|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() a ja tak mysle zeby pojechac do angli i zarobic troszke bedzie i na pacc i na figsy do lotra i wh40k
a co do tego mysle ze dla piratów zrobią nowe outfity bo niby jak ma wyglądać piracki kapelusz
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: Baranowice
Stan: Niegrający
Świat: Elysia
![]() |
![]() Ciekawe czy zrobia jakieś lepsze ubranka naszych postaci ;p bo te juz sa nudne.
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Imię: nowy świat pvp :>
Profesja: Elite Knight
Gildia: nowy świat pvp :>
Świat: nowy świat pvp
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
bo wtedy każdy chce byc najlepszy :d |
|
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Arkadia
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Gdyby najsilniejszy pirat był pokroju Smoka, a najsłabszy dwraf guarda....uuu ciekawie by było. Jak piraci-to noże. I gdyby w loocie była ich sensowna ilość mogłaby się poprawić sytuacja z treningiem paladyna(lepszy nóż niż spear)
Powyższe zdanie jest prawdziwe. Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 14-06-2006 o 18:28. |
|
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() tak moim skromnym zdaniem
Cipsoft powinien robic rzeczy te najlepsze na pacc ale facc tez sie cos nalezy. A mi sie akurat pacc skonczyl -.- no coz moze kiedys jeszcze kupie. P.S zapowiada sie ciekawie |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: .......\HELL/.......
Stan: Na emeryturze
|
![]() ciekawe czy beda jakies nowe outfity dla facc i pacc, ciekawe co sie znow zmieni dla poszczególnych profesji, heh ale to dopiero w ostatni miesiac wakacji ;/
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
|
![]() Up:
Andrealfus, faccom sie tez cos nalezy?! Moim zdaniem to niech oni sie ciesza, ze wogole moga grac za darmo ![]() Jesli chodzi o samo update, to nipokoi mnie to, ze bedzie ono dopiero w sierpniu, wiec nie bedziemy mieli za duzo czasu aby pozwiedzac nowe wyspy. Ciekaw jestem tez, czy piraci beda jedynymi mieszkancami wysp i czy beda w stanie pokonac silniejszego i bardziej doswiadczonego gracza. Mysle, iz piraci beda podzieleni na kasty, tak jak ci z legnd i opowiesci dla dzieci. Ostatnio edytowany przez PhIlIrMoS - 14-06-2006 o 19:03. |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
![]() |
![]() Fajnie by było, gdyby nowe serwy pojawiły się wcześniej... Bo jak dopiero w sierpniu to ehh lipa :/
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: W domu
Imię: Dagon Thal
Profesja: Sorcerer
Gildia: Kmini
Świat: Harmonia
Poziom: 38
Skille: 16/23
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() NIe no wszystko dobrze bobrze, ale do stu tysięcy browarów czemu dla paccaka, wszystko pacc pacc i jeszcze raz pacc
![]() By dodali cos dla facc!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Cytuj:
Jestem mile zaskoczony ten temat nie dotyczy tibia.pl a modki piszą dość często ![]() Co do update to i tak wolałbym żeby powiększyli lodowe krainy ![]() |
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Na Emeryturze
Imię: Andy Bucol
Świat: Titania
Poziom: 87
Skille: 85/82
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
A co do up date to mysle ze piraci to bedą raczej jako taka ozdoba niz jako jakies lepsze potworki, moze cos pokroju Lizardów ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny gracz
Imię: Master Bubar
Profesja: Druid
Świat: Aurea
Poziom: 25
Poziom mag.: 3?
|
![]() Ciekawia mnie te wyspy czy bedzie dobry exp na 25 druidów.. a zco z tymi outfitami tez ciekawy jestem.. a jesli chodzi o pacc wlasnie dzis zamówilem! Oczywiscie przez Tibia.pl
![]()
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Pff moim zdaniem nudny jest ten klimat tiquandy etc, wolalbym zeby wprowadzili jakies nowe stworki a'la dragon ktore wystepowalyby na normalnych terenach albo chociaz ank a nie ta pieprzona tiquanda
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2005
Lokacja: Kostrzyn n/O
Imię: Lowan Famushron
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: R.I.P.
Świat: Astera
Poziom: 58
Poziom mag.: 56
![]() |
![]() Ja tu czekam na Update. Mysle sobie pozwiedzam parw nowych wysp, a tu lipa za miesiac koniec pacc a Update w Sierpniu -.-'. Powinni go nazwac Jesienny Update a nie Letni.
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Imię: nowy świat pvp :>
Gildia: nowy świat pvp :>
Świat: nowy świat pvp
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() co sie podniecać pewnie znowu cos schrzanią i ten updae pogorszy jeszcze bardziej tibie czyli jak zwykle
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
|
![]() Wakacyjny update. Kupa śmiechu. Zanim usuną błędy wykryte na test serwerze bedzie wrzesień i akurat mi się pacc skończy. A kupiłem go specjalnie po to żeby updata dożyć.
|
![]() |
![]() |
#40 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Sowa~
Gildia: wrocilem : )
Świat: na thorie : )
![]() |
![]() Mym skromnym zdaniem dobrze ,że nowe tereny będą dla PACC a nie FACC ze względów złodzieji...
Żal mi was jak sie tak awanturujecie <hauhuahua> nazbieraj 60* zł ( Na Tibia.pl 95zł )i kup sobie tego PACC'a , co do nowych strojów to się zgadzam :S ale lepiej dla facc bo te "PACCOWSKIE" są nudne i beznadziejne. I jeszcze jedno do ludzi "żucających" się o nowe servery. I tak NIE będziecie w top liscie ^.- Pozdrawiam Sowa. |
![]() |