|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2006
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mitu'so
Profesja: Elder Druid
Gildia: Project Mayhem
Świat: Thoria
Poziom: 71
Skille: 22/26
Poziom mag.: 53
|
![]() Co ty gadacie gdybym takie złapał cfani jestescie tylko na forum.. w rl szkoda gadac jak kazdy pozatym nie byl to 20 pallek jak ktos napisal troche wyzej tylko 49 royal i go nie zabiłem zostawiłem zanim cos napiszecie przeczytajcie poprzedznie posty.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Chyba nie w szkole ![]() Ostatnio edytowany przez Zbychu burczymucha - 11-05-2006 o 13:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poprostu nie uzywam ś ę ą itd a co do ortografi to tez cienko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Fraten
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
|
![]() Cytuj:
Jestem cwaniakiem na forum bo w rl nie moge! BIJA MNIE W DOMU ![]() Zalosny jestes, Haha!
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A Ty có? masz 50 pallka i sie podniecasz? pokaz jakie Ty masz pvp... zreszta gdybys byl w czasie wojny to kazdy mf , Sd , uh by sie dla Ciebie liczyl... wiedz zamknij zaprzeproszeniem morde i cicho siedz.
![]() Ostatnio edytowany przez Koszyk - 11-05-2006 o 17:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Koszyk daj spokuj
![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów
![]() |
![]() Szybkie zabciie 41 najta co to zalnie tego Pallka załosne zawsze rzucasz sie na mneijsze lvl w kazdym filmie.chcesz pochwalic sie pvp? pokaz film jak ubijasz 70 lvl+
@Koszyk Ktos moze miec 10 lvl a moze miec najlepsze pvp w tibi wiec nie kwestionuj takich rzeczy
Wannabe Kurt Russel. Ostatnio edytowany przez Lord Wlodek - 11-05-2006 o 17:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów
![]() |
![]() Ekhm prywatny krytyk ? jestes zalosny i mam nadzieje ze cioe kiedys wkoncu zrookuje
Double post :/ dwa razy kliklem powyzsyz post wiec ten tylko wyedytowalem
Wannabe Kurt Russel. Ostatnio edytowany przez Lord Wlodek - 11-05-2006 o 17:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"WIEDZ POKASZIEM SWOIJEM PVP! MUJ 20 NAJT ROX, JESTES NUPEK BO MASZ 50 PALLA I CYNISZ!" Af, nie chce mi sie kopiowac/wklejac niektorych screenow, ale kolejny zalosny forumowicz ktory ma avatar niezlej laski i mysli ze jest COOOOOOOOOOL ZIOOOOOOM. Strugales kiedys Rysia? Marszczyles Fredzika? Napastowales swojego ogoreczka? Prostowales swojego bananka? Jak ja lubie przyjmowac takie pociski od jakis burakow : DDD Edit: Zreszta jezeli cie interesuje dlaczego walnalem na forum mojego 50 rp, to Ci napisze, poniewaz najwiecej ludzi mnie kojarzy jako Maur, to tez dalem w moim avatarze ten screen ![]() Po drugie, jestes dennym osobnikiem, moge sie zalozyc ze thoria to twoj pierwszy server i naprawde "WIESZ GOWNO" o PVP i o TIBI. Gowno mozesz wiedziec ile mam postaci, ile godzin spedzilem przy tej pieknej grze, ile pieknych akcji przezylem, ile razy mialem dola, ile razy walczylem o wolnosc, wiec stul pysk jezeli nie wiesz kim jestem. To jest forum, kazdy moze krytykowac i oceniac, wiec po raz kolejny prosze cie abys Zamknal pysk ![]()
http://photobucket.com/albums/c139/Trevorrr/ Ostatnio edytowany przez Madreth - 11-05-2006 o 18:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Moderator
|
![]() Thoria jest moim 3cim swiatem... gralem na Aurea 61 EK , Aurea 52 MS , Dan00bia 56 EK. Jak myslisz osiagajac takie lvle moge ,,gowno'' wiedziec o PVP i o Tibi? to sie ku*** bardzo mylisz
Cytuj:
Cytuj:
@EDIT Jak chcesz to mozemy sie sprawdzic na jakims OT kto tutaj ,,gowno'' wie o pvp. Podaj ip jakiegos pvp e i mozemy sprawdzac
![]() Ostatnio edytowany przez Koszyk - 11-05-2006 o 19:44. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | ||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
|
![]() @Koszyk wiesz co czytam tak te twoje wielkie najazdy i zauwazylem ze to troche nie trzyma sie kupy wiesz :S. Zacznijmy od poczatku
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Nie mam pytan... @Co do filmu i autora. Hmm bardzo to dla mnie dziwne, ze jakis 49 rp tak o sobie pomogl ubic 41 ek bez powodu. Za co go bil? Za rs? To chyba byl jakis skonczony noob no innych mozliwosci nie ma albo jakis berzerk, albo klamiesz, zeby bardziej na ciebie nie wrzucali ze zabijasz kumpli ;p. Poza tym ja rowniez widzialem pare twoich pk filmow. I nie przypominam sobie ani 1 w ktorym nie bilbys red skulla. Dziwne :s. Poza tym w trakcie wojny tak o sobie biegasz po pustyni i lejesz kogo popadnie? To jakas dretwa ta wojna bo powinni cie juz dawno zalatwic w trakcie takiej akcji :s.
-nZo- mą jedyną miłością... -nZo- mym przeznaczeniem... -nZo- mym jedynym pRo klanem... Powiem Wam coś w tajemnicy... NIECH ŻYJE ODBYT !! Ostatnio edytowany przez Hellraider - 11-05-2006 o 22:18. |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Widziales tamtego Palla co padl na filmie? Pewnie takim pustakiem Ty jestes, bys dawal wszystko zamiast zastosowac m walle i spieprzyc w miescie, no ale coz ![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Hunta na titani? HAHA, nie dosc ze nie gram na titani, widze ze jestes master bo nawet nie znasz pojecia Retired ![]() Zreszta ja i tak nawet tam sie nie pokazuje, zreszta "SORRY MASTA!" A nastepnie jestem hunted przeez najlepsza gildie na Titani, prawdopodobnie gildia ktora jest jedna z lepszych zorganizowanych w Tibi, za to ze zabijalem ich lizodupow, providerow RUN, wlasnie takich jak Ty ludzi lecz Ty lizesz sie do Mitsa, ale on ma sux lvl ![]() Cytuj:
![]() Zalosny jestes, na maxa!
http://photobucket.com/albums/c139/Trevorrr/ Ostatnio edytowany przez Madreth - 11-05-2006 o 22:49. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||||
Moderator
|
![]() Huh
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
BHUAHUAUHAUHAHUAUHAHUAUHUHA JAKI SWIETOSZEK BHUAHUAHUAUHAHUA Jakos nie wierze ze nie grasz/grales na OTS ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() ""Zastanow sie podlizywalbym sie wlasnemu protowi ?"