|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() 3 godziny - 15 fragow
za 3 dostalem expa a jestem palkiem 21 lvl nie podoba sie ze cie zabilem? to wyp...laj na inny serwer inferna ROX musialem sie wyladowac bo juz nie moglem zniesc lamentu biednych, krzywdzonych facc, ktorzy przyszli sobie na serwer porozmawiac o du.ie maryni i blokowac depo P.S. dzisiaj kolejne 15 fragow zalicze
![]() |
#22 | ||||
The Witcher
|
![]() Tak jak napisane w temacie "PACCowie Kozaki" .. nie jest tak, że odnosi się to do wszystkich, ale takie osobniki się trafiają. Oto przykład:
Kiedyś trenowałem sobie w Mint, po jakimś czasie się pojawil Last Fighter (bardzo fajny koleś), następnie się pojawił Sir Alum i tak sobie trenowaliśmy we trzech .. Dobra a więc było tak Sir Alum został wykopany z gry i w czasie jak go nie było na wieże sie władowal Don Jocke . Bez pytania stanął i zaczął trenować .. gadał z Last Fighterem po jakiemuś tam swojemu wiec pomyślałem ze to ziomki więc nic nie mówiłem, myślałem że pogadają i on sobie pójdzie. Sir Alum wrócil do gry i czarem challenge zabrał swoje mino do treningu, na których podczas jego nieobecności zaczął trenować Don Jocke .. i wtedy zaczela sie gadka: Daje wybrane fragmeny .. 14:28 Sir Alum: was here before you 14:28 Sir Alum: but was kicked 14:28 Don Jocke: yea yea 14:28 Don Jocke: right 14:28 Sir Alum: ask guys here 14:28 Sir Alum: they knows 14:28 Sir Alum: you should leave this tower 14:29 Don Jocke: haha how the highest lvl here . <-- wtedy mial jeden lvl więcej niz ja .. ale to wcale nie daje mu prawa do robienia tego co chce .. 14:29 Sir Alum: dude 14:29 Sir Alum: stop atacking my mino 14:29 Don Jocke: lol no prem noob <-- tym textem mnie dobil .. btw. Alum to prem ale widac Don pewnie nie wie jak to sprawdzic zanim zacznie kogos wyzywac 14:29 You see Sir Alum (Level 38 ). He is an elite knight. ..................... 14:31 Aversin: Damn Jocke u speak like little kid .. sorry but higher lvl and prem dont make you better then others .. 14:31 Don Jocke: hmm skills then .. <-- omg co za idiota .. skilli niestety nie miał lepszych ode mnie ale nic nie mowilem :/ Jak widać, niektórzy uważają, że PACC daje im możliwość robienia tego co chcą .. łącznie z wyzywaniem FACCów, kradnięciem treningowych minosków itd. Cytuj:
![]() Cytuj:
Inna sprawa to ginięcie, równie dobrze może cię zabić PACC jak i FACC .. jeżeli to komuś przeszkadza to niech gra na non-PvP a nie się pakuje na PvP-enforced .. :rolleyes: @down: Cytuj:
![]() Cytuj:
BTW. Ja nie mam PACCa i nie mam żalu do CIPów, że nie moge dwa tygodnie wcześniej wejść na nowe serwery .. nie mam żalu, że nie moge się zalogować kiedy chce .. nie mam żalu, że nie mam tych wszystkich bonusów .. będę chciał je mieć to sobie kupie PACCa .. uważam i tak za duży plus, iż moge pograć sobie za darmo. Co do praw .. moim zdaniem wszyscy mają takie same prawa, jest jeden regulamin dla PACC i FACC. .. i tak to chyba oczywiste, że CIPsoft się troszczy o graczy, którzy im płacą .. widać to w wielu topicach na oficjalnym forum tibia.com, w których ludzie dziękują im za super działające serwery, łącza na których nie ma lagów, za to że nie ma masskicków, za to że ludzie nie zaliczają deadów przez nich ...
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
||||
![]() |
![]() |
#23 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() @up
Kurwa weź czytaj ze zrozumieniem. Czy ja napisałem gdzieś, że Facc to gorszy gatunek i jak jakiegoś spotkam to odrazu leje? Sam byłem FACC, ale ja mówię żeby FACC nie narzekali, że PACC mają przywileje typu mogą 2 tygodnie wcześniej wejść na nowy server. Bo założyciel tego tematu ma pretensje, że on mógł dopiero po 2 tygodniach wejść. Prawa niestety PACC też ma większe. Napewno CIPSoft bardziej się troszczy o PACC niż o FACC i wcale się nie dziwie bo dzięki PACC oni żyją jakoś żyją z pieniędzy które ktoś wyśle żeby mieć PACC. I tak Tibia to jedna z mniejszości gier online gdzie można również grać za darmo. Więc nie pierdol mi tutaj za przeproszeniem, że wszystkie PACC to cioty, pekerzy, i thiefy lurerzy tylko dlatego, że mają pacca i tak się przyjęło mówić.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
|
![]() Ja nie wiem jak się można dziwić że na pvp enf coś tam mnie zabiją za nic przecież to jest test server tylko można domki kupić i gm potowrków nie robi.
Jeśli stać cię na pac to go kup a jeśli myślisz że kasa w błoto to nie miej pretensji do wszystkich.i Pozatym zgadzam się z raulem we wszystkim. |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2004
|
![]() Ja gram na liberze tam jest pelno pacow jeebbaannii mysla chyba zr sa wybrańcami
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
Lokacja: Za górami za lasami...
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Raczej jej brak.
Świat: Ziemia
![]() |
![]() To jest chyba oczywiste ''Kto smaruje ten jedzie''
Wiadomo, że ten co płaci nie może miec tak samo jak ten co płaci. A to nieprawda ze pacc'owie są jakimiś wybrańcami, poprostu zajmują sie grą a nie bąki zbijają. ![]()
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
|
![]() Uzyje tego slowa do Legionisty i Finto jestescie matolami i zrytymi beretami... az tak ardzo was boli ze kogos stac na to zeby sobie kupil pacca i zdieki niemu cos osiagnol w tibi az tak was to boli ze ludzie ktorzy sa lepsi od was i akurat sa posiadaczami paccow to musza byc kozakami ? nie kozaczka dlatego ze maja pacca tylko dlatego ze sa lepsi od was i moga sobie na to pozwolic a gdyby was zaatakowal high lvl na faccu to co tez bysccie mowili AWWW CI HIGH LVLOWE FACCI prawda jest ukryta w tym ze ich stac na premmy acc a was nie i oni cos osiagneli w tibi a wy nie i to was tak naprawde boli ;]
@Finto Zapamietaj to ze ty nei umeisz grac w ta gre to nie znaczy ze ten kto umie grac jest twoim wrogiem musisz sie z tym pogodzic innni imia grac w to ty neistety nie taka jest kolei rzeczy.Ciekawe czy bys tak samo mowil gdybys mial pacca... wiec najpierw troche pomysl pozneij znowu pomysl i pozniej zostaw to dla siebie -.- @Down OMG czy na tym forum postuj tylko gracze ktrozy sie pytaja do czego sluzy lopata ? (przyklad wiekszosci forumowiczy) i widac ze ty ejstes wiekszym noobem bo nawet nie wiesz pewnie do czego sluzy pacc i ze ktos jest chamem lub ma odmienny charakter lub styl gry to nie zalezy od tego czy ma pacca czy facca ci copoprostu umieja grac i chce dalej grac to kupuja sobie pacci a ty na takim 12 lvl zostaneisz zabity i juz krzyczysz pomocy pomocy cham mnie zabil pomocy rodacy pomuzcie zabic szweda z pacciem bo osobe posiadajace pacci to chamy wes czlowieku idz pobaw sie resorakami lub idz porobic babki w piaskownicy bo jest na takim etapie dojzalosci ~kid~ NO nie wiem czy noob by kupil pacca nie wiedziac w co gra lub jak sie w to gra i nabil by high lvl lub cos w tym rodzaju wiec jezeli nie wiesz co to znaczy okreslenie noob to nim nie wymahuj na lewo i na prawo bo sie jeszcze twoj char w gdzie bedize mial problemy i efekt bedize taki ze nei bedizesz gral i zrobisz nwoy temat "chamy, plis pomuzcie mi pokonac pacc chamow" TE FORUM POWINNO BYC PODZIELONE NA NA @ CZESCI JEDNA TO GDIZE SIE WYPOWIADAJA OSOBE KTORE COS WIEDZA A DRUGA CZESC GDZIE SA MALO OBEZNANI GRACZE CZYLI PRZYSLOWIOWE NEWBIE DO KTORYCH SIE ZALICZA WIEKSZOSC Z TEGO TEMATU (NEISTETY) |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2004
![]() |
![]() lol, też uważam że PACC to szpanerzy, chamy i nOOby (uważają, że muszą mieć PACCa żeby móc grać-idiotyzm<chociaż są wyjątki, znam osobiście gracza z PACCem, który mi pomaga nawet jak mu to korzyści nie przynosi.>) I wszystkie moje deady od graczy są od PACCów(chociaż niektórzy mają już FACC) I uważam że założyciel tematu jest nOObem, bo się żali że go na Enf-PvP zabili. A ty Raul, przestań pisać "kup sobie PACCa to pogadamy" bo to oznaka nOOba. I najwyraźniej też należysz do tej części PACCów-chamów, i czytaj ze zrozumieniem(co masz z j.polskiego? Dwa? )!!!
|
![]() |
![]() |
#29 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() @up
To zdanie: "kup sobie PACCa to pogadamy" napisałem w znaczeniu abyś se kupił i jestem bardzo ciekaw czy wtedy byś narzekał na to że wszyscy PACC'e to hamy i cioty. A może ty byłbyś idealnym PACC'em przedstawicielem dobrego zachowania i wogóle. Tak więc kup PACC i wtedy się Ciebie zapytam co sądzisz o ludziach, którzy mają PACC. Ja się zachowuję tak samo jak mam pacc i tak samo jak bylem facc. Tylko poprostu to wy się zbiegacie i mówicie "a pokaz ten drugi stroj, a nie ten pierwszy a walnij exori" i jak ktoś tego nie zrobi to ham. I dlatego uważasz, że pacc to ham. I co do tego, że pacc to pk większość napewno sie zgodze bo zeby byc dobrym pk trzeba miec duzy lvl a zazwyczaj tak od 40lvl to juz pacc. I tyle mam do powiedzienia i nie chce mi sie juz po raz 4 odpowiadac na tym temacie i wam uzmyslawiac ze blednie myslicie.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
Lokacja: Za górami za lasami...
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Raczej jej brak.
Świat: Ziemia
![]() |
![]() No ja pie..... Czy wy wszyscy myślicie ze jak ktos ma PACC (tzn. umie sie poświęcic dla Tibi a z tego, że sie poświęca ma większy lvl) to musi być hamski.
Zaloże sie ,że jakbys sie postarał to też byś miał pacc i lvl. Wtedy byś zrozumiał. ![]()
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
|
![]() zgadzam sie sie z 2 przedmowcami i dodam ze jezeli wam az tak oni przeszkadzaja to przestancie grac i bedzie po klopocie bo na to wyglada ze osobe ktroe mowia ze ktos jest hamski,zabil mnei bez powodu to musi byc pk noob, ze high lvl z paccami to noobu same nie wiedza co mowia i chyba nie wiedza co to jest za gra i jak sie w to gra to nie jest piaskownical ub kosciol ze idzie sie wedlug zasad i trzeba byc pozadny itd
@Omader TY moj stary qmplu dobrze mowisz ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
BTW. to Ty jesteś tym co nie zna znaczenia słowa noob. Polecam poradnik Najczęsciej używane skróty autorstwa MatKusa. Można tam przeczytać: Newbie - tak określa się osoby nie w pełni zorientowane w grze, ale chcące się czegoś nauczyć; Noob - Osoba, której się wydaje że jest wspaniała, a często tak na prawdę nie wiele wie. UWAGA: Nie każdy newbie to noob, i nie każdy noob to newbie. Zdarzają się nooby z wysokimi poziomami , a wielu też jest newbie, którzy noobami nie są.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
|
![]() |
![]() |
#33 |
Buuuuu
|
![]() 1. PAC zawsze beda miec wyzszy lvl, a jak nie beda to zwykle sobie kupia PAC w pewnym momecie.
2. FAC na bardzo wysokich lvl sa zwykle dlatego ze sie PAC skonczyl 3. Czesto zdaza sie ze ludzie uzywaja jakiejs slabszej postaci do wyzywania sie na jeszcze slabszych lub za niepowodzenia w RL. 4. Obrazanie innych jest zakazane na tym forum, a niestety po skasowaniu wszystkich postow ktore tutaj kogos obrazaja zostaly by moze 2 posty = temat zamkniety.