|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
Nie mam czego zazdroscic... |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2005
![]() |
![]() @Lolny
Thx. Ale wg mnie nie bylo tak trudno. Zrobienie tych kilku fakow zajelo mi ok. 1h (sam nie wiem moze mniej moze wiecej - jakos czas szybko lecial). Cytuj:
@Avager Przyznam ze robisz b. ladne fake'i. I powiem ze kilka osob w tym ty, mimo ze robicie dobre Fake'i, zmonopolizowalo produkcje Fake'ow. Najlepsze Fake'i sa wlasnie wasze, ale to nie znaczy ze jak ktos zrobil (nie mowie koniecznie o moim) dobry Fake to odrazu trzeba go gnoic ze OTS itp :/ Ostatnio edytowany przez ksalk - 30-03-2006 o 21:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() ale twój wcale nie jest dobry po za tym jak ktoś robi dobry faiek to nie muwimy że w OTS map editor
to łatwe do rozpoznania a tak wogule Avager ma racje: NIE MA CZEGO ZAZDROŚCIĆ
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Ja naprawde nie wiem co wy ludzie chcecie od robienia fake'ów w map editorze. Sklejanie kawałków w Paincie czy czymś tam to chuyowa robota i nie widze nic dziwnego w tym, że ktoś chce sobie to ułatwic ;f
Sam fake.. mocno przeciętny.
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Trzy metry od domu
Stan: Aktywny gracz
Imię: Parabelum
Profesja: Elite Knight
Gildia: - - - - - - - -
Świat: Aldora
Poziom: ---
Skille: 85/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Hmm...koleś mógł się postarać co do wklejania, nie musicie odrazu twierdzić, że używa ots map editor. (A jeżeli użył to nie ładnie...map editor do fake jest be) Ogólnie nie jestem za używaniem Ots map editora do fake. (Żeby się nikt nie czepiał, że jestem "za")
![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- Moje forum o wszystkim...w szczególności o tibi ![]() --------------------------------------------------- Moje forum --------------------------------------------------- Click for my Ikons. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() ****a nie ten temat
![]() a co do OTS ME TO JEST OSZUSTWO !!
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 31-03-2006 o 14:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Jeśli twierdzisz że robiłeś na oko to ja nie chce oglądać kolejnej części (a przynajmniej tego, jak Cię wyśmieją).
PS. Nie wiesz czemu mają Cię wyśmiać? To proste. "Robisz na oko" i "całkiem przypadkiem" wszystko jest równe. Każdy chciały mieć takie szczęście. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Szamotuły
Stan: Na emeryturze
Imię: Rider von Cuggen
Profesja: Druid
Gildia: Furious Boys
Świat: Pythera
Poziom: 45
Skille: x/x
Poziom mag.: 51
![]() ![]() |
![]() Mi sie fake podoba ... Tylko troche pusto wokolo ... Jak chcesz mnie dodac do fake to nick Rayman