|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nerana
|
![]() nice tym bardziej ze tez gram na aldorze i wczoraj z kumplami bylem na necro i wypadly...........BOH
![]() kumpel mzoe neidlugo wstawi SS =]
"...Dobrze, że nie wiesz co u mnie bo pękło by Ci serce ... ' Przemo-Palladiin [108]: nigdy nie bylem Przemo-Palladiin [108]: na dyskotece Przemo-Palladiin [108]: zeby stac pod sciana ? Przemo-Palladiin [108]: ja sie wstydze bab |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Olsztyn
Imię: Danayen Del'Impro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sunblade
Świat: Aldora
![]() |
![]() Dzień dobry =). Oto kolejna porcja screenshotów z hunta rodziny Del'Impro. Widząc niezadowolenie niektórych z was dzisiaj zrobiłem trochę więcej SSów nie tylko lootpic =).
(09.07.2004) - DL Hunt Miejscówka: Dragon Lair (near Venore) Monsterki: Dragon, Dragon Lord Team: *Danayen Del'Impro ( Paladin - leV 39, skill 72/50 ) *Adrayen Del'Impro ( Paladin - leV 43, skill 75/54 ) *Mefi Del'Impro ( Paladin - leV 43, skill 80/64 ) *Foso***a ( Knight - leV 55, skill 82/78 ) Czas hunta: 6h A więc zacznijmy od tego, że na te DL`e musieliśmy pójść xD. Tak więc tak prezentuje się nasz team podczas CHODU: ![]() Gdy już doszliśmy zanim zabraliśmy się za DL`a musieliśmy się przywitać ze starymi kolegami =]: ![]() No i wchodzimy na wieżę, 2 draGGy się na nas rzuciły, bo nie zapłaciliśmy za przejście (lol?): ![]() No i dzień dobry nasz pierwszy DL`ku. Koleszka nie chciał nas poczęstować ciasteczkami i kawą to postanoiwliśmy, że go poprostu upierdolimy =): ![]() W czasie gdy z jaja wykluwał się nowy Lordzik my schodziliśmy w podziemia i dawaliśmy dragom do zrozumienia, że to od teraz jest Del'Impro Lair: ![]() Pierwszy biedny loocik i czekamy na resp (nie chcieliśmy bić draGGów pod ziemią bo schodziły uhy): ![]() Niektóre DL`e chciały od nas pieniędzy a że po starciu z blokerem zauważyły, że on ich nie ma przerzucały się. Niektóre były takie fajne, że nie można bbyło wogóle wejśc na górę bo pilnowały rampy xD: ![]() No i lootpic oczywiście musi być xD. Pod nim oczywiście lista lootu: ![]() W samej kasie było około 15'000 Energy Ring x1 Dragon Hammer x1 Serpent Sword x6 Plate Legs x9 Green Mushroom x4 Broad Sword x3 T-Book x5 Small Diamond x5 Small Saphire x1 Double Axe x4 Steel Shield x56 Mace x56 Steel Helmet x11 Life Crystal x1 Power Bolt x5 Burst Arrow x141 Dragon Ham x196 Longsword x11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2003
Lokacja: Aldora
![]() |
![]() Hail Del'Impro
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() noon, zapomniałes dodać ile trwał hunt... ale git
HAIL DEL'IMPRO! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
lol ? Czas huntu: 6h... popatrz dobrze ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() No da'maze wasza rodzinka to obszerna jest starasznie... życzę wam tych shieldów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Pomfrey
Profesja: Elite Knight
Gildia: Beyond the Obvious
Poziom: 134
Skille: 92/89
Poziom mag.: 8
|
![]() HAIL DEL'IMPRO!
Nie no wymiatacie na aldorce, ja czekam aż Neka Darkdrow mnie weźmnie na DL bo to jest taka dupa że sie boi (52 knight) :/ A wy z dnia na dzień coraz lepiej... pozdro.
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Co to jest d'maze?? Mogę prosić o nicki??? ![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2004
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() nie no poprostu zajebiste ss, z humorkiem, fajne ujecia .. i to hail del`impro... przez chwile pomyslalam zeby zalozyc cos takiego ale glupio by mi bylo papugowac
![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 05 2004
![]() |
![]() Fajnu loocik ale zapewne bylo trzbea troszku czasu na niego sie nameczyc;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() [ALIGN=center](11.07.2004) - Orc Forteca Quest (40+) [/ALIGN]
Miejsce: Orc Forteca Monster Inc.: To co zwykle się spotyka na Queście w fortecy ![]() Team: *Foso***a (blocker) *Danayen Del'Impro (archer) *Adrayen Del'Impro (archer) *Ros Varela (archer) *Reedoo Sorcerer (wizard) *Masakrowiec (wizard) Czas: króciutko ;]]. W drodze nazwaliśmy się n00b brazuca team i przywdzialiśmy wszyswcy te same ubiory (jak widać na ssie niżej ![]() ![]() Pierwsze śmieci padły trzeba wziąść się za prawdziwy syf =): ![]() Coraz bliżej celu. Widać, iż wszystkie zerki chciały zostać poturbowane, lecz nie mogliśmy obsłużyć wszystkich na raz =(: ![]() Pierwszy warlord! Arghm! Myślałem, że popuszcze~! ja bije Warlorda ludzie jestem bosssski ![]() ![]() Wbitka czy nie wbitka o to jest quest... tak właśnie... powracając do questa to przez jakiś czas konwersowali kto blokuje a kto napierdziela UE: ![]() Drugie UE poszło i czas na naszą Chwilę Prawdy... a raczej chwilę prawdy monstów, któe staną nam na drodze: ![]() Taaak, taaaak... coraz bliżej... już czuje ten k armor na swoim nagim, owłosionym, spoconym korpusie... lol?: ![]() Nom, ale jak wyciągałem te zakurzone itemki ze skrzynek to byłem taki podekscytowany, że pica już zapomniałem zrobić... więc trochę później: ![]() No i lootpic na koniec, reszta sie zmyła to tylko ja i Adra robiliśmy ![]() ![]()
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gratz ss i odwagi że się odwarzyliście na tak młodym świecie.
![]() Hail Del'Impro
![]() |
#37 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() No no no znowu gratz
![]() ![]()
![]() |
#38 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Brawo, brawo i jescze raz brawo. Bardzo ladne ss. Gratz questa. A co do dli i dragow tyle siedzenia i nie bylo rh xD
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() (12.07.2004) - Necro hunt
sklad : Mefi Del'Impro (palek) - 15 m lvl, 81 dista Adrayen Del'Impro (palek) - 13 m lvl, 78 dista czas : 7-8h L00T : 2x skullstaf, 2x mistic turban 1x clerical mace 1x conjurer wand 1x boh screens : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Loot pic : ![]() komentarze plx