Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 13-04-2006, 18:31   #21
SeQ_PL
Użytkownik Forum

SeQ_PL's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2005

Stan: Początkujący
Profesja: Elder Druid
Gildia: Oven
Świat: Titania
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajzer
unit jest zgrany to jest pewne
apeluje do walki z unitem tych ktorzy graja na titanii i nic nie robią
bo jezeli unit wygra ( co pewnie sie stanie jezeli nie przeprowadzimy jakiegos udanego nalotu) to wy dostaniecie po dupie jako pierwsi, spytacie za co?
no coz u unitow sie placi za wszystko
pozdro x[
Pars~ widzisz zeby jeszcze bylo zgranie. Unit gada na Ts2/Ventrilo a wy? Kumpel jest w red rivers czy jak juz zmienili nazwe i stwierdzil ze zwastowal chara. bo teraz by mykal na poszku bez problemow. trzeba sie pogodzic z tym albo trenowac pvp na otsach (cale kazadum itp.)
SeQ_PL jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-04-2006, 19:34   #22
Pr23m3k
Użytkownik Forum

Pr23m3k's Avatar

Data dołączenia: 09 02 2006
Lokacja: Białystok

Stan: Na Emeryturze
Świat: Iridia
Domyślny

@Seq
Siema lolku co tam slychac? Pamietasz od kogo kupiłes leather boots za 65k

Ostatnio edytowany przez Pr23m3k - 13-04-2006 o 19:42.
Pr23m3k jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-04-2006, 19:38   #23
Patinium
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 04 2006

Domyślny

Mój drogi seq'u Jestes pizd'a jakich malo ,smigal by na pochu ? a potem placil za to ze by po nim smigal unita...dla ciebie to nie problem bo sam juz placiłes pare razy unita za nic ...Pamietaj ze unit jest ze soba od poczatku serva..i all szwedy , a w RR... rużne kraje nie moga sie dogadac za dobrze i do tego polowa weszla do gildi tylko po to ze mysleli ze wojna jest pewna keidy bylo 20unitow na 80 typa mysleli se pewnie ze latwo wygraja i beda w gildi zadzącej a tu co ? gówno .. wszystkie takie "seqowe" pizdy zapłacily juz ...czemu seqowe? a to dlatego ze do fatality weszłeś aby byc silnym a keidy zaczely sie problemy to kto pierwszy spierdolil Oczywiscie ty i twoja jeszcze wieksza pizdo-kolega Marrion...wiecej chesz oka , keidy noob chary zajbaly pol twojej gildi to kto peirwszy zapłacil ? vice leader czyli TY.. i twoje pouczanie co maja robic jest nie na miejscu ...

/Patinium Knight

Ostatnio edytowany przez Patinium - 13-04-2006 o 19:48.
Patinium jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-04-2006, 20:28   #24
SeQ_PL
Użytkownik Forum

SeQ_PL's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Patinium
Mój drogi seq'u Jestes pizd'a jakich malo ,smigal by na pochu ? a potem placil za to ze by po nim smigal unita...dla ciebie to nie problem bo sam juz placiłes pare razy unita za nic ...Pamietaj ze unit jest ze soba od poczatku serva..i all szwedy , a w RR... rużne kraje nie moga sie dogadac za dobrze i do tego polowa weszla do gildi tylko po to ze mysleli ze wojna jest pewna keidy bylo 20unitow na 80 typa mysleli se pewnie ze latwo wygraja i beda w gildi zadzącej a tu co ? gówno .. wszystkie takie "seqowe" pizdy zapłacily juz ...czemu seqowe? a to dlatego ze do fatality weszłeś aby byc silnym a keidy zaczely sie problemy to kto pierwszy srzodkiewka jest superil Oczywiscie ty i twoja jeszcze wieksza pizdo-kolega Marrion...wiecej chesz oka , keidy noob chary zajbaly pol twojej gildi to kto peirwszy zapłacil ? vice leader czyli TY.. i twoje pouczanie co maja robic jest nie na miejscu ...

/Patinium Knight
dzieki temu moj noobowaty kolega marrion ma 103 a ja 76 lvl. pozatym z niewyplaconych zostal misiekmen i moze ze 2 osoby wiecej.

Ostatnio edytowany przez SeQ_PL - 13-04-2006 o 20:29.
stary 13-04-2006, 20:50   #25
frick
Użytkownik Forum

frick's Avatar

Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: Nowa Sól

Profesja: Paladin
Świat: Askara
Poziom: 25+
Skille: 60+
frick ma numer GG 5777674
Domyślny lol

Stfu nice very ma penis go up -_^ i like it mua:*
frick jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-04-2006, 20:53   #26
Miszczu
Użytkownik Forum

Miszczu's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2005

Imię: Wobtof
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

eeee....
Milo jest widziec inteligentna konwersacje bez zadnych bluznierstw ani glupich komentarzy.
Filmik jest naprawde Boski.Unit sa bardzo dobrze zgrani.Najbardziej podobala mi sie akcja z bramka lvlowa.Szkoda ze Polacy nie sa tak zgrani.
Ta gildia przypomina mi troche Bound na Valorji.
stary 13-04-2006, 21:12   #27
Patinium
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SeQ_PL
dzieki temu moj noobowaty kolega marrion ma 103 a ja 76 lvl. pozatym z niewyplaconych zostal misiekmen i moze ze 2 osoby wiecej.
lv to nie wsyzstko .. lepiej miec maly lv , niz byc *******'m przez unit... lizac im dupe i jeszcze sie cieszyc..ze czyste dupy maja...we wszystkim mozna znalesc cos pozytywnego..a do fatality.. jak ty odchodziles byli jeszcze wsyzscy a nawet jak by nie bylo to co z tego ? .. jak wchodziles do gildi to sie ciebie pytali czy jestes pewien ze chcesz dojsc i nie srzodkiewka jest superis'z jak beda klopoty ,twojego noobowatego kolege marriona tez .a wy spieprzyliscie jak sie dopeiro cos szykowalo ... o z noob charami unitu ?ty jako vice powinienes zostac do konca a spieprdoli'les jako 1 z peirwszych

Ostatnio edytowany przez Patinium - 15-04-2006 o 02:45.
stary 13-04-2006, 22:45   #28
Martinesz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: EASTSIDERS

Stan: Zbanowany
Imię: Zbigniew~
Gildia: Sorrow
Świat: Pandoria
Poziom: 140
Poziom mag.: 72
Domyślny

Cytuj:
Pars~ widzisz zeby jeszcze bylo zgranie. Unit gada na Ts2/Ventrilo a wy? Kumpel jest w red rivers czy jak juz zmienili nazwe i stwierdzil ze zwastowal chara. bo teraz by mykal na poszku bez problemow. trzeba sie pogodzic z tym albo trenowac pvp na otsach (cale kazadum itp.)

hmm, aby kazadum/RR wygrało wojne musze sie pozbyć takich lizodupow jakim ty jestes

popieram zdanie Patinium
stary 14-04-2006, 01:17   #29
Kajzer
Użytkownik Forum

Kajzer's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: okolice Kielc

Stan: Usunięty
Imię: Parsirfal
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kazadum
Świat: titania
Poziom: 120
Skille: 95/92
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Martinesz
właśnie dupicie przez takie małe lv(np.Deadly Reaper), lub przez tych co maja 0 pvp,
to co że was jest wiecej, jak 2/3 to najci, praktycznie 0 sorcow, i co macie wymiatac? a nawet co ja moge? wiem, jaki jest unit, no ale cóż, trzeba zyc
majac knightow mozna bardzo szybko kogos ubic (jak unit zabija komisarza halskiego jest wsrod nich tylko 1 sorc)
a plany na temat ataku na unit sa w toku;]
stary 14-04-2006, 10:10   #30
Madreth
Użytkownik Forum

Madreth's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław

Imię: Fraten
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Domyślny

Cytuj:
Hm, Marrion moze po dluzej przyjazni ze mna by sie zmienil na lepsze, jednak dlugo go nie znalem w Avantic no ale "BYL" rownym gosciem. Wtedy mial z 50lvl, a ja z lvl smigalem jak tylko chcialem bo to jest nie problem, zreszta kazdy zna moja historie i nie wiem czy tu zalowac, moglem wyplacic 300k i zrobic 100lvl, a w tej drodze bym placil Unitowi caly czas, w sumie napoczatku moglem pierdolic kumpli i dalej miec protekcje od Unitu ale jakis brazul sie dojebal za nic, tak jak Fummlan ze mam fajny domek....A co do Marriona, jak mysle ile on zaplacil Unitowi to az smiac mi sie chce . Bym mogl wymieniac paymenty, jednak napewno ta sumka przekracza 500-600k, oczywiscie Sequ takze bulil Unitowi, taki z niego dobry Zawodnik ze pierwszy ucieka od problemow, a jak jest problem z 20-30 lvlem bez plecow to leci pierwszy

Kajzer mam nadzieje ze ich do*****cie z bezrobotnym Mariuszkiem ;]
A co do gildi Red River, to to jest scierwo, mieso armatnie ktore mysli ze liczebnoscia pokona Unit, jednak przewaga liczebna jest wazna tylko na nowych servach 1-2 tygodniowych.
Placa teraz takie kurwy 300k a Unit plywa w pieniadzach.

/Maurhex
Madreth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2006, 10:51   #31
Pocu
Użytkownik forum

Pocu's Avatar

Data dołączenia: 03 03 2006
Lokacja: Dębica

Stan: Aktywny gracz
Imię: Tawarish
Gildia: Nie ma
Świat: Celesta
Poziom: 58
Skille: 73/70
Poziom mag.: 6
Pocu ma numer GG 1498921
Domyślny

Poprostu same rece skladaje sie do oklaskow swietny film i swietna druzyna ktora jak widac jest swietnie zgrana wielkie gzz
Pocu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-04-2006, 23:27   #32
SeQ_PL
Użytkownik Forum

SeQ_PL's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Madreth
Hm, Marrion moze po dluzej przyjazni ze mna by sie zmienil na lepsze, jednak dlugo go nie znalem w Avantic no ale "BYL" rownym gosciem. Wtedy mial z 50lvl, a ja z lvl smigalem jak tylko chcialem bo to jest nie problem, zreszta kazdy zna moja historie i nie wiem czy tu zalowac, moglem wyplacic 300k i zrobic 100lvl, a w tej drodze bym placil Unitowi caly czas, w sumie napoczatku moglem rzodkiewka jest superic kumpli i dalej miec protekcje od Unitu ale jakis brazul sie douwielbiam jeść bananyal za nic, tak jak Fummlan ze mam fajny domek....A co do Marriona, jak mysle ile on zaplacil Unitowi to az smiac mi sie chce . Bym mogl wymieniac paymenty, jednak napewno ta sumka przekracza 500-600k, oczywiscie Sequ takze bulil Unitowi, taki z niego dobry Zawodnik ze pierwszy ucieka od problemow, a jak jest problem z 20-30 lvlem bez plecow to leci pierwszy

A co do gildi Red River, to to jest scierwo, mieso armatnie ktore mysli ze liczebnoscia pokona Unit, jednak przewaga liczebna jest wazna tylko na nowych servach 1-2 tygodniowych.
Placa teraz takie kobieta lekkich obyczajówy 300k a Unit plywa w pieniadzach.

/Maurhex
Widzisz Maur~ gdybyscie sie polaczyli z RR byscie wygrali. Pozatym unit teraz expi a kazadum traci lvl.
Pozdro dla Pela i ciebie Pars~

Ps . Maur a ty jak noobek wykanczales providerow unitu dzieki tobie niema od kogo kupic runek ;]
stary 15-04-2006, 02:48   #33
Patinium
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Widzisz Maur~ gdybyscie sie polaczyli z RR byscie wygrali. Pozatym unit teraz expi a kazadum traci lvl.
Pozdro dla Pela i ciebie Pars~

Ps . Maur a ty jak noobek wykanczales providerow unitu dzieki tobie niema od kogo kupic runek ;]
a ty jak noob dales sie trzy razy wydupczyc przez unit, dla ciebie liczy sie tylko exp a to ze jestes big piz'da to juz cie nie obchodzi ?co probowałes zrobic zeby powstrzymac dupczenie?a moze poprsotu ci sie podoba ?

ps
nie ma od kogo runek kupic bo konczy sie era seqow ktorzy robili runka dla wyszych lvli zeby zalizac :<
a poweidz mi komu ty sprzedajesz te uhy ? z druida ktory 80% dnia jest online ?:<

Ostatnio edytowany przez Patinium - 15-04-2006 o 02:51.
stary 15-04-2006, 02:56   #34
Titania_Zelind
Guest

Domyślny

och maur maur ty zawsze bijesz lev jak chcesz , masz juz na koncie ze 10 postaci 100 lev+ (pierw miesiac na druidach siedziales ale coz) Maur rox !!!! A co do Patiniuma to jestem za a nawet i przeciw :> Seq to pedal i pizda a o marionie to lepiej nie gadac
/ Stary Lebiega
  Odpowiedz z Cytatem
stary 15-04-2006, 10:00   #35
SeQ_PL
Użytkownik Forum

SeQ_PL's Avatar

Domyślny

Cytuj:
a poweidz mi komu ty sprzedajesz te uhy ? z druida ktory 80% dnia jest online ?:<
Nie sprzedaje nikomu robie sobie runki lub expie
A unitowi placilem tylko raz. ;]
stary 15-04-2006, 12:18   #36
Dalio
Użytkownik Forum

Dalio's Avatar

Data dołączenia: 03 04 2005

Stan: Na Emeryturze
Imię: Marrion
Poziom: 115
Skille: 87+/84+
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Madreth
Hm, Marrion moze po dluzej przyjazni ze mna by sie zmienil na lepsze, jednak dlugo go nie znalem w Avantic no ale "BYL" rownym gosciem. Wtedy mial z 50lvl, a ja z lvl smigalem jak tylko chcialem bo to jest nie problem, zreszta kazdy zna moja historie i nie wiem czy tu zalowac, moglem wyplacic 300k i zrobic 100lvl, a w tej drodze bym placil Unitowi caly czas, w sumie napoczatku moglem rzodkiewka jest superic kumpli i dalej miec protekcje od Unitu ale jakis brazul sie douwielbiam jeść bananyal za nic, tak jak Fummlan ze mam fajny domek....A co do Marriona, jak mysle ile on zaplacil Unitowi to az smiac mi sie chce . Bym mogl wymieniac paymenty, jednak napewno ta sumka przekracza 500-600k, oczywiscie Sequ takze bulil Unitowi, taki z niego dobry Zawodnik ze pierwszy ucieka od problemow, a jak jest problem z 20-30 lvlem bez plecow to leci pierwszy

Placa teraz takie kobieta lekkich obyczajówy 300k a Unit plywa w pieniadzach.

/Maurhex
Nie 500-600k tylko 300k. Zaplacilem poniewaz postanowilismy z Seq i reszta zrobic HotA.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Titania_Zelind
och maur maur ty zawsze bijesz lev jak chcesz , masz juz na koncie ze 10 postaci 100 lev+ (pierw miesiac na druidach siedziales ale coz) Maur rox !!!! A co do Patiniuma to jestem za a nawet i przeciw :> Seq to pedal i żeński narząd płciowy a o marionie to lepiej nie gadac
/ Stary Lebiega

Mialbys inne zdanie gdybym Cie nieubil z Widakeyem pod dp... padles jak ..... (pomysl jak)

Co do patinuma... zamknij sie, sam mi podpadles tym co robiles. BYE.
Dalio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-04-2006, 13:18   #37
Upierz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec

Upierz ma numer GG 8248642
Domyślny

Co tu duzo mowic : Piękny filmik GZZ
Upierz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-04-2006, 14:32   #38
Patinium
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Nie sprzedaje nikomu robie sobie runki lub expie
A unitowi placilem tylko raz. ;]
noob chary unitow to tez unity marrion czym ci podpadlem :<? ze nie lubie takich ludzi jak ty ktorzy zostawiaja swoja gildie w potrzebie ?:>zeby zorbic lv ? i dalej bic poddupasem unity ?

ps
marrion gaura ma nie wylizana dupe ... zajmi sie tym

Ostatnio edytowany przez Patinium - 15-04-2006 o 14:34.
stary 15-04-2006, 15:13   #39
Lefrian
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 11 2005

Domyślny

Chciałbym powiedzieć że jesteście zjebani.
Spoko filmik.
Lefrian jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-04-2006, 16:10   #40
SeQ_PL
Użytkownik Forum

SeQ_PL's Avatar

Domyślny

Cytuj:
noob chary unitow to tez unity marrion czym ci podpadlem :<? ze nie lubie takich ludzi jak ty ktorzy zostawiaja swoja gildie w potrzebie ?:>zeby zorbic lv ? i dalej bic poddupasem unity ?

ps
marrion gaura ma nie wylizana dupe ... zajmi sie tym
Pat~ a vazz tez niema a to robota dla ciebie.
Maur~ czemu mowiles vaterielowi ze marrion go zhakowal? ladnie tak dla kolegow? :>
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania