|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Jest sens Linek.... Don't give up!!!
Wole żeby w grupie były 3 osoby i coś robiły, niż 30 nieaktywnych userów... Nawet jeżeli to ma śmieszne wyglądać to będzie to lepsza grupa niż "a z wora mi to"- użytkowników. Własnie widać komu zależało. Nowy imidź dla grupy? Aktywne rozwijanie się? wyśrubowany poziom? to mogło by mieć przyszłość. Daj szanse grupie, jak sie nie uda, to zakonczysz to. Ja sam, jeżeli zostawisz grupe spróbuje się dostać. ~
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Gildia: Rotfls & lols killers o.O
Świat: Sikajera
Poziom: 999
Skille: 666/666
Poziom mag.: 99
|
![]() Sens jest, i to duży, to samo co tiligus chcę powiedzieć.
Sam się zgłosze bo na pixelarcie sie jakoś znam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() A ja nie widze sensu! Bo mnie np. byście nie przyjeli dlatego, że albo
a) mnie nie lubicie b) avatary, sygnaturki to gówno c) brzydkie prace I będą tylko te osoby które lubicie i były przedtem a takich jak ja byście nie przyjeli Ciao;*
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Cytuj:
Ville po 4 lekcjach informatyki z Gimpem umiał by taką zrobić ![]() Jak Cię interesują te klimaty to zainteresuj się jak można zrobić jakieś ciekawe tekstury, kompozycje, efektowną kolorystykę etc. Albo sprawdź się w rysunku, pixel arcie, zabawą z psp... lub czymś innym. Każdy może znaleść coś dla Siebie jak ma trochę inwencji twórczej. Bo w avach i sygnach mało jej jest. ----------- @Topic To Linek jak? Dasz czas grupie i nie będziesz słuchał głupich rad ludzi którzy już dawno skreślili MTA? czy rzucasz all wpisssduuu... Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale Veke ma w jednym racje - z MTA zrobiło się to samo, co niegdyś z OI...
Jeśli to ma dalej tak wyglądać - faktycznie taka grupa nie ma większego sensu. Ale może da się z tym cosik zrobić? Pomyśl nad tym Linek...
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() No ok, grupa jeszcze póki co istnieje, nie będę jej ruszał, pomyślę nad tym wszystkim. Wy tymczasem możecie tutaj pisac jakieś swoje opinie, pomysły na ten temat, chętnie przeczytam.
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() 1-lets blow some --- up!
2-pixelart nie pixel art ludzie, to sie razem pisze. 3-To nie bedzie grupa tylko kolko wzajemnej adoracji ![]() Bryndas, Blacko, Tana, PeBe, Linek (omg, ze pierwszym razem Lienki ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez limenu - 09-05-2006 o 23:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() A może rangi? Aktywny Artysta i Nieaktywny Artysta (rany, co za pomysł)?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Dobra.. przemyslalem to.. Wlaczam sie do MTA chetnie..
Jesli szukacie moich prac.. mmm.. gg lub www.rp-online.prv.pl ? Ale nie wiem czy to wystarczy, ja sie bawie w robienie grafik do tibii i photoshopemm.. aaa.. moje grafiki, http://wop.tibianetwork.net/modules/...p?user_ID=1109 Ostatnio edytowany przez Jackiew - 10-05-2006 o 22:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Dobrze wiem, że się wcinam między bułkę, a zakąskę, ale chciałabym coś wam powiedzieć. Możecie mi przytaknąć, możecie mnie wyśmiać - nie będzie to mnie bolało. Ale powiem wam coś...
... MTA od początku stanowiło dla mnie wyzwanie. Nie było to wyzwanie dla samego wyzwania - poprostu chciałam się nauczyć rysunku. MTA miało być tą nagrodą, a zgłoszenie wysłane wtedy, kiedy stwierdzę, że rzeczywiście zasługuję na przydomek Artist. To miało być wielkim zaszczytem. Zawsze miałam wiele szacunku do każdego z was. Z kilkoma "artystami" nawet się zaprzyjaźniłam *tutaj kłania się w stronę Limka, Shana i kilku innych*. Zawsze chciałam być jedną z was, ale z drugiej strony wiedziałam, że jeszcze nie jest ten czas. MTA to tak naprawdę wyzwanie. Dla mnie i nie tylko. To, że ktoś zasługuje na tę rangę to naprawdę nie jest głupi wymysł forumowiczów. To jest dowód pracy... ... i proszę - nie niszczcie tego. Jakkolwiek by miało być MTA mobilizuje tak naprawdę innych do zabawy z grafikami. I to jest jego podstawowa funkcja. Patrząc na grafiki lepszych samemu chce się spróbować. Smutno mi jest, że tak się porobiło, choć tak naprawdę to nie moja sprawa. Bywajcie. Eileen Blue Rose |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eileen, dzięki za wyrażenie opinii, zgadzam się z Twoim myśleniem, no ale o mnie nie wspomnisz w poście, a gadaliśmy kilka razy na gg
![]() Właśnie o to mi chodzi, może to było źle zrozumiane, ale właśnie to mną kierowało, żeby stworzyć z MTA grupę naprawdę znakomitych grafików, mniej liczną, ale za to zgraną w stu procentach. Taką, do której każdy chciałby należeć.
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Gildia: Rotfls & lols killers o.O
Świat: Sikajera
Poziom: 999
Skille: 666/666
Poziom mag.: 99
|
![]() Wysłałem zgłoszenie ale zapewne mnie nie przyjmiecie ;<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
![]() |
![]() Eileen> hmm....fakt faktem to jest forum tibii a MTA to byla grupa w ktorej szczerze zadnej umiejetnosci bys nie zdobyla, moim zdaniem bledna byla Twoja mobilizacja zwiazana z tą grupą bo tam naprawde nie duzo sie moglas nauczyc (moze teraz to sie zmieni)
ale polecam Ci duzo ciekawsze zrodła mobilizacji ![]() - http://www.conceptart.org/forums/forumdisplay.php?f=39 - http://www.digart.pl - http://www.max3d.pl/ (tu na forum) ![]() to są zrodla dzieki ktorym naprawde sie nauczysz, dzieki ktorym sie zmobilizujesz itp ![]() tutaj dawne MTA hmm bylo tak jakby "bardzo mało aktywne" ![]() po za tym to forum grafika nie jest dobre do rozwoju w tym kierunku bo chyba lepiej otrzymac opinie od kogos kto sie na czyms zna niz od osoby 13 letniej "super 10000/10, piekne prawce bardzo mi sie podobaja i w ogole cudnie malujesz" ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
A co do tematu, to fakt, że jak grupy nie będzie, to nikt nie umrze. W końcu to forum o Tibii, prawda? Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 12-05-2006 o 19:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Linek
No też prawda... Przepraszam ![]() @bryndii Nie do końca mnie zrozumiałeś. Digart, digartem, ale zawsze jest ta świadomość, że to nie jest jakaś nieokreślona chałastra "super, świetnych i niedoścignionych grafików" ale swoi ludzie, z którymi można pogadać nie tylko na tematy związane z rysunkiem (pozatym digart zawsze doprowadza mnie do rozstroju nerwowego ![]() Ale nachrzaniłam. Ogólnie to nie wiem czy coś z tego rozumiesz. Jakoś tak... Trudno to ująć. @Dr. Unknown Taakk... I co powiesz doktorku? ![]() Jedym to zwisa i powiewa, bo żadko kiedy zaglądają do działu grafik. Ale tacy ludzie jak oni po części tworzą też klimat tego forum. I żadko kiedy tak naprawdę zdajemy sobie z tego sprawę... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ooo FU*KK
![]() ![]() ale wiesz akurat jesli chodzi o digart to fakt moze doprowadzic do rozstroju nerwowego, ale wlasnie hmm jesli Tobie nie chodzi o rozwoj artystyczny tylko o osoby i grupe to fakt tibia (moze byc, duzo osob mozna tu poznac itp, na digarcie tez) ale wierz mi ze jesli chodzi o stare MTA to nie wiem czy znowu tak mozesz sobie z ludzmi pogadac ![]() ![]() ![]() edyta 18:10: ale fakt faktem ze jesli chodzi o stare MTA to hehehe smieszne to bylo, pamietam ze powstal pomysl zrobienia pracy grupowej i oczywiscie Ci co zrobili to zrobili ![]() ![]() a co do tego projektu to wlasnie gow*no z tego wyszlo ![]() Ostatnio edytowany przez bryndii - 12-05-2006 o 19:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No cóż... Jakby to ująć... Nie, nie, nie... Ja już nie będę nic wam chrzanić. Poprostu powiem, że szkoda, bo miło było czasem widzieć, ze coś się dzieje... (nawet jeśli słychac było info, że się kłucicie
![]() No i bryndii popatrz jaki ty jesteś poziom, a jaki ja... ![]() Nie, ja już nic nie mówię... (obiecuję) |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() wiesz mi moj poziom nie daje wiele satysfakcji a pozostawia naprawde wiele do zyczenia dlatego po maturach bede codziennie odwiedzac http://www.conceptart.org/forums/forumdisplay.php?f=39 to forum
![]() po za tym ostatnio mam tak ze zaczynam cos tworzyc i mi sie podoba a jak koncze to juz mi sie nie podoba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() @bryndii - mała informacja - praca grupowa o któej mówisz, to pewnie EGIPT? Otóż to właśnie był pomysł Eileen :-) Zgłosiła się kiedyś do mnie na gg i mi podrzuciłą taką koncepcję, którą delikatnie przekształciłem i rzuciłem na forum.
@Eileen Ja rozumiem Twojego posta w stu procentach, wiem o co Ci chodzi... I naprawdę opłąca się dla tego wszytkiego kontynuować MTA.