Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Magia

Notki

Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 08-05-2006, 19:42   #21
Fax
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 05 2006
Lokacja: ;>

Profesja: Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez orgizz
włączcie sobie film z annihilatora i liczcie ile razy char uhnie sie na minute, wyjdzie 60 razy :-) (jeżeli macro dobrze działało)

lol??? nie mogl na minute uhnac sie 60 razy skoro ex~ na uhy to 2 sek...
Rotfl ;S
Fax jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-05-2006, 23:10   #22
<JULO>
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Płock Poland :)

Domyślny o tym ze exausted na uh wynosi 0, he-he-he

hmmmmm gdzies czytalem jakis artykul, nie wiem czy to bylo tibianews.net czy na forum tibia.com, czy gdziekolwiek indziej. Nawet staralem sie go znalezc na potrzeby tego topica, jednak bezskutecznie. Artykul podsumowwwywal badania kogos tam(niestety nie wiem kogo ;P) na temat exausted czarów. Z tego co pamietam to koles nawet scigal sie z jakims kumplem kto szybciej bp uhow "spali", pamietam ze bylo to chyba cos kolo 20,xxx sekund. Wartosc xxxx pochodzila z tego faktu ze nie da sie dobrze trafic w wartosc exausted runy. Wnioskiem z doswiadczenia byl fakt ze exausted na uhy wynosi prawdopodobnie 1s.

Badania nad czarami spontanicznymi, pokazywaly dziwne wartosci i autorzy odpuscili sobie badania nad nimi, chyba faktem bylo to ze po prostu wynosza mniej.

Niestety to wszystko co napisalem powyzej opiera sie na mojej mglistej pamieci. ( artykul pochodzil w dodatku z czasów nie tego klienta co teraz, wiec tez budzi to dodatkowe watpliwosci)

No wiec co zrobilem ? Po prostu przed chwila wlogowalem sie na postac.
Pierwsze co zrobilem uzylem ihów. Dziwne to bylo ale ihalem sie szybciej niz 1 sekunda, a nawet 0,5 s. ! Wrecz nie bylo exausted, po prostu chodzilo o czas klikniecia na rune z bp i potwierdzenia uzycia runy na postac.
Watpliwosc postanowilem rozwiac uzywajac uhow. Rzucilem na ziemie 5 uhow i sie lecze. Co sie okazalo tez nie ma exausted !
Pomyslalem chwile(WoW nie ?!?). W czasie spalania run mialem pelne zycie, prawdopodobnie dlatego nie bylo exausted.
No wiec z moich doswiadczen nie wynika nic na potrzeby Topicu.(chociaz mógłbym teraz stwierdzic, ze exausted na uh wynosi prawie 0, bo w pewnym sensie tak jest, oczywiscie spelniajac wyzej napisany przeze mnie warunek)

@Przedmowcy: Zadziwia mnie z jaka pewnoscia mowicie ze exausted wynosi 1 s. czy 2 s czy ile tam kolwiek sobie zyczycie. Powiniscie sie czyms podeprzec, to nie jest sonda,tu chodzi o stwierdzenie faktu.
<JULO> jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-05-2006, 08:47   #23
Zuper Hero
Użytkownik Forum

Zuper Hero's Avatar

Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Gdynia

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Galana
Poziom: 40
Skille: 70/45
Poziom mag.: 15
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Costu
LOL. To zależy głównie od tego jaką masz profesje i ile masz HP... Jakie hity ci walnie MONSTER wogóle co to za pytanie
niewie i mówi -.-
stary 09-05-2006, 09:42   #24
<JULO>
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Płock Poland :)

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zuper Hero
niewie i mówi -.-
ok masz racje, ale po co pisac cos co bylo juz napisane ?? i np. w moich oczach wyglada jak spam ? Przeciez to nie jest czat. I dlaczego polowa postów na tym forum nadaje sie do smietnika ? afffffffffff -.^
Moze i jestem zbyt krytyczny, moze i czesc moich postow moznaby wywalic z tego forum. Jednak w moim odczuciu staram sie czytac to co pisze, wiec na litosc boska wlaczcie sobie w glowkach jakis filtr spamu.
<JULO> jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-05-2006, 10:57   #25
Arkadio
Użytkownik forum

Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Nowy sącz

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Elysia
Poziom: 32
Skille: 65/66
Poziom mag.: 4
Arkadio ma numer GG 1275309
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez <JULO>
ok masz racje, ale po co pisac cos co bylo juz napisane ?? i np. w moich oczach wyglada jak spam ? Przeciez to nie jest czat. I dlaczego polowa postów na tym forum nadaje sie do smietnika ? afffffffffff -.^
Moze i jestem zbyt krytyczny, moze i czesc moich postow moznaby wywalic z tego forum. Jednak w moim odczuciu staram sie czytac to co pisze, wiec na litosc boska wlaczcie sobie w glowkach jakis filtr spamu.
no to fajnie smapuje a sam mowi żebyśmy nie spamowali wracając do temtu musle ze exhausted wynosi jakies 0,5sek w przypadku ihow ale na uhach nie próbwalem
Arkadio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-05-2006, 15:48   #26
Dj Nekro
Użytkownik Forum

Dj Nekro's Avatar

Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków

Stan: Niegrający
Dj Nekro ma numer GG 3023961
Domyślny

Pierwsze slysze, ja myslalem ze tylko na czary jest ex~ a nie na UHy. :|
Pozdrawiam.

do you think it was you who decided to come here ?
do you think it is you who makes the choises in your life ?
do you really think it matters what you think ?
it was destiny's path which brought you here...
without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls...
tonight you will learn about the ways of destiny's path...
after this your life will never be the same...

WWW.OVERBIZZ.INFO
Dj Nekro jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-05-2006, 17:41   #27
Toowreck
Użytkownik Forum

Toowreck's Avatar

Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Wawa

Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 37+
Poziom mag.: 46
Domyślny

@JULO:

(to off topic ale co tam) Wiecej takich ludzi jak ty Czasem sie trafi ktos normalny o zdrowym podejsciu...
Pozdro

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania