|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() co do kasy to oczywiste, ale ja przy pelnym serwerze nie wyciagalem wiecej niz 12k/h wic ciezko mi w to uwierzyc ..
poza tym dla jednego 'blisko do 20' to 15, dla drugiego np. 18 ..
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2005
Lokacja: Jasło
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Wczoraj wybralem sie na Senje w godzinach wieczornych i wyciagnelem 17 k expa w godzine robiac lootbaga i troche go porzadkujac w tym czasie tak ze jestem sklonny twierdzic, ze mozna tam zrobic ~ 20 k exp w godzine
Why should I go where everyone goes? Why should I do what everyone does? I don't like it when you get too close, I don't wanna be under your thumb. Ostatnio edytowany przez Mihash - 01-06-2006 o 11:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Shokei (sold)
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 174
Poziom mag.: 74
|
![]() na Elf fortres jest b.dobry exp ;] i spory zarobek i prawie zawsze pusto ;] wiec polecam Ef ;]
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Łódz
Stan: Początkujący
Imię: Adam de'Cloud
Profesja: Sorcerer
Gildia: Hail de'Cloud Familly !!!
Świat: Guardia
Poziom: 145
Skille: 27
Poziom mag.: 71
|
![]() jak chodiz o exp to ef loot to mint a na senij max da sie ok 15 k/h ja aem 60 lv jak robie loot baga to 10 k na h idzie ale loot po 2 k to ok 3 k w zlocie + 20 k oz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Na senji w godzinach szczytu nie zrobi sie wiencej niz 17k/h, nawet jakby sie mialo 100lvl +bohy(chociaz spowolni to moze resp) to 20k/h jest nie do wykonania. Loot na senji jest narazie najlepszym jaki udalo mi sie zdobyc. Tomby, dworci, scaraby i elfy sa pod tym wzgledem daleko do tylu, najblizej tych zarobkow bylem chyba na dworcach, sadze iz lepiej bendzie dopiero jak bende latal na hydry badz inne potwory ich pokroju.
Ogolnie elfy i senja to miejsca gdzie mozna zrobic poziomy od 20 praktycznie do 70 (na senji oczywiscie zarabiac a nie expi ;P). Osobiscie jak nie mialem postmana to na senji zarabialem a na elfach wbijalem powazny exp jak na owczesny lvl. Poza tymi miejscami niedawno odkrylem dworci jako idealne miejsce dlamnie, juz na forum nawet ktos pisal poradnik o nich ale ja mysle, ze jest on zle stworzony (dla loota lepiej expic na poziomie -1 bijac ogromne grupy dworkow a nie wbijac sie do opisanych tam jaskin aby rozdrabniac sie na shambery i tarantule tarantule, z ktorych loot nie jest dobry a exp mniejszy) Ostatnio edytowany przez Stożek - 01-06-2006 o 22:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Lokacja: Wawa
|
![]() Siemka !!!
Idz na mint , w elf fortecy sa tylko elfy i elfy scouty , na elfy arkanisty nie chodz bo duze obrazenia zadaje i na dodatek z magii . A w Mintwalin masz leprzy exp , loot i zarobek , a na tym lvl mozesz se isc na mino maga bez zadnych obaw bo jest o wiele gorszy od elf arkanista ! ![]()
3rd September - One of the biggest day in the World 50 Cent - Propobly the BEST raper in the World 2Pac - I hope that it is better there than here ![]() !!! " Get Rich or Die Tryin' " !!! Ostatnio edytowany przez BlackWolf - 10-06-2006 o 19:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Expa tez nie porownuj, bo wyglada na to ze EF na oczy nie widziales.
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() to zalezy jezeli stac cie na uhy to chodz tam z gs ale ja na twoim miejscu poszedl bym na dark katedre
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
|
![]() UP:
Co jeszcze? może odrazu na poziom -2 do tej katedry... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2006
|
![]() ziokq mintwilin to jedno z najleprzych miejscówek do expiena na lv'ach 30-55 loot tez fajny (za 10k loota zarobisz z 15k kaski) tylko uwazaj bo tam nieraaz wyskakuje General Marius (boos mino) on przywoluje mino archery , guardy , i zwykle (zwykle nie sa silne ale moga cie przyblokowac jak jest ich duzo) mi osobiscie przywolal 4 archery , 3 guardy i 5 zwyklych ;/ ale schowalem sie kolo bramki lv'owej kolo króla Miriusa (czy jak mu tam)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
|
![]() Cytuj:
Prosze ![]() |
|
![]() |