|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
Pokaż wyniki sondy: Kto wygra? | |||
Swapzor i koledzy. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
13 | 37.14% |
Xait i reszta. |
9 | 25.71% |
Niemam zdania. |
5 | 14.29% |
Nie licze na nikogo. |
8 | 22.86% |
Głosujących: 35. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Koti Conqueror
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Silent Hill
Świat: Selena
Poziom: 180
Skille: 104
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
Racja.... A Ty Mani chyba fora pomyliles Edited: Ahh sora, zapomnailem ze sie ludzie przeniesli na Selene z Furory, wiec z ta pomylka moglem sie mylic ![]() Witam wszystkich^^ Ostatnio edytowany przez KotiConqueror - 09-04-2006 o 16:46. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zoczek
Profesja: Elite Knight
|
![]() Przydała by się jakas nowa siła na Selenie
![]() Również witam na forum : p, to moj pierwszy post.^^
1916-2006 Historia Godna Przypomnienia! Ostatnio edytowany przez Zoczek - 10-04-2006 o 22:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Początkujący
Imię: Gioachino
|
![]() Selena jest z jednym z najbardziej pokojowych servów na jakich grałem. Widać ze nie wiecie co to jest Pa/Pk , ponieważ nigdy sie z tym nie spotkaliscie, trust me! (A grałem na wielu servach) Najbardziej byłem szokowany jak mialem problem z jedym typkiem ktory mial very lame reason. Ale sie zdziwilem jak do mnie napisal Puge Nocturna (fajny koles ktorego nic nie interesuje i broni kazdego gracza na selenie a nikt nie umie tego docenic...) powiedzial mi ze jak jeszcze raz bedzie mnie bil to go zajebie, potem z nim gadalem o tym jego nowym systemie "anty-pk" itd. Ten serv jest wypas, tylko ze nudny..bo jestem przyzwyczojony do jakis przejebanych akcji, i wogule malo ludzi tu gra, a najlepsze jest to ze bardzo malo PG.
A co do tematu, WHO CARE? ta wojna byla bledem, zly ruch (wrong move) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() huehuehue patrzcie :
10:16 Misiax: jestes na mine 10:16 Misiax: main Olalem to bo go nie znam ^.- 10:25 Bardit: Witampana 10:26 Zoczek: hiho 10:26 Zoczek: : > 10:26 Bardit: Pewnie juz wiesz ze mnasz hunta ... -.- 10:26 Zoczek: ja? 10:26 Bardit: Tak ty ! ^.- 10:26 Zoczek: a kto Ty? 10:26 Bardit: Drugi char . 10:26 Zoczek: :| 10:27 Zoczek: a Hunt za co? 10:27 Bardit: Przezywales moja postac od jebancow ... 10:27 Bardit: Dark Marah 10:27 Zoczek: Tzn kogo dokladnie? 10:27 Zoczek: Oj Niewiem moze sie mylisz. 10:28 Bardit: Kurwa nie myle sie ! 10:28 Zoczek: nie przeklinaj to jedno 10:28 Zoczek: a drugie to ze z nikim nie rozmawiam tylkoz kolega. 10:28 Bardit: Bo co mi zrobisz ? ? ? 10:28 Bardit: huj 10:28 Bardit: Albo placisz 1k na mainie albo juz se nie pograsz spokojnie ... 10:29 Zoczek: ej nie plis ![]() 10:29 Bardit: Juz skonczylem -.- 10:30 Zoczek: Wiesz ze klamiesz? 10:30 Bardit: Haha ! 10:30 Bardit: Wez mi tu nie sciemniaj , bo wiesz ze to zrobiles i teraz sie wykrecasz ! 10:31 Zoczek: Dobra stary, Healek to twoj pro? Był off~ to sprawdziłem jego lvl... 22 sorc Carlin... to samo mówi za siebie ![]() 10:31 Zoczek: Dobra stary, Healek to twoj pro? 10:32 Misiax: Tak 10:32 Zoczek: To sovbie z nim porozmawiam 10:32 Misiax: Tylko to jest Szwed ... 10:32 Zoczek: No i ? 10:34 Zoczek: Przeciez zna angielski to ie z nim dogadam ^.- I znów był offline ![]() C.D.N. >.>
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Imię: Gioachino
|
![]() Cytuj:
![]() Jak na tym servie ubijaja 90ek za to ze zabil 50ms, lol? no i co z tego? Wy tu macie spokoj, mozna powiedziec ze nic sie nie dzieje a to ze ktos cie zabil jeden raz to odrazu panikujesz i myslisz ze zostales ofiara "pa" a to nie prawda. Nie myl pojecia miedzy Pa a Pk, bo pa nie ma na selenie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Cytuj:
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. P.A nie ma na selenie wez sobie poczytaj forum jest po 5 tematow o kazdym ze Swe na temat P.A , jesli bardzo Ci zalerzy na przykładach konkretnych napisz przedstawie kilka zaczynajac odemnie, w sensie ze zrobiono na mnie P.A exiva "fiol~
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ps. hmmm po co ja to pisalem kazdy to wie ale nic z tym nie robi normalnie drugie Radio Maryja...
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No i co zas sie ma zaczac placz ze "Garm to je**ny PA i pekay a wczesniej vidfamne tez pa" itd. Brak slow, wy nie znacie przyjemnosci chyba z gry bo ciagle siedzicie zgarbieni i lvl bijecie a jak was ktos zabije to placz bo straciles xx expa. Nie wiesz nawet jak smakuje porzadny pking i jakiej daje zabawy. Sam pewnie pkowales jakims noobcharem i zabijales 8 lvle ale jestes zdania ze przeciez nie ma porownania i ze ja sobie moge 8 lvle zabijac a jak 90 lvl zabije 50 to jest wielkie pk i pa i trzeba go kicknac z serva. Polacks.... Jak gadam ze szwedami to nie przyznaje sie skad jestem bo to wstyd, wy nawet se nie zdajecie sprawy jakie oni maja jaja z polacks na ventrilo
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Piła
Imię: Shifos wielki
Świat: Candia
Poziom: 195
Skille: 106/87
|
![]() Problem nie w tym ze ktos jest PK, PK to z regoly jakies 16-20 lev na SELENIE, osiagniesz 35+ lev i spokoj z noob pk jak ja to nazywam chodzi mi o tych pod depo co stoja i leja sie non stop. A jesli chodzi o zgranie polakiow czy cokolwiek to prawda moze byc gildia ale kazdy boji sie pasc czyli szwedzi smieja sie z nas
![]() Ostatnio edytowany przez Shifos Wielki - 16-04-2006 o 02:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Piła
Imię: Shifos wielki
Świat: Candia
Poziom: 195
Skille: 106/87
|
![]() Cytuj:
Nie ma poprostu czegos takiego ze szwdzi bija polakow bo lubia w kazdej nacji znajdziesz pk i powiem nawet w ten sposob ze chyba na SELENIE wiecej PK to Polacy.NIe istnieje i nie istniala na tym serwerze wojna polsko-szwedzka a jesli mowisz ze trzeba grac i bic lev to zawsze masz racje.Dobry lev to polowa sukcesu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No to gogo uciekaj z lvlem. I tam sam dostaniesz po dupie jak sie nie zakrecisz. Ostatnio sie dowiedzialem ze malo kto mnie lubi bo pkuje. No i co z tego? Cos sie nie podoba to wypad na non-pvp, poczujcie magie zlodziei i pedzli ktorzy tylko przeszkadzac potrafia. Ja juz mam po uszy czytania tych narzekan i bzdur
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ty sie o mnie nie martw, ja mam szkole, zycie rl, kolegow. Nie siedze przed kompem zeby robic w 8 miesiecy 205 lvl ^.- ale w wakacje kto wie? moze bedzie pg ![]() pozdrawiam i wesolych swiat zycze
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() co powiecie o nowej gildii Slash'Qu??
1916-2006 Historia Godna Przypomnienia! Ostatnio edytowany przez Zoczek - 16-04-2006 o 14:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() Załosne. Ta gildia powina nazywac sie "Slash'Qu and assclickers" ;]
|
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A co ja moge powiedziec, niech se jest. To co powiecie o Fantasy? Ja tam nie znosze ani Qu ani reszty tej smiesznej gildii (nie liczac Garma). Nie ma co komentowac po prostu
![]() |
![]() |