|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Kris Bloodaxe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Silence Army
Świat: Secura
Poziom: 58
Skille: 79/76
|
![]() hehe ...
A u mnie przez tydzień nie moglismy znależć Palla ale w końcu jeden dał sie namówić za 500 gp od każdego ![]() Każdy spodziewał się że quest nie będzie trwał dłużej niż 10 minut ... Wszyscy sie spieszyli i już myśleli o tych 10 k ![]() A wspaniały pall zakręcił za wcześnie i trafiliśmy na 2 zerki ![]() Drut i Sorc padli w kilka sekund , pall zwiał do najbliższej dziury a ja sam stawiłem im czoła ![]() Gdy je sklepałem jakimś cudem , zebrałem eq kumpli i ruszyłem w strone palla ... Ten zrozpaczony rzucił sie na resp fire devili i padł na nich ![]() A ja otworzyłem mapkę i zaczołem szukać wyjścia ... po sklepaniu kilku zerków i fd jakimś cudem udało mi sie uciec ![]() Quest powtórzyliśmy po około 3 tygodniach, tym razem ja prowadziłem ![]() 10 minut i wszyscy zadowoleni ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() @Kris Bloodaxe
Taak ten quest był wspaniały ![]() ![]() ![]() Jeeeny, zarejestrowałem się tylko po to żeby to precyzyjniej opisać. Dałem se na luz z Tibią ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rihanu
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 29
![]() |
![]() HeHeHe to jeszcze nic xD
Jak bylem 1 raz na dezercie z pol roku temu to trafilem na super ekipe PODKRESLAM SUPER palek i knight byli kolegami z rl a druid to byl jakis czub z adhd dobra mniejsza o to ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Śląsk/Pyskowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Brozyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 174
Skille: 105/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
o lol to już niektórzy szybciej chyba by zrobili postmana ![]() u mnie bylo że kumple ze mną szli z reala (nie ma u nas tesco xD) i szybko poszło ![]()
http://s10.photobucket.com/albums/a149/Dark_BrozYn/ 21:24 Zarazestor Masumil [9]: nic jurz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Brożyn, co ty robisz na forum? : >
@Moja przygoda z desert questem Ostatnio zwiedzając pustynię oraz jej podziemia natrafiłem na grupkę 20lvli, którzy wybierali się na deserta: Ja: Elo Jeden z nich: Siema, pomozesz nam zrobic quest, bo knight musial logac Ja: Ok =) Kładziemy itemy ( ja miałem sworda w plecaku, wyleciał mi z rota ), teleportujemy sie do pokoju z nagrodami, przypomnialem sobie, jak mnie tu kiedys pekneli, jak zaczalem grac w Tibie, wiec zdenerwowałem sie i zabilem paladyna, który padl po 3 ciosach, reszta ekipy pospiesznie dała logout, gdy zauważyła, co się wyprawia.
![]() |
#26 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
heh ty to masz szczescie ![]() Ja kiedys trafilem na ekipe z mexico, jak wziolem nagrody nalge 3 skulle namnie ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Lol, normalnie mi szczeka opada!ja swoim palem sprawzałem dwadzieścia razy czy mam kusze xD mogłeś to napisać do Hunted - gazetka tibijska -> propozycje artykułów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2006
|
![]() Cytuj:
Jakbys nie mogl pojsc na rota i se wziasc noobku? -.- (zajeloby ci to mniej czasu niz czekanie az ktos ci da) Ostatnio edytowany przez Orshabaall - 25-06-2006 o 17:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
|
![]() @Orshaball
Nie komentuj jeśli nie przeczytałeś. Sword wcale nie leci tak szybko z rotów ![]() "Nie mów drugiemu co tobie nie miłe" - to najczęściej nooby wyzywają od noobów ale nie żebym się czepiał. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
|
![]() Szybciej wyleci sword z rota niz znajdzie sie pomocny gracz ktory tego sworda da, a przy okazji jak z rota wyleci to nie zrobimy z siebie idioty tak jak przyczac "sword plax" tym bardziej ze sword nie kosztuje nawet 100 gp u npc.
PS. Przeczytalem caly ten temat, ale tylko to jedno zdanie rzucilo mi sie w oczy, bo nienawidze plaxowania. Ostatnio edytowany przez Orshabaall - 25-06-2006 o 20:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 10 2005
|
![]() Wykonywałem, pomagałem przy wykonywaniu tego questa kilkanaście razy... i jak ja organizowałem to zawsze był problem z itemami ;p. Niby prosty quest, a tyle problemów z nim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
|
![]() Mi sie juz w ogole odechcialo robic deserta. Nowym charem mam 54 lvl i nie zrobilem. Nudny jest ten quest do za***ania a na dodatek godzine czasu szuka sie ekipe i jeszcze w ostatnim pokoju najczesciej ktos daje loga na ironie.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Lokacja: Piła
Imię: Tayyson
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 24
Skille: 62/60
Poziom mag.: 4
|
![]() @up: 10k...10k cię nie kusi?....to kilka bp uh....10k...mmmm
![]() @upup:Racja.Jeden no z najprostszych qestów,a tyle problemów..ja mialem tak samo jak autor mojim knightem kłopoty ze swordem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Underground
Stan: Niegrający
Imię: Sven Samurai
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Sprawdź se.
|
![]() Moja przygoda z dezertem zaczeła się niewinnie... Ekipa zebrana, wszyscy przy wejściu, jakaś rozprawka od pallka zeby sie nie oddalać bo niebezpiecznie i wogule... No to schodzimy ekipa wygladą na profesjonalna więc jestem spokojny...
<Btw>Knight był z Brazylii- trudny kontakt z kolesiem... W pewnym momencie palladyn krzyczy: "Ludzie nie mam kuszy, zawracam".. No to druid (pacc, niezły cwaniak) do mnie na priv: "Nic tylko zabijamy knighta".. A mianowicie chciał go zrzucić do czeluści w których nie zabardzo wiedzieliśmy co jest (; Knight zrzucony, ciała nie ma... No to ja wracam do drzwi na dezerta,może teleportne się do biblioteki i będzie po sprawie (; Ide, ide, ide, no i pierwszy raz w życiu zobaczyłem plugawego berserker'a... Uff... udało mi się uciec, teraz tylko teleport i jestem wolny!! Ps. Następnego dnia udało mi sie zrobić questa z inną ekipą... EuG Ostatnio edytowany przez Eugeniusz Siekiera - 26-06-2006 o 11:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() No więc ja miałem 2 przygpody związane z desert questem
![]() Jako że jestem palkiem wykonałem d questa ponad 20 razy (to dobry sposób na zarobek) ![]() I To był już chyba mój ponad 10 raz. Nudziło mi się podczas drogi a była jedna dziura która mnie niezwykle intrygowała ![]() ![]() ![]() II To był ostatnio, jakiś tydzień temu. Na początku mojej kariery desert questowicza brałem za uczestnictwo 2k od ekipy. Potem podniosłem stawke do 1k od każdego. Nie zdarzyło mi się by ktoś migał się pod koniec od zapłaty ... do ostatniego razu. Quest wykonany, a gostek daje loga. Tamci dwaj dali mi po rohu (obecnie biorę po pierścionku ![]() ![]() 1. Powiedzieć przed wylogowaniem, że wyśle mi roha później (przecież nie zabiłbym go przed wzięciem itemów). 2. Powiedzieć mi podczas gry dlaczego to zrobił (miał mój nick skoro wysłał mi parcela). Jednak jako że nie jestem bez serca oraz to, że nie zachowywał się jak 10letni szczyl (nie przeklinał, nie wyzywał, nie robił błędów ortograficznych) to wysłałem mu spowrotem roha i guardian shielda ![]() Pozdrawiam grzygacz |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 52
Poziom mag.: 49
|
![]() Ja podobną historię miałem na Bright Swordzie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2006
Lokacja: jaroslaw
Stan: Na emeryturze
Imię: secret
Świat: Arcania
![]() |
![]() ja nie mialam ciekawej przygody z desert questem... ekipa sama mnie znalazla. ja drut 21 lvl, jeden kolo z mojego city, drugi znajomy i trzeci 33 pal. wlasnie jego sie balam xDD bo w latwy sposob mog zarobic 30 k. jestesmy juz w tunelu, wykonalismy questa patrzymy i leci pare h lvl. mysle "juz po mnie" a oni na tego 33 pala xD reszta uciekla heh
|
![]() |
![]() |