![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poszukaj dobrze
![]() Skoro nie wiesz to po co piszesz?? Postac moze jest sprzedana nie pomyslales?? (pytanie retoryczne <- znajdz sobie w slowniku co to znaczy) |
![]() |
|
![]() |
#22 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Exiva "Thomas'Dark
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Co do tematu: Takto jest na swiatach non-pvp. Trzeba sie liczyc z tym ze moze ktos przyjsc i popsuc ci hunta. ![]() @2xDown Dalej nierozumiesz? Ehh.. Jak mozna porozrzucac swoje itemy po ziemi i to jeszcze wtedy kiedy "fire sword chodzil po 20k"... Na swiatach pvp ludzie zabijaja sie zeby zarobic "chociaz" 20k, a ty zostawiasz itemy na ziemi i myslisz ze ci ich nikt nieruszy?! A co do lootbagow to nieraz na swiatach pvp targalem lootbaga, a za mna leciala banda noob'ow, ktorzy mieli nadzieje ze sie do niego dorwa. Mam nadzieje ze wiesz juz czemu twoja wypowiedz byla dla mnie smieszna. ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Thomas'Dark - 10-06-2006 o 20:43. |
|
![]() |
![]() |
#24 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ty chyba nie byłeś na guardii nigdy. Kto mowił, że ktoś zhackował Sloxa, akurat shackowaliby go, ale to już inna historia (dziękuje mi za to ![]() |
|
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#26 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Nie będę już mówił ile osob ma do tego konta passy, jak z resztą do większości charow z Nobles (sharley, szu'ja, galateia sa nielicznymi którzy nie rozdaja swoich "numerkow"), dobra mniejsza z tym. No Browek nie spodziewałem się tego po tobie (stary Kwasotto Gravedigger), jestescie all noobami na maxa, bo passy rozdajaecie, apotem jest "płacz", że wam konta kradna inni ownerzy. Tylko poklaskać, mi też możecie, bo jestem kretem ![]() ![]() |
|
![]() |
#27 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
do ostatniego zdania dodalbym słowo (Guardia), kto rządzi tym badziewnym swiatem? jakis pl o niku ancienciq, ktory marwi sie o dobro shinsen ( jego tibijsiej milosci) i siebie?, moge was wszytkich oje.bać(w sensie okrzyczeć), ale zajęło by mi to caly dzien, a szkoda mi go ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Xerc - 10-06-2006 o 20:35. |
|
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
![]() Btw. Tak sie składa że byłem i jestem nadal na Guardii ![]() A co do tego że jest to jeden z najgorszych servów bo większość Polaków to takie nooby że szkoda gadać, to się zgadzam... może jednak i nie żałuję że wybrałem ten server, ale coś się powinno zrobić z ludźmi którzy uprzykrzają innym życie. Np. Celesta lub Calmera też są światami non-pvp, a można tam normalnie grać. Może w przyszłym czasie sie to zmieni kto wie, narazie musimy grać na takiej Guardii jaka jest. |
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Szalony Edzio
Profesja: Knight
|
![]() co wy gadacie ze kwas i browek to noobki
!! gadalem w tym czasie z browkiem i on mi powiedzial ze oni hunca na dole i ze mam nie mysles ze jest wolne LOL wjebali sie na respa szwaby i maja bylo zajete |
![]() |
![]() |
#30 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
@topic: Nie znam sie na sytuacji politycznej Guardii, leje na wasze antypatie, ale trzeba przyznac ze cala ta pseudo-dyskusja dajecie wyraz swojemu noobostwu.
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up
Tak, Ukraina ale jest tez w czesci niemcem, przeczytaj wywiad z nim na www.tibiabr.com ![]() Moze masz racje ze czas zakonczyc ta idiotyczna dyskusje, w ktorej jest wiecej bluzgow i oskarzania niz normalnej rozmowy? |
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
|
![]() Ehh...ja bym prosil modka o zamkniecie tego tematku, za duzo tutaj plotek (?)
to ze na swiecie non sa nooby np. ancienciq co kradnie mi loota(sb,rhs i roznorodne tam rzeczy)hehe, gralem z nim na wczesniejszym swiecie myslalem ze wporzo jest... dobra co ja tam bede sie rozgadywal, nie gram juz w tibie pozdro for all ;* btw. dzisiaj JAGIELLONIA wygrala 2;1 z sosnowcem i bedzie grala o baraze do 1 ligi HAIL ![]() Ostatnio edytowany przez scorp - 10-06-2006 o 22:16. |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widze ze rozmowa schodzi na ogolna charakterystyke klimatu Guardii i dziwi mnie niezmiernie fakt iz sami Guardianie narzekaja tak bardzo na sutyacje ktora oni tworza. Jak kazdy serwer tak i nasz ma swoje zalety i wady..
Jesli chodzi o Browka to znam go dosyc dobrze i wiem ze zachowanie jest poprzedzone przyczyna i dalby Bog aby wiecej bylo tego typu ludzi na Guardii a zycie tam byloby sielanka niemalze. Gdyby kazdy byl pewny swojej bezkarnosci na non-pvp byly by to bez zwatpienia najgorsze serwery.
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Stan: Niegrający
Imię: Drunk Turi'el
Świat: Xantera
Poziom: 154
Skille: 108/107
Poziom mag.: 9
|
![]() No ale wam wparowali, 5 hydr zlurowali nieciekawie niestety tak bywa na non-pvp, ale potem jakoś poexpiliście se na dragach
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Btw. Wyjasnij mi czemu jestem noobem skoro ty jestes takim "wzorowym tibijczykiem" do wiekszosci w tej grze doszedlem sam zato ty zasuwasz i zerujesz na innych. Teraz moge Ci zapewnic jedno skoros taki madry zajme sie twoja postacia odpowiednio czas mam wiec looz zobaczymy ilu obroncow twojej postaci sie znajdzie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Stan: Początkujący
Imię: Ka sia czek
Gildia: Immortal Fighters
Świat: Celesta
Poziom: 77
Skille: 83/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Wszyscy sie sraja na tych "polaczkow" jak to ladnie o rodakach mowicie ...
A tych 3ch swe to nie n00by ? Skad macie pewnosc ze niepodpadli ? Przecierz to no pvp ! mogli podpieprzyc lootbaga ... krasc loot etc etc. Ale nie wszyscy tutaj pr0 playerze wola jechac po rodakach ... tyle mam wam do powiedzenia ... ![]() Nieznacie sprawy a sie sracie jakbyscie byli jednym z tych swe -.-. Czepiacie sie polskiego pvp ... ktore nie jest takie zle !. Bo ogolnie w tibi nietrzeba skilla ... trzeba duzej grupy ludzi ktora walnie ladne combo ! Ot tez mi pvp skill pfff ! |
![]() |
![]() |
#37 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Xerc - 11-06-2006 o 09:34. |
|
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() Specjalne pozdrowienia dla Sharleya!
Nie wiem dlaczego, ale ty kolegujesz się z Browkiem i resztą z tych dziwnych typów. Może ty sobie nie zdajesz z tego sprawy, ale jeśli chcesz mieć porządną gildie, to wywal sharerow, cheaterow, sam wiesz kto co uzywa, z kim dzieli konta itd. Mówiłeś, że nie chcsz mieć gildi typu Brazilian Armat Forces ~czy jakoś tak, ale właśnie ją masz, bo w tej gildi są sami cheterzy, sharerzy itd. Ja wiem, że ty powiesz, że nie mam racji, bo Browek to spoko ziom, ale dlaczego nie zareportujesz go, że dzieli konto ? Przyjaciel, jeżeli chcesz być uczciwy to wez go zareportuj, jak dostanie bana to poznasz jego oblicze kumpla ![]() Edited: NON-PVP ŚMIERDZI GÓWNEM ! NIE GRAĆ TAM, BO TO STRATA CZASU, A GM WIE, ŻE GDY DA KILKA BANóW TO NIC NIE ZMIENIA, DLATEGO JEST TAK DUżO SHAREROW, MACROEROW ITP. S*******Ać Z TAMTąD, PL ATACK, BR MASSTTACK!!!!!11111111111 HALP !!1111 ![]() Ostatnio edytowany przez Xerc - 11-06-2006 o 09:44. |
![]() |
#39 |
Zbanowany
|
![]() Ymm... Xerciosa jak dla mnie, gildia NOBLES to najlepsza i najporzadniejsza gildia na guardii. moge tylko tyle powiedziec, ze bys tak nie skakal zeby to bylo pvp bo bys zobaczyl nie raz, a pare razy milutki napisek...wiec zachowuj sie normalnie, a nie jedziesz po wszystkich "sharer,booter halp?"
PROSZE MODKA O USUNIECIE TEGO TEMATU ALBO ZAMKNIECIE... |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]()