|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Stan: Początkujący
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() Aby sie wyleczyc z nalogu tibii wystarczy...
...DAĆ SIĘ SHACKOWAĆ!! Tak ludzie! Uwierzcie mi! Mnie hackneli i poczulem jakas taka ulge i niechec do tej gry : ) Wiadomo, ze hacker bedzie mial zysk na tobie. Ale uwolnisz sie spod tyranii nalogu. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Kwadrat ale przeciez można odzyskać konto po shakowaniu, poprosić kogoś o przedmioty i gramy dalej ;/
A książka może odciągnać cie od tibii na jakiś czas ( wiadomo ksiązki sie kiedyś kończą ;\ ) Ja przeczytalem "StarCraft"a i odciagnelo mnie to na 2 tygodnie od tibii ![]() Za blędy ordokraficzne badzo pszeprażam ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wielkie brawa dla śmiałka, który odwazył się wyjść z pracy przed swoim szefem? TAK!!!! BRAWOOOO Cytuj:
-> regulamin Ostatnio edytowany przez pawepek - 01-05-2006 o 10:14. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Inferno
Stan: Rookstayer
Imię: Alric Avatara
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
Poziom: 21
Skille: 22\25
|
![]() jak się leczyć z nałogu... najlepiej wykasuj tibie albo jak nie chcesz aż tak drastycznie to zacznij se zmniejszać dzienną dawke tibi z każdym dniem o 5-10 minut mniej aż w końcu będziesz grał poniżej godziny, a potem zacznij grać w inną gre, np quake albo jakiś inny rpg tylko tak żebyś mógł tą nową gre przejść
a najlepszy sposób: znajdz se dziewczyne to nie będziesz miał czasu na tibie, no nie zawsze działa, bo niektórzy potrafią zostawić laski dla tibi... ale dla takich to nie ma ratunku poza dożywotnim odcięciem od kompa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Stan: Na Emeryturze
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() afffffff co ma wspolnego czytanie z tibia ? czytasz jak trenisz / robisz runki. jak ktos lubi to czyta jak nie to czyta kiedy musi lub nie czyta wcale easy. moze jestem uzalezniony (nie przecze) ale watpie zeby moi rodzicie woleli zebym palil czy pil nalogowo. zeby sie wyleczyc z nalogu to trzeba chciec oraz potrzeba silnej woli jak do skonczenia z kazdym nalogiem. jezeli nie bedzie sie mialo tych 2 rzeczy to nawet po przeczytaniu calej biblioteki chetnie wrocicie do tibii. jak na poradnik to raczej za krotkie i nic nei wnoszace 1/10 za dobre checi (jezeli takowe byly)
ps sa gorsze patologie ;]
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Najlepszym lekarstwem na uzależnienie jest terapia wstrząsowa; dzieciak z połamanymi rękoma, już w tibie nie pogra (jakiś czas), a jakby się postarać to i książką da się to załatwić
![]() Książka (duża) może wyleczyć z tibii...
![]() |
#28 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ossirax
Profesja: Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 27
Skille: 20/21
Poziom mag.: 27
|
![]() Cytuj:
Fakt palce połamać już se nie pogra ![]() Do terapi polecam Atlas Świata (któryś miał 300 stron ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2006
|
![]() Po prostu trzeba się kontrolować ,
a jak pozbyć się nałogu? Chodzić do kina, spotykać się z przyjaciółmi, uprawiać jakiś sport :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Heh, lepiej czytajcie książki, one bardziej was uzależnią niż tibia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ossirax
Profesja: Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 27
Skille: 20/21
Poziom mag.: 27
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2004
|
![]() @Ossirax
Fajnie ciebie pojechali ![]() ![]() ![]() @Kajulec Od kiedy ten kto nie czyta książek jest idiotą ? Ja nie lubie czytać książek jak przeczytam 1 rozdział to tak mnie głowa napieprza że nie wiem :/ @Ci którzy mówią żeby grać w inne gry A inne gry nie uzależniają ? Nie graj w tibie idź graj w quake -każda gra uzależnia nie tylko tibia nie ważne czy to jest quake ,starcraft lineage czy wow -gry tak samo uzależniają .I ja tam myśle że lepiej iść na piwo z kolegami niż całe dnie siedziec przy kompie . |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. zgadzam sie z toba inne gry rowniez uzalezniaja ale jednak tak jak ktos powiedzial w np. quake'u mozna wczytac gre i jedziesz dalej bez wiekszych strat a jak tu padniesz i stracisz np. aol to mozna sie zdenerwowac 3. chyba ze ktos ma 12-15 lat to se nie pojdzie z kolegami na piwo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2006
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Prosta sprawa- trzeba zrozumieć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() prawda!
![]() ![]() jak ja czytałem Harrego to nic nie było w stanie mnie odciągnąć NAWET TIBIA! ~każdemu polecam ![]() a co do tych kłótni to zgadzam się że nie którzy starsi czy tam bardziej znani użytkownicy forum zaczynają post od bluzg nic nie wnosząc do tematu oprócz kłótni
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() hehe walczycie z nałogiem tibi? skonczcie z nim i zacznijcie nalóg L2 !
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Gostyń/Wlkp.
![]() |
![]() re:up
oj piją, piją, nie raz widziałem ![]() Mozna też odciąć neta ( ale to nie najlepszy pomysł bo net sie przydaje) i wysadzic w powietrze wszystkie kawiarenki internetowe w promieniu 20km. Co do bluzgania ludzi na forum, to najpierw się zastanówcie zanim kogoś zaczniecie obrażać. Fakt troche błędow narobił-ale ja pewnie też i co z tego z ortografii zawsze miałem 3 ![]() A pomysły które podałes są ok, ale jak na poradnik to troszke mało się rozpisałeś. Pozdro4All.
Ostatnio edytowany przez Adrian! - 08-10-2006 o 19:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Stan: Na Emeryturze
Imię: Schakowany
Gildia: Schakowany
Świat: Schakowany
|
![]() Ja już przeczytałem wszyskie części Harrego Pottera i tylko aby czekam na następne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
|
![]() A skad mamy wiedziec czy Ty nie jestes idiota? ^^ tym bardziej ze to co napisales troche wyzej calkiem pasuje ; P