|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2004
|
![]() wiem ze to nowe miasto bedzie dla PACC a czy oprocze tego miasta dla pacc beda jakies nowe potworki dla facc lub jakies nowe rzeczy dla ktorych beda mieli dostep facc oprocz tego miasta ankrahmun ? jesli odbierzecie to znowu za bezsensowny post to od razu mowie ze nie widzialem we wczesniejszych odpowiedziach nic pozatym czy bedzie cos poza nowym miastem wiec chce sie dowiedziec
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
|
![]() Zastanawia mnie jedna rzecz czy szykuje się coś nowego dla FACC? Mam nadzieje ze o nas nie zapomnieli!!!
![]()
#23 |
Guest
|
![]() UP-DATE MIAŁ BYĆ JUSZ W CZERWCU KIEDY DOKŁADNIE ALBO MNIEJWIĘCEJ BEDZIE UP-DATE. BO JAK ZOBACZYŁEM TE RZECZY I POTWWORKI TO ASZ MI ŚLINKA CIEKNIE
![]() P.S -CZY TE ITEMY I POTWORKI BEDĄ NAPARWDE PO UP-DATE CZY TO JEST JAKIŚ WAŁEK ?! 8) Sutira LVL 28-ROŚNIE |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Budka Z piwem
![]() |
![]() Best Hit: 81 in Dwarf<from spear> No tak ale cusz...
moze przynajmniej kilka potworkof... ---- Best Hit: 81 in Dwarf<from spear> skills 40/31
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2004
|
![]() Podobno maja dojsc butki ktorymi mozna chodzic na wodzie to co ja se pojde na rooka i spowrotem a moze dzienki tym butom mozna bedzie isc na to nowe miasto
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#27 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Dobra koniec tego dobrego bo widze ze sie burdel robi.
Nastepna osoba, ktora napisze ze Cip to #$%@ bo robia update tylko dla PACC a wlasciciele PACC/FACC to $@#% i #@%. DOSTAJE BANA! I wezcie to sobie do serca bo nie mam zamiaru czytac jak FACC narzeka na PACC a PACC sie broni i wyzywa FACC. FACC powinni sie cieszyc ze tibia jest darmowa, PACC powini sie cieszyc ze moga od facc kupowac runy. Wiec macie byc szczesliwi a jak sie komus niepodoba co robia Cipowie to niech albo im to na forum tibia.com w dziale proposals napisze albo osobiscie jedzie do niemiec i niech im to powie zobaczymy co wam odpowiedza. PS. Wezcie kamere bo chcialbym zobaczy minę czlonkow CipSoftu jak im ktos to powie. :> |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Budka Z piwem
![]() |
![]() Re Up
Masz racje omader!!! ![]()
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2004
|
![]() Ja jednak wole stare miasta
![]() ![]() Skill bar - niech ktos powie konkretnie o co chodzi bo nie jestem pewny ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2003
|
![]() Ehhh... w tibi upade a ja od kilku miesiecy niemoge grac mam zablokowane porty do tibi
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
|
![]() ja nie rozumiem ludzi ktorzy sie dra na paccow ja sam mam facca ii nie widze nic dziwnego w tym ze Cipy robia 90%rzeczy dla paccow chyba to jest ich praca i oni tak zarabiaja ja sam zaczalem zbierac na pacca
![]()
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#35 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
![]() A pozatym FACC będą mieli massowe sprzedawania ![]() |
|
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 06 2004
|
![]() Kiedy bendzie ten update Kiedy bendzie ten update
![]() ciekawe dla kogo bendzie ten update dla premium account czy dla free account Napiszcie to na forum prosze |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
|
![]() tak wogule to ile kosztoje miesiecznie ten PACC?
|
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
A co mnie to obchodzi ze oni maja z tego pieniadze a ja tu walcze o rownosc !! Niech nam facc-om tez zrobia nowa miejscowe albo niech facc-om w tym czasie pozwola grac ![]() |
|
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2004
|
![]() xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio edytowany przez 245301 - 03-01-2010 o 12:41. |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
|
![]() Sorry ale posiadanie badz nie posiadanie owego pacca nie jest wyznacznikiem glupoty. Mozna byc glupim i z facc i z pacc.