wielu moich dobrych kolegów odeszlo z tego serwa, tylko dlatego ze nooby z gildii nie chcialy miec dedow w wojnie ;/

Również witam na forum : p, to moj pierwszy post.^^

Ostatnio edytowany przez Zoczek - 10-04-2006 o 22:30.
Zoczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-04-2006, 22:48   #23
Jahakka
Użytkownik Forum

Jahakka's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Początkujący
Imię: Gioachino
Domyślny

Selena jest z jednym z najbardziej pokojowych servów na jakich grałem. Widać ze nie wiecie co to jest Pa/Pk , ponieważ nigdy sie z tym nie spotkaliscie, trust me! (A grałem na wielu servach) Najbardziej byłem szokowany jak mialem problem z jedym typkiem ktory mial very lame reason. Ale sie zdziwilem jak do mnie napisal Puge Nocturna (fajny koles ktorego nic nie interesuje i broni kazdego gracza na selenie a nikt nie umie tego docenic...) powiedzial mi ze jak jeszcze raz bedzie mnie bil to go zajebie, potem z nim gadalem o tym jego nowym systemie "anty-pk" itd. Ten serv jest wypas, tylko ze nudny..bo jestem przyzwyczojony do jakis przejebanych akcji, i wogule malo ludzi tu gra, a najlepsze jest to ze bardzo malo PG.

A co do tematu, WHO CARE? ta wojna byla bledem, zly ruch (wrong move)
Jahakka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-04-2006, 02:17   #24
Fiołek!
Użytkownik Forum

Fiołek!'s Avatar

Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: -

Stan: Na Emeryturze
Imię: Fiolek~
Świat: Ziemia
Fiołek! ma numer GG 5464800
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jahakka
Selena jest z jednym z najbardziej pokojowych servów na jakich grałem. Widać ze nie wiecie co to jest Pa/Pk , ponieważ nigdy sie z tym nie spotkaliscie, trust me! (A grałem na wielu servach) Najbardziej byłem szokowany jak mialem problem z jedym typkiem ktory mial very lame reason. Ale sie zdziwilem jak do mnie napisal Puge Nocturna (fajny koles ktorego nic nie interesuje i broni kazdego gracza na selenie a nikt nie umie tego docenic...) powiedzial mi ze jak jeszcze raz bedzie mnie bil to go zauwielbiam jeść bananyie, potem z nim gadalem o tym jego nowym systemie "anty-pk" itd. Ten serv jest wypas, tylko ze nudny..bo jestem przyzwyczojony do jakis przeuwielbiam jeść bananyanych akcji, i wogule malo ludzi tu gra, a najlepsze jest to ze bardzo malo PG.

A co do tematu, WHO CARE? ta wojna byla bledem, zly ruch (wrong move)
Troche mnie rozbawiles tym postem...nie znasz prawdziwego oblicza Seleny jeszcze bedziesz chcial stad uciec
stary 13-04-2006, 11:27   #25
Zoczek
Użytkownik Forum

Domyślny

huehuehue patrzcie :

10:16 Misiax: jestes na mine
10:16 Misiax: main

Olalem to bo go nie znam ^.-

10:25 Bardit: Witampana
10:26 Zoczek: hiho
10:26 Zoczek: : >
10:26 Bardit: Pewnie juz wiesz ze mnasz hunta ... -.-
10:26 Zoczek: ja?
10:26 Bardit: Tak ty ! ^.-
10:26 Zoczek: a kto Ty?
10:26 Bardit: Drugi char .
10:26 Zoczek: :|
10:27 Zoczek: a Hunt za co?
10:27 Bardit: Przezywales moja postac od jebancow ...
10:27 Bardit: Dark Marah
10:27 Zoczek: Tzn kogo dokladnie?
10:27 Zoczek: Oj Niewiem moze sie mylisz.
10:28 Bardit: Kurwa nie myle sie !
10:28 Zoczek: nie przeklinaj to jedno
10:28 Zoczek: a drugie to ze z nikim nie rozmawiam tylkoz kolega.
10:28 Bardit: Bo co mi zrobisz ? ? ?
10:28 Bardit: huj
10:28 Bardit: Albo placisz 1k na mainie albo juz se nie pograsz spokojnie ...
10:29 Zoczek: ej nie plis
10:29 Bardit: Juz skonczylem -.-
10:30 Zoczek: Wiesz ze klamiesz?
10:30 Bardit: Haha !
10:30 Bardit: Wez mi tu nie sciemniaj , bo wiesz ze to zrobiles i teraz sie wykrecasz !
10:31 Zoczek: Dobra stary, Healek to twoj pro?

Był off~ to sprawdziłem jego lvl... 22 sorc Carlin... to samo mówi za siebie

10:31 Zoczek: Dobra stary, Healek to twoj pro?
10:32 Misiax: Tak
10:32 Zoczek: To sovbie z nim porozmawiam
10:32 Misiax: Tylko to jest Szwed ...
10:32 Zoczek: No i ?
10:34 Zoczek: Przeciez zna angielski to ie z nim dogadam ^.-

I znów był offline

C.D.N. >.>
stary 13-04-2006, 16:16   #26
Jahakka
Użytkownik Forum

Jahakka's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Imię: Gioachino
Domyślny

Cytuj:
Troche mnie rozbawiles tym postem...nie znasz prawdziwego oblicza Seleny jeszcze bedziesz chcial stad uciec
Gralem na kilku servach (jakies 3 lata temu), pamietam jak powstala isara wtedy bylem malo doswiadczony a do granaia na isarze namowi mnie bardziej doswiadczony kolega. Pamietam te czasy starej isary, jak del'toro a inflames to bylo cos zupelnie cos innego, tam zaczolo postawac pierwsze "pa" moj kolega byl huntowany za to ze nosi Dsm a czlonek gildi bapupy nie, wpadli po nas na dragon lair i kazali mu placic dsm, zaplacil a potem go zabili i mnie tez, pozniej myslalem ze wszystko ok a sie okazalo ze ma hunta z duzym payout. Znam pelno akcji ze starej isary, tam bylo pa. Podchodzi do ciebie koles w tombie, looka na ciebie i "PAY ARMOR NOW" hahahaahah albo ten random pk przez 24h, to byly czasy, takich servow jak isara juz nie bedzie Czasy na novej tez byly fajne, tam gralem krotko, ale do dzis pamietam jak ktos wpada do twojego cava i mowi "Leave or I will kill u and hunt ur guild". znam duzo akcji ale to raczej doswiadczenia inych graczy. Wrocilem po duzej przerwie do tibi, wybralem selene (tutaj gra moj dobry rl friend) i gdzie te "PA" ?
Jak na tym servie ubijaja 90ek za to ze zabil 50ms, lol? no i co z tego? Wy tu macie spokoj, mozna powiedziec ze nic sie nie dzieje a to ze ktos cie zabil jeden raz to odrazu panikujesz i myslisz ze zostales ofiara "pa" a to nie prawda. Nie myl pojecia miedzy Pa a Pk, bo pa nie ma na selenie
Jahakka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2006, 02:38   #27
Marczio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
Marczio ma numer GG 1065481
Domyślny

Cytuj:
LoL, od kiedy lvl decyduje o inteligencji itd. ?

A co do wojny gildia Swapzora moze zaliczyc kilka fragów i nic wiecej o detronizacji Fraternity nie ma mowy...
Wiadomo ze level nie ma nic do rzeczy, tylko mozgu powiedz mi dlaczego 80% polakow to zwykle pionki? Szwedzi se nimi pomiataja jak chca i kickna w odpowiednim momencie. Na selenie znam niewielu polakow ktorzy maja naprawde szacunek: Arvit, Iomer, Vusem to chyba wszystko co
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?
Marczio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-04-2006, 02:01   #28
Fiołek!
Użytkownik Forum

Fiołek!'s Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jahakka
Gralem na kilku servach (jakies 3 lata temu), pamietam jak powstala isara wtedy bylem malo doswiadczony a do granaia na isarze namowi mnie bardziej doswiadczony kolega. Pamietam te czasy starej isary, jak del'toro a inflames to bylo cos zupelnie cos innego, tam zaczolo postawac pierwsze "pa" moj kolega byl huntowany za to ze nosi Dsm a czlonek gildi bapupy nie, wpadli po nas na dragon lair i kazali mu placic dsm, zaplacil a potem go zabili i mnie tez, pozniej myslalem ze wszystko ok a sie okazalo ze ma hunta z duzym payout. Znam pelno akcji ze starej isary, tam bylo pa. Podchodzi do ciebie koles w tombie, looka na ciebie i "PAY ARMOR NOW" hahahaahah albo ten random pk przez 24h, to byly czasy, takich servow jak isara juz nie bedzie Czasy na novej tez byly fajne, tam gralem krotko, ale do dzis pamietam jak ktos wpada do twojego cava i mowi "Leave or I will kill u and hunt ur guild". znam duzo akcji ale to raczej doswiadczenia inych graczy. Wrocilem po duzej przerwie do tibi, wybralem selene (tutaj gra moj dobry rl friend) i gdzie te "PA" ?
Jak na tym servie ubijaja 90ek za to ze zabil 50ms, lol? no i co z tego? Wy tu macie spokoj, mozna powiedziec ze nic sie nie dzieje a to ze ktos cie zabil jeden raz to odrazu panikujesz i myslisz ze zostales ofiara "pa" a to nie prawda. Nie myl pojecia miedzy Pa a Pk, bo pa nie ma na selenie
1. Podałes przykład Isary ktora proawdopodobnie ma najwieksze P.A ze wszytkich ale selenie nie wiele brakuje do niej (wielu graczy z Seleny grało na Isarze xD )

2. P.A nie ma na selenie wez sobie poczytaj forum jest po 5 tematow o kazdym ze Swe na temat P.A , jesli bardzo Ci zalerzy na przykładach konkretnych napisz przedstawie kilka zaczynajac odemnie, w sensie ze zrobiono na mnie P.A

exiva "fiol~
stary 15-04-2006, 02:04   #29
Fiołek!
Użytkownik Forum

Fiołek!'s Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marczio
Wiadomo ze level nie ma nic do rzeczy, tylko mozgu powiedz mi dlaczego 80% polakow to zwykle pionki? Szwedzi se nimi pomiataja jak chca i kickna w odpowiednim momencie. Na selenie znam niewielu polakow ktorzy maja naprawde szacunek: Arvit, Iomer, Vusem to chyba wszystko co
Kwestia organizaji, Polacy mysla zbyt indywidualnie boja sie rozpoczynac co kolwiek a za ten czas szwedzi formuja dominujace gildie ktore tylko podporzodkuja sobie polakow. I powstaje szwedzki Ots z publicznym ip.

ps. hmmm po co ja to pisalem kazdy to wie ale nic z tym nie robi normalnie drugie Radio Maryja...
stary 15-04-2006, 21:23   #30
Marczio
Użytkownik Forum

Domyślny

No i co zas sie ma zaczac placz ze "Garm to je**ny PA i pekay a wczesniej vidfamne tez pa" itd. Brak slow, wy nie znacie przyjemnosci chyba z gry bo ciagle siedzicie zgarbieni i lvl bijecie a jak was ktos zabije to placz bo straciles xx expa. Nie wiesz nawet jak smakuje porzadny pking i jakiej daje zabawy. Sam pewnie pkowales jakims noobcharem i zabijales 8 lvle ale jestes zdania ze przeciez nie ma porownania i ze ja sobie moge 8 lvle zabijac a jak 90 lvl zabije 50 to jest wielkie pk i pa i trzeba go kicknac z serva. Polacks.... Jak gadam ze szwedami to nie przyznaje sie skad jestem bo to wstyd, wy nawet se nie zdajecie sprawy jakie oni maja jaja z polacks na ventrilo
stary 16-04-2006, 02:16   #31
Shifos Wielki
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Piła

Świat: Candia
Poziom: 195
Skille: 106/87
Domyślny

Problem nie w tym ze ktos jest PK, PK to z regoly jakies 16-20 lev na SELENIE, osiagniesz 35+ lev i spokoj z noob pk jak ja to nazywam chodzi mi o tych pod depo co stoja i leja sie non stop. A jesli chodzi o zgranie polakiow czy cokolwiek to prawda moze byc gildia ale kazdy boji sie pasc czyli szwedzi smieja sie z nas A z drugiej strony nie raz bylem na huncie jako Polak reszta szwedzi i nikt nie z tego tytulu nie zabil nie raz pisza zeby razem isc wiec gadki typi szwed be polak spoko mozna miedzy bajki wlozyc

Ostatnio edytowany przez Shifos Wielki - 16-04-2006 o 02:47.
Shifos Wielki jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-04-2006, 02:52   #32
Zoczek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shifos Wielki
Problem nie w tym ze ktos jest PK, PK to z regoly jakies 16-20 lev na SELENIE, osiagniesz 35+ lev i spokoj z noob pk jak ja to nazywam chodzi mi o tych pod depo co stoja i leja sie non stop. A jesli chodzi o zgranie polakiow czy cokolwiek to prawda moze byc gildia ale kazdy boji sie pasc czyli szwedzi smieja sie z nas A z drugiej strony nie raz bylem na huncie jako Polak reszta szwedzi i nikt nie z tego tytulu nie zabil nie raz pisza zeby razem isc wiec gadki typi szwed be polak spoko mozna miedzy bajki wlozyc
Ogólnie Szwedzi są spoko, ale do czasu. Do czasu aż się zorganizują a my zaczniemy im "przeszkadzać". Więc trzeba grac grac grać i nie daćim uciec z lvlem To moje zdanie i każdy ma prawo myślec inaczej ^.-
stary 16-04-2006, 10:53   #33
Shifos Wielki
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Piła

Świat: Candia
Poziom: 195
Skille: 106/87
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zoczek
Ogólnie Szwedzi są spoko, ale do czasu. Do czasu aż się zorganizują a my zaczniemy im "przeszkadzać". Więc trzeba grac grac grać i nie daćim uciec z lvlem To moje zdanie i każdy ma prawo myślec inaczej ^.-

Nie ma poprostu czegos takiego ze szwdzi bija polakow bo lubia w kazdej nacji znajdziesz pk i powiem nawet w ten sposob ze chyba na SELENIE wiecej PK to Polacy.NIe istnieje i nie istniala na tym serwerze wojna polsko-szwedzka a jesli mowisz ze trzeba grac i bic lev to zawsze masz racje.Dobry lev to polowa sukcesu
Shifos Wielki jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-04-2006, 13:55   #34
Marczio
Użytkownik Forum

Domyślny

No to gogo uciekaj z lvlem. I tam sam dostaniesz po dupie jak sie nie zakrecisz. Ostatnio sie dowiedzialem ze malo kto mnie lubi bo pkuje. No i co z tego? Cos sie nie podoba to wypad na non-pvp, poczujcie magie zlodziei i pedzli ktorzy tylko przeszkadzac potrafia. Ja juz mam po uszy czytania tych narzekan i bzdur
stary 16-04-2006, 13:59   #35
Zoczek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marczio
No to gogo uciekaj z lvlem. I tam sam dostaniesz po dupie jak sie nie zakrecisz. Ostatnio sie dowiedzialem ze malo kto mnie lubi bo pkuje. No i co z tego? Cos sie nie podoba to wypad na non-pvp, poczujcie magie zlodziei i pedzli ktorzy tylko przeszkadzac potrafia. Ja juz mam po uszy czytania tych narzekan i bzdur

Ty sie o mnie nie martw, ja mam szkole, zycie rl, kolegow. Nie siedze przed kompem zeby robic w 8 miesiecy 205 lvl ^.- ale w wakacje kto wie? moze bedzie pg
pozdrawiam i wesolych swiat zycze
stary 16-04-2006, 14:20   #36
Marczio
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zoczek
Ty sie o mnie nie martw, ja mam szkole, zycie rl, kolegow. Nie siedze przed kompem zeby robic w 8 miesiecy 205 lvl ^.- ale w wakacje kto wie? moze bedzie pg
pozdrawiam i wesolych swiat zycze
Zrob lvl i dolacz do naszego team pekay. Wkrotce sie ukaze moj wmv w ktorym wysmiewam tych ktorzy mnie hunca, bo tak mnie hunca ze moge sobie pkowac i sklejac z tego filmy
stary 16-04-2006, 14:23   #37
Zoczek
Użytkownik Forum

Domyślny

co powiecie o nowej gildii Slash'Qu??

Ostatnio edytowany przez Zoczek - 16-04-2006 o 14:29.
Zoczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-04-2006, 14:45   #38
Darth Kiszek
Guest

Domyślny

Załosne. Ta gildia powina nazywac sie "Slash'Qu and assclickers" ;]
  Odpowiedz z Cytatem
stary 16-04-2006, 17:44   #39
Marczio
Użytkownik Forum

Domyślny

A co ja moge powiedziec, niech se jest. To co powiecie o Fantasy? Ja tam nie znosze ani Qu ani reszty tej smiesznej gildii (nie liczac Garma). Nie ma co komentowac po prostu
stary 16-04-2006, 19:11   #40
Fiołek!
Użytkownik Forum

Fiołek!'s Avatar

Domyślny

Prawda jest taka ze gdyby Polacy zdobyli wladze to postepowali by tak ze Szwedami jak teraz oni z nami...

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania