![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Też mam uprzedzenia do tej gry, ale nie powiedziałbym ze jest beznadziejna w porównaniu z GW..
Grafika jest, jak na MMORPG z pierwszej półki, oryginalna( jak ktos mi porowna ja z Goonzu to go wyśmieję >< ). Fabuła może nie przyciąga, jednak z tego co wiem jest tam całkiem sporo tajemnic z Warcrafta 3 etc. Grywalnośc jest wieksza niz u GW, nie wiem czemu, moze chodzi o to samo co w Tibii ![]() Zbalansowanie postaci jest co najmniej dziwne ;D ork vs. gnom na max lvlu, gnom rozwali orka. Ork vs. human- human pada. Różnie się dzieje. W GW możesz miec postac jaka zechcesz i dzieki temu mozesz miec odpowiedź na postac wroga (np. warrior nic nie zrobi Ele gdy ten ma odpowiedniego builda). Jedyne co wkurza to Blizz i ceny ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: sk-ce
Imię: PrinceHutas
Profesja: Knight
Świat: MapleStory
Poziom: 3x
|
![]() LoL
Nie wiem czemu porównujecie Tibie do WoW czy Gw. WoW to gra dla bogatszych ludzi ze względu na abonament. GW jest lepsze bo buildy graczy są zróznicowane @ponczus Nie porównuj GW do Obliviona - może nie zauwarzyles ale GW jest grą online a Obilvion nie.
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Jestem fanem Wowa... W GW nie grałem, więc nie będę porównywać, dla mnie jest dobra i już. A lubie ją dlatego, że to moje klimaty. W warcrafta ciupałem już jako dzidzia, i ememoerpegie w tych klimatach to dla mnie szczyt marzeń. Gra fajna i już, po co ją do czegokolwiek porównywać?
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() @ do tych krzyczą ze ta gra jest ble i wogole blah
za to że trzeba placic. jest cos takiego jak servery prywatne czyli popularnie nazywane privami. są takie w których nie ma bugów i jest calkiem sporo ludzi ale to sie nie umywa co do serverów blizza. Jak stac was na 30 miesięcznie to umówcie sie z kolga że ty grasz 15 dni potem on 15 albo ze ty od 00.01 do 12.00 a kmpel od 12.01 do 00.00 myślę że juz 30 miesięcznie to nie tak duzo i jak kogos stac na zakup wow'a normalnie (znaczy orginala) to potem 30 miesiecznie to nie tragedia. btw ja gram na privach ale zbieram kaske na orginala.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tetravis Underhill
Gildia: Blood Templars Order [BTO]
Świat: Tyria
|
![]() @kołbaś
30zł miesięcznie to kosztuje Tibia, w WoWie za kartę 60-dniową trzeba zapłacić 109,00 zł (źródło: Ultima.pl) |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
xD Nie wiedziałem że na tym świecie jest aż 6-7mln. bogatych dzieciaków ;p |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
|
![]() W krajach zachodnich na miesiac wowa zarabiasz kilka godzin
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2005
Lokacja: Braniewo
|
![]() Ile sie placi za Wow'a ?
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
za miesiąc to jakies 50-60 zł chyba. @2xUp ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Cytuj:
jak grasz z kumplem na spułe to wychodzi 30 zl no nie ?? btw kumpel twierdzi że mozna wykupic wow'a na 3 lata no ale nie wazne ile kosztuje wykupic jednorazowo na 1 roczek w dolarkach najlepiej. PLax
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2006
![]() |
![]() Cytuj:
btw. więcej w temacie o GW niż o WoW ![]() |
|
![]() |
![]() |
#33 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Macie i temat od WoW'a, i temat od GW. Po co kolejny?