![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Hmmm no skoro juz poruszacie tą tematyke to moze ktos ma lub zna jakis program(moze byc demo) do WoW TCG Online bo mam decka umiem grac jednak malo w to osób gra a system fajny.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2007
|
![]() Poruszylem ta tematyke tylko dlatego, ze nigdzie nic ne ma w necie a wyskoczylo mi w googlach to forum wiec sie specjalnie zarejestrowalem i pytam bo naprawde nic ne moge znalezc ;/
Taa btw . . . KTOS ZYJE NA TYM FORUM !????????????????!!!!!! Ostatnio edytowany przez sqniol - 06-06-2007 o 17:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() nie wiem czy o to wam chodziło ale cóż
www.venatios.pl karciana fantasy łatwa i przyjemna polecam =) jak chcecie mnie wspomóc (a pewnie nie chcecie) to możecie wpisać mój nick jako polecony przez: Ancloner ![]() PS: DARMOWA!!
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2007
|
![]() Zarejestrowalem i polecilem cie
Ostatnio edytowany przez sqniol - 06-06-2007 o 18:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Titania
|
![]() Według mnie najlepsza kracianka to TTA. Są tam takie same karty jak w FF8 i są też takie same zasady jak w FF8.Są tam ze wszystkich finali i jeszcze trochę z innych gier.Polecam
![]() strona www.ttadvance.ca
![]() |
#27 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() http://cellmons.tenbit.pl/
Dobra, polska gra karciana fantasy ![]() Przed walką ustawiasz elementy obrony i ataku. Jeśli element ataku w konkretnej turze jest ustawiony przeciwnie, niż element obrony przeciwnika - dostaje on obrażenia.... jeśli jednak nie, przeciwnik blokuje uderzenie.Różne postacie mają różne staty, umiejętności itp Napisałem to trochę chaotycznie, ale niełatwo przedstawić podstawowe zasady gry w 3 zdaniach, po prostu sami przetestujcie ![]() |
![]() |
![]() |