|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Ja i Moje życie - czuje się z nim... | |||
Szczęśliwy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
33 | 27.50% |
Coś pomiędzy powyższym, a poniższym |
63 | 52.50% |
Nieszczęśliwy |
20 | 16.67% |
Nie zastanawiałem się |
4 | 3.33% |
Głosujących: 120. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
To jak zareaguje na pozytywny koment w duzej mierze zalezy od tego w ktora czesc mojej psychiki zostal skierowany. Jezeli ktos mi powie, ze mam wspaniala dykcje czy fenomenalnie radze sobie z cekolowaniem sufitow - oleje to, bo w zadnym wypadku te rzeczy nie sa czyms co mnie pociaga. Natomias jezeli partnerka powie, ze jestem dobrym tancerzem, badz dziecko, ze wspaniale opowiadam bajki - to juz polechce plat mozgu odpowiedzialny za wartosc. Negatywny komentarz: Do tego co wyzej dochodzi jeszcze swiadomsc tego kto to mowi: jezeli ktos bliski badz moj przelozony to jest to niemile. Natomias leje na negatywne komenty osob, ktorzy chca mi tylko dopiec - nie musz byc kochany przez wszyskich ![]()
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2004
Lokacja: Sandomierz
![]() |
![]() Czy zdarza Ci sie myśleć o "zamianie z kimś życiem", tzn zazdrościsz czegoś co ktoś inny osiąga?
Tak, bardzo często. Z reguły wychodzę z załozenia że już na starcie mam gorsze życie, że "urodziłem się gorszy od innych". Czy "bazowy" stan z którym się budzisz jest "Nowy fantastyczny dzień, tyle fajnych rzeczy do zrobienia"? Raczej na odwrót. Jak ciężko wyprowadzić Cie z dobrego humoru? Jeśli już w takim jestem, to bardzo łatwo. Jestem bardzo nerwowy i nawet byle błachostka może mnie wkurzyć. Co czujesz kiedy słyszysz komentarz (odnośnie twojej osoby) pozytywny, a co jak jest on negatywny? Na negatywne nie reaguje, uważam że i tak się nie zmienie pod wpływem jakiegoś idioty który wytyka mi moje błędy. A i tak większość negatywnych komentarzy to stek bzdur. A pozytywne? Takiego jeszcze nie słyszałem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Chciałbym Ciebie (was :-P) zapytać czy uważasz, że twoje życie jest szczęśliwe?:
+/- Czy zdarza Ci sie myśleć o "zamianie z kimś życiem", tzn zazdrościsz czegoś co ktoś inny osiąga? Czasem Czy "bazowy" stan z którym się budzisz jest "Nowy fantastyczny dzień, tyle fajnych rzeczy do zrobienia"? Tylko w dni wolne od szkoły, chyba, że po szkole mam coś zaplanowanego ciekawego. Jak ciężko wyprowadzić Cie z dobrego humoru? Zalerzy czym... Co czujesz kiedy słyszysz komentarz (odnośnie twojej osoby) pozytywny, a co jak jest on negatywny? Na pozytywny pozytywneie, trudno było by się nie cieszyć z komplementów, na negatywny to już zalerzy: jeśli w stylu "zjedź mnie na maxa' to olewka, jesli "zjedź mnie inteligentnie/ironicznie" to humor leci w dół
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() Zycie jest do dupy... Zawsze jak juz cos idze po mojej mysli to zaraz sie spierdziela... Chcialbym sie zamienic z kims zyciami...
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Czy zdarza Ci sie myśleć o "zamianie z kimś życiem", tzn zazdrościsz czegoś co ktoś inny osiąga?
Zazdrosc pojawia sie bardzo czesto, ale o zamianie z kims...Niee ![]() Czy "bazowy" stan z którym się budzisz jest "Nowy fantastyczny dzień, tyle fajnych rzeczy do zrobienia"? Zalezy od dnia. Generalnie wstaje z dobrym humorem. Jak ciężko wyprowadzić Cie z dobrego humoru? Tez zalezy od dnia ;P. Ale najczesciej trzeba sie o to dobrze postarac. Staram sie nie denerwowac byle czym. Co czujesz kiedy słyszysz komentarz (odnośnie twojej osoby) pozytywny, a co jak jest on negatywny Pozytywny- jestem szczesliwy Negatywny- jesli jakis racjonalny to raczej sie nie ciesze ![]() Ps. Hu' kers??? I dobrze by bylo gdybys napisal do czego dokladniej sa Ci potrzebne takie wyznania ![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() hehe
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Za bardzo skupiliście się na pytaniach, one były raczej jako nakierowanie na to, co kraży mi po umyśle ;)
@Kaldrick Nie przecze, nie przecze... ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Co mi chodzi po głowie kiedy się budzę?
"jeszcze pięć minut..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
|
![]() jestem szczęśliwy i nieszczęśliwy dlaczego?za dużo by pisać.są ludzie ,którzy wprawiają mnie w szał bardzo szybko na tym forum takich nie ma.krytyka?przyjmuje od wybrańców przyjaciół/ek,kolegów,czasem niektórych nauczycieli i czasem od rodziców.ba czasem nawet krytyką kogoś z internetu...ale to koledzy
![]() pewnie zaraz wpadnie tu ktoś ,wypomni coś uweźmie się na coś dla niego>..!.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Hmm... sam sie sobie dziwie, ale od jakiegoś czasu naprawde jest z grubsza zadowolony ze swojego życia. Zacząłem lepiej dogadywać się z ludźmi, pozbyłem się zbędnego balastu itakietam. Ogólnie powiedziawszy to dla mnie dobry rok
![]()
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Mysle " k.u.r.w.a, az tyle rzeczy do zrobienia, nie mam sily..." Cytuj:
Cytuj:
Negatywny:Olewam, tyle ich w zyciu uslyszalem, tyle jeszcze przedemna, szkoda nerwow ![]() Mam nadzieje, ze cos pomoglem...
Czasem boje sie, gdy ide ulica, ze jakis psychol mnie zabije a ja nie zdaze sie pozegnac... Ostatnio edytowany przez Belvedor - 28-04-2006 o 18:05. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2006
Lokacja: wlkp
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 124
Skille: 21/27
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() 'Szczesliwy'. Chociaz czasami do szczescia brakuje mi czegos. Ale ogolnie to jestem zadowolony; ]
|
![]() |
![]() |