Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Pokaż wyniki sondy: Ja i Moje życie - czuje się z nim...
Szczęśliwy 33 27.50%
Coś pomiędzy powyższym, a poniższym 63 52.50%
Nieszczęśliwy 20 16.67%
Nie zastanawiałem się 4 3.33%
Głosujących: 120. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 27-04-2006, 10:19   #21
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Czy zdarza Ci sie myśleć o "zamianie z kimś życiem", tzn zazdrościsz czegoś co ktoś inny osiąga?
Nigdy nie myslalem o zamianie z kims; raczej jestem zdania, ze to ludzie powinni chciec sie na mnie zamienic. W czepku urodzony jestem - jezeli za cos sie biore zazwyczaj przynosi to bardzo dobre efekty.

Cytuj:
Czy "bazowy" stan z którym się budzisz jest "Nowy fantastyczny dzień, tyle fajnych rzeczy do zrobienia"?
To zalezy od wielu czynnikow. Lecz nawet jezeli obudze sie ze zlym nastawieniem w lazience przy lustrze mam powieszony wiersz, ktory i tak mnie rozsmieszy. A tepa potem nie mozna juz zwolnic

Cytuj:
Jak ciężko wyprowadzić Cie z dobrego humoru?
Tez zalezy kto ma zamiar wyprowadzic mnie z tego dobrego humoru. Przyjaciel nie ma z tym problemow - osoba, ktora mnie nie zna tylko jeszcze bardziej mnie rozsmieszy Swoja droga: ciekawo jak brzmialyby odpowiedzi gdybys zadal pytanie "Jak latwo wyprowadzic Cie z dobrego humoru".

Cytuj:
Co czujesz kiedy słyszysz komentarz (odnośnie twojej osoby) pozytywny, a co jak jest on negatywny?
Pozytywny komentarz:

To jak zareaguje na pozytywny koment w duzej mierze zalezy od tego w ktora czesc mojej psychiki zostal skierowany. Jezeli ktos mi powie, ze mam wspaniala dykcje czy fenomenalnie radze sobie z cekolowaniem sufitow - oleje to, bo w zadnym wypadku te rzeczy nie sa czyms co mnie pociaga. Natomias jezeli partnerka powie, ze jestem dobrym tancerzem, badz dziecko, ze wspaniale opowiadam bajki - to juz polechce plat mozgu odpowiedzialny za wartosc.

Negatywny komentarz:

Do tego co wyzej dochodzi jeszcze swiadomsc tego kto to mowi: jezeli ktos bliski badz moj przelozony to jest to niemile. Natomias leje na negatywne komenty osob, ktorzy chca mi tylko dopiec - nie musz byc kochany przez wszyskich

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-04-2006, 10:50   #22
Sharphis de'Moon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 07 2004
Lokacja: Sandomierz

Sharphis de'Moon ma numer GG 4387334
Domyślny

Czy zdarza Ci sie myśleć o "zamianie z kimś życiem", tzn zazdrościsz czegoś co ktoś inny osiąga?
Tak, bardzo często. Z reguły wychodzę z załozenia że już na starcie mam gorsze życie, że "urodziłem się gorszy od innych".

Czy "bazowy" stan z którym się budzisz jest "Nowy fantastyczny dzień, tyle fajnych rzeczy do zrobienia"?
Raczej na odwrót.

Jeśli już w takim jestem, to bardzo łatwo. Jestem bardzo nerwowy i nawet byle błachostka może mnie wkurzyć.

Co czujesz kiedy słyszysz komentarz (odnośnie twojej osoby) pozytywny, a co jak jest on negatywny?
Na negatywne nie reaguje, uważam że i tak się nie zmienie pod wpływem jakiegoś idioty który wytyka mi moje błędy. A i tak większość negatywnych komentarzy to stek bzdur.
A pozytywne? Takiego jeszcze nie słyszałem.
Sharphis de'Moon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-04-2006, 14:42   #23
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Chciałbym Ciebie (was :-P) zapytać czy uważasz, że twoje życie jest szczęśliwe?:
+/-

Czasem

Tylko w dni wolne od szkoły, chyba, że po szkole mam coś zaplanowanego ciekawego.

Zalerzy czym...

Na pozytywny pozytywneie, trudno było by się nie cieszyć z komplementów, na negatywny to już zalerzy: jeśli w stylu "zjedź mnie na maxa' to olewka, jesli "zjedź mnie inteligentnie/ironicznie" to humor leci w dół

Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-04-2006, 14:59   #24
Lever
Guest

Domyślny

Zycie jest do dupy... Zawsze jak juz cos idze po mojej mysli to zaraz sie spierdziela... Chcialbym sie zamienic z kims zyciami...
  Odpowiedz z Cytatem
stary 27-04-2006, 20:39   #25
spider-bialystok
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok

Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Domyślny

Zazdrosc pojawia sie bardzo czesto, ale o zamianie z kims...Niee
Zalezy od dnia. Generalnie wstaje z dobrym humorem.
Tez zalezy od dnia ;P. Ale najczesciej trzeba sie o to dobrze postarac. Staram sie nie denerwowac byle czym.
Co czujesz kiedy słyszysz komentarz (odnośnie twojej osoby) pozytywny, a co jak jest on negatywny
Pozytywny- jestem szczesliwy
Negatywny- jesli jakis racjonalny to raczej sie nie ciesze .

Ps. Hu' kers??? I dobrze by bylo gdybys napisal do czego dokladniej sa Ci potrzebne takie wyznania .
stary 27-04-2006, 21:27   #26
ciemne dropsy
Użytkownik Forum

ciemne dropsy's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
Domyślny

hehe Ja tam sie ciesze z mojego zycia nie mam czegos co chcialbym miec (w sumie duzo jest takich rzeczy ale malo waznych... raczej ) no to mysle ze tak musialo byc, bo tak mnie ktos tam z gory ustawil. Ogolnei zycie jest fajowe, ale swiat jest do dupy
stary 27-04-2006, 21:41   #27
Dan the Automator
Dobo Srobo

Data dołączenia: 23 07 2003

Domyślny

Za bardzo skupiliście się na pytaniach, one były raczej jako nakierowanie na to, co kraży mi po umyśle ;)

@Kaldrick
Nie przecze, nie przecze... ;-)
Dan the Automator jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-04-2006, 22:11   #28
Descartes
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 06 2004

Domyślny

Co mi chodzi po głowie kiedy się budzę?
"jeszcze pięć minut..."
Descartes jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-04-2006, 23:33   #29
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

jestem szczęśliwy i nieszczęśliwy dlaczego?za dużo by pisać.są ludzie ,którzy wprawiają mnie w szał bardzo szybko na tym forum takich nie ma.krytyka?przyjmuje od wybrańców przyjaciół/ek,kolegów,czasem niektórych nauczycieli i czasem od rodziców.ba czasem nawet krytyką kogoś z internetu...ale to koledzyreszta w większości spływa po mnie jak po kaczce.
pewnie zaraz wpadnie tu ktoś ,wypomni coś uweźmie się na coś dla niego>..!..
PiXik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-04-2006, 23:44   #30
Aval'yah
Użytkownik Forum

Aval'yah's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn

Aval'yah ma numer GG 8876263 Aval'yah ma login Tlenu aval-yah@tlen.pl
Domyślny

Hmm... sam sie sobie dziwie, ale od jakiegoś czasu naprawde jest z grubsza zadowolony ze swojego życia. Zacząłem lepiej dogadywać się z ludźmi, pozbyłem się zbędnego balastu itakietam. Ogólnie powiedziawszy to dla mnie dobry rok
gestating with all the other rats
nurse said that my skin will need a graft.
i am of pockmarked shapes
The vermin you need to loathe.
Aval'yah jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-04-2006, 18:04   #31
Belvedor
Użytkownik Forum

Belvedor's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||

Belvedor ma numer GG 5329653
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dobo
Nie.

Cytuj:
Nie.
Mysle " k.u.r.w.a, az tyle rzeczy do zrobienia, nie mam sily..."

Cytuj:
Dosc latwo.

Cytuj:
Pozytywny: Szybko zmieniam kierunek rozmowy na cos innego, bom zaklopotany ( na szczescie rzadko slysze cos pozytywnego )

Negatywny:Olewam, tyle ich w zyciu uslyszalem, tyle jeszcze przedemna, szkoda nerwow

Mam nadzieje, ze cos pomoglem...

Ostatnio edytowany przez Belvedor - 28-04-2006 o 18:05.
Belvedor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-04-2006, 20:02   #32
Tehshiat
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 03 2006
Lokacja: wlkp

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 124
Skille: 21/27
Poziom mag.: 69
Tehshiat ma numer GG 4357520
Domyślny

'Szczesliwy'. Chociaz czasami do szczescia brakuje mi czegos. Ale ogolnie to jestem zadowolony; ]
Tehshiat jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania