|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki Rodzaj Różdżki Wolisz? | |||
Ogień |
![]() ![]() ![]() ![]() |
17 | 33.33% |
Energia |
34 | 66.67% |
Trucizna |
0 | 0% |
Głosujących: 51. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#22 | ||||
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() @topic: A co do sondy to chyba nie powinno byc trucizny, bo kto najbardziej lubi rozdzke z trucizny, przyznac sie? |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 01 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
Natomiast z wanda co hit to minimum 30 HP knight w plecy i high shielding oraz dobre eq nie pomoze. Inna sprawa to zasobność many, MF ciężkawe ale HRingi sporo pomagają. Lekkie, a "pożywne". Natomiast patrząc z drugiej - knighta - strony to .... na 45 lvl, nosząc ze sobą 8 bp UHow może on sobie przywrócić ... co najmniej 40 000 HP co wystarczy na okolo 1300 hitow z wanda, ktore to zżerają bez mala 17 000 MP (co przy MF uzyskamy z 15 bp, a kazdy wazy 52 oz = 780 oz. ... czyli malo realne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Poisonerr - 11-05-2006 o 10:00. |
||
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Cytuj:
Co do tematu to nadal twierdze ze wandy i rody sa przydatne jedynie do expienia. Jak bedziemy gonili normalnego (czyt. takiego ktory ma kilka plecakow uh) 30+ knighta i bili go tylko wandem to on osiem razy zdarzy dobiec do dp nim mu kuku zrobimy.
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: PL?
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Waleczny Damrokyy
Profesja: Elite Knight
Gildia: Neomycinum
Świat: Candia
Poziom: 280
Skille: 106/97
Poziom mag.: 10
|
![]() Tak jak wielu z was stwierdziło, taki wand czy rod, nie stanowi sam w sobie jakiejś potężnej broni. Ale gdy dołączymy do tego runki i summony, to posiadacz np. roda jest wtedy prawie bogiem[ napisałem prawie, żeby się nikt nie czepiał ale także dlatego, że mi osobiście zawsze brakuje runek
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Lokacja: Rzeszów--OwNz!-- Ilość postów: ok. 100
Stan: Na Emeryturze
Imię: Klopsik Pall
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
|
![]() Wg. mnie różdżka ssie za dużo many... nie lepiej przeznaczyć tą "wystrzelaną" manę na mana shielda? (wiem, że istnieje takie coś jak manaski
![]() No jeśli już to wybrałbym energię ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
Ujme to tak: do 20 lvl jets to bron zaglady, bo ani palek ani knight nie beda miec takiego skila (nie licze maniaków co na 10 lvl maja 70 dista -.-) zeby zadawac sensowne obrazenia w sorca/druta z beho/dragon shieldem z defensive mode. BTW: widac to po tym ze ilosc red skulli w przedziale 8-18lvl wśród sorców/drótów wzrosła o jakies 5000% .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2006
|
![]() OMG nawet sie nie odzywaj ja na 9 lvl skile 40\40 z k axe spoko siekałem sorców\Drutów na 13-15 lvl.Różzki zawsze są za słabe do walki vs Knajt albo pall,na małych lvl(np.12) srednich(np.25) i większych (np.40).Nie wiem,dlaczego wiec tylu noobków wybiera ostatnio sorców i drutów skoro z kanjtów biją duyżo mocniej?Chyba nikt tegoi nie rozumie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Druid
Świat: Shanera
![]() |
![]() Wszyscy biora sorkow/drutow bo potrafia robic runki, maja duzo czarow a rozdzka+runki niezle wymiataja
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Trimera
Poziom: 32
Skille: 68/60
Poziom mag.: 5
|
![]() Moim zdaniem sorc i druid maja za dobrze poniewaz zawsze w kazdego playera wtrafia moze to byc 50 lvl 100lv albo 200 ale i tak zawsze wtrafia a nie tak jak knight czy pall nie zawsze wtrafiaja
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Jak dla mnie to po prostu kolejny głupi temat założony przez jakiegoś hmm... dziwnego człowieka ktory dopiero co dołączył.
Btw:Wszystko może być bronia zagłady i każdy może założyć kolejny temat w stylu "Light Magic Missle runa Zagłady" @Topic: Taaak rózgi to broń zagłady wiesz taki cachero demony z niej rozwala na luzaku.<rotfl> tak samo na pewno jakis sorc na 50+lvl peczy se knighta na 40+ z rózgi prędzej mu sie mf skończa niż go ubije ![]() Według mnie rózgi to jedynie broń zagłady dla tych co jej używaja gdyż nia nic nie zrobisz a sam padniesz myśląc ze coś zdziałasz.
You have control over My Body & ivaded My Mind But there is something a Sayans always keeps.... YOU FALL TO THE GROUND WITH THE SUDDEN RUSH OF POWER. AS YOU LIFT YOUR HEAD, YOU FEEL THE BLOOD FLOWING THROUGH YOUR VEINS. YOUR FADES...YOUR WEAKNESS BECOMES STRENTH...YOUR PAIN BECOMES ENJOYMENT & YOUR DESTINY IS TO BE THE BEST! |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2006
Imię: Dark Master'ek
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 16
Skille: 49/45
Poziom mag.: 2
|
![]() To zalezy od skillow knighta lub pala jesli np. knight ma skille 60 na 8lvl to raczej wygra z 8lvl sorcerem. Ja tak zalatwilem 13sorca moim 15knightem biedak padl 3 razy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
|
![]() broń zagłady to to nie jest, ale fakt że przydatne jest. jeśli chodzi o expienie, to zdecydowanie rod'y/wand'y ułatwiają sprawe, przynajmniej na początku, potem i tak hmm'ami sie tłucze...
jeśli chodzi o pk, to ja już ktoś wspomniał dobre są do zabrania życia a potem sd. ich zaletą jest przede wszystkim działanie tak jak kusza/łuk (oczywiście bez takiego zasięgu), po prostu kilkamy, a potem robimy sobie co chcemy, również tłuczemy z runek. moim zdaniem combo rod + hmm jest dość efektywne, ale do czasu, potem to już tylko sd i tyle... Ostatnio edytowany przez Aqiet - 25-05-2006 o 14:59. |
![]() |
![]() |