Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 10-06-2006, 17:36   #21
Browek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny gracz
Imię: Browek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Nobles
Świat: Guardia
Poziom: 101
Skille: 87/85
Poziom mag.: 6
Domyślny

Poszukaj dobrze
Skoro nie wiesz to po co piszesz??
Postac moze jest sprzedana nie pomyslales?? (pytanie retoryczne <- znajdz sobie w slowniku co to znaczy)
Browek jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-06-2006, 19:27   #22
Łuk4sz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 04 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kokio
Oh moje szczere kondolencje
Dziękuję.

Cytuj:
bardzo to madre zeby klasc itemki na ziemii...
Myslałem, że moge zaufać rodakom -.- To tak jakbys się bał zasnąć we własnym domu.

Cytuj:
A lootbagi nie kradna tylko na non-pvp
Na pvp już wiele razy szedłem przez zatłoczone depo z lootbagiem i nikt mi nie podskoczył, więc lootbagi kradną głównie na non-pvp.
Łuk4sz jest offline  
stary 10-06-2006, 19:59   #23
Thomas'Dark
Użytkownik Forum

Thomas'Dark's Avatar

Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Exiva "Thomas'Dark

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Łuk4sz

Myslałem, że moge zaufać rodakom -.- To tak jakbys się bał zasnąć we własnym domu.

Na pvp już wiele razy szedłem przez zatłoczone depo z lootbagiem i nikt mi nie podskoczył, więc lootbagi kradną głównie na non-pvp.
To co piszesz jest poprostu smieszne...

Co do tematu:
Takto jest na swiatach non-pvp. Trzeba sie liczyc z tym ze moze ktos przyjsc i popsuc ci hunta.

@2xDown
Dalej nierozumiesz? Ehh.. Jak mozna porozrzucac swoje itemy po ziemi i to jeszcze wtedy kiedy "fire sword chodzil po 20k"... Na swiatach pvp ludzie zabijaja sie zeby zarobic "chociaz" 20k, a ty zostawiasz itemy na ziemi i myslisz ze ci ich nikt nieruszy?! A co do lootbagow to nieraz na swiatach pvp targalem lootbaga, a za mna leciala banda noob'ow, ktorzy mieli nadzieje ze sie do niego dorwa. Mam nadzieje ze wiesz juz czemu twoja wypowiedz byla dla mnie smieszna.

Ostatnio edytowany przez Thomas'Dark - 10-06-2006 o 20:43.
Thomas'Dark jest offline  
stary 10-06-2006, 20:21   #24
Xerc
Guest

Domyślny

Cytuj:
@Xerciosa
Skąd mozesz wiedziec ze to Kwas hacknal Sloxa, sluchasz glupich plot a potem rozpowiadasz..

Ty chyba nie byłeś na guardii nigdy. Kto mowił, że ktoś zhackował Sloxa, akurat shackowaliby go, ale to już inna historia (dziękuje mi za to ). Ty głupoty gadasz, bo Sloxa nie mial nigdy haxa. Pozatym sam Slox wie kto jest temu winnien.

stary 10-06-2006, 20:24   #25
Łuk4sz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 04 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thomas'Dark
To co piszesz jest poprostu smieszne...
Niezmiernie się cieszę, że mogłem Cię rozbawić, chociaż nie widze w tym nic śmiesznego.
Łuk4sz jest offline  
stary 10-06-2006, 20:25   #26
Xerc
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Browek
Poszukaj dobrze
Skoro nie wiesz to po co piszesz??
Postac moze jest sprzedana nie pomyslales?? (pytanie retoryczne <- znajdz sobie w slowniku co to znaczy)

Nie będę już mówił ile osob ma do tego konta passy, jak z resztą do większości charow z Nobles (sharley, szu'ja, galateia sa nielicznymi którzy nie rozdaja swoich "numerkow"), dobra mniejsza z tym.

No Browek nie spodziewałem się tego po tobie (stary Kwasotto Gravedigger), jestescie all noobami na maxa, bo passy rozdajaecie, apotem jest "płacz", że wam konta kradna inni ownerzy. Tylko poklaskać, mi też możecie, bo jestem kretem tak już bywa lole

stary 10-06-2006, 20:33   #27
Xerc
Guest

Evul

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Łuk4sz
Dziękuję.

do ostatniego zdania dodalbym słowo (Guardia), kto rządzi tym badziewnym swiatem? jakis pl o niku ancienciq, ktory marwi sie o dobro shinsen ( jego tibijsiej milosci) i siebie?, moge was wszytkich oje.bać(w sensie okrzyczeć), ale zajęło by mi to caly dzien, a szkoda mi go all jesteście poryci bo gracie na tym osranym swiecie (za duzo polusow, ktorzy nie potrafia sie rzadzic i patrza na sibie a nie o dobro serva) zaluj, ze wybralem guardie, bo to granie na tym gownie tylko psuje nerwy i sprawia kłopoty potem jest tylko coraz gorzej, bo malo jest osob takich jak Sharley, ktory jest najuczciwszy z tego zasranego swiata, mozecie sobie gadac, ale nie widzialem jeszcze szweda ktory mi cos ukadl na nakimkolwiek swiecie, pamietam jak wymienialem kase w banku, na ziemie wywalilo mi z 230k (jebane backpacki), obok mnie stali w turnie pl i swe, swe oddal mi wszystko co zdolal udzwignac, a pl zjebal i tyle go widzialem, byl z gili kwasotta o ile pamietam, czy nawet z gildi ancienciqa NOOB SPIER<DALWAĆ Z TEGO SWIATA, POLACKS ATTACK, BR MASS ATTACK

Ostatnio edytowany przez Xerc - 10-06-2006 o 20:35.

stary 10-06-2006, 21:33   #28
Kokio
Użytkownik Forum

Kokio's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xerc
Ty chyba nie byłeś na guardii nigdy. Kto mowił, że ktoś zhackował Sloxa, akurat shackowaliby go, ale to już inna historia (dziękuje mi za to ). Ty głupoty gadasz, bo Sloxa nie mial nigdy haxa. Pozatym sam Slox wie kto jest temu winnien.
A to sry, napisałeś: "Oddaj EQ Sloxowi złodzieju." więc pomyśałem że osądzasz go o hacknięcie Sloxa
Btw. Tak sie składa że byłem i jestem nadal na Guardii
A co do tego że jest to jeden z najgorszych servów bo większość Polaków to takie nooby że szkoda gadać, to się zgadzam... może jednak i nie żałuję że wybrałem ten server, ale coś się powinno zrobić z ludźmi którzy uprzykrzają innym życie. Np. Celesta lub Calmera też są światami non-pvp, a można tam normalnie grać. Może w przyszłym czasie sie to zmieni kto wie, narazie musimy grać na takiej Guardii jaka jest.
stary 10-06-2006, 21:44   #29
Snajperov
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Gdańsk

Profesja: Knight
Domyślny

co wy gadacie ze kwas i browek to noobki

!!
gadalem w tym czasie z browkiem i on mi powiedzial ze oni hunca na dole i ze mam nie mysles ze jest wolne LOL wjebali sie na respa szwaby i maja bylo zajete
Snajperov jest offline  
stary 10-06-2006, 21:51   #30
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -+Joka-+
Może i jesteśmy słabi w piłke nożną , ale w tibi mamy bynajmniej gracza z 200lvl+, a niemcy ??
My mamy graczy, a Niemcy z nas polew. BTW, Wurzel zdaje sie jest GER prawda ?

Cytuj:
Tak sie skalda ze Niemcy tez maja 200 lvl (Hesperides). Moze natuarlizowany ale zawsze jest Niemcem. ;]
ekhm, Ukraina ?

@topic:

Nie znam sie na sytuacji politycznej Guardii, leje na wasze antypatie, ale trzeba przyznac ze cala ta pseudo-dyskusja dajecie wyraz swojemu noobostwu.
stary 10-06-2006, 21:56   #31
Kokio
Użytkownik Forum

Kokio's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

@up
Tak, Ukraina ale jest tez w czesci niemcem, przeczytaj wywiad z nim na www.tibiabr.com

Moze masz racje ze czas zakonczyc ta idiotyczna dyskusje, w ktorej jest wiecej bluzgow i oskarzania niz normalnej rozmowy?
stary 10-06-2006, 22:14   #32
scorp
Zbanowany

scorp's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2005
Lokacja: B-stok

Stan: Początkujący
Imię: SKORP
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 123
Domyślny

Ehh...ja bym prosil modka o zamkniecie tego tematku, za duzo tutaj plotek (?)
to ze na swiecie non sa nooby np. ancienciq co kradnie mi loota(sb,rhs i roznorodne tam rzeczy)hehe, gralem z nim na wczesniejszym swiecie myslalem ze wporzo jest... dobra co ja tam bede sie rozgadywal, nie gram juz w tibie pozdro for all ;*

btw. dzisiaj JAGIELLONIA wygrala 2;1 z sosnowcem i bedzie grala o baraze do 1 ligi HAIL

Ostatnio edytowany przez scorp - 10-06-2006 o 22:16.
scorp jest offline  
stary 10-06-2006, 23:07   #33
Bonhert
Użytkownik Forum

Bonhert's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2005
Lokacja: Dzierżoniów

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sharley
Poziom: 138
Skille: 100
Poziom mag.: 21
Bonhert ma numer GG 1567423
Domyślny

Widze ze rozmowa schodzi na ogolna charakterystyke klimatu Guardii i dziwi mnie niezmiernie fakt iz sami Guardianie narzekaja tak bardzo na sutyacje ktora oni tworza. Jak kazdy serwer tak i nasz ma swoje zalety i wady..

Jesli chodzi o Browka to znam go dosyc dobrze i wiem ze zachowanie jest poprzedzone przyczyna i dalby Bog aby wiecej bylo tego typu ludzi na Guardii a zycie tam byloby sielanka niemalze. Gdyby kazdy byl pewny swojej bezkarnosci na non-pvp byly by to bez zwatpienia najgorsze serwery.
stary 11-06-2006, 00:07   #34
Mózgu
Użytkownik forum

Mózgu's Avatar

Data dołączenia: 10 06 2006

Stan: Niegrający
Świat: Xantera
Poziom: 154
Skille: 108/107
Poziom mag.: 9
Szczęśliwy

No ale wam wparowali, 5 hydr zlurowali nieciekawie niestety tak bywa na non-pvp, ale potem jakoś poexpiliście se na dragach
Mózgu jest offline  
stary 11-06-2006, 01:49   #35
Browek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny gracz
Imię: Browek
Poziom: 101
Skille: 87/85
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Nie będę już mówił ile osob ma do tego konta passy, jak z resztą do większości charow z Nobles (sharley, szu'ja, galateia sa nielicznymi którzy nie rozdaja swoich "numerkow"), dobra mniejsza z tym.

No Browek nie spodziewałem się tego po tobie (stary Kwasotto Gravedigger), jestescie all noobami na maxa, bo passy rozdajaecie, apotem jest "płacz", że wam konta kradna inni ownerzy. Tylko poklaskać, mi też możecie, bo jestem kretem tak już bywa lole
Mozesz byc kretem czy kim chcesz ja gram sobie dla zabawy nie musze udawadniac swojej wartosci czy czegos w grze. Tacy ja ty biora tibie jak prawdziwe zycie tylko problem jest taki ze ludzie ktorych ty nazywasz "przyjaciolmi" w tej grze pojada Cie jak tylko beda mieli okazje a ty sie zalamiesz.Ja jestem na 100% pewnien ludzi z ktorymi sie przyjaznie na guardi znamy sie nie od dzis i kazdy jest siebie pewnien.

Btw. Wyjasnij mi czemu jestem noobem skoro ty jestes takim "wzorowym tibijczykiem" do wiekszosci w tej grze doszedlem sam zato ty zasuwasz i zerujesz na innych. Teraz moge Ci zapewnic jedno skoros taki madry zajme sie twoja postacia odpowiednio czas mam wiec looz zobaczymy ilu obroncow twojej postaci sie znajdzie
Browek jest offline  
stary 11-06-2006, 08:50   #36
Ka sia czek
Użytkownik Forum

Ka sia czek's Avatar

Data dołączenia: 07 03 2005

Świat: Celesta
Poziom: 77
Skille: 83/80
Poziom mag.: 7
Ka sia czek ma numer GG 1592839
Domyślny

Wszyscy sie sraja na tych "polaczkow" jak to ladnie o rodakach mowicie ...

A tych 3ch swe to nie n00by ?

Skad macie pewnosc ze niepodpadli ?
Przecierz to no pvp ! mogli podpieprzyc lootbaga ... krasc loot etc etc.

Ale nie wszyscy tutaj pr0 playerze wola jechac po rodakach ...

tyle mam wam do powiedzenia ...

Nieznacie sprawy a sie sracie jakbyscie byli jednym z tych swe -.-.

Czepiacie sie polskiego pvp ... ktore nie jest takie zle !.
Bo ogolnie w tibi nietrzeba skilla ... trzeba duzej grupy ludzi ktora walnie ladne combo ! Ot tez mi pvp skill pfff !

Ka sia czek jest offline  
stary 11-06-2006, 09:33   #37
Xerc
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Browek
Mozesz byc kretem czy kim chcesz ja gram sobie dla zabawy nie musze udawadniac swojej wartosci czy czegos w grze. Tacy ja ty biora tibie jak prawdziwe zycie tylko problem jest taki ze ludzie ktorych ty nazywasz "przyjaciolmi" w tej grze pojada Cie jak tylko beda mieli okazje a ty sie zalamiesz.Ja jestem na 100% pewnien ludzi z ktorymi sie przyjaznie na guardi znamy sie nie od dzis i kazdy jest siebie pewnien.

Btw. Wyjasnij mi czemu jestem noobem skoro ty jestes takim "wzorowym tibijczykiem" do wiekszosci w tej grze doszedlem sam zato ty zasuwasz i zerujesz na innych. Teraz moge Ci zapewnic jedno skoros taki madry zajme sie twoja postacia odpowiednio czas mam wiec looz zobaczymy ilu obroncow twojej postaci sie znajdzie
Przyznaj się publicznie, że sharujesz konto , czy ja mówiłem, że jestem "wzorowym tibijczykiem" ? chyba ty chciałbyś nim być, ale nic z tego, ty potrafisz tylko w ch/uja walić. AHA 1000000 osób z br, swe, pl mnie straszylo huntem, nie padlem ani razu i chyba nie padne kthxbye lol !

Ostatnio edytowany przez Xerc - 11-06-2006 o 09:34.

stary 11-06-2006, 09:40   #38
Xerc
Guest

Domyślny

Specjalne pozdrowienia dla Sharleya!

Nie wiem dlaczego, ale ty kolegujesz się z Browkiem i resztą z tych dziwnych typów. Może ty sobie nie zdajesz z tego sprawy, ale jeśli chcesz mieć porządną gildie, to wywal sharerow, cheaterow, sam wiesz kto co uzywa, z kim dzieli konta itd. Mówiłeś, że nie chcsz mieć gildi typu Brazilian Armat Forces ~czy jakoś tak, ale właśnie ją masz, bo w tej gildi są sami cheterzy, sharerzy itd. Ja wiem, że ty powiesz, że nie mam racji, bo Browek to spoko ziom, ale dlaczego nie zareportujesz go, że dzieli konto ? Przyjaciel, jeżeli chcesz być uczciwy to wez go zareportuj, jak dostanie bana to poznasz jego oblicze kumpla

Edited: NON-PVP ŚMIERDZI GÓWNEM ! NIE GRAĆ TAM, BO TO STRATA CZASU, A GM WIE, ŻE GDY DA KILKA BANóW TO NIC NIE ZMIENIA, DLATEGO JEST TAK DUżO SHAREROW, MACROEROW ITP. S*******Ać Z TAMTąD, PL ATACK, BR MASSTTACK!!!!!11111111111 HALP !!1111

Ostatnio edytowany przez Xerc - 11-06-2006 o 09:44.

stary 11-06-2006, 10:31   #39
scorp
Zbanowany

scorp's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2005
Lokacja: B-stok

Imię: SKORP
Poziom: 123
Domyślny

Ymm... Xerciosa jak dla mnie, gildia NOBLES to najlepsza i najporzadniejsza gildia na guardii. moge tylko tyle powiedziec, ze bys tak nie skakal zeby to bylo pvp bo bys zobaczyl nie raz, a pare razy milutki napisek...wiec zachowuj sie normalnie, a nie jedziesz po wszystkich "sharer,booter halp?"

PROSZE MODKA O USUNIECIE TEGO TEMATU ALBO ZAMKNIECIE...
scorp jest offline  
stary 11-06-2006, 14:36   #40
Garino Ardielowan
Użytkownik Forum

Garino Ardielowan's Avatar

Data dołączenia: 21 01 2006

Stan: Niegrający
Garino Ardielowan ma numer GG 4269790
Domyślny

Cytuj:
jakis pl o niku ancienciq, ktory marwi sie o dobro shinsen ( jego tibijsiej milosci)
Dodajmy - w realu starszej od niego o około 15 lat, mającej ponad trzydziestkę na liczniku. Słodkie.
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania