Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 04-04-2006, 21:23   #21
Matiz666
Użytkownik Forum

Matiz666's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Wrocław

Imię: ~Matiz
Profesja: Knight
Świat: Fortera
Poziom: 38
Skille: 76/75
Poziom mag.: -6
Domyślny

@EDIT
O KURDE sorry za spama ale nie tutaj chcialem dac posta

Chcesz wiedziec jaki jestes?

Ostatnio edytowany przez Matiz666 - 04-04-2006 o 23:10.
Matiz666 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 04-04-2006, 23:23   #22
Impalex
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Nisko

Stan: Aktywny gracz
Imię: Impalex
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 59
Skille: 80+
Domyślny

Nie no oprawa filmu zajebista , chociaż jakoś muzyki niezbyt... i następnym razem weś zrób wmv o tematyce jakiejś bardziej ciekawszej typu war lub biography to napewno będzie ciekawsze bo to o czym ten wmv jest , jest chujowe jak nieszczeście P
Impalex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-04-2006, 16:33   #23
Leman Niiszczyciel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: Chorzów

Świat: Thoria
Poziom: 76
Poziom mag.: 18
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Impalex
Nie no oprawa filmu zauwielbiam jeść bananyista , chociaż jakoś muzyki niezbyt... i następnym razem weś zrób wmv o tematyce jakiejś bardziej ciekawszej typu war lub biography to napewno będzie ciekawsze bo to o czym ten wmv jest , jest cmęski narząd płciowyowe jak nieszczeście P

nic z tego nie rozumiem ale dzieki za komentarz

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kapix
Oke I jeszcze jedno, to jest pelna wersja czy tez intro? Jesli intro to podaj takze poza linkiem tytul i wykonawce. Z gory dziekuje.

Pozdrawiam!
Kapix.
to jest pełna wersja

nazwa to "We want more"

i o to link
http://s2.11mbit.in/0LwPe74apnJh5bq6...mIKMN/3d23o396

z góry niema za co
Leman Niiszczyciel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-04-2006, 20:58   #24
Upierz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec

Upierz ma numer GG 8248642
Domyślny

Po komentach zapowiada się ciekawie

Rehost plx

Ostatnio edytowany przez Upierz - 12-05-2006 o 17:34.
Upierz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-04-2006, 19:39   #25
Leman Niiszczyciel
Użytkownik Forum

Domyślny

More comments plx
stary 09-04-2006, 09:07   #26
Sharthar
Użytkownik forum

Sharthar's Avatar

Data dołączenia: 03 04 2006
Lokacja: Gliwice

Imię: Sharthar
Profesja: Paladin
Gildia: Magica
Świat: Guardia
Poziom: 25
Skille: 62\52
Poziom mag.: 13
Sharthar ma numer GG 7560765
Domyślny

Zaje***ty filmik Daje 10\10, gz za pomysl..... a tak na marginesie, na pierwszej stronie twojego posta wymieniles nazwe programu, dzieki niemu mozna tworzyc WMV-ki z tibicam?? Byl bym wdzieczny za linka do tego programu
Sharthar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-04-2006, 08:44   #27
-=DanieL=-
Użytkownik Forum

-=DanieL=-'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2005

Domyślny

Na przeciw temu co mówią inni w tym temacie film mi się nie podobał staaaanoooowczoooooo zadużo efektów i tych napisów a zamało filmu na początku myślałem, że to będzie film o tym kosmicie czy co to było na początku potem jakaś seria napisów z tłem z kosmosu, a na koniec kilka sekund filmu gdzie latasz z dwoma fe i zabijasz tych samych ludzi którzy respią się w temple i próbują wrócić do depot... normalnie "super" film. Wiem, że zaraz zostane obsmarowany przez bande lizusów ale to moje skromne zdanie~.

@Modki
To już przechodzi ludzkie pojęcie co wy robicie próbuje napisać z a j e b i s t y ,a wychodzi mi "zauwielbiam jeść banayisty" to jakiś wkręt czy dziwna cenzura ?

Gdy wypowiesz moje imię znikam. Kim jestem ?

Ostatnio edytowany przez -=DanieL=- - 10-04-2006 o 08:49.
-=DanieL=- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-04-2006, 17:40   #28
Leman Niiszczyciel
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -=DanieL=-
Na przeciw temu co mówią inni w tym temacie film mi się nie podobał staaaanoooowczoooooo zadużo efektów i tych napisów a zamało filmu na początku myślałem, że to będzie film o tym kosmicie czy co to było na początku potem jakaś seria napisów z tłem z kosmosu, a na koniec kilka sekund filmu gdzie latasz z dwoma fe i zabijasz tych samych ludzi którzy respią się w temple i próbują wrócić do depot... normalnie "super" film. Wiem, że zaraz zostane obsmarowany przez bande lizusów ale to moje skromne zdanie~.

@Modki
To już przechodzi ludzkie pojęcie co wy robicie próbuje napisać z a j e b i s t y ,a wychodzi mi "zauwielbiam jeść banayisty" to jakiś wkręt czy dziwna cenzura ?
hehe wiesz mam nadzieje że cie nikt tu niezjedzie za to co napisałeś wiesz najwazniejsze jest to że jestes szczery, niewszyscy maja taki sam gust do filmów to niemiał być film tylko o tibi <niemiałem tyle materiałów>
no ale sprubowałem z tego co miałem ,zrobić cos zeby sie podobało ludziom jak widac ten film cieszy sie reputacja ale na kazdy film znajdzie sie grono osub którym sie niespodoba szczeże mówiąc niema idealnego filmu

No i prosze o wiecej komentarzy
stary 15-04-2006, 23:22   #29
Leman Niiszczyciel
Użytkownik Forum

Domyślny

Wiecej komentarzy prosze
stary 19-04-2006, 16:41   #30
Leman Niiszczyciel
Użytkownik Forum

Domyślny

Niemówcie że nikt już niesciaga

You have requested the file lemans_Movie***** (52457 K. This file has been downloaded 749 times already.
IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account!

tyle razu sciągneło osub a tak malo coment ;/
i widze ze dalej sciagaja ludzie wiec jak ktos sciagnie to prosze zostawic komentarz
stary 22-04-2006, 00:17   #31
Leman Niiszczyciel
Użytkownik Forum

Domyślny Mhm

humm jak mam was nakłonić do tego ze jak ktos juz zobaczy to niech skomentuje
stary 22-04-2006, 15:06   #32
Killaz
Guest

Evul

Nie wiem co wam sie w tym podoba...
Ilość efektów to nie wszystko! Trzeba je umiec zastosować w odpowiednich momentach...
Ogladnijcie sobie lepiej filmik z Anihilatroa. Mimo braku efektow niszczy i chowa daleko w tyle Twoj. Muza dobrana idealnie i nic wiecej nie trzeba . Mysle,że z niego wyciągniesz jakieś wnioskimaked by Kagonesti) http://rapidshare.de/files/11298690/...astro*****.html
  Odpowiedz z Cytatem
stary 05-05-2006, 22:14   #33
Leman Niiszczyciel
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Killaz
Nie wiem co wam sie w tym podoba...
Ilość efektów to nie wszystko! Trzeba je umiec zastosować w odpowiednich momentach...
Ogladnijcie sobie lepiej filmik z Anihilatroa. Mimo braku efektow niszczy i chowa daleko w tyle Twoj. Muza dobrana idealnie i nic wiecej nie trzeba . Mysle,że z niego wyciągniesz jakieś wnioskimaked by Kagonesti) http://rapidshare.de/files/11298690/...astro*****.html

dzieciaku nieznasz sie

more comments ;]
stary 06-05-2006, 02:22   #34
bejo000
Użytkownik Forum

bejo000's Avatar

Data dołączenia: 28 04 2004
Lokacja: Cieszyn

Stan: Na emeryturze
Gildia: Era Zero
Świat: Arcania
Poziom: 50
Skille: 82
Poziom mag.: 15
Problem BUahuahuHAuA

Co za "kiepski" normalnie uzyl bym przeklenstw ale jestesmy na szanujacym sie forum.. Wiec moze uzaasadnie ok?

1. Filmik zajmuje 50mb, to jest duzo jak na film o takiej zawartosci.

2. Filmik zawiera wiecej przejsc z jakimis napisami (czesto z prostymi bledami, widac ze angielski znasz tylko z kanalu "trade" w Tibii) niz samej esencji czyli Tibii.

3. Juz zaczolem o Esencji.. Tam nie ma nic! kilka marnych screenow ktorymi moze sie pochwalic kazdy niemal gracz ktory cos tam pogral na paccu, lub cos tam wiecej na facu. Z czego ty robisz wmv chlopie?! z CZEGO SIE PYTAM?!

4. Ehhh musze wspomniec tez o tym "pkowaniu" w Thais.. To z tymi straszliwymi fire elementalami siejacymi poploch wsrod 15lvl'i.. Zenada! Z czym Ty do ludzi?

5. Te wstawki =D No to juz bylo conajmniej kretynskie xD Po co tyle tych napisow?! Zmieniales tylko styl i wbijales na sile jakies glupawe napisy i scenki.. No ale dla bardziej ograniczonych wiekiem lub rozwojem to moze sie wydac fajne, powiem wiecej nawet PROFESJONALNE.. Dla tych ludzi pozdrowienia, obysmy sie nigdy nie spotkali..

6. To zdjecie.. To chyba nie twoja morda? =D To takie jak Prodigy tyle ze bardziej jak Leader "tokio hotel" To ty czy twoj idol..? (Rada: Do filikow wmv nie nadaja sie zdjecia z rl, no chyba ze dokonales czegos wielkiego.. Dowodziles Gildii ktora wygrala wojne.. Lub zabiles Leaderea Gildii ktora wygrywa wojne xD Nie wazne.. Ty nie dokonales niczego, niczego czym mozesz sie pochwalic chodzby 20lvl ktory wlasnie ukonczyl desert questa i udaje sie do swojego dp w Carlin..)

7. Te sentencje łacińskie.. Chciales tym "zaszpuńcić"? =D znaczy tak sie pochwalic ze jestes.. Sam nie wiem.. Ale ja ci cos powiem, jestes 14 latkiem bez specjalnych zdolnosci

Eh.. Sory za bledy wszystkie ale kiedy to pisalem bylem roztrzesiony po tym jak zobaczylem ten filmik i ocene ludzi ktorzy mowili "zajefajne, cool, jestes king itp." Albo sam narobiles sobie tyle kont, albo placiles ludzia spora gotowke zeby wypisywali te brednie, albo forum.tibia.pl jest odwiedzana glownie przez SPECJALNY OSRODEK SZKOLNO WYCHOWAWCZY, jak by nie bylo pozdrawiam!
stary 06-05-2006, 21:04   #35
Kozaczynka
Guest

Domyślny

Skąd można sciągnąć "hiper cam" i "cam studi"

P.S. chcem sobie zrobic anhilatora z takimi efetkami
  Odpowiedz z Cytatem
stary 07-05-2006, 10:49   #36
Leman Niiszczyciel
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bejo000
Co za "kiepski" normalnie uzyl bym przeklenstw ale jestesmy na szanujacym sie forum.. Wiec moze uzaasadnie ok?

1. Filmik zajmuje 50mb, to jest duzo jak na film o takiej zawartosci.

2. Filmik zawiera wiecej przejsc z jakimis napisami (czesto z prostymi bledami, widac ze angielski znasz tylko z kanalu "trade" w Tibii) niz samej esencji czyli Tibii.

3. Juz zaczolem o Esencji.. Tam nie ma nic! kilka marnych screenow ktorymi moze sie pochwalic kazdy niemal gracz ktory cos tam pogral na paccu, lub cos tam wiecej na facu. Z czego ty robisz wmv chlopie?! z CZEGO SIE PYTAM?!

4. Ehhh musze wspomniec tez o tym "pkowaniu" w Thais.. To z tymi straszliwymi fire elementalami siejacymi poploch wsrod 15lvl'i.. Zenada! Z czym Ty do ludzi?

5. Te wstawki =D No to juz bylo conajmniej kretynskie xD Po co tyle tych napisow?! Zmieniales tylko styl i wbijales na sile jakies glupawe napisy i scenki.. No ale dla bardziej ograniczonych wiekiem lub rozwojem to moze sie wydac fajne, powiem wiecej nawet PROFESJONALNE.. Dla tych ludzi pozdrowienia, obysmy sie nigdy nie spotkali..

6. To zdjecie.. To chyba nie twoja morda? =D To takie jak Prodigy tyle ze bardziej jak Leader "tokio hotel" To ty czy twoj idol..? (Rada: Do filikow wmv nie nadaja sie zdjecia z rl, no chyba ze dokonales czegos wielkiego.. Dowodziles Gildii ktora wygrala wojne.. Lub zabiles Leaderea Gildii ktora wygrywa wojne xD Nie wazne.. Ty nie dokonales niczego, niczego czym mozesz sie pochwalic chodzby 20lvl ktory wlasnie ukonczyl desert questa i udaje sie do swojego dp w Carlin..)

7. Te sentencje łacińskie.. Chciales tym "zaszpuńcić"? =D znaczy tak sie pochwalic ze jestes.. Sam nie wiem.. Ale ja ci cos powiem, jestes 14 latkiem bez specjalnych zdolnosci

Eh.. Sory za bledy wszystkie ale kiedy to pisalem bylem roztrzesiony po tym jak zobaczylem ten filmik i ocene ludzi ktorzy mowili "zajefajne, cool, jestes king itp." Albo sam narobiles sobie tyle kont, albo placiles ludzia spora gotowke zeby wypisywali te brednie, albo forum.tibia.pl jest odwiedzana glownie przez SPECJALNY OSRODEK SZKOLNO WYCHOWAWCZY, jak by nie bylo pozdrawiam!
dzieciaku morde to ma twoj stary
mówiłem zeby dzieci nieudzielały sie tutaj, ukoncz przeczkole najpierw a potem mozesz porozmawiac heh jaki masz lv 50? ile go robiles 2-3 lata? synek niemów glupich zeczy jak niewiesz o co chodzi bo robisz z siebie tylko durnia chciales zagrac kozaka? hehe cos ci niewychodzi zeby zrozumiec film musisz mnie znac albo grac na moim servie, normalnie bebechy mi rozwala jak czytam to co napisales, a btw tak to jest moje zdiecie z rl-a i dokonalem duzo wspanialych zeczy wiec mi niemow ze nie, jak mowilem nic niewiesz o mnie, heh lubisz sie nabijac z nieswoich zdjec? z kazdego idzie sie nabijac niepasuje ci jak wygladam? to znaczy ze wszyscy sie z ciebie wysmiewaja na ulicy a ty prubujesz odreagowac to na forum , pokaz swoja fote to sie posmiejemy razem,
normalnie zenujacy jestes :O
wcale sie nieprzejmuje twoim postem bo jak mowilem jestes w garstce ludzi kturym sie ten film niepodobal ale ze ci sie niepodobal to niemusiales robic z siebie wiekszego idiote niz jestes no ale to juz twoja sprawa i twojej rodziny,
niebede nic wiecej pisal na twoj temat chociaz moglbym ksiazke napisac ale powiem jedno jestes mlody masz czas zeby sie leczyc moze kiedys ci to minie

POzdro 69
stary 10-05-2006, 18:07   #37
Sante Mefisto
Użytkownik Forum

Sante Mefisto's Avatar

Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Na emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
Cool

Leman możesz powiedzieć z kad wziąść hiper cam albo camstudio.

A pozatym fajny filmik tylko troche za mało tibi ale oglnie robi pozytywne wrażenie oby tak dalej
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ujo Pokaż post
jak dadzom druidom i soccerom dwu ręczne rody/wandy to druid i soccer nawet na trolle bez knighta lub utamo vita nie pójdze bo go zakłukom
Sante Mefisto jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-05-2006, 18:55   #38
Killaz
Guest

Domyślny

"synek niemów glupich zeczy jak niewiesz o co chodzi bo robisz z siebie tylko durnia" <hahaha> n/c leman jak popracujesz nad podstawami ortografii to pogadamy i nie woz sie tak bo twoj filmik to zenada a to co bejo000 napisal to 100% prawda jak lookniesz na inne to moze bedzie o czym z toba gadac narazie to nadajesz sie do sekcji damskiej xD.

Respect 4 bejo000 ze przezyl twoj filmik i byl w stanie posta jesio napisac.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 11-05-2006, 09:30   #39
szeliga
Użytkownik Forum

szeliga's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Jastrzebie Zdroj

Imię: Kadreyy
Świat: Shivera
Szczęśliwy

Nie czytałem innych komentarzy wiec moze sie powturze... A wiec film ciekawy pod wzgeldem samego zrobi8enia, inny od wszystkich, jak pewnie niejedn tu zaznaczyl troche za duzo efektow w porownaniu do samej akcji. U ciebie bylo 2/3 efektow 1/3 akcja, lepiej 2/3 akcji i 1/3 efekty. Film dozucam do mojej kolekcji Kreć wiecej bo fajnie Ci to idzie. Aha jak ktos zna jakis programik co filmuje w formacie odpowiednim do obrubki (nie tibia cam) to co sie dzieje na monitorze. To prosze o prywatna wiadomość, może ukaże się wtedy film z Shivery.
szeliga jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-05-2006, 10:08   #40
Koszyk
Moderator

Koszyk's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

O.o fajny film

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania