|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2006
Lokacja: ;>
Profesja: Sorcerer
|
![]() Cytuj:
lol??? nie mogl na minute uhnac sie 60 razy skoro ex~ na uhy to 2 sek...
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Płock Poland :)
|
![]() hmmmmm gdzies czytalem jakis artykul, nie wiem czy to bylo tibianews.net czy na forum tibia.com, czy gdziekolwiek indziej. Nawet staralem sie go znalezc na potrzeby tego topica, jednak bezskutecznie. Artykul podsumowwwywal badania kogos tam(niestety nie wiem kogo ;P) na temat exausted czarów. Z tego co pamietam to koles nawet scigal sie z jakims kumplem kto szybciej bp uhow "spali", pamietam ze bylo to chyba cos kolo 20,xxx sekund. Wartosc xxxx pochodzila z tego faktu ze nie da sie dobrze trafic w wartosc exausted runy. Wnioskiem z doswiadczenia byl fakt ze exausted na uhy wynosi prawdopodobnie 1s.
Badania nad czarami spontanicznymi, pokazywaly dziwne wartosci i autorzy odpuscili sobie badania nad nimi, chyba faktem bylo to ze po prostu wynosza mniej. Niestety to wszystko co napisalem powyzej opiera sie na mojej mglistej pamieci. ( artykul pochodzil w dodatku z czasów nie tego klienta co teraz, wiec tez budzi to dodatkowe watpliwosci) No wiec co zrobilem ? Po prostu przed chwila wlogowalem sie na postac. Pierwsze co zrobilem uzylem ihów. Dziwne to bylo ale ihalem sie szybciej niz 1 sekunda, a nawet 0,5 s. ! Wrecz nie bylo exausted, po prostu chodzilo o czas klikniecia na rune z bp i potwierdzenia uzycia runy na postac. Watpliwosc postanowilem rozwiac uzywajac uhow. Rzucilem na ziemie 5 uhow i sie lecze. Co sie okazalo tez nie ma exausted ! Pomyslalem chwile(WoW nie ?!?). W czasie spalania run mialem pelne zycie, prawdopodobnie dlatego nie bylo exausted. No wiec z moich doswiadczen nie wynika nic na potrzeby Topicu.(chociaz mógłbym teraz stwierdzic, ze exausted na uh wynosi prawie 0, bo w pewnym sensie tak jest, oczywiscie spelniajac wyzej napisany przeze mnie warunek) @Przedmowcy: Zadziwia mnie z jaka pewnoscia mowicie ze exausted wynosi 1 s. czy 2 s czy ile tam kolwiek sobie zyczycie. Powiniscie sie czyms podeprzec, to nie jest sonda,tu chodzi o stwierdzenie faktu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: Templars of Shadows
Świat: Galana
Poziom: 40
Skille: 70/45
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Płock Poland :)
|
![]() Cytuj:
Moze i jestem zbyt krytyczny, moze i czesc moich postow moznaby wywalic z tego forum. Jednak w moim odczuciu staram sie czytac to co pisze, wiec na litosc boska wlaczcie sobie w glowkach jakis filtr spamu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Nowy sącz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kosmita of Elysia
Profesja: Knight
Świat: Elysia
Poziom: 32
Skille: 65/66
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Pierwsze slysze, ja myslalem ze tylko na czary jest ex~ a nie na UHy. :|
Pozdrawiam.
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Wawa
Imię: Necro the bimbrownik
Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 37+
Poziom mag.: 46