![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Mogę w to grać starą postacią?
Bo grałem w SP2 (pamiętam, że doszły do questów podziemnych jeszcze questy leśne i ogniste), ale od jakiegoś czasu nie mogę się zalogować. Po logowaniu był jakis błąd. Te okno, na którym się potem start klika, nie chciało mi się załadować ![]() MM ładnie się gra rozrosła. Pamiętam, że miałem jeden duży fioletowy Gem. Chyba doszły nowe 2 pokoje(bo widzę 8 nowych oznaczeń lvli). Wow i 4 nowe chary. Ostatnio edytowany przez DRoN - 27-04-2006 o 07:39. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
![]() |
![]() a ja mam maly problem :/....sciagnalem sobie wlaczam loguje sie w okienku ladnie elegancko i dochodzi do tego ze mi sprawdza wersje aktualnych plikow i po przeleceniu drugi raz paska z current files obojetnie ile czekam to mi sie nic nie sciaga nie laduje ani nic :/ bez sensu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 09 2003
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @DRoN
Nie wiem, nie orientuje się po jakim czasie kasuja nieaktywne konta @brynduś pierwszy upgrade zawsze jest taki biedny, limek tez mial ten problem, jak nie uda ci sie to napisz swojego maila, wysle ci pliki, ktore sa zamieniane przy tym 1 upgrade (5mb~) i powinno działać, przynajmniej tak rozwiązaliśmy problem u limenu |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
eX Moderator
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hummm, po 3 dniach gry powstały oto takie pytania:
1. Czemu raz dostaję mnóstwo kart żywiłów za słabe zwycięstwo(już nie pamiętam, jak się nazywa ten tryb), a przy świetnej nie? 2. Czy z ulepszonych kart można wycować żywioły? 3. Kiedy chce się zmienić postać i karty, to robić nowe konto, czy kupić nowe karty i grać nową postacią na wyskoim poziomie konta? 4. Jaka jest cena tych 'gold' kart? 5. Jeśli już będę miał tą gold kartę, to będę miał ten kozacki, ładniejszy outfit postaci? ;> |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Czy do tego jest potrzebny jakiś client? Narazie czekam w kolejce po te wtyczke MXL... -.- Widziałem tam w DOWNLOAD jeszcze kilka linków i jeden do jakiegoś Torrente client~ <?>
--EDIT-- Eh wybacz, nie doczytałem ;/ Ale i tak sobie nie pogram, przez FireFoxa nie chce się otwierać nawet po ściągnieciu xml, przez IE wyskakuje mi błąd strony gdy klikam na "play", próbuje ściągnąc jakąs jave właśnie...
"Non mortem timemus, sed cogitationem mortis" - Nie śmierci się boimy, lecz myśli o śmierci. Seneka Ostatnio edytowany przez Venderer - 29-04-2006 o 21:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
eX Moderator
|
![]() Cytuj:
2. nie 3. karty sprzedaj innym graczom za ele, za ele kup karty dla nowej postaci i wsio 4. wejdz sobie do card shop i tam masz ich ceny 5. ulepszajac karte gforcem bedziesz mial lepsza karte, ale postac zostaje ta sama, jak chcesz miec lepsza postac to kup ss, premium char/s lub c+m Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
eX Moderator
|
![]() Wszystkie karty kupywane za rl kase mozna kupic od graczy, w 'card shop' masz podane ceny poszczegolnych kart na poszczegolne ilosci dni, stosunek kasy do ele jest zalezny od osoby ktora dana rzecz sprzedaje, ale najczesciej on pomeidzy 1:3-1:5, czasem nawet wiecej. Dla przykładu SS, czyli najbardziej wartościowy płatny "boost" do gry na miesiąc to ok 600-800 ele. Oczywiście pomijam fakt, że po zmianie cen rocznych kart na 3 miesieczne nie oplaca sie w ogole kupywac miesiecznych kart, aczkolwiek ceny rocznych czasami sa zbyt duze by sobie na nie pozwolic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Nie wiem czy to jest sposób, czy tylko fart, ale podziele się z wami moim doświadczeniem.
Otóż ostatnio usilnie starałem się spatchować SP, ale nic nie szło, więc postanowiłem pogrzebać w katalogu z grą. Odpalam normalnie grę i w czasie kiedy sprawdza wersje, włączam "ioprotect" z katalogu z grą. Normalnie wyskakuje błąd "please login first" (jakoś tak), a wczasie sprawdzania wersji odpala się coś w tle i odrazu ściągają się wszystkie pliki. Mam nadzieję, że ten post okaże się pożyteczny. Ostatnio edytowany przez DRoN - 04-07-2006 o 11:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Up: hm, hm...
Zmieniłem żywioł z wind na fire. ^^ Tylko, cholera, czemu dostaję tak mało ele?! ;/ Chcę więcej... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() @DRoN
Miałem problem z update po włączeniu gry, zrobiłem to co kazałeś i wszystko ładnie poszło ![]() ![]() Mam nadzieję, że gra mi się spodoba bo ostatnio jakoś nie mam co robić, a gra zapowiada się ciekawie. No, już zaraz ją uruchamiam ![]() [edit] No, gra jest ŚWIETNA ![]() Ale mam kilka pytań: 1. Czy grając jakąś postacią rozwijam ją, tak, że najlepiej grać ciągle jedną i nie zmieniać ich? 2. Którą postać polecacie do walki bezpośredniej? 3. Te postaci, tzn. każda z nich, jest jakiegoś żywiołu i tego żywiołu karty mam zakładać? 4. Lepsza jest karta miecza czy topora? To chyba wszystkie pytania ![]() [edit2] Nie, jednak nie wszystkie. 5. Jak podwyższa się poziomy kart? Bo ja mam na 1 poziomie, a widziałem u innych je na wyższym. 6. Jaką kartę najlepiej mieć - zbroję, buty czy tarczę?
Ostatnio edytowany przez Thimburd - 01-05-2006 o 21:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
eX Moderator
|
![]() Cytuj:
1. postaci sie nie rozwija, tylko karty 2. lucy 3. tak 4. miecz - szybsze ataki, topor - mocniejsze 5. czytaj temat 6. a chesz otrzymywac jak najmniej obrazen, byc szybszym, czy lepiej sie bronic? geez |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
eX Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() O.o
A ja mogę się cieszyć, że moje buciochy awansowały na 5 lvl fire... ;< |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2006
|
![]() Ma ktos jakas polska guild lub cos w tym rodzaju albo fajny team z ktorym mozna by questy robic etc.?? Mam 17lvl konta
![]() Edit: Wyslalem zgloszenie juz xD btw. tylko 3 osoby masz w gangu ;p
![]() Ostatnio edytowany przez Zylkolak - 07-05-2006 o 21:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
eX Moderator
|
![]() poszukaj gildi Rzeznicy na stronie sp ;-) jak narazie przyjmuje bez rekrutacji
Ostatnio edytowany przez besn - 07-05-2006 o 20:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Icearahor
Profesja: Druid
Świat: Galana
|
![]() po zdjęciach i opisie gra wygląda zachęcająco, trzeba będzie przetestować ją.
btw. niezła grafa jak 2d ;p
![]() |
![]() |
#40 |
eX Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |