|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Na forum.tibia.com padła niedawno propozycja, żeby zatrudnić "profesjonalnych" GM-ów, czyli takich, którzy nie grają w Tibię i płaci im się za wykonywanie obowiązków Gamemastera (podobno w większości poważnych gier MMORPG tak jest). Pomysł wydaje się trafiony - Cipy uruchamiają co parę miesięcy nowe światy, więc chyba stać ich na stworzenie kilku dodatkowych etatów. Tacy GM-owie mieliby wyznaczone godziny pracy, więc nie byłoby problemów ze znalezieniem GM-a, gdyby był potrzebny. Poza tym nie byłoby już wymówek, że GM-y też gracze i nie mogą się zajmować cały czas łapaniem oszustów etc. - profesjonalni Gamemasterzy byliby rozliczani za ich pracę.
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Przez dwa razy kture mialem postacie w tibi Gamemasterzy najpierw mnie banowali a potem usuwali konto.Dość powiedziec ze sami mnie podpuscili, abym zrobilcos zakazanego przez tibia rules. Dlatego uwarzam ze
gamemasterzy(chociaż połowa z nich to zlodzieje).Mam też 3 character i gdybym nie ignorowal wszystkich prywatnych rozmów już pewnie dawno misialbym kiblować na rook'u.DLATEGO UWAŻAM ZE Cip Soft POWINNO DOKONAĆ SUROWEJ SELEKCII GAMEMASTERÓW. ![]() Ps.a maygyverniech sie odczepi bo mi dużo nie zrobi bede to pisal chodzby codziennie ![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2006
|
![]() dlaczego np nie ja moge byc GM ?
![]() ja bym sprawowal wladze na serveze ze niema przebacz ![]() noob odrazu ban my profesion: kight ![]() lvl: nowy juz 32 ![]() lvl m : 4 ![]() skille wzrosy : 61 sworda ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Icearahor
Profesja: Druid
Świat: Galana
|
![]() Pierwszy raz widze tak niskiego lvla jako GMa, no chyba ze ma wiekszego. 35 lvl GMem. GZ dla pana i zycze rozdania wielu banów, to znaczy dobrej przygody jako GM. A Polska ma tylko jednego GMa.
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() Im wiecej gmów tym lepiej . Raul chcialem Ci to zawsze napisac
![]() Sí, sí, sí, nos vamos a París! Madrid se quema, se quema Madrid ! Tenim un nom el sap tothom , Barca Barca Baaaaaaaarca ! Madrid Cabron Saluda el Campeon ! Pozdrawiam waszego "opiekuna" generała Franco ;] |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Gostynin (\m/)
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up:
Do nikogo, jak nie potrafisz upilnowac itemow/konta, to po prostu to nie gra dla Ciebie. Wal sie. ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Ciekawe czybedzie za kazdym latal i ma mc ban jusz sie bojem bo gram na antica a slyszalem ze to jego glowny serv wiec jest sie czego bac bo sam uzywam mc i tibi;/
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 04 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Chciałym być GM spox by było ale fajnie żę wybierają GM-ów
Oby się sprawował =] alenie tylko on ;p inni też ;] ;] hehe ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję żę GM-i są spox a ja nie znam żadnego GM ![]() ![]() Ale i tak lubie w to grać ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() jest 70 servów a tylko 31 GM powinło być przynajmniej ok. 100 gm żeby jeden lub dwóch przypadało na każdy serv
#33 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Żory => Osiny ;D
Imię: Tukan pogromca sebka
Gildia: Theos
Świat: Samera
Poziom: 74
Skille: 86/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
||
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
|
![]() jak dla mnie to gm nic nie robia dla dobra graczy >.< nawet nie wiem po co jest cos takiego jak report jak to nic nie daje wiele razy reportowalem a jeszcze nigdy to nie pomoglo, w swiatach non-pvp tj. astera na ktorej gram ludzie czuja sie bezkarni i wg mnie jest to wina gm
|
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: Potęgowo
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tass Paladine
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Big Team
Świat: Guardia
|
![]() @luk_12345
Synku, ty chyba nie rozumiesz aluzji? Musisz miec ANGIELSKI(!) wykuty na pamieć, słowo w słowo, gramatyka też a czasy przeszłe, przyszłe itd... to chyba dla Ciebie kosmos... GM MUSI być przynajmniej tutorem a w Twoim statusie konta jest napisane : ACCOUNT STATUS : FREE ACCOUNT. Więc albo sobie robisz jaja z nas albo nas prowokujesz albo jesteś wybitnie inteligętny. |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2006
|
![]() Kolejny frajer co nic niebendzie robic L
E S R |
![]() |
![]() |
#37 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() @do wszystkich co "podkreslaja" lvl nowego gma
omg ale nooby, no comment -.- wy wiecie chociaz kto to jest gm? bo z waszych wypowiedzi wynika ze nie za bardzo. Przestancie pisac glupoty bo az oczy szczypia. Co ma piernik do wiatraka?! Bo nie pojdzie na demonyjako gm bo ma za maly lvl i gma demon zabije tak? Bo sie nie zna na tibii tak? Aha, inni sie znaja lepiej. No tak racja. Bo przeciez jak ktos siedzi 10 godzin dziennie i klepie dwarfy to sie zna lepiej na tibii no tak zapomnialem -.- |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Rybnik
Świat: Nerana
Poziom: 8
Skille: low/low
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Ktoś coś tam pisał o tym że GM ma mały lvl .I co z tego ? On musi znać tylko perfekt regulamin i podstawy Tibii (no w czym problem poznac cały interfejs gry na 30+ lvlu ?) i umieć banować ![]() |
|
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Rybnik
Świat: Nerana
Poziom: 8
Skille: low/low
![]() |
![]() Ja już go lubie.. wczoraj 2 razy pojawił się na Guardi. Rozdał za każdym razem około 10 banów
![]() ![]() ![]()