|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
|
![]() Cytuj:
tez chce na nich expić ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
|
![]() Drefia, czyli tam, gdzie najczesciej chodzi sie na necro. Jedyny problem jest taki, ze ubicie bardzo ruchliwego dsa z exori vis podczas dzialania niewidki jest dosyc trudnym zadaniem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() tez szukam ds'ów bo na ghost landzie są stalkery a one widzą niewidzialnych ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() duży spaum ds'ów jet w helgeit
|
![]() |
![]() |
#26 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
daj zesz ten filmik z dsami dla wszystkich albo na pw dla mnie!! i nie wiem gdzie jest duzy spaUM dsow najwyzej JET w HELGEIT LOL ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kubalolz - 24-07-2006 o 09:38. |
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
Stan: Niegrający
|
![]() Mozesz isć na ghost land ale tam sa nie tylko ds'y
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
Lokacja: Przeworsk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adi przyjaciel
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 132
|
![]() odnośnie facc to dość dużo dsów jest w Hellgate niestey można też spotkać po drodze bh myśle że warto też pójśc na draconie dojście przez hellgate tam jest dość dużo dsów są też mumie ale one chyba nie biją dość moco za to zostawiają dużo kasy i błyskotki duży + to to że jest gdzie uciekać
odnośnie pacc to słyszałem ża na zachodzie darashi w Wasteland czy jak to się zwie jest mnostwo dsów także na powierzchni ale nie wiem dokładnie bo nie amam p[acc
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: Sieradz
Imię: Clas Elen
Profesja: Druid
Gildia: Sklepikarz !
Świat: Aurea
|
![]() wejsce do domku necro pod poh ;]
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Jastrzebie Zdroj
Imię: Kadreyy
Profesja: Royal Paladin
Świat: Shivera
|
![]() Osobiscie czesto hunce na darashianskim ghost landzie, bardzo ladny exp na dsach, jesli chcesz uniknac huncenia w towarzystwie stalkerow, hunc na drodze do necromancerow (-1,-2,-3 ghost land darashia) tylko nie zluruj na siebie necra.
|
![]() |
![]() |