|
|||||||
| Notki |
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#21 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Mysłowice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 87
|
Cytuj:
A po 2 mówiłem do @Slyth. |
|
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2006
Lokacja: Vinera
Stan: Aktywny gracz
Imię: Boski Maxme
Profesja: Elite Knight
Świat: Vinera
Poziom: 30
Skille: 65/64
Poziom mag.: 5
|
Tak na wypadek podam to zobacz gdzie sie poruszac
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=55548 |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2005
Lokacja: z Internetu
Imię: Xemphis-Ahn
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom mag.: 4
|
A na jakich skillach -2 ?? I czy lvl jest bardzo wazny (planuje skillowac do 80tek)?? To moj 1 powazny najt ale w tibie gram juz "troche".
"Impossible is nothing" Ostatnio edytowany przez Zaan of Araghoth - 25-05-2006 o 01:25. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2006
Imię: Namalas
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Darknes
Świat: Harmornia
Poziom: 28
Poziom mag.: 30
|
Na -1 poziomie zarabiam na godzine 2k. Omijam tylko assasina.
Dodatkowo na 0 poziomie bardziej na lewo jest duzo smuglerow, bandytow i wild warriorow, z ktorych czasem wypadaja war hammery (z bandytow i wild warriorow), ktore w sklepie kosztuja 470gp, ale mozna sprzedac za 1,5k graczom. Podsumowujac POLECAM ![]() Ostatnio edytowany przez Warrior8 - 28-05-2006 o 14:37. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Lokacja: Wrocek
Profesja: Druid
Gildia: Immortal Slayers
Świat: Furora
Poziom: 30
Poziom mag.: 36
|
Na moim serwie DC jest wiecznie zapchane :/
Ale jesli chodzi czy se dasz rade to na -1 Loozikowo -2 To nie wiem bo nigdy tam nie bylem ![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
spoko ja tam chodzilem 9 sorcem i na 12 lvl na -2 schodzilem na tarantule i solo oczywiscie i ty masz tkie skille to na luziku i szybko expo idzie ale juz tam nie chodze bo mnie hackneli
ale trudno sie mowi dal pallka nie radze tam chodzi bo wyprawy nie beda sie zwracac na moim servie to malo osob bylo a i jeszcze jedno uwazaj czesami ktos ci moze zlurowac GS'a bo zyja w PoH Powiodzenia! ![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Guest
|
Ja napisze to w skrocie.
Lvl 1: Ghule, tarantule, roty, slimy, beho, bandits, smugllers oraz monk and asasins ... Nic nie tracisz tylko bijesz i zabijasz. Mozesz duzo zyskac (w tym takze expa). Minusem jest to ze jest tam maaasa ludzi z lvl 10-40 Lvl 2: Monks, assasins, witches, dark monks, doslownie masa smiecia z ktorego zadko cosik wypadnie dobrego na sell. Idize duzo gfb. Plusem jest to ze jest dobry exp .. minusem jest to ze jestes stratny w uhach i kasie. Lvl 3: Masa wszystkiego + ghosty. Jest tam teleport na lvl 4 ale nie powiem co trza zrobic aby tam sie dostac. Dobry exp ale nadal strata uhow, masy gfb przy praktycznie zerowym loocie. W kasie takze stratny jestes. Lvl 4: Dsy i masa tego co bylo wyzej napisane. Powtarzac sie nie bede. Ogolem to strata gfb, uhow, dobry exp, praktycznie nic loota. |
|
|
|
#28 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
dal hlvl nie oplaca sie tam chodzic
![]() |
|
|
|
|
|
#29 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Żory => Osiny ;D
Imię: Tukan pogromca sebka
Profesja: Knight
Gildia: Theos
Świat: Samera
Poziom: 74
Skille: 86/84
Poziom mag.: 7
|
Cytuj:
No dark katedra jest dobrym miejscem dla najta Widze ze masz dobre wyposazenie wiec ja Ci polecam to miejsce...tylko jak zejdziesz na dol to niewchodz w ostatni korytarz po lewej bo tam jest monk, assasin i reszta tych meneli ale katedra ogolem SPOKO ![]() ![]()
||
|
|
|
|
|
#30 |
|
Użytkownik Forum
|
O katerdrze jest juz wszystko powiedżane ale niewydaje misie aby byla mozliwa akcja 20slimów.
Zamek w ab jest dobry do czasu polecam resp kolo kopalni i flode(tu trzeba umieć expić) |
|
|
|
|
|
#31 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
|
Cytuj:
![]() |