|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Na emeryturze
Imię: Felux Zarius
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brotherhood
Świat: Isara
Poziom: 65
Skille: 84/51
Poziom mag.: 17
|
![]() Pay sov or die lala
Zalosne.. I co robiliscie se nadzieje ze da wam sova?-Lol- Zalosny filmik Pozdro Damian-Mitu'so ;> |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Za dużo sobie pozwalał ? To że w bił setke to juz za duzo ? I kto powiedział ze będzie ządził światem.... ------------ HaHa, niewiem czemu ale większośc ludzi którzy sie tu wypowiadali porpostu was WYŚMIALI, myślę ze ta proba zdobycia sova nadaje się na 1 miejsce w programie typu "Śmiechu Warte". Pozdro ![]() Ostatnio edytowany przez Goo'zi - 02-04-2006 o 09:47. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Żal.pl... Wsumie mogl juz nie tracic uhow pasc i miec pare bp uh's wiecej...
Czy on/ona nie ma kumpli? Nikt nie przyszedl z pomoca...
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Fuvion Budor
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 86
Poziom mag.: 60
|
![]() zal.br dla tego filmiku i ogólnie dla servera jak patrzyłem na erigu jakie oni tam expy robia to mi się śmiac chciało koleś gra w 3 a ma 77lvl od 2 lat to już wogóle zal.pl. Pozatym ten knight też znobił trapowały go 30 lvl'e ze skulami... Powinien ich na*******ac nawet z tego sov'a noby pewnie miały tak jak ten sorc z 8 uhów....
Ostatnio edytowany przez Fuvion Budor - 02-04-2006 o 10:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() 30 lvli nie widzialem widzialem 39 i wzwyz... wiedz nie pier*** chodz niech Ciebie strapuje 9-10 osob 40 lvle ciekawe czy bedziesz bil :>
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Gostynin
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 74
Skille: 80/76
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
koles cholernie żałosny jestes :| gowno wiesz o tym servie i o ludziach grajacych tam wiec nie gadaj glupot btw ja takich kumpli bym osral z żalu albo moze z gniewu......
I only trust 2 persons, the first is me, and the second aren't you. Ostatnio edytowany przez Raayden - 02-04-2006 o 11:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2004
Imię: Cwanish
Świat: Thoria
Poziom: n/c
|
![]() Cytuj:
![]() Rozmowa z dnia w którym padl jego brat "Kamil'ek" 14:05 Kama'ra: znasz dobzre maginigusa 14:05 Kama'ra: dzisiaj siedze z thas vookiem a hydrach i moim sorcem 14:06 Kama'ra: a ten *****szon jeb*** wpada 14:06 Kama'ra: i zaje*** mi sorca Kama'ra poskarzyl sie Drasenowi :| 14:11 Kama'ra: 14:09 Drasen: kto nie walczy o swoje ten nie ma wladzy i ma hu** do powiedzienia == ( tak sie wlasnie stalo z Kama'ra ) 14:12 Kama'ra: pier**** to ide zrobie anihilatora ( jakos sie udalo ![]() 14:12 Kama'ra: i zaje*** tego magigusa jeb** mnie to czy bede hunted 14:14 Kama'ra: wiesz co to ty tak naprawde 14:14 Kama'ra: tez amsz gów** do powiedzenia ( wlasnie zobaczylismy ile mam do powiedzenia ![]() 14:15 Kama'ra: bede hunted to dojde do lao i retired 14:15 Kama'ra: nie mów nkomu a teraz najwazniejsze ( on chyba myslal ze jak ma 100+ to zrobi z thoria pozadek ) 14:26 Kama'ra: po ani pozaluje peda* jebany 14:44 Kama'ra: na thori jeszcze nic nie ustalone 14:44 Kama'ra: nikt z gildi feaywna 14:44 Kama'ra: nei ebdzie zrzadzic a jednak. Ostatnio edytowany przez pivope - 02-04-2006 o 11:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() suma sumarum zabiliscie go/ją(?) bez powodu. po prostu chcial(a) wziac odwet za swojego sorka. i co z ciebie za qmpel ze jak prosi cie o zachowanie tajemnicy to ty na tibia.pl dajesz. zal.
![]() |
#29 |
Zbanowany
|
![]() moze i chcial odwet ale Magnifiqus jest moim qmplem wiec czemu mial bym dawac zeby jakis Kama'ra go bil pewnie Kama'ra by padl na nim ale cuz...
Ostatnio edytowany przez pivope - 02-04-2006 o 12:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Moze ja sie wypowiem na ten temat:
Ja na za duzo sobie pozwalam? i gronizelm ze zabije magnifkusa,(gość zabił mi sokra każdy normalny człowiek sie wkurzy , wyzala sie "kolegą" i ma chęć sie zemścic, po czasie sie uspokaja i zmienia zamiary) Humm ja na zaduzo sobie pzowalam zrobilem 106 lvl, i nie mam ani jednego unjusta. to jest worzenie sie? Ja jestem pa? to co powiedziec o spartibusie, który padł na dragu i za to : "Ivul shnifiasz" Mar 26 2006, 17:28:25 CET Killed at Level 84 by Spartibus < w taki sposób sie wyrzyl >- to chyba mówi samo za siebie. hum "nigdy nie padnie kama'ra nigdy nie padnie" to jest radość ze zrobienia anihilatora a nie zekome wozenie sie, co boli was to ze zrobilem 106 lvl i nigdy nie padlem? wole cieszyc sie i pisać takie słowa niz stac 30 minut w last roomie i pisac "kur** kur** kur** udalo sie". Zresztą wy nigdy nie doswiadczycie uczucia wykonania anihilatora bo jakas sprawiedliwosc jest. No oprócz lenka (goscia juz zostawie bez komentarza wyzej zostal dobrze podsumowany) ![]() Btw odnośnie anihilatora pivopo ( jakos sie udalo ) przypomne ze sie udalo za pierwszym razem ![]() ![]() Odnośnie tego deda ![]() Podniecacie sie ze drasen mnie poprosil o bloczenie dli poszedlem na d lair i wpadliscie w 10+ trapneliscie przejscie i mnie zabiliscie? Naprawde sukces!gratz!! poprostu. To ze padłem to nic 100 k i troche lvl da sie odrobic,( to tylko gra) najbardziej wkurza to ze ludzie udawaja przez kupe czasu kolegów a pózniej takiego wałka, jednym slówem żal. A btw ja bym sie wstydził wystawiac taki filmik na tibia pl , to wstyyd pokazywac jakim jest sie nielojanym skur******(trzeba umiec) SHaring w 4 to tez jest zabawne ![]() A szkoda ze ja filmiku nie robilem byscie sie z lenka posmiali <ja pisze lenku pomóz > a on na priv sorki nie moge i mnie bije lol <tez tzreba miec nasrane w glówie. Ktos napisał "fajnie było miec 106 lvl"- Fajnie było i bedzie jeszcze lepiej bo bedzie wyższy. See you in game ![]() Ostatnio edytowany przez Xarotto - 02-04-2006 o 16:33. |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() żal.de - ja już się wypowiedziałem dość obszernie na forum.tibia.com
![]() |
#32 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2006
|
![]() Cytuj:
Przeciesz ty jestes noobem to widac po tobie goscju |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Lublin
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2006
Lokacja: Giżycko
Profesja: Elder Druid
Poziom: 106
|
![]() Cytuj:
![]() 14:14 Kama'ra: tez amsz gów** do powiedzenia ( wlasnie zobaczylismy ile mam do powiedzenia ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zbanowany